L-am indepartat de mine....-2
- Khristall
- Insomniac member
- De la: Casuta noastra
- Inregistrat: 2007-10-08
Re: L-am indepartat de mine....
pregateste`i o cina romantica...ceva...si ziceai ca nu poti ca veniti amandoi acasa ca sunteti la aceeasi facultate...ia fa`te tu intr`o zi bolnava si nu poti merge la facultate(cursurile doar le iei de la el) si te apuci de pregatit ceva fain...muzica pe fundal lenta, o sticla de vin, tu aranjata...alta viata.
Mamica de strumfulet... 19 iulie 2013
- sunshine16
- Banat
- Inregistrat: 2008-09-01
- Site
Pot sa ma consider o norocoasa, viitorul meu sot, spala rufe, da cu mopul, cu aspiratorul, a invatat sa intainda rufe pe sarma, sterge praful... si asta fara sa il imping de la spate, daca ma apuc eu de curatenie, vine si ma intreaba... si eu ce sa fac? Nu stiu ce sa iti spun sa faci, si fostul meu era asa, nu ii placea sa faca nimic... asta cred ca tine si de educatia de acasa, de cum a fost crescut si invatat acasa, de ex. fostul meu a fost invatat de catre bunica si mama lui ca femeia trebuie sa faca tot in casa, iar cand el vine de la servici, sa il astepte cu mancarea calda pe masa... ei si va dati seama, el avea un job destul de aiurea, venea si la 4 dimineata acasa... doar nu era sa stau eu treaza toata noaptea sa il astept cu mancarea calda Deci... daca acasa a fost invatat sa nu faca nimic, sau sa faca doar putin... o sa fie greu sa il inveti, incearca sa nu te enervezi cand ii ceri sa faca ceva... santajaza-l... spune-i ca o sa faci ceva care ii place daca da cu aspiratorul, sau sterge pe jos... de ex, spune-i ca ii faci prajitura favorita, ca il lasi cu baietii la o bere... gasesti tu ceva care ii place. Numai sa nu il stresezi sau sa il enervezi prea mult ca o sa se sature si apoi e greu sa va apropiati. Si inca ceva... si varsta conteaza, cati ani are?
True sophistication lies in simplicity! www.bubulinagospodina.com
- Andreea89
- Sr. member
- De la: Iasi
- Inregistrat: 2007-11-01
Ma intrebati de varsta lui : Aman2 avem 19 ani , aman2 suntem la Medicina veterinara in Iasi,primul an , aceeasi grupa , avem acelasi orar.De asta va zic ca nu`i pot face unele surprize.De ex. dak`i zic ca nu pot/nu vreau sa merg la niste cursuri(ca la laboratoare tb sa merg neaparat)nici el nu merge. M`am gandit sa vb cu un var de`al lui sa`l roage intr`o seara sa mearga sa`l ajute la ceva si eu sa ma prefac ca mi`e rau....dar mai intai tb sa`mi cumpar o lenjerie :>
Ceea ce vrea un bărbat e să creadă că o femeie îl poate iubi atât de mult încât n-o va interesa nici un alt bărbat
- Emilya
- Platinum member
- De la: munte
- Inregistrat: 2006-07-16
- Site
Eu nu stiu cat de benefic e statul asta impreuna 24/24...chiar nu e ok...intr-un cuplu trebuie ca partenerii sa aiba si o viata independenta de cea din cadrul cuplului, ea sa aiba prietenii ei, el prietenii lui...atractia e mai mare decat daca stati impreuna si acasa, si la scoala si cu prietenii etc
Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my bodyMaia Ecaterina 14.01.2014
- Andreea89
- Sr. member
Da,eu stiu ca asha e,dar el nu vrea sa mearga nicaieri fara mine si asa m`am invatzat si eu.Nu ma mai atrage nimic.In plus la facultate nu avem cine shtie ce prieteni pentru ca aia s`au format bisericute...si la scoala stam aman2...mai avem 2 cupluri care parca`s tot asa...nu ies fara iubit/a si nu pentru ca nu vor ci pentru ca nu pot(sufleteste vbind)
Cand eram acasa ma mai tragea si pe mine inima sa ies cu fetele mele,dar aici la facultate sunt o straina.. El ma are numai pe mine.A zis ca nu vrea sa aiba niciun prieten pentru ca prea multzi l`au tradat si nu mai are incredere.A zis ca vrea sa raman singura lui prietena...
Eu sunt putin mai sociabila dar nu am timp sa ma imprietenesc cu colegii de la facultate pentru ca noi stam totdeauna impreuna...dar sincer,nici nu`mi pare rau... Mi-e frica sa am incredere in persoane noi...si nici nu as vrea...as vrea totusi sa mai vina persoane noi la noi sa mai facem chestiutze diferite...
Ultima oara a fost editat de Andreea89 (2008-11-19 12:02:32)
Ceea ce vrea un bărbat e să creadă că o femeie îl poate iubi atât de mult încât n-o va interesa nici un alt bărbat
- skumpi
- Vizitator
nush si mie mi se pare aiureah sa stai de la 19 ani impreuna si sa mai fii si la aceiasi facultate n`as suporta...adika nush...da nu e deloc okey ca apare plictiseala...monotonia...nu poti sa faci nik efectiv ! Incercati sa va mai gasiti si alti prieteni ...sa mai socializati...ca altfel...
- Zeyna
- Platinum member
- De la: Constanta
- Inregistrat: 2007-07-07
Trebuie sa va faceti niste prieteni, sa socializati, iesiti la un suc, un film, un biliard, bowling.. nu e bine asa, numai voi cu voi.
Dragostea nu se stă, se face.
- kdeea
- Platinum member
- Inregistrat: 2008-06-13
Dar prietenul tau refuza, pur si simplu, orice contact cu altii ... ?
Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ?
- Andreea89
- Sr. member
Nu.Nu`l refuza...dar vrea sa stea cu mine.. sau daca ma gandesc mai bine da...
SI ce pot sa fac?De la anu sa nu ma mai transfer in grupa cu el?Ca as avea programul diferit chiar dak suntem la aceeasi fac..
- kdeea
- Platinum member
- Inregistrat: 2008-06-13
Ma ... nu stiu. Eventual, poti sa incerci. Sa vezi cum va prinde o oarecare distantare. Chiar ar trebui sa va largiti cercul de prieteni, sa incerce sa devina mai permisiv in sensul asta. Acum na, asta au spus toate fetele, ramane la latitudinea ta sa incerci sa il determini sa fie ( mai ) sociabil si clar, la latitudinea lui, sa devina altfel. Bafta
Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ?
- un_gandacel
- Full member
- Inregistrat: 2008-11-18
Tu voiai sa stai cu el ca sa-l vezi cum face curatenie din proprie initiativa? eu sunt fata si daca as sta cu prietenu si m-ar bate la cap pe subiectul asta, mi s-ar cam duce cheful de orice si pana la urma l-as trimite la ma-sa acasa cu ordinea lui cu tot...
Ca sfat.. cred ca cel mai bine ar fi sa te gandesti cum iti imaginai ca va fi sa stai cu el si sa trasformi asta in realitate... sau sa te folosesti de tot felul de fantezii casnice de ex sa fii imbracata cat mai sexi cand dai cu aspiratorul si sa faci totul felul de miscari senzuale, scopul fiind sa-l atati nu sa faci curat!!!
Cel mai important, distrati-va!!! nu e casatorie, e relatia voastra minunata!
Ultima oara a fost editat de un_gandacel (2008-11-26 00:59:18)
- blueeyes
- Platinum member
- De la: BearLand
- Inregistrat: 2006-11-30
- katami
- Platinum member
- De la: sapte coline - orasu, nu vinu
- Inregistrat: 2008-01-09
un_gandacel a scris:Cel mai important, distrati-va!!! nu e casatorie, e relatia voastra minunata!
hm... deci sa inteleg ca daca esti casatorita musai e gata cu distractia? nasol mod de a pune problema... asa, ca femeie...
fetele au zis bine... in orice cuplu trebuie sa exiosta INTIMITATEA FIECARUIA. care, de multe ori, ajunge sa se traduca si in banalul "eu ies cu fetele, tu cu baietii".
si ce e mai naspa e ca si tu parca pui problema in acelasi mod... trist: as socializa da' nu pot de raul lui, si alte cupluri sunt legate si nu ies unul fara altul.... frate, in ritmul asta te desparti in max max jumate de an!!!! in primul rand... ok, impreuna... dar ce va impiedica sa va distrati IMPREUNA? dati un chef... chemati toti colegii de grupa, care vor sa vina vor veni.... altfel se leaga lucrurile dupa. chemati alte cupluri si iesiti impreuna.
in al doilea rand... de ce sa nu poti iesi fara el? ia iesi tu o data doar cu fetele... tre sa ai o prietena-doua in tot iasiul... iesiti si discutati de toate... ai sa vezi ce bine te simti cand vii acasa. va merge mai bine toata relatia.
dar in principal cautati sa iesiti impreuna... colegii de gtrupa/an... stiu ca e greu, si pt mine anul 1 a fost mai sec... pana in prima practica. voi, daca n-aveti practica asta, faceti cat mai multe iesiri.... hai ca se poate!!!
Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/
- ioana_4
- Diamond member
- Inregistrat: 2006-11-13
Andreea89, dar tu pana la urma esti multumita ca stati doar voi doi mai mereu sau nu? ca daca nu te deranjeaza asta, nu vad care e problema. fiecare isi traieste viata asa cum vrea si daca voi sunteti fericiti voi cu voi, e perfect.daca nu, vorbeste cu el si propune-i ce ti-ar placea sa faceti.
- un_gandacel
- Full member
katami a scris:hm... deci sa inteleg ca daca esti casatorita musai e gata cu distractia? nasol mod de a pune problema... asa, ca femeie...
fetele au zis bine... in orice cuplu trebuie sa exiosta INTIMITATEA FIECARUIA. care, de multe ori, ajunge sa se traduca si in banalul "eu ies cu fetele, tu cu baietii".
si ce e mai naspa e ca si tu parca pui problema in acelasi mod... trist
Tu nu vezi diferente intre ce au ei si o casatorie? Tie, din ce ai citit, ti se pare ca ei merg la munca? Ti se pare ca au responsabilitati cu adevarat? OK... m-am exprimat eu gresit, caci eu cred ca o casatorie aduce responsabilitati, te face uneori sa alegi ce e bine nu ce ai vrea, dar ai dreptate, poti sa stai fara serviciu sau cu unul flexibil, sa platesti curentul cand ai chef si cand n-ai chef sa mergi la munte de banii aia, de ce nu? pana la urma te poti distra oricand, chiar si atunci cand trebuie sa ai grija de o familie, de a ta.. Eu cand am zis sa se distreze, am zis sa se distreze mereu; daca tu-mi gasesti o casatorie intre 2 oameni obisnuiti care decurge asa, te rog sa mi-o arati ca as vrea sa invat si eu de la ei cum se face.
Ultima oara a fost editat de un_gandacel (2008-11-26 17:52:41)
- katami
- Platinum member
un_gandacel a scris:katami a scris:hm... deci sa inteleg ca daca esti casatorita musai e gata cu distractia? nasol mod de a pune problema... asa, ca femeie...
si ce e mai naspa e ca si tu parca pui problema in acelasi mod... trist
Tu nu vezi diferente intre ce au ei si o casatorie? Tie, din ce ai citit, ti se pare ca ei merg la munca? Ti se pare ca au responsabilitati cu adevarat? OK... m-am exprimat eu gresit, caci eu cred ca o casatorie aduce responsabilitati, te face uneori sa alegi ce e bine nu ce ai vrea, dar ai dreptate, poti sa stai fara serviciu sau cu unul flexibil, sa platesti curentul cand ai chef si cand n-ai chef sa mergi la munte de banii aia, de ce nu? pana la urma te poti distra oricand, chiar si atunci cand trebuie sa ai grija de o familie, de a ta.. Eu cand am zis sa se distreze, am zis sa se distreze mereu; daca tu-mi gasesti o casatorie intre 2 oameni obisnuiti care decurge asa, te rog sa mi-o arati ca as vrea sa invat si eu de la ei cum se face.
ce legatura are casatoria cu mersul la munca? am avut colegi casatoriti din anul 2... stateau oficial in camine diferite... si nu mergeau la munca, dar se distrau...
si nush... eu plateam curentul si inainte de a fi casatorita la fel cum il platesc si acum... dar la fel mergeam la munte si atunci cum merg si acum... si ma distram cu prietenul la fel cum ma distrez acum cu sotul care a devenit. chestia asta cu alesul a ceea ce e mai convenabil fata de ceea ce ai vrea e... mai mult din lipsa banilor decat din prea multa reponsabilitate.... adica eu n-am simtit-o mai mult dupa ce m-am casatorit decat inainte.
cat despre distractie... cele mai reusite chefuri la mine acasa au iesit dupa ce ne-am casatorit. aaaa.... si da, am libertatea sa plec cu colegii la munte daca am chef (si banii aferenti, asta apropo de alegere - ca da, daca n-avem parale de intretinere normal ca nu mi se scoala sa plec la munte... dar nici inainte nu faceam asta).
scuze de offtopic, andreea.....
Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/
- un_gandacel
- Full member
Ma scuzi katami, noi vorbeam de lucruri diferite, tu te refereai, din ce am vz eu la casatorie si ca act(document), eu la casatorie ca responsabilitate, daca pot sa-i zic asa. E normal sa nu se schimbe ceva doar pentru ca exista o hartie intre 2 oameni (apropo de colegii tai). Nu stiu cati ani ai, cati i-ai petrecut independenta de parinti, dar stiu ca eu la 20 desi am mai lucrat si s-a mai intamplat sa stau singura perioade mai lungi, daca m-as trezi acum fara mama m-as simti strivita de responsabilitati, simplul fapt ca as face piata ar fi o corvoada. Tu din ce scrii ai avut responsabilitati si inainte de casatorie, din cauza asta pentru tine nu difera; eu n-am, pentru mine diferenta ar fi uriasa.
Sper ca am scris cat de cat coerent. Andreea poate intelegi ceva folositor din cat de grele mi se par mie sarcinile casnice si sper sa ne ierti ca am deviat de la subiect.
- katami
- Platinum member
exact, gandacel... ceea ce incercam eu sa demonstrez este faptul ca a fi casatorit nu implica alta responsabilitate decat cea pe care ti-o asumi prin ALEGEREA pe care o faci, in fata lui Dumnezeu si a legii. celelalte chestii (responsabilitati casnice etc) tin de momentul ruperii de parinti, asa cum ai zis si tu... dar asta nu e neaparat sincron cu casatoria. pt multi (cum e si cazul andreei si al prietenului ei) se intampla mult mai devreme. de exemplu, cand pleci la facultate si inveti sa te gospodaresti singur.
deci eu zic ca nu aici e prolema... ci la "lipeala" asta excesiva. care dauneaza unei relatii. suntem oameni... nu trebuie sa ne"topim" total in cuplu... pana la urma, andreea, te-ai indragostit de el pt personalitatea LUI... daca asta dispare, crezi ca mai ramane atractie? si invers... mai ales invers, pt ca barbatii se plictisesc mai repede.
toti am trecut prin faza asta, sa stii... si e benefica in felul ei, pt ca abia acum iti dai seama daca omul langa care stai e cel pe care ti-l doresti cu adevarat. abia acum, cand ii vezi fiecare reactie, fiecare gest... necenzurat. si dai un verdict REALIST... il iubesc sau nu. pe EL, nu IMAGINEA pe care mi-o formasem eu despre el.
iar ca sfat... repet ce-au zis fetele si ce-am zis si eu... nu dramatiza, ci actioneaza. zi-i ca vrei sa iesiti la un suc cu x sau y... iesi tu cu colegi... prieteniile se formeaza in timp, nu tre sa te destainui colegei din prima zi... dar dintr-o grupa de oameni e destul de greu de crezut ca nu vei gasi 1-2 in care sa ai incredere si cu care sa te simti bine. eu una stau de vorba cu fetele de cate ori prind... face bine la psihic... stii ce? UNEORI ITI DAI SEAMA CA CEEA CE TI SE PARE TIE AIUREA LA AL TAU E NIMIC FATA DE PROBLEMELE PRIETENELOR TALE... cand auzi ce fac altii, vii acasa si-l pretuiesti ami mult pe al tau, cu defectele lui cu tot...
si cel mai sanatos mi se pare sa mai discuti si cu alti barbati... la modul prietenesc si atat, evident. ei au o alta viziune despre viata... si de multe ori ajuta mai mult decat sfaturile unei prietene care gandeste la fel ca tine sau iti ia apararea. eu am un prieten f bun din timpul fac... ioes cu el la bere de cate ori apuc... si il aud plangandu-se de una-alta la prietena lui... si descopar ca unele chestii le fac si eu, de exemplu, fatza de al meu... si incerc sa le corectez, ca de, inseamna ca ii deranjeaza pe mai multi, nu-i paranoic al meu. si tot asa.....
hai poate iesim la o bere forumista again... astia din iasi
- Andreea89
- Sr. member
el mi-a explicat ca noi nu avem cum sa stam in case diferite din moment ce am facut pasul asta.as vrea sa fim ca la inceput...sa pot sa ma distrez cu fetele,nu mai sunt aceeasi,sunt mai rezervata...parca nu mai stiu sa ma distrez...
Problema e ca nu as vrea sa ma despart de el,dar nici sa stau asa...simt ca am 19 ani si daca nu ma distrez acum , atunci cand?
Nu stiu la ce solutie o sa ajung...acum simt ca relatia asta nu mai merge,acum ca as vrea sa lupt sa o fac cum era inainte...dar nu cred ca se mai poate... el s-a indepartat f mult de mine,nu mai vede cand ma fac frumoasa,uita ca trebuie sa`mi zica noapte buna,uita sa ma pupe... inghit in sec...si cu parere de rau(in fata lui , nu recunosc niciodata acest lucru)dar nu cred ca relatia o sa mai reziste.
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|