homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

L-am indepartat de mine....-3

#39 2009-01-22 22:30:07

fallen_angel
Insomniac member
De la: MM
Inregistrat: 2007-05-07

Re: L-am indepartat de mine....

of,dar tu de ce nu ii spui...ai uitat sa imi spui nb,ai uitat sa ma pupi etc.Ii amintesti o data,de doua ori si poate isi da drumul.Si spune-i ca vrei sa iesi,sa te distrezi si daca nu vrea sa vina cu tine mergi cu fete.

★★★ Candle light, moon light, star light,
The brightest glow is from love light ★★★   

happydance  happydance  happydance

#40 2009-01-22 22:36:08

skumpi
Vizitator

chestiile astea trb sa vina din suflet
ii cel mai nashpa cand ii asa neutral
eu intr`un fel nu i`as zice nik smile apoi ar face`o numai din obligatie insa e datoria ta sa incerci ultima data... spune`i cat de singura te simti , cat te doare ca nu te mai pupa, nu te mai alinta... doar spune`i... si mai asteapta putin... poate ii vine mintea la cap sad

ce ironie...sa stai impreuna si sa te indepartezi neutral
pare rau`

#41 2009-01-22 22:38:02

fallen_angel
Insomniac member
De la: MM
Inregistrat: 2007-05-07

da,normal ca trebuie sa vina din suflet,dar nici sa nu ii spuna ce o deranjeaza nu mi se pare corect.Poate el nici nu-si da seama ca o face sa sufere.Normal este sa ii spuna si daca vede ca nu ii pasa atunci nu mai are ce face

★★★ Candle light, moon light, star light,
The brightest glow is from love light ★★★   

happydance  happydance  happydance

#42 2009-01-22 22:44:48

oana16
Sr. member
De la: capitala culturara
Inregistrat: 2007-04-21

wai ce naspa sincer:( nocry  inainte nu mai dormeati din cand in cand impreuna sa zic peste noapte?  patfierbinte poate ca pt el e o schimbare radicala si nu e pregatit sa infrunte viata in 2, stiu cum suntem noi fetele ca incercam sa facem curat sa mentinem si nu ne convine cand vin ei si am vrea sa fac si ei,,,dar na asa sunt ei... iubi mai doarem din cand in cand la mine cand sunt singura,.....sincer nu ma ajuta. hopsieu ..dar eu i spun...".ma ajuti strangem, aici si asa si dupaia mergem in camera." sm ...cred ca ar trebui sa comunicati nu sa i impui, sa va distribuiti sarcinile in casa ... , iar dac u ajungi inaintea lui sa i faci u de mancare , si invers, cred ca comunicarea e solutia....

Ultima oara a fost editat de oana16 (2009-01-22 22:47:31)

Iubirea e un lux ce nu si-l permite toata lumea

#43 2009-01-23 00:02:43

Andreea89
Sr. member
De la: Iasi
Inregistrat: 2007-11-01

Ba da , am dormit impreuna si inainte sa ne mutam.Oricum , el zice (uneori) ca relatia asta nu mai are viitor , mi-e greu sa admit acest lucru,dar uneori chiar cred ca asa va fi.

90% cred ca am gresit eu. El imi zice sa ma schimb si sa`l fac sa ma iubeasca cum m`a iubit la inceput , inainte sa gresesc...dar nu cred ca mai este posibil...si nici de una singura...O sa-ncerc...dar e greu

Ceea ce vrea un bărbat e să creadă că o femeie îl poate iubi atât de mult încât n-o va interesa nici un alt bărbat

Publicitate

loading...

#44 2009-01-23 00:05:55

You_and_Me
Diamond member
Inregistrat: 2008-03-13

dar cum ai gresit mai andreea89 ?

..be the best ...fuck the rest smile))

#45 2009-01-23 00:55:18

skumpi
Vizitator

chiar asa
cu ce i`ai gresit ? hmm

#46 2009-01-23 09:25:27

Andreea89
Sr. member

Minteam f.mult,dar nu l-am inselat niciodata...

Ceea ce vrea un bărbat e să creadă că o femeie îl poate iubi atât de mult încât n-o va interesa nici un alt bărbat

#47 2009-01-23 09:27:37

annabel
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2007-01-15

in cazul meu, daca a uitat iuby sa-mi zica noapte buna, ma intorc cu fata la el ii spun noapte buna si il pup.
cu ce ai gresit andreea?e asa de rau ca ati facut acest pas, a intervenit monotonia si acum sunteti pe cale sa va despartiti

#48 2009-01-23 12:05:07

Andreea89
Sr. member

Stiu si nici macar nu vrea ca la anu` sa ne mutam separat...
Nu stiu ce sa mai zic , ce sa mai fac ... :-< nu vreau sa ne despartim dar cred ca la asta o sa ajungem...Mi-e dor sa ma faca fericita...si asta nu cred ca s-a mai intamplat de cand ne`am mutat impreuna...sa radiez de fericire..

#49 2009-01-23 12:13:29

andutu
Full member
Inregistrat: 2008-10-05

saracutza de tine,imi pare rau sincer pt situatia in care esti....el poate nu este obisnuit cu schimbarea asta,poate a fost prea devreme sa va mutati impreuna,ii destul de aiurea,ce sa zic...dar lasa-l in pace,nu ii mai zi sa faca nimic si poate o sa inceapa sa faca din proprie initiativa ceva prin casa.....si faza cu prietenii,incearca sa va faceti macar un cuplul doi ca prieteni si sa mai iesiti impreuna,pt ca voi daca stati 24/24 impreuna,apare monotonia si cautati motive de cearta.....nu te gandi ca sunteti pe cale sa va despartiti pt ca nu despartirea este solutia,si la anul,nu te mai transfera cu el in grupa ca sa fiti si voi mai separati si sa va fie dor unul de altul....sa fiti nerabdatori sa ajungeti acasa ca sa va vedeti.si nu mai fi asa severa cu el,lasa-l sa se acomodeze cu faza ca de acum stati impreuna....sper sa se rezolve problema ta...intr-un mod cat mai bun si sa va gasiti solutia pt a remedia situatia....mai asteptam vesti

Acela care nu a iubit niciodata, inseamna ca nu a trait niciodata!

#50 2009-01-23 14:06:13

annabel
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2007-01-15

andreea dar de ce nu va mutati separat?tu cu niste colege prietene si el cu baietii.si sa va vedeti la facultate si la "intalnire"

#51 2009-01-23 14:44:12

Emilya
Platinum member
De la: munte
Inregistrat: 2006-07-16
Site

deci...voi ati facut inca de la inceput cateva greseli care v-au adus in situatia asta.
1. Nu trebuia sa va mutati impreuna in momentul in care ati plecat l facultate. Plecarea din orasul natal, de sub aripa parintilor este o experienta deosebita, trista de cele mai multe ori. Pana ieri erai obisnuit sa ai de toate, sa nu trebuiasca sa gestionezi banii (sa gestionezi, nu sa iti dea mama 50 RON luni dimineata si sa iti spuna ca trebuie sa iti ajunga toata saptamana, asta nu e gestionat), sa te abtii sa iti cumperi cine stie ce chestie scumpa pentru ca altfel faci foame toata saptamana etc. Deci, parerea mea e ca trebuia sa mai asteptati. Macar 1 an. Multi cred ca e o chestie mijto sa te muti cu iubitul cand pleci la facultate, sa stai cu el cat ai chef, dar gandeste-te, tu incerci sa te adaptezi, el incearca sa se adapteze si intre adaparile astea trebuie sa si mentii o relatie. Relatia poate parea ok cand locuiti cu parintii dar cand ajungeti sa luati propriile decizii poate sa scartaie serios.

2. Nue tocmai ok k sunteti la aceeasi facultate, aceeasi grupa, eventual stati si unul langa altul la cursuri/seminarii.Pai socializare=0. Sunteti voi 2 si restu. Nu e nimic in neregula sa vrei sa stai cu cel iubit 24/24, de acord, dar lasa-l sa respire! Si respira si tu. Pai voi aveti 1 an 2 de relatie si deja sunteti ca un cuplu casatorit de 30 de ani. Ba chiar mai au pentru ca intr-un cuplu normal, femeia munceste intr-un loc, barbatul in alt loc...se intalnesc seara si atunci se bucura intradevar unul de altul. Pai daca stati 24/24 bot in bot unde sa mai fie bucuria de a va vedea?

Solutia ar fi ca de la anul sa va mutati separat (normal k el nu vrea pentru ca tu ai luat momentan rolul maica-sii, simte k nu mai merge dar nici nu ar renunta la dadaceala), sa nu mai fiti in aceeasi grupa...si o sa vedeti ca dca intradevar va iubiti o sa fie mai bine.
Stii, este o vorba, ca un lucru este cu adevarat bun facut la timpul lui...pentru voi nu era vremea

Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body
Maia Ecaterina 14.01.2014 hjarta

#52 2009-01-23 14:58:46

oana16
Sr. member
De la: capitala culturara
Inregistrat: 2007-04-21

Wildhoney....cred ca daca s-ar muta separat....odata cu asta ar veni si departarea definitiva in relatia lor... azi ne mutam impreuna maine nu mai stam impreuna ...dac se iubesc vor trebui sa invete sa convietuiasaca impreuna...parerea mea... nu cred ca solutia e sa se mute separat

Iubirea e un lux ce nu si-l permite toata lumea

#53 2009-01-23 15:00:52

pitzipoank
Insomniac member
De la: ...casuta cu vise
Inregistrat: 2008-06-17

oana16 a scris:

Wildhoney....cred ca daca s-ar muta separat....odata cu asta ar veni si departarea definitiva in relatia lor... azi ne mutam impreuna maine nu mai stam impreuna ...dac se iubesc vor trebui sa invete sa convietuiasaca impreuna...parerea mea... nu cred ca solutia e sa se mute separat

subscriu

"Nu inţeleg cum o femeie poate ieşi din casă nearanjată - e o lipsă de politeţe. Şi nu poţi şti niciodată, poate chiar aceea este ziua in care-ţi intalneşti destinul. Iar in faţa destinului trebuie să apari cit poţi tu de frumoasă." Coco Chanel
roccolino big_smile http://www.youtube.com/watch?v=uyLU3qQw … re=related

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.