|
Nu esti logat.
Trista :(-4#58 2009-02-23 12:07:39
Re: trista :(Felicia, imi pun si eu o intrebare: No, no, see, I think if you're committed to somebody, you don't allow yourself to find perfection in someone else... Offline #59 2009-02-23 12:17:50
Re: trista :(nush da eu ma gandesc ca era datoria prietenului tau , de la inceput , cand a vazut cum stau lucrurile, fara ca tu sa`i spui ceva, sa o ia pe aia de manecutza si sa o trezeasca`... adica cum... iubita mea e servitoarea casei sau ce ? #60 2009-02-23 12:23:44
Re: trista :(ok, atunci poate reusesti sa vb cu mama lui si sa-i mai povestesti cate una alta despre individa No, no, see, I think if you're committed to somebody, you don't allow yourself to find perfection in someone else... Offline #61 2009-02-23 12:35:23
Re: trista :(
mda...buna solutie...sa incepi sa`i comentezi si sa te certi cu ea...si apoi sa stai in camera cu ea...ce sa spun...halal sustinere #62 2009-02-23 12:38:46
Re: trista :(nu vreau sa te superi pe mine, sub nicio forma nu o zic cu rautate No, no, see, I think if you're committed to somebody, you don't allow yourself to find perfection in someone else... Offline Publicitateloading...
#63 2009-02-23 20:09:14
Re: trista :(Mie imi e groaza de confruntari, prefer sa teaca de la mine decat sa trebuiasca sa ma cert cu cineva. Megi la ea si spune-i ca e cam murdar in casa si ca tu faci asta iar ea sa faca cealalta. Daca comenteaza explica-i clar ca asa e cu traiul in comun, daca ei ii place sa stea in jeg, tie nu iti convine, asa ca ori pune mana si face curat, ori se muta, fiindca tu nu o mai suporti. Daca e nesimtita, nu ai xa sa-i faci... Ultima oara a fost editat de Neverbe (2009-02-23 20:09:57) Everybody's gotta end up somewhere, I'm just taking my time to get there, And it looks like freedom and it smells like fun, But it feels like being on the run... Offline #64 2009-02-23 21:01:17
schimba chestia asta, mai tarziu s-ar putea sa regreti amarnic! "Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?" Offline #65 2009-02-23 21:40:29
Sau daca nu vrei/poti sa te schimbi, atunci conformeaza-te. Tu-ti asumi singura postura de servitoare iar mai apoi te plangi si astepti ca altii sa-ti rezolve problemele. Offline #66 2009-02-24 00:01:45
Re: trista :(Din pacate, persoane care sa se gandeasca mai intai la altii si abia apoi la ei sunt foarte putine, Felicia. Fata asta in mod sigur nu e asa si ,din cate imi dau seama, nici iubitul tau. Are mare dreptate blueeyes, acesta e unul din cazurile cand e indicat sa fii macar un pic egoista, sa spui ce te deranjeaza, fiindca altfel ceilalti o sa profiete in continuare de tine. Everybody's gotta end up somewhere, I'm just taking my time to get there, And it looks like freedom and it smells like fun, But it feels like being on the run... Offline #67 2009-02-24 00:04:14
Re: trista :(da, pacat ca in ziua de azi de multe ori daca esti bun esti luat de fraier .... "Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?" Offline #68 2009-02-24 08:55:49Re: trista :(eu zic sa vb serios cu al tau sa o dati afara...si gata...si daca nu vrea spune-i "Eu sau ea" Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body Maia Ecaterina 14.01.2014 Offline #69 2009-02-24 09:33:51
Re: trista :(sa faca ochiuri in oala de ciorba? Asa o idee nu mi-ar fi venit niciodata. Vezi unde-l duce mintea pe omul puturos? Eu zic sa iei masuri de urgenta si daca nu se schimba nimic atunci ia-l pe fratiorul tau de manuta si cautati-va alta locuinta chiar daca asta inseamna ca veti plati mai mult. Nu are rost sa-ti irosesti tineretea curatand dupa niste lenesi. Pai ei profita cu totii de bunatatea ta si pana la urma li se pare normal ca tu sa fi servitoarea lor. Da baietii fac ceva in casa aia in afara de a consuma aerul pe degeaba? Tot zici ca fata aia nu face nimic da prietenul tau sau fratele tau, ei pun mana pe matura sau pe carpa de praf? Unde dragoste nu e, nimic nu e. Offline #70 2009-02-24 11:57:38
Re: trista :(eu cred ca liniste tot nu o sa ai pana nu scapi de tot de ea http://www.youtube.com/watch?v=mwMdO3HK_ws our song em todas as ruas do amor seras meu e eu serei tua http://www.youtube.com/watch?v=DDuLPHsIuTg Offline #71 2009-03-09 15:06:22
Re: trista :(ce mai face,,colega ta,, Felicia???ai mai rezolvat ceva? VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!! Offline #72 2009-03-09 15:15:53
Re: trista :(mancam un sfant cand am citit faza cu "sangre" pe wc...mi-a venit inapoi..bleacs ce nesimtita Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|