homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Exagerez?-3

#39 2009-03-02 08:52:52

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

Re: exagerez?

nici eu nu ies noaptea singura...
si cand ma intorceam singura noaptea cu taxi, il rugam pe sofer sa se uite dupa-mine pana intru in scara, si abia apoi sa plece lol

#40 2009-03-02 09:09:06

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

Merg pe oriunde si oricand, in ultima vreme n-am mai avut ocazia atat de des, dar nu am probleme. Si eu ma plimbam noaptea pe strazi cand aveam insomnii smile Niciodata nu mi s-a intamplat nimic, nu s-a luat nimeni de mine, pentru ca e o chestiune de atitudine. Eu cand sunt singura am o atitudine de "don't touch", astfel incat oamenii in general se feresc de mine. Frica ii atrege pe indivizii cu ganduri rele, fiindca stiti si voi ca violul nu tine de sex, cat de putere... deci daca aveti o atitudine de victime veti fi tratate ca atare, si din pacate cu ideile astea (nu iesi din casa, fereste-te, teme-te) suntem educate sa fim victime.
A, si exhibitionistii nu sunt periculosi, n-o a sara niciunul sa va atace, pentru ei e suficienta satisfactia de a starni frica sau repulsia.
In concluzie, ca de obicei, de acord cu katami smile

Ultima oara a fost editat de heimdall (2009-03-02 09:09:32)

#41 2009-03-02 22:36:56

Lelaina
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-02-02

heimdall a scris:

Merg pe oriunde si oricand, in ultima vreme n-am mai avut ocazia atat de des, dar nu am probleme. Si eu ma plimbam noaptea pe strazi cand aveam insomnii smile Niciodata nu mi s-a intamplat nimic, nu s-a luat nimeni de mine, pentru ca e o chestiune de atitudine. Eu cand sunt singura am o atitudine de "don't touch", astfel incat oamenii in general se feresc de mine. Frica ii atrege pe indivizii cu ganduri rele, fiindca stiti si voi ca violul nu tine de sex, cat de putere... deci daca aveti o atitudine de victime veti fi tratate ca atare, si din pacate cu ideile astea (nu iesi din casa, fereste-te, teme-te) suntem educate sa fim victime.
A, si exhibitionistii nu sunt periculosi, n-o a sara niciunul sa va atace, pentru ei e suficienta satisfactia de a starni frica sau repulsia.
In concluzie, ca de obicei, de acord cu katami smile

De acord si eu cu katami si heimdall...

Eu umblam de nebuna destul de mult, acum nu mai am nevoie, ca ma duce maimutoiul acasa cu masina...
Exhibitionistii, intr-adevar, marea lor majoritate nu sunt periculosi, ei de obicei sunt satisfacuti cu ceea ce fac, mai mult nu le trebuie... De dastia am avut si eu parte...

Dar sunt de parere ca daca e sa patesti ceva, patesti si in mijlocul zilei... Sa nu mai ies acum din casa dupa lasarea serii, mi se pare un pic exagerat.

Acum nu zic, cand vin seara acasa singura, dupa 22... se mai intampla sa mai ies cu cate o prietena si sa ma intorc singura, merg cat mai mult posibil din drum pe strazi circulate, n-o iau printre blocuri... Dar in afara de asta, ma inarmez cu o carte sau castdile (sau amandoua) si ma pun la drum frumos spre casa...

Imi place sa ma plimb noaptea... ma linistesc, imi pun ordine in ganduri,... si oamenii care circula noaptea mi se par interesanti smile lol Ii studiez asa... in limita bunului simt, evident

Poor is the man whose pleasure depends on another

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.