|
Nu esti logat.
Rezultat Papanicolau ingrijorator-3#39 2009-01-13 09:55:32
Re: Rezultat Papanicolau ingrijoratorte-a deranjat recoltarea pap pentru ca a fost facuta brutal...in niciun caz nu e obligatoriu sa simti ceva...si tipa de la medlife a fost grijulie pt ca asa trebuie sa fie...asa a fost si cu mine...si eu fusesem inainte la o idioata care mi-a recoltat pentru pap de-am sarit aproape de pe masa...dar asta pentru ca aia era o incapabila nu pentru ca asa trebuie... baby Dragos Offline #40 2009-01-13 17:09:27
Re: Rezultat Papanicolau ingrijoratorDa, asta asa e, aveti dreptate, cred ca noi, romanii am fost obisnuiti cu raul si mai ales sa credem ca e in neregula daca e bine....asta e...din pacate...mi-au venit si celelalte anlize si sunt toate negative:)Multam ptr raspunsuri, m-am mai linistit...si eu care credeam ca tre' sa doara.....haha:| Today, everything's OK! Offline #41 2009-01-17 21:52:15
Re: Rezultat Papanicolau ingrijoratorAstazi am fost si mi-am facut si Papanicolaul.....tot la Medlife, numai k am nimerit la alta asistenta care mi-a recoltat...si m-a cam durut...pe langa faptul ca a folosit o chestie cel putin ciudata ptr mine cand m-a deschis ..era ca un tub transparent, gros cam cat un penis(hahaha), cu manere spre partea ei si cu orificiu spre col...pe care l-a introdus pur si simplu in mine si prin orificiu mi-a prelevat proba....cu un betisor, si apoi cu o periuta din plastic..ceva de genul.....doar ca de data asta am simtit, nu ma- omorat, dar nu s-a comparata cu celelalte recoltari....Oare sa fie mana de vina, sau cealalta fata nu a insistat cum trebuie??Iarasi incep...dar....mie nu mi-a iesit absolut nimic la nicio analiza desi eu am mancarimi, usturimi si modificari de secretie...Sa fie de fapt acesta modul in care trebuies recoltate si nu ca prima data??Doamne, oare ar fi posibil sa fie gresite analizele doar pt k nu au fost recoltate ca lumea???Scuzati k insist..dar........ Today, everything's OK! Offline #42 2009-01-18 02:16:59
Re: Rezultat Papanicolau ingrijoratorWow...chiar as fi vrut demult sa vad asa ceva....interesant...am remarcat ca speculumul acela seamana cu cel pe care l-a folosit la mine astazi..numai ca la mine era din plastic....dar am o mare indoiala....legata de ce ma roade pe mine, adica fosta asistenta care mi-a recoltat, nu cea de azi. E adevarat ca nu m-am uitat exact sa vad cum arata departatorul pe care l-a folosit ea, dar stiu ca mi-a spus ceva de genul ca mi-a bagat doar o singura valva si ca ma lasa doar cu una pt k am colul f frumos pozitionat si f jos, si in consecinta ea deja il vede....cum adica "doar o valva"???Alea se despart?Arata ca un sistem de doua si le vad rostul impreuna....e adevarat ca nu am fost la consult, deci pe ea n-o interesa cum arata colul meu in detaliu si eventualele probleme, dar oare a fost suficient ce mi-a facut ea, "cu doar o valva"....?Ce-o fi aia..... Today, everything's OK! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|