homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ampicilina cu mercilonul interactioneaza??

#1 2009-02-25 15:18:37

deea02
New member
Inregistrat: 2006-03-19

ampicilina cu mercilonul interactioneaza??

Buna ziua.Am si eu o problema, acuma nu stiu cat e de mare sau mica...ideea este ca iau mercilon de mai  mult timp, dar luna aceasta mai am de luat vreo 5 pastilute pana la pauza de 7 zile, si am o scurgere asemanatoare cu menstruatia..am durerile de burta ca acelea din timpul menstrei, am avut chiar si diaree, care pt mine e specifica cu 1 zi 2 zile inainte de menstruatie.. acuma eu ma gandesc...am facut ampicilina vreo 5 zile intravenos..e posibil sa fi interactionat cu mercilonul...si sa fi ramas insarcinata...si scurgerea sa fie un avort menstrual...sau sa fie doar un spooting, cum se mai intampla in cazul anticonceptionalelor??  as vrea sa stiu daca ampicilina interactioneaza cu mercilonul...sper sa ma lamureasca si pe mine cineva...va multumesc oricum.

#2 2009-02-25 17:50:33

april sunset
Insomniac member
De la: Paradisul femeilor
Inregistrat: 2008-12-28

Re: ampicilina cu mercilonul interactioneaza??

pai ampicilina e antibiotic, deci da, scade efectul anticonceptionalelor. cat despre scurgere nu cred ca e avort menstrual. acela se manifesta mai urat: dureri foarte mari de burta, cantitate mare de sange cu cheaguri. e un topic despre avortul menstrual, stai putin sa-l caut sa citesti. acolo explica fetele mai bine ce-i cu avortul menstrual

http://forum.anticonceptionale.ro/t8784 … trual.html

Ultima oara a fost editat de april sunset (2010-04-17 18:28:09)

bebe V., soarele si luna

#3 2009-02-25 17:52:15

lady in black
Insomniac member
Inregistrat: 2007-11-28

deea, sangerarea a fost din cauza antibioticului care a scazut efectul contraceptiv
contacte cu risc ai avut?

#4 2009-02-25 21:06:59

deea02
New member

da am avut contact sexual neprotejat cu iubitul meu, de asta si imi pun intrebarile astea...

#5 2009-02-25 22:19:35

ryanna22
Hero member
Inregistrat: 2008-10-08

asa cum ti au zis si fetele ampicilina scade efectul anticonceptionalelor....fa ti un test de sarcina la 3 sapt de la contactul cu risc sau la 7 zile de intarziere a menstrei....

Publicitate

loading...

#6 2009-02-26 09:01:53

andreea_andy2
Moderator
Participant la intalnirea nationala
De la: Gurile Deltei
Inregistrat: 2007-12-08

deea02 a scris:

da am avut contact sexual neprotejat cu iubitul meu, de asta si imi pun intrebarile astea...

Risc de sarcina exista. Fa un teste de sarcina la 3 saptamani de la contact.

Fericita mamica de Aida Maria!

#7 2009-03-09 14:59:41

deea02
New member

Am facut test mai devreme de 3 sapt, si a iesit negativ, ca nu sunt insarcinata..problema e ca am avut scurgerile alea asemanatoare cu menstra, aproape o sapt, si cand a venit ciclul normal, m-a tinut o zi, cu durerile specifice, si foarte abundent...ce poate sa fie asta? sa fie o infectie ceva...ceva in neregula cu ovarele mele...am sa merg la un control, dar nu prea am timp cu serviciul, si tot aman, si parca imi fac griji..

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.