homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ureoplasma, micoplasma si clamydia adevarati factori de infertilitate-3

#39 2009-01-12 14:29:16

tttttt
Hero member
Inregistrat: 2008-01-22

Re: ureoplasma, micoplasma si clamydia adevarati factori de infertilitate

ariciutza a scris:

Da?Este in regula?Eu nu stiam daca este in regula cu acele "frecvente epitelii superficiale si intermediare"...cu "rare PMN"...si levuri absente...la ce se refera fiecare dintre ele?Levuri este Candida?Eu am crezut 5 ani ca am Candidoza, e adevarat ca mai am inca de primit rezultatele ptr Chlamydia, Urea+Mycoplasma, dar daca si acestea ies negative si in regula, asta insemna ca puseele mele frecvente de secretie urata, mancarimi, usturimi, inrosirea vulvei(si imposibilitatea de a face sex pe perioada asta din cauza disconfortului mare cauzat) sunt fara motiv??Reiese din vreuna din analize ceva legat de GARDNERELLA, ca atunci cand am facut analizele, am cerut si ptr ea...dar vad ca nu se precizeaza nici ca ar fi ..nici ca nu....nu-mi vine sa cred...cum adica nu apare nimic in neregula, cand eu de mult timp am perioade de cate o saptamana poate si mai mult, in care a simptomele de mai sus??Dupa trec, am o perioada buna, dar reapar constant. Mentionez ca analizele au fost recoltate intr-una din perioadele "bune" ca s-o numesc asa....ca asa am avut timp si bani, dar ma gandesc ca orice ar fi acolo si tot reapare, ar fi fost prezenta  si depistabila, chiar daca in stare latenta?Nu??E posibil ca din cauza ca nu aveam neaparat simptome in momentul acela, sa nu fi foat prezente????Offf...daca ai trebuie sa fac alt set innebunesc..si imi plange si buzunarul...sad

si eu patesc asa ,la fel cum ai zis tu mai sus,  nu imi apare nimic dar eu am mancarimi si usturimi care se acutizeaza dupa raport
sa ne ti la curent te rog

Ultima oara a fost editat de tttttt (2009-01-12 14:31:09)

#40 2009-01-12 15:42:59

lady in black
Insomniac member
Inregistrat: 2007-11-28

ariciutza, atunci ai avut candida, acum din analiza de secretie reiese ca nu mai ai

#41 2009-01-12 17:59:10

ariciutza
Full member
Inregistrat: 2008-01-08

Da, stiu lucrul asta, numai ca eu am perioade de o sapt sa zicem, in kre simptomele sunt clare si nebuna sa fiu sa sustin ca n-am nimic, dupa care trece de la sine, treptat se duc, pana nu mai am nimic, urmeaza o perioada de o sapt-2-3....o luna in care iar nu am nimic si tot asa.....poate a iesit negativ ca am facut analizele cand eram in perioada buna....desi cam ciudat....daca e Candida si tot reapare e clar ca nu am scapat de ea....de fapt, tocmai asta e si caracteristica specifica a Candidei....ca tot recidiveaza daca nu e vindecata.....de-asta ma mira incredibil de mult ca mie totusi nu mi-a iesit ca fiind prezenta....o sa repet ex de secretie intr-un puseu, sa vad atunci...................altceva....nu stiu ce sa fac.....

Today, everything's OK!smile

#42 2009-01-13 08:18:52

tttttt
Hero member
Inregistrat: 2008-01-22

simtomele apar dupa menstruatie nu ? de obicei asa se intampla
vezi ca nu doar candida dispare si reapare

#43 2009-01-13 17:04:25

ariciutza
Full member

Ag Ch. Trachomatis    NEGATIV (0.052)
CO = 0.245                                                                                                             Negativ
[ EIA - Trinity Biotech ]                                                                                           

Ag Mycoplasma+Ureeaplasma    UREAPLASMA UREALYTICUM - ABSENT
MYCOPLASMA HOMINIS - ABSENT                                                                             absent   

[Mycoplasma IST 2]

Ex bacteriologic sc vaginala pt streptococ grup B                             ABSENT STREPTOCOC HEMOLITIC DE GRUP B 

Asta este si partea finala a analizelor, dupa cum vad eu, toate sunt negative, acum chiar nu mai am la ce sa ma gandesc ca uratele mele simptome ar putea fi de la ceea ce nu primisem inca rezultatul....deci pana la urma, sa se fi intamplat asa cum presupun eu, adica in perioada cand mi-a recoltat pt analize, Candida sa nu fi iesit prezenta ptr ca eram intr-o "pasa" buna, asimptomatica???Si ca sa raspund, sincer, puseele nu prea tin cont de menstruatie....nu am vazut vreo legatura...apar din senin....si ma tin o saptamana...poate 8-9 zile....si ori trec asa de la sine, treptat...uneori ma mai dau cu Clotrimazol crema pe exterior si un pic la intrarea in vagin si ma ajuta mult......cam asta.......deja ma depaseste situatia.....mai este altceva ce as putea sa fac, vreo alta analiza?Ca eu cu ocazia asta chiar am vrut sa le fac pe toate, dar....nimic....unde sa mai caut???

Ultima oara a fost editat de ariciutza (2009-01-13 17:06:45)

Publicitate

loading...

#44 2009-01-13 23:50:32

hestia
Sr. member
Inregistrat: 2008-02-19

pai mergi si fa-ti exm de secretie , culturi atunci cand esti simptomatica.

Omul nu se naşte pentru a fi fericit. Omul îşi cumpără fericirea şi o cumpără numai cu preţul suferinţei. Aici nu e vorba de nicio nedreptate...                                                                                                                 (F. Dostoievski) 

#45 2009-01-14 11:12:50

ralu_h28
Full member
Inregistrat: 2008-08-14

ariciutza a scris:

Ag Ch. Trachomatis    NEGATIV (0.052)
CO = 0.245                                                                                                             Negativ
[ EIA - Trinity Biotech ]                                                                                           

Ag Mycoplasma+Ureeaplasma    UREAPLASMA UREALYTICUM - ABSENT
MYCOPLASMA HOMINIS - ABSENT                                                                             absent   

[Mycoplasma IST 2]

Ex bacteriologic sc vaginala pt streptococ grup B                             ABSENT STREPTOCOC HEMOLITIC DE GRUP B 

Asta este si partea finala a analizelor, dupa cum vad eu, toate sunt negative, acum chiar nu mai am la ce sa ma gandesc ca uratele mele simptome ar putea fi de la ceea ce nu primisem inca rezultatul....deci pana la urma, sa se fi intamplat asa cum presupun eu, adica in perioada cand mi-a recoltat pt analize, Candida sa nu fi iesit prezenta ptr ca eram intr-o "pasa" buna, asimptomatica???Si ca sa raspund, sincer, puseele nu prea tin cont de menstruatie....nu am vazut vreo legatura...apar din senin....si ma tin o saptamana...poate 8-9 zile....si ori trec asa de la sine, treptat...uneori ma mai dau cu Clotrimazol crema pe exterior si un pic la intrarea in vagin si ma ajuta mult......cam asta.......deja ma depaseste situatia.....mai este altceva ce as putea sa fac, vreo alta analiza?Ca eu cu ocazia asta chiar am vrut sa le fac pe toate, dar....nimic....unde sa mai caut???

si eu am fost la medic si i-am zis ca am o inflamatie si mi-a zis ca nu am secretie si crede ea ca nue problema genitala, sa verific partea de colon.
De asta ce mai spui?

#46 2009-01-14 20:20:10

ariciutza
Full member

Mai..nu stiu ce sa spun....eu o tine pe-a mea ca e Candida...dar asta nu e sustinuta de analize....o doctorita prietena mi-a spus ca este posibil ca disconfortul de care zic si simptomele mele sa nu fie neaparat de natura virala, bacteriana sau micotica, ci inflamatorie, adica sa fie de la o endometrioza, anexita, sau, mai putin probabil vreun fibrom...Adevarul e ca eu am si disconfort la actul sexual...chiar si aseara, am incercat sa o facem si a doua oara....si deja dupa un timp pe mine incepe sa ma usture si de cele mai multe ori ne oprim....plus k am senzatii aiurea cu schimbarea pozitiei...sau daca ma penetreaza poate putin in diagonala...ma jeneaza peretii vaginali...ma doare undeva si in adancime....sigur e ceva..urmatorul par am zis k e o echo endovaginala...dar nu stiu aproape nimic despre asta...nu stiu in primul rand unde sa merg sa fac una buna....stie careva...?

Cat despre vreo legatura cu colonul....nu stiu ce sa spun....dar parca nici n-as exclude-o....eu una stiu clar ca am probleme cu colonul.....destul de mari....dar nu mai stiu ce sa zic...aveti vreo sugestie pt echo transvaginala?

#47 2009-01-14 22:39:18

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

la echo endovaginala se vizualizeaza organele din abdomenul inferior ( ovare, uter, vezica, nu stiu daca mai e ceva pe acolo  tongue  ) introducandu-se o sonda in vagin. trebuie sa ai vezica goala, spre deosebire de echo facuta pe abdomen la care trebuie sa fie vezica plina
eu am facut la Spitalul Universitar la Ambulator, si la diverse cabinete de gineco la care nu m-as mai duce, din motive care nu au legatura cu echo

Ultima oara a fost editat de gargarita (2009-01-14 22:40:40)

#48 2009-01-15 00:37:14

ariciutza
Full member

Da...pai tocmai...ma gandesc ca jena si uneori durerile pe care le simt la actul sexual sa nu fie de la vreo inflamare a ovarelor....a uterului....oricum, ma gandesc ca poate ar fi mai bine sa merg cu analizele la medic sa ma sfatuiesc si cu ea sa vad ce parere are...desi m-au innebunit medicii astia care nu se prea dau in vant dupa investigatii prea....."complicate"...........si iti dau acolo tratament...............

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.