|
Nu esti logat.
Doctoressa, help!#1 2007-03-22 23:50:56
Doctoressa, help!1. Am avut niste veruci,posibil hpv. Care e testul care cofrma prezenta virusului? PAP sau determinarea hpv? Si dc da,ambele tipuri(low si high risk)? Offline #2 2007-03-23 10:07:02
Re: Doctoressa, help!am facut si eu un "examen citologic-frontiu cervico-vaginal" anul trecut in luna iunie si as dori daca se poate, doctoressa, sa ma lamuresti putin pt ca drept vorbind, am incredere in parerea ta si doctoritza mea gineco mi spus atunci ca e doar o mica inflamatzie si sa fac un tratament antiinflamator. Ultima oara a fost editat de anca13 (2007-03-23 10:18:28) Offline #3 2007-03-23 10:41:49
Re: Doctoressa, help!Andradutza, testul ala nu e la misto, asa trebuie sa arate. Zice ca la momentul acela avea loc la nivelul colului tau uterin o distructie(liza) celulara, insa nu erau probleme. Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #4 2007-03-23 11:48:28
Re: Doctoressa, help!valeu. e nasol tare? parca ...candidoza suna mai bine decat gardnerella Offline #5 2007-03-23 12:07:13
Re: Doctoressa, help!nu e nasol tare, se trateaza Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline Publicitateloading...
#6 2007-03-23 17:55:07
Re: Doctoressa, help!Buna! As vrea si eu un raspuns de la doctoressa. Am facut saptamana asta o analiza la secretia vaginala la Institutul Cantacuzino si mi-au iesit urmatoarele: Epitelii superficiale: relativ frecvente; Epitelii intermediare: frecvente; Epitelii parabazale: rare; Epitelii bazale: rare; Alte celule: absente; Leucocite: frecvente; Hematii: absente; Trichomonas: absent; Germeni: lactobacili; Levuri: absente; Cultura: Doderlein; Cultura pt. ciuperci: negativa. Offline #7 2007-03-26 11:20:44
Re: Doctoressa, help!buletinul de analiza de la Institutul Cantacuzino zice clar ca nu ai candida, de fapt ca nu ai nimic patologic..deci, nu ai Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #8 2007-04-05 19:57:55
Re: Doctoressa, help!Am si eu o intrebare referitoare la secretia vaginala: cat de vascoasa trebuie sa fie? Offline #9 2007-04-05 20:31:34
Re: Doctoressa, help!n-ai mai observat niciodata secretia asta? din ce descrii tu pare a fi mucus cervical care apare la ovulatie de obicei. avand in vedere ca ai o rana pe col e f posibil sa fie datorita ei mami de minuni Offline #10 2007-04-05 21:18:08
Re: Doctoressa, help!Nu cred ca este de la ovulatie..stiu cum arat secretia de la ovulatie...in genral apare dupa menstruatie sau inainte....cand sunt la ovulatie nu mai e asa.....e o secretie normala Offline #11 2007-04-05 21:32:17
Re: Doctoressa, help!sincer... si mie cam mi se intamplqa ce descrrii u mai sus adela... tot asa este se intinde. pai si chiar daca iei antibb ai ovulatie sau cum vine asta? huh? nushu nu are sens...odata ce iei antibb nu ai cum sa fi l ovulatie,. lamuriti-ma... Pastreaza-ti cugetul clar si linistit,ca apele unui lac adanc,transparent ca lumina ochilor de corb.Deasupra,apele sunt linistite.Nu are rost sa-l rascolesti acum si sa-l tulburi.In acest suflet netulburat-umbrele evenimentelor acestei lumi se vor topi singure. Offline #12 2007-04-06 10:24:05
Re: Doctoressa, help!daca iei anticonceptionale nu ai ovulatie... happy with him...inlove with him... Offline #13 2007-04-15 00:01:43
Re: Doctoressa, help!e posibil ca de la antibebe secretia vaginala sa cam dispara :-? stiu ca suna cam ciudat dar inainte trebuia sa folosesc protej si acum de cand am inceput sa iau antibebe...uscat uscat..... e de bine sau nu? scuze daca am postat unde nu trebuia Offline #14 2007-04-15 00:10:30
Re: Doctoressa, help!Am si eu o intrebare, nu stiu din ce cauze mi-a venit ciclul la 2 saptamani. Sauna poate sa influenteze cu ceva? Offline #15 2007-04-15 08:35:27
Re: Doctoressa, help!du te la medic nu e de la postinorul de anul trecut...e o dereglare daca nu e sarcina... happy with him...inlove with him... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|