|
Nu esti logat.
Cum mai poti avea incredere in femei?-3#39 2009-02-23 14:51:20
Re: cum mai poti avea incredere in femei?
M-ai lasat fara cuvinte... greu.. greu doamne.... Offline #40 2009-02-23 17:18:12
E greu cand esti mai ironic in exprimare (ca asa sunt si eu) sa te faci inteles Eu am inteles faza cu bata... si chiar m-a amuzat exprimarea cand am citit-o prima data....dar nu ma gandeam ca o sa iasa o polemica Hugsy doar incerca sa spuna ca tipa aia e vai de capu ei... intr-un mod amuzant (cred eu ) Offline #41 2009-02-24 16:19:40
100% de acord...si i-am mai spus asta lui yepuras in topicul cu fidelitatea...si s-a cam "suparat" dar tot asta cred baby Dragos Offline #42 2009-02-24 20:36:29
Re: cum mai poti avea incredere in femei?Doamne,cat caut un om serios si nu mai dau de el........crede-ma mai sunt si fete klumea,de asta poti sa fii sigur,eu mi-am propus sa raman singura pana cand voi intalni un om care intr-adevar sa ma merite.Nu am fost inselata........oricum povestea mea am mai spus-o.....si de atunci sunt singura,mai bine asa decat cu un altfel de om... Offline #43 2009-02-24 20:42:38
Re: cum mai poti avea incredere in femei?vei gasi un astfel de om ToandMe They can because they think they can. Offline Publicitateloading...
#44 2009-02-24 23:06:57
Re: cum mai poti avea incredere in femei?extraordinar:))))parca as fi zis nuj ce...hugsi nu stiu ce ai...eu doar am zis...nu am dat in cap )si as vrea sa nu se bage altii in seama aiurea..fiecare vede cum vrea...si daca team lasat fara cuvinte ce?..nu vreau sa te jignesc dar vad ca tu tot continuui :f?rbryllad: Ultima oara a fost editat de akisandra (2009-02-24 23:10:05) Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|