|
Nu esti logat.
Momente de neuitat....-7#115 2008-03-07 13:40:25
Re: momente de neuitat....
te cred ceva de genul am patit eu ieri, dar sincer, nu stiu de ce, dar parca ma asteptam la un gest de genul... numai ce am trecut de florarie si lui ii venea la toaleta? hmm There ain't no sunshine now that he's gone Offline #116 2008-03-07 13:46:39
Offline #117 2008-03-07 15:43:09
acu am vazut. da, suntem impreuna si fericiti, locuim impreuna si eu sper ca ne vom si casatori... one day... Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #118 2008-03-07 21:24:49
Re: momente de neuitat....asta la noi e o regula: ce imi place mie nu-i place lui si invers. incerc sa trec cu vederea, fiecare are defecte, nu exista om perfect, intr-o relatie mai trebuie sa faci si compromisuri. uneori sunt probleme care ma depasesc si-mi ies din fire, imi pierd rabdarea, dar 10 min mi's de ajuns ca sa ma calmez si ca sa rezolv apoi problema. la noi e mai greu sa pun in aplicare "solutia" pe care am gasit-o ca nu stam inca impreuna. sper sa se regleze celelalte si iubirea noastra sa conteze mai mult decat neintelegerile. si avem chiar si un punct comun: ne place s-o facem unul cu celalalt in rest... ne-am sparge capetele nonstop dar e din iubire. Offline #119 2008-03-07 21:29:30
Re: momente de neuitat....aseara a fost un moment special...am venit la el ne'am certat putin si nu ne'am bagat in seama vreo 15 min :cry:dupaia s'a pus in pat si a inceput sa arunce cu un tricou in mine...am venit langa el si am inceput sa ne sarutam si nu stiu dar i'am simtit buzele altfel park culegeam iubire din ele...erau atat de dulci si si si aseara nu cred ca a mai fost sex a fost dragoste....tare frumos a fost aseara...iar apoi inainte sa ma duca acasa a scos din geaca un lantisor cu cruciulita si mi'a zis ca mi l'a luat sa aiba grija de mine doamne-doamne cand el e plecat la lucru si nu e langa mine.....uofffff iubitu meu al mic si al frumos:x Tu nu vezi...paradisul meu e acelasi cu al tau .....dar tu te joci de'a Dumnezeu... Tu nu vezi...ca mergem toti pe un drum inchis .....si vise mor pe asfalt incins... Offline Publicitateloading...
#120 2008-08-28 18:22:20
Re: momente de neuitat....anul asta eram pe faleza la mare..seara...frumos...ne plimbam.si se tot enerva ca trecea lumea pe langa noi...gasca cu care ne plimbam se tinea dupa noi si eu nu stiam de ce tot se enerveaza ca sunt ei cu noi.si cand intr-un final am ramas singurei s-a oprti, m-a luat de maini si mi-a facut o declaratie de dragoste... wow. niciodata nu credeam ca o sa aud din gura lui asa ceva.pt ca el nu e genu are sa-si exprime asa usor sentimentele...a fost atat de dulce...n-o sa uit niciodata. il iubesc ! Offline #121 2008-08-28 19:12:34
Re: momente de neuitat....cateva momente de neuitat care mi vin acum in minte Everything will be ok in the end. If it's not ok, it's not the end. Offline #122 2008-08-29 09:13:27#123 2008-08-29 09:18:32
Re: momente de neuitat....nasterea copilului nostru, si cat de aproape mi-a fost... Offline #124 2009-01-28 13:19:03
Re: momente de neuitat....Primul moment care mi-a venit in minte: iarna trecuta eram stresati cu licenta, el de obicei statea la mine pana tarziu, pleca la 11-12 noaptea ,saracutu' , incepuse sa ninga afara si in fata blocului meu e o parcare mare mi-a scris numele si te iubesc mare cat toata parcarea(i-a luat cateva minute) si se uita la geamul meu pt ca stia ca tot timpul ma uit dupa el cand pleaca, pur si simplu am plans...si am zabovit mult timp in noapte aia la geam si priveam mesajul, in momentele alea eram atat de fericita ca am asa o persoana speciala langa mine, plus ca se oprise si ninsoarea si a ramas scris pana a doua zi spre pranz..... "o lume in care ne iubim,tu ma ai,ma vrei,iar eu te privesc si nu-mi ajunge,te tin si nu ma satur,te am.....si...te mai vreau!!!!" Offline #125 2009-01-28 14:20:26
Re: momente de neuitat....si noi am avut multe momente frumoase... iubesc si sunt iubita Offline #126 2009-01-28 14:45:38
Re: momente de neuitat....ce fainnnnnn They can because they think they can. Offline #127 2009-01-28 16:35:30
Re: momente de neuitat....am avut foarte multe momente minunate...mai ales in ultimele 2-3 luni de cand sunt cu scumpul meu...imi aduc aminte perfect toate intalnirile pe care le-am avut...stangacia de la inceput...buchetele imense de trandafiri...cele mai frumoase pe care le-am primit vreodata...mai ales cel de ziua mea, cu 23 de trandafiri (de la care o sa iau petalele cand se vor usca si le voi pune prin pat si prin toata camera, sa facem dragoste pe ele )...calatoria in Portugalia...imi aduc aminte si acum cat de strans ma tinea de mana si ma saruta pe frunte in avion ca sa nu imi mai fie frica (era prima data cu avionul)...felul in care s-a purtat acolo si cum m-a prezentat familiei si prietenilor ca pe "dragostea vietii lui"...bineinteles,prima noapte de dragoste,superba ...m-a facut sa uit si de durere si de tot...chiar daca nu o mai facusem de luni bune...e mult mai diferit decat ce am intalnit pana acum,se gandeste in primul rand la mine,sa nu doara,e tot timpul atent,si chiar nu pot sa zic ca am simtit vreodata durere cu el,abia acum realizez ce inseamna cu adevarat sa faci dragoste ...weekendul la Sinaia...care a fost pur si simplu de vis ...totul e minuant langa el...incep sa cred ca el e intr-adevar jumatatea mea http://www.youtube.com/watch?v=mwMdO3HK_ws our song em todas as ruas do amor seras meu e eu serei tua http://www.youtube.com/watch?v=DDuLPHsIuTg Offline #128 2009-01-28 17:49:45
Re: momente de neuitat....alte momente faie petrecute cu iuby:imi aduc aminte de primul sarut, el era la mine, la cafea:))) ne-am aruncat amandoi si ne-am sarutat patimas, mai tarziu dupa ceva timp mi-a zis ca nu-i venea sa creada cat de multa pasiune aveam in mine:) lucru care il credeam si eu despre el dupa am luat-o mai usor, mai senzual:) imi amintesc ce ne mai piteam pe holurile facultatii si ne sarutam te miri pe unde:))apoi prima data cand am facut dragoste, ce mult ma bucur ca l-am asteptat pe el si nu m-am grabit, unweekend frumos petrecut alaturi de el undeva la munte, dupa ce am citit ce a scris pink cu avionul mi-am amintit de o chestie ce vroia iuby sa faca o surpriza sa cumpere 2 bilete de avion si sa zburam:)) era vb de o cursa interna sb-cj sau ceva de genul dar s-a stricat tot ca m-am prins eu si oricum cica era desfintat zborul ala:)) in rest am o gramada de cadouri de la el buchete de flori care le am si acum uscate asa de frumoase si imi amintesc de momente frumoase, am tot felul de bilete, vederi de pe unde am fost, etc "o lume in care ne iubim,tu ma ai,ma vrei,iar eu te privesc si nu-mi ajunge,te tin si nu ma satur,te am.....si...te mai vreau!!!!" Offline #129 2009-01-28 18:22:53
Of, si cand ma gandesc ca nici nu vroiai sa-i dai o sansa, nici sa n-auzi de el Ma bucur din suflet ca esti fericita #130 2009-01-28 18:50:54
Re: momente de neuitat....mi-am adus aminte ca de revelion, la 12 fara 15 ne-am dus la biserica(nu se tinea slujba, am fost doar asa), iar la 12 fix am urcat in clopotnita si 3 din prietenii cu care eram trageau colpotele si bateau toaca...iar eu cu iubitul ne sarutam si ne spuneam ca ne iubim...asa de bine m-am simtit...nu cred ca o sa uit niciodata privirea lui si ceea ce am simtit atunci... iubesc si sunt iubita Offline #131 2009-01-29 00:18:22
si la noi, a fost cea mai fericita zi din viata noastra, ne uitam la ea si plangeam de fericire... o ora, de nedescris... Offline #132 2009-01-29 00:21:09
Re: momente de neuitat....momentele mele de ne uitat sunt ziua cand al meu sot mi`a zis prima data ca ma iubeste...imi amintesc si acum ca eram in masina lui si avea lacrimi in ochi(ne certasem putin) si un alt momnet, clipa cand l`am nascut pe Alex si puterea cu care m`am ridicat de pe masa sa il vad eu prima a fost divin Offline #133 2009-01-29 01:01:31
Re: momente de neuitat....hmm.... momente frumyy .. momente frumyyy ... Poate ca par fragila, neajutorata si nepamanteana, dar am structura de otel. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|