|
Nu esti logat.
2 tratamente care interactioneaza:candida vs amigdale#1 2007-04-13 21:38:37
2 tratamente care interactioneaza:candida vs amigdaleBuna seara! dupa cum ati observat,sunt noua pe aici. As avea si eu nevoie de ajutor (disperat)! Am citit cam tot ce se poate citi pe forumul dv, si nu am gasit o lamurire la problema mea complicata..sa detaliez: Offline #2 2007-04-13 21:49:20
Re: 2 tratamente care interactioneaza:candida vs amigdaleeu as fi inceput tratamentul pentru candida dupa ce terminam cu antibioticele. si pana atunci as fi folosit o crema pentru mancarimi. Nobody home Offline #3 2007-04-13 21:51:32
Re: 2 tratamente care interactioneaza:candida vs amigdaledeci sa incep chiar de dumin tratamentul? k maine, sambata termin antibioticul..si moldaminul? k tratamentul pt candida dureaza 10 zile Offline #4 2007-04-13 21:52:13
Re: 2 tratamente care interactioneaza:candida vs amigdalemoldaminul e tot antibiotic? Nobody home Offline #5 2007-04-13 21:54:33
Re: 2 tratamente care interactioneaza:candida vs amigdalepai, asta intreb si eu,Nashira ..k am inteles k e un derivat al penicilinei..uff,nu stiu ce sa zic..oricum, poate doctoressa ma poate linisti..si lumina..dar oricum, orice parere e binevenita..pup Offline Publicitateloading...
#6 2007-04-13 22:00:11
Re: 2 tratamente care interactioneaza:candida vs amigdalehttp://www.farmaline.ro/index.php?cid=1&pid=2174 dap, e antibiotic. Nobody home Offline #7 2007-04-13 22:54:21
Re: 2 tratamente care interactioneaza:candida vs amigdalenu mai spun k am niste greturi de la ovule, si imi afecteaza toata activitatea,k sa zic asa..dar vb aia, sa fie asta toata problema..important e sa se rezolve..dar cum? Offline #8 2007-04-16 18:52:18
Re: 2 tratamente care interactioneaza:candida vs amigdaleva rog frumos sa ma ajutati, am o indoiala in privinta asta...e bine sa fac moldaminul?..am inceput tinidazolul de sambata (il mai iau peste 10 zile adik martea viitoare) si de miercuri iau si ketoconazolul (timp de 5 zile)..ovulele le-am inceput de joi, am mai spus...doctoressa,un sfat ceva...sunt tare ingrijorata..multumesc frumos,imi cer scuze pt insistenta Offline #9 2007-04-17 12:51:31
Re: 2 tratamente care interactioneaza:candida vs amigdalehalo2007, ovulele se pun in vagin si NU DAU GRETURI! de la altceva ai greturi, foarte probabil de la multele antibiotice pe care le-ai luat. Fa tratamentul pentru candida, e bine venit. Ai un test pentru streptococ beta hemolitic(eventual ASLO)care sa ne spuna ca el e de vina pentru amigdalitele tale repetate? Pentru ca daca nu, nu prea vad rostul moldaminului. Candidoza se trateaza atunci cind apare. Foarte probabil va trebui sa repeti tratamentul, insa daca nu il faci se cronicizeaza si e mai rau. Atita vreme cit luam antimicotice in timpul tratamentului cu antibiotice pentru a preveni aparitia candidozei nu vad nici un motiv pentru care sa nu le luam si ca sa o tratam. Singura problema ar fi ficatul, stresat deja de atitea antibiotice...antimicoticele il vor stresa suplimentar. Poate un protector hepatic ar fi bine venit Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #10 2007-04-18 12:07:45
Re: 2 tratamente care interactioneaza:candida vs amigdalemultumesc frumos,doctoressa...tratamentul pt candida l-am inceput deja..leg de greturile acelea, chiar in prospect scrie k ar putea fi o reactie adversa..oricum, le suport, trec si ele...leg de amigdale..sunt la al 2-a set de analize...cica ar fii 3 indicatori f importanti care ar arata streptocolul beta-hemolitic, cel mai important, ASLO..celalalte mi-au iesit prost, dar ASLO negativ, din aceasta cauza, dupa ultima infectie ne-am dat seama k ar putea si streptocolul si nu s-a vazut f bine, asa k am repetat analizele...acum le astept..in acest timp, am facut luni un moldamin, si am inceput deja tratamentul pt candida... Ultima oara a fost editat de halo2007 (2007-04-18 13:36:38) Offline #11 2007-04-19 16:59:53
Re: 2 tratamente care interactioneaza:candida vs amigdalecandidoza, din pacate, este o afectiune recidivanta....e neplacut dar asta e. Insist pe ideea ca ovulele, daca sunt puse in vagin, asa cum trebuie, nu au cum sa dea greturi, pentru ca nu se absorb sistemic. Altceva din tratament insa, poate Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #12 2007-04-19 19:04:21
Re: 2 tratamente care interactioneaza:candida vs amigdaleoricum, candida avem cu totii in organism, dar "in stare latenta". Din cauza antibioticelor se si manifesta (iese dintr-un anumit echilibru). Bine, la mine s-a mai intamplat si altceva, mi-am inceput viata sexuala acum o luna, si cica din cauza asta mi-a spus medicul ginecolg cum k as fii avut o vaginita, k e normal, k se modifica flora...(lucru care se intampla si in cazul candidozei, se modifica flora bacteriana, nu mai spun de imunitate scazuta, de la atatea infectii din cauza amigdalelor), dar cica nu ar fii probleme. Oricum, ma tratez, daca reapare, iar ma tratez, ce sa fac? am incotro:D..si pe el (chiar si preventiv), normal, costa, dar sanatatea merita orice sacrificiu. Ultima oara a fost editat de halo2007 (2007-04-19 19:11:07) Offline #13 2007-04-20 12:52:42
Re: 2 tratamente care interactioneaza:candida vs amigdalesa nu cumva sa fie alta cauza infectiei. Nu e cazul sa scoti amigdalele daca nu e streptococ, si clar nu e (ASLO negativ)... Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #14 2007-04-20 23:50:33
Re: 2 tratamente care interactioneaza:candida vs amigdaleasa a deci si orelistul, k nu e cazul, o sa imi mai faca o interventie paroscopic, dar nu le scoate..restul indicatorilor care nu arata bine, cica ar putea prezenta o inflamatie (probabil se referea la infectie) in corp. Oricum, ma bucur k nu le scot, sper sa nu mai fac infectie...dar sub nici o frma nu mai iau antibiotice, prefer penicilina, chiar daca are de suferit posteriorul:D dar macar nu fac candidoza. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|