|
Nu esti logat.
Exista riscuri..?-3#39 2009-01-15 14:14:43
Re: Exista riscuri..?poi nu trebe sa iasa totu` ca el.. dar daca nu mi`ar curge sange .. m`as simti si eu nasol.. ca stiu.. chiar daca o sa imi zica ca ma crede.. o sa fie confuz .. in fine.. nu pot eu sa decid daca sa`mi curga sange sau nu.. .. *~* Stergeti`va perfidia de pe fata.. vreti sa va consider prieteni? ok.. intr`o alta viatza! *~* Offline #40 2009-01-16 13:14:51
Re: Exista riscuri..?YourEcstassya scris"..." "Carpe Diem" Offline #41 2009-01-16 17:22:05
Re: Exista riscuri..?hmmm....cursu asta de sange.depinde de la persona la persoana.la si la prima menstruatie nu?nu la toata lumea ii vine deodata.si in plus,ai doar 14 ani?ce dumnezeu?asta nu crede ca esti virgina daca nu-ti curge sange?apoi sa fim serios?el crede k la 10 ani ai avut deja relatii sexuale?)doamne.daca nu are incredere in cuvintele tale....lasa-ti-o balta!INCREDEREA e fff importanta intr-o relatie!!! Offline #42 2009-01-16 21:02:54
Re: Exista riscuri..?Dorian ms ptr rasp.. sincer m`ai lamurit cu multe chestii.. ms mult :8 *~* Stergeti`va perfidia de pe fata.. vreti sa va consider prieteni? ok.. intr`o alta viatza! *~* Offline #43 2009-01-19 16:29:01
Re: Exista riscuri..?Ms frum pentru raspunsuri.. dar totul s`a sfarsit.. ne`am desp vineri :)si sambata a avut accident el a scapat.. dar masina lui era praf.. .. ma bucur ca mi`am dat seama la timp.. ce fel de om e Ultima oara a fost editat de YourEcstassy (2009-01-19 16:38:50) *~* Stergeti`va perfidia de pe fata.. vreti sa va consider prieteni? ok.. intr`o alta viatza! *~* Offline Publicitateloading...
#44 2009-01-19 16:47:16
Re: Exista riscuri..?Da.. pff.. aveam asa incredere in el am ramas sokata.. dar nu mai cont.. l`am inlocuit deja` *~* Stergeti`va perfidia de pe fata.. vreti sa va consider prieteni? ok.. intr`o alta viatza! *~* Offline #45 2009-01-19 16:57:00
Re: Exista riscuri..?>< ms.. si eu sper sincer ca pana acum am avut parte de imaturi si mincinosi.. urasc minciuna X(( *~* Stergeti`va perfidia de pe fata.. vreti sa va consider prieteni? ok.. intr`o alta viatza! *~* Offline #46 2009-01-19 17:08:18
Re: Exista riscuri..?da.. ce nasol *~* Stergeti`va perfidia de pe fata.. vreti sa va consider prieteni? ok.. intr`o alta viatza! *~* Offline #47 2009-01-19 18:22:45Re: Exista riscuri..?si eu sunt de acord cu fetele si zic sa mai astepti. poate tu te crezi pregatita si vrei cu el dar se vede ca ai o ezitare. eu am asteptat pana in primul an de facultate si sincer imi pare rau de mor ca trebuia sa mai astept.am mers pe premiza k e mai bine sa o faci cu o persoana care chiar nu conteaza ca sa nu suferi apoi sau chestii de genu dar poate era mai bine sa astept si sa nu am ideea aia tampita. daca era dupa mine eram in stare sa astept pana intalneam o pers p care chiar simteam ca o iubesc..si asta s-a intamplat din pacate mult prea tarziu...cam acum un an dupa o perioada de debusolare si de tampenie acuta... sfatul meu e sa mai astepti. la 15 ani nu iubesti, placi persoana si atat. si mai tarziu sa nu regreti...eu am doar un sfat si am vb din experienta personala. fa ce simti dar si cu putina ratiune, asta pentru viitor. Offline #48 2009-01-20 21:35:29
Re: Exista riscuri..?
Urat Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|