homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

De unde aveti bani?-4

#58 2009-01-28 18:50:18

persifona
Vizitator

Re: De unde aveti bani?

Nu, daca vreau sa-i iau ceva ii iau ca asa simt si am chef, nu ca sa ma revansez pt ca mi-a platit el nush ce in oras. Pur si simplu nu-mi place. Prefer de mii de ori sa imi aduca o floare rupta de pe strada sau nush, o bomboana de ciocolata ca s-a gandit la mine, decat sa-mi plateasca un suc sau o masa sau ceva de genu.

#59 2009-01-28 19:36:33

Alina Delia
Addicted member
De la: Cluj-Napoca
Inregistrat: 2007-12-16

calleigh a scris:

spre rusinea mea...de la parinti.pt chirie,intretinere,mancare...ah...macar haine imi cumpar din bursa asta "exorbitanta" de 190 ron pe care cumva s-a indurat universitatea sa ne-o dea neutral deocamdata nu reusesc sa si lucrez sa merg si la faculta,nu am timpul fizic necesar.poate din anul 4...daca reusesc sa imi gasesc ceva part-time.ma simt aiurea fata de parinti! si fata de iubi...k el lucreaza si eu nu neutral

in ce an si la ce faculta esti ca;lleigh? si eu sunt din cj  punk

Cine rade la urma....gandeste mai incet dumbom

#60 2009-01-28 20:56:10

calleigh
Platinum member
De la: viata
Inregistrat: 2009-01-13

3 big_smile tu?
later edit : umf neutral

Ultima oara a fost editat de calleigh (2009-01-28 20:57:09)

Life isn't about finding yourself.Life is about creating yourself.
Perhaps our eyes need to be washed by our tears once in a while, so that we can see Life with a clearer view again.

#61 2009-01-28 21:10:43

_yohana_
Platinum member
Inregistrat: 2006-11-25

si mie imi plateste ubitu.desi vreau eu sa platesc nu ma lasa.

expect the worst , hope for the best!

#62 2009-01-28 21:18:02

Alina Delia
Addicted member
De la: Cluj-Napoca
Inregistrat: 2007-12-16

calleigh a scris:

3 big_smile tu?
later edit : umf neutral

an 3 la jurna  albert

Cine rade la urma....gandeste mai incet dumbom

Publicitate

loading...

#63 2009-01-28 21:37:01

calleigh
Platinum member

offtopic super.pe unde stai in cluj?

Perhaps our eyes need to be washed by our tears once in a while, so that we can see Life with a clearer view again.

#64 2009-01-28 21:38:59

Chiara.M
Hero member
De la: Wingsland
Inregistrat: 2007-06-04

danny a scris:

mary_aleee a scris:

eu sunt si studenta si cu 2 joburi... ai mei nu imi mai dau bani cand eram in primul an de fac, ba mai mult mai platesc eu cate o factura sau ii mai trimit sora-mii in romania (si ea e studenta si nu lucreaza).  ai mei ma mai ajutau cand ramaneam fara bani, asa vreo 20-30 ? de benzina sau mai imi cumpara mama cate o hainutza. sunt mandra de mine ca ma intretin singura (mi-am luat masinutza, imi platesc facultatea si toate cumparaturile: haine cosmetice si 2 rate). mi-ar placea sa ma mut cu iubi dar deocamdata nu ne putem permite. (chirii scumpe, cheltuieli multe cu mutatul... )

mei cum reusesti?...si eu as vrea, dar mi-e greu si cu un job...tot timpul sunt obosita sad As incerca acum in vara sa mai imi caut ceva si cred k o sa o si fac. Daca vad ca nu merge treaba asta e, dar as fii super happy dak ai putea sa imi dai ceva sfaturi ca poate asha prind si eu curaj  smile

danny e destul de obositor dar se poate. iti explic, jobul nr.1 sunt la o firma receptionist, 5 ore pe zi (alternez o sapt dimi si una dupa-amiaza). al 2lea job e la o pizzerie take-away, fac pizza ( drool  hjarta ) si ma duc de vineri pana luni, seara de la 5 la 10. cand sunt de dupa-amiaza la firma ma duc la pizza de la 6 (lunea si vinerea).. acum abia am inceput la firma de 3 sapt dar si asta vara si toamna am lucrat full-time plus pizzeria. deci stiu cum e, ca se poate. e extenuant dar cand ies banii sunt dispusa... smile de ex vineri voi face full time la firma plus pizzeria de la 6.. dar acum incep sa ma invatz, nu mi se mai pare atat de obositor..
cauta si tu ceva de genul asta, un job de weekend.. e nashpa pt ca nu ai nici o zi libera, lucrezi 7 zile din 7... dar daca totusi vrei se poate!!

Ultima oara a fost editat de mary_aleee (2009-01-28 21:40:08)

Have you ever thrown a fist full of glitter in the air?...

#65 2009-01-28 21:49:28

calleigh
Platinum member

mary_aleee....sincer,te admir! eu nu am lucrat nici o zi in viata mea! nu stiu cum faci fata.eu probabil ca m-as lasa pagubasa dupa maxim o sapt.
felicitarile mele! puss

#66 2009-01-28 21:50:03

danny
Full member
Inregistrat: 2007-05-22

mersi mary alee...sa stii ca am sa imi caut ceva de weekend (ma mai gandeam la mc donalds) numai acum tre sa fiu si un pic atenta ca e o chestie, lege ceva de genu, ca daca castigi mai mult de nush cat, nu mai primesc reducerile de student de la stat...
dar in fine, stiu cazuri care muncesc pe bani multi si nu au patit nic pana acum deci nu cred k voi avea probleme nici eu.
Mersi mult de incurajare smile

#67 2009-01-28 21:59:44

Reina
Hero member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2007-02-01

cred ca e destul de greu sa lucrezi in fiecare zi,inclusiv in week end.Mi se pare epuizant de luni pana vineri,asa astept weekendul sa ma relaxez.Prefer sa am bani mai putini,si sa am si timp liber.

Mamica de 2 pui scumpi

#68 2009-01-28 22:51:10

puioanca
Full member
Inregistrat: 2006-12-27

_yohana_ a scris:

alina_alina a scris:

cam mica alocatia asta..dar si mie mi e dor sa mai am..

cica din iulie se face 80 lei

pe criza asta?si cu guvernul asta impotent?putin probabil...

mi-am dorit si eu f mult sa ma angajez sa am banii mei sa nu le mai cer la ai mei...din aprilie anu trecut am reusit...totusi, desi am salar mai mare ca ai mei nu dau banii in casa pentru ca pun deoparte ca sa ma mut cu puiu si ai mei n-au pretentia asta..
dar e bine asa, foarte bine ca ma rasfat de numa:)but not for long...sad

Daca iubesti pe cineva lasa-l sa plece...daca se intoarce inapoi e al tau, daca nu, inseamna k nu a fost niciodata...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.