|
Nu esti logat.
Cum se educa un copil?-4#58 2009-02-26 13:42:27
Re: Cum se educa un copil?oho claudia...bucura-te cat inca este mic...copil mic,probleme mici,copil mare probleme mari...asa este,eu nu credeam fimiu are 16 ani,nu am probleme cu el, dar imi este teama de multe din jurul lui,.... VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!! Offline #59 2009-02-26 13:43:41
Re: Cum se educa un copil?stiuuuu Ella !!! stiuuuu !!! Ultima oara a fost editat de claudia78 (2009-02-26 13:44:28) Offline #60 2009-02-26 13:46:47
Re: Cum se educa un copil?
Nu trebuie sa iti faci probleme. Daca era cu adevarat agresiv in afara casei, era agresiv si in casa. la modul ca nu te mai intelegeai de loc cu el. Offline #61 2009-02-26 13:50:25
Re: Cum se educa un copil?acasa e impecabil ...in afara de faptul ca imprastie jucariile in toata camera Ultima oara a fost editat de claudia78 (2009-02-26 14:15:04) Offline #62 2009-02-26 14:02:29
Pune copilul tau pe prim plan si ignora respectiva femeie. Cand mai spune ceva, pur si simplu nu o baga in seama. Copiii intre ei acum se joaca, acum se cearta ... nu te lasa influentata de ce spune ea. Offline Publicitateloading...
#63 2009-02-26 14:13:34
Re: Cum se educa un copil?multumesc pt incurajari ! conteaza tare mult incep sa ma conving ca nu la noi e problema ! numai ca doare cand vezi ca vorbesc in toate oartile- educatoare ,alti parinti etc - cum ca noi nu luam atitudine ca e agresiv copilul, si ca asta vede si acasa si ca e prost crescut ! va dati seama cum imi pica ! ca daca ar fi adevarat nu as spune nimik.... Offline #64 2009-02-26 19:17:43
Re: Cum se educa un copil?Si eu ma minunez cand vad atatia parinti iresponsabili.Le da la copii toata ziua ciocolata,chipsuri si umbla cu sucu in biberon,deci .Plus ca ii lasa pe copii sa faca ce vor,ii rasfata etc si atunci se mai mira cand la 20 de ani ii da si afara din casa. ★★★ Candle light, moon light, star light, The brightest glow is from love light ★★★ Offline #65 2009-02-26 19:27:25
Trebuie sa fie incadrat intr-un sablon. La fel cum pui si tu un diagnostic unui pacient asa fac si eu. Pana nu apar mai multe probleme comportamentale nu se incadreaza, deci nici o grija. Daca femeia respectiva iti este colega de munca, vecina sau prietena, nu trebuie sa te certi cu ea... daca este doar o cunostinta.. poti sa ii spui tot ce ai pe suflet. In nici un caz nu e copilul tau de vina. Eu daca nu ar riposta mi-as face griji. Offline #66 2009-02-26 22:39:33
Re: Cum se educa un copil?soarele meu tu esti cumva psiholog ? nu imi e vecina ,colega ,doar mama colegului d egradi al fiului meu. si ea nici nu e asa "dusa" pe cat taticul...care coincidenta sau nu , lucreaza in armata Offline #67 2009-02-27 11:56:35
Re: Cum se educa un copil?Bravo clau,felicitari asa am de gand sa imi cresc si eu copilul ★★★ Candle light, moon light, star light, The brightest glow is from love light ★★★ Offline #68 2009-02-27 20:19:18
Re: Cum se educa un copil?da, si eu la fel.... de fapt, in general imi mplace cum gandeste clau referitor la copii se vede ca i-au trecut multi prin mana Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #69 2009-02-28 02:05:19
Re: Cum se educa un copil?sunt parinti care au "griija" sa adauge vocabularului copilului cuvinte "colorate". Robi al meu e cuminte in general, acum el e la varsta in care testeaza fiecare gest pentru a vedea ce raspuns are gestul respectiv; oricum atunci cand vrea sa faca vreo prostioara Robi are o privire specifica, si e imposibil sa nu iti dai seama ca pune ceva la cale. Si inca ceva rasfatul nu are legatura cu educatia .Eu pe Robi il rasfat toata ziua, de multe ori vine la mine si imi spune, defapt imi arata pt ca nu stie sa vorbeasca, sa ii pup talpile, picioarele, burtica, mainile, etc; dar dupa momentele cand greseste incerc sa ii explic ca nu e bine si in general intelege (desi are 1 an si 8 luni) si inca ceva educatia nu tine cont de alimentatie, alimentatia unui copil e un alt subiect. Offline #70 2009-02-28 08:41:51
Re: Cum se educa un copil?imi pare rau sa te contrazic...si alimentatia face parte din educatie ! educarea . modelarea instinctului alimentar...ce e sanatos si ce nu Ultima oara a fost editat de claudia78 (2009-02-28 08:45:00) Offline #71 2009-03-01 17:24:47
Re: Cum se educa un copil?tot legat de alimentatie, nu e zi sa nu vad copii pe strada supraponderali(de la 2 pana la 10-12 ani), care au in mana o punga de chipsuri sau alte porcarii chiar nu pot sa ii inteleg pe parintii acelor copii... "o lume in care ne iubim,tu ma ai,ma vrei,iar eu te privesc si nu-mi ajunge,te tin si nu ma satur,te am.....si...te mai vreau!!!!" Offline #72 2009-03-01 19:35:33Re: Cum se educa un copil?
cred ca tine de marea confuzie care se face si anume ca "Un copil gras=un copil sanatos". Eu una sunt un exemplu in acest sens...cand eram micuta pana pe la 5-6 ani eram ok, slabuta dar nu exagerata, anorexica. Eram un copil normal. Numai k s-au gasit mai multe babe care sa se mire "Vaaaaaaai dar ce slaba e fata" la mama si mama, la sfatul unui doctor care nu stiu ce a gandit avand in vedere ca eram foarte ok, aveam pofta de mancare normala etc, s-a apucat sa imi dea vitamine...ceea ce mi-au dat o pofta groaznica de mancare care a persistat si dupa ce nu le-am mai luat...din cauza poftei de mancare exagerate ma chinui si azi cu muuuuuulte kilograme in plus Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body Maia Ecaterina 14.01.2014 Offline #73 2009-03-01 21:44:43
Re: Cum se educa un copil?sa-i dai vitamine la un copil e una (chiar daca e nenecesar), dar sa-l indopi cu buna stiinta cu chipsuri si sucuri carbogazoase si dulciuri cu E-uri...e altceva. Un copil nu-l ingrasi asa daca vrei sa-l ingrasi sanatos. "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #74 2009-03-01 22:34:03
Am facut specializare si ma ocupat de copiii cu adhd si parenting skills. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|