|
Nu esti logat.
L-am indepartat de mine....-3#39 2009-01-22 22:30:07
Re: L-am indepartat de mine....of,dar tu de ce nu ii spui...ai uitat sa imi spui nb,ai uitat sa ma pupi etc.Ii amintesti o data,de doua ori si poate isi da drumul.Si spune-i ca vrei sa iesi,sa te distrezi si daca nu vrea sa vina cu tine mergi cu fete. ★★★ Candle light, moon light, star light, The brightest glow is from love light ★★★ Offline #40 2009-01-22 22:36:08
Re: L-am indepartat de mine....chestiile astea trb sa vina din suflet #41 2009-01-22 22:38:02
Re: L-am indepartat de mine....da,normal ca trebuie sa vina din suflet,dar nici sa nu ii spuna ce o deranjeaza nu mi se pare corect.Poate el nici nu-si da seama ca o face sa sufere.Normal este sa ii spuna si daca vede ca nu ii pasa atunci nu mai are ce face ★★★ Candle light, moon light, star light, The brightest glow is from love light ★★★ Offline #42 2009-01-22 22:44:48
Re: L-am indepartat de mine....wai ce naspa sincer:( inainte nu mai dormeati din cand in cand impreuna sa zic peste noapte? poate ca pt el e o schimbare radicala si nu e pregatit sa infrunte viata in 2, stiu cum suntem noi fetele ca incercam sa facem curat sa mentinem si nu ne convine cand vin ei si am vrea sa fac si ei,,,dar na asa sunt ei... iubi mai doarem din cand in cand la mine cand sunt singura,.....sincer nu ma ajuta. ..dar eu i spun...".ma ajuti strangem, aici si asa si dupaia mergem in camera." ...cred ca ar trebui sa comunicati nu sa i impui, sa va distribuiti sarcinile in casa ... , iar dac u ajungi inaintea lui sa i faci u de mancare , si invers, cred ca comunicarea e solutia.... Ultima oara a fost editat de oana16 (2009-01-22 22:47:31) Iubirea e un lux ce nu si-l permite toata lumea Offline #43 2009-01-23 00:02:43
Re: L-am indepartat de mine....Ba da , am dormit impreuna si inainte sa ne mutam.Oricum , el zice (uneori) ca relatia asta nu mai are viitor , mi-e greu sa admit acest lucru,dar uneori chiar cred ca asa va fi. Ceea ce vrea un bărbat e să creadă că o femeie îl poate iubi atât de mult încât n-o va interesa nici un alt bărbat Offline Publicitateloading...
#44 2009-01-23 00:05:55
Re: L-am indepartat de mine....dar cum ai gresit mai andreea89 ? ..be the best ...fuck the rest )) Offline #45 2009-01-23 00:55:18
Re: L-am indepartat de mine....chiar asa #46 2009-01-23 09:25:27
Re: L-am indepartat de mine....Minteam f.mult,dar nu l-am inselat niciodata... Ceea ce vrea un bărbat e să creadă că o femeie îl poate iubi atât de mult încât n-o va interesa nici un alt bărbat Offline #47 2009-01-23 09:27:37
Re: L-am indepartat de mine....in cazul meu, daca a uitat iuby sa-mi zica noapte buna, ma intorc cu fata la el ii spun noapte buna si il pup. Offline #48 2009-01-23 12:05:07
Re: L-am indepartat de mine....Stiu si nici macar nu vrea ca la anu` sa ne mutam separat... Ceea ce vrea un bărbat e să creadă că o femeie îl poate iubi atât de mult încât n-o va interesa nici un alt bărbat Offline #49 2009-01-23 12:13:29
Re: L-am indepartat de mine....saracutza de tine,imi pare rau sincer pt situatia in care esti....el poate nu este obisnuit cu schimbarea asta,poate a fost prea devreme sa va mutati impreuna,ii destul de aiurea,ce sa zic...dar lasa-l in pace,nu ii mai zi sa faca nimic si poate o sa inceapa sa faca din proprie initiativa ceva prin casa.....si faza cu prietenii,incearca sa va faceti macar un cuplul doi ca prieteni si sa mai iesiti impreuna,pt ca voi daca stati 24/24 impreuna,apare monotonia si cautati motive de cearta.....nu te gandi ca sunteti pe cale sa va despartiti pt ca nu despartirea este solutia,si la anul,nu te mai transfera cu el in grupa ca sa fiti si voi mai separati si sa va fie dor unul de altul....sa fiti nerabdatori sa ajungeti acasa ca sa va vedeti.si nu mai fi asa severa cu el,lasa-l sa se acomodeze cu faza ca de acum stati impreuna....sper sa se rezolve problema ta...intr-un mod cat mai bun si sa va gasiti solutia pt a remedia situatia....mai asteptam vesti Acela care nu a iubit niciodata, inseamna ca nu a trait niciodata! Offline #50 2009-01-23 14:06:13
Re: L-am indepartat de mine....andreea dar de ce nu va mutati separat?tu cu niste colege prietene si el cu baietii.si sa va vedeti la facultate si la "intalnire" Offline #51 2009-01-23 14:44:12Re: L-am indepartat de mine....deci...voi ati facut inca de la inceput cateva greseli care v-au adus in situatia asta. Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body Maia Ecaterina 14.01.2014 Offline #52 2009-01-23 14:58:46
Re: L-am indepartat de mine....Wildhoney....cred ca daca s-ar muta separat....odata cu asta ar veni si departarea definitiva in relatia lor... azi ne mutam impreuna maine nu mai stam impreuna ...dac se iubesc vor trebui sa invete sa convietuiasaca impreuna...parerea mea... nu cred ca solutia e sa se mute separat Iubirea e un lux ce nu si-l permite toata lumea Offline #53 2009-01-23 15:00:52
Re: L-am indepartat de mine....
subscriu "Nu inţeleg cum o femeie poate ieşi din casă nearanjată - e o lipsă de politeţe. Şi nu poţi şti niciodată, poate chiar aceea este ziua in care-ţi intalneşti destinul. Iar in faţa destinului trebuie să apari cit poţi tu de frumoasă." Coco Chanel roccolino http://www.youtube.com/watch?v=uyLU3qQw … re=related Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|