|
Nu esti logat.
Ureoplasma, micoplasma si clamydia adevarati factori de infertilitate-3
#39 2009-01-12 14:29:16
Re: ureoplasma, micoplasma si clamydia adevarati factori de infertilitate
si eu patesc asa ,la fel cum ai zis tu mai sus, nu imi apare nimic dar eu am mancarimi si usturimi care se acutizeaza dupa raport Ultima oara a fost editat de tttttt (2009-01-12 14:31:09) Offline #40 2009-01-12 15:42:59
Re: ureoplasma, micoplasma si clamydia adevarati factori de infertilitateariciutza, atunci ai avut candida, acum din analiza de secretie reiese ca nu mai ai Offline #41 2009-01-12 17:59:10
Re: ureoplasma, micoplasma si clamydia adevarati factori de infertilitateDa, stiu lucrul asta, numai ca eu am perioade de o sapt sa zicem, in kre simptomele sunt clare si nebuna sa fiu sa sustin ca n-am nimic, dupa care trece de la sine, treptat se duc, pana nu mai am nimic, urmeaza o perioada de o sapt-2-3....o luna in care iar nu am nimic si tot asa.....poate a iesit negativ ca am facut analizele cand eram in perioada buna....desi cam ciudat....daca e Candida si tot reapare e clar ca nu am scapat de ea....de fapt, tocmai asta e si caracteristica specifica a Candidei....ca tot recidiveaza daca nu e vindecata.....de-asta ma mira incredibil de mult ca mie totusi nu mi-a iesit ca fiind prezenta....o sa repet ex de secretie intr-un puseu, sa vad atunci...................altceva....nu stiu ce sa fac..... Today, everything's OK! Offline #42 2009-01-13 08:18:52
Re: ureoplasma, micoplasma si clamydia adevarati factori de infertilitatesimtomele apar dupa menstruatie nu ? de obicei asa se intampla Offline #43 2009-01-13 17:04:25
Re: ureoplasma, micoplasma si clamydia adevarati factori de infertilitateAg Ch. Trachomatis NEGATIV (0.052) Ultima oara a fost editat de ariciutza (2009-01-13 17:06:45) Today, everything's OK! Offline Publicitateloading...
#44 2009-01-13 23:50:32
Re: ureoplasma, micoplasma si clamydia adevarati factori de infertilitatepai mergi si fa-ti exm de secretie , culturi atunci cand esti simptomatica. Omul nu se naşte pentru a fi fericit. Omul îşi cumpără fericirea şi o cumpără numai cu preţul suferinţei. Aici nu e vorba de nicio nedreptate... (F. Dostoievski) Offline #45 2009-01-14 11:12:50
Re: ureoplasma, micoplasma si clamydia adevarati factori de infertilitate
si eu am fost la medic si i-am zis ca am o inflamatie si mi-a zis ca nu am secretie si crede ea ca nue problema genitala, sa verific partea de colon. Offline #46 2009-01-14 20:20:10
Re: ureoplasma, micoplasma si clamydia adevarati factori de infertilitateMai..nu stiu ce sa spun....eu o tine pe-a mea ca e Candida...dar asta nu e sustinuta de analize....o doctorita prietena mi-a spus ca este posibil ca disconfortul de care zic si simptomele mele sa nu fie neaparat de natura virala, bacteriana sau micotica, ci inflamatorie, adica sa fie de la o endometrioza, anexita, sau, mai putin probabil vreun fibrom...Adevarul e ca eu am si disconfort la actul sexual...chiar si aseara, am incercat sa o facem si a doua oara....si deja dupa un timp pe mine incepe sa ma usture si de cele mai multe ori ne oprim....plus k am senzatii aiurea cu schimbarea pozitiei...sau daca ma penetreaza poate putin in diagonala...ma jeneaza peretii vaginali...ma doare undeva si in adancime....sigur e ceva..urmatorul par am zis k e o echo endovaginala...dar nu stiu aproape nimic despre asta...nu stiu in primul rand unde sa merg sa fac una buna....stie careva...? Today, everything's OK! Offline #47 2009-01-14 22:39:18
Re: ureoplasma, micoplasma si clamydia adevarati factori de infertilitatela echo endovaginala se vizualizeaza organele din abdomenul inferior ( ovare, uter, vezica, nu stiu daca mai e ceva pe acolo ) introducandu-se o sonda in vagin. trebuie sa ai vezica goala, spre deosebire de echo facuta pe abdomen la care trebuie sa fie vezica plina Ultima oara a fost editat de gargarita (2009-01-14 22:40:40) Offline #48 2009-01-15 00:37:14
Re: ureoplasma, micoplasma si clamydia adevarati factori de infertilitateDa...pai tocmai...ma gandesc ca jena si uneori durerile pe care le simt la actul sexual sa nu fie de la vreo inflamare a ovarelor....a uterului....oricum, ma gandesc ca poate ar fi mai bine sa merg cu analizele la medic sa ma sfatuiesc si cu ea sa vad ce parere are...desi m-au innebunit medicii astia care nu se prea dau in vant dupa investigatii prea....."complicate"...........si iti dau acolo tratament............... Today, everything's OK! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|