homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Trista :(-4

#58 2009-02-23 12:07:39

bubutadana
Insomniac member
Inregistrat: 2007-07-03

Re: trista :(

Felicia, imi pun si eu o intrebare:
cat de mult te plac sau nu parintii prietenului tau si cat de mult isi doresc sa stai tu acolo?
si inca ceva: cati bani le platesti tu chirie?
si inca una: cat de mult te respecti tu pe tine?

No, no, see, I think if you're committed to somebody, you don't allow yourself to find perfection in someone else...

#59 2009-02-23 12:17:50

skumpi
Vizitator

nush da eu ma gandesc ca era datoria prietenului tau , de la inceput , cand a vazut cum stau lucrurile, fara ca tu sa`i spui ceva, sa o ia pe aia de manecutza si sa o trezeasca`... adica cum... iubita mea e servitoarea casei sau ce ?
stie ca suferi...ca nu ti`e bine si lui ii pasa de ce impresie o sa`si faca parintii lui ? pai ce el nu are nici un cuvant d spus` ? sa zica aia ce`o vrea...sa o dea afara sis a se planga la parintii lui k ati "persectutat`o" ... atunci intervine el care dezminte tot si spune cum stau lucruirile cu adevarat...daca ii pana acolo`... asta`i una.... si apoi...faptu ca dormiti asa ... pai la ce mai stati impreuna ? la fel d bine poti sa stai in alta parte...
eu zic sa`ti deschizi ochii si sa vezi ce ai langa tine wink ca pe un asemenea "barbat" , care nu`l intereseaza ca tzie tzi rau, ca tu suferi... nu te poti baza` ....

#60 2009-02-23 12:23:44

bubutadana
Insomniac member

ok, atunci poate reusesti sa vb cu mama lui si sa-i mai povestesti cate una alta despre individa
aveti posibilitati financiare sa va mutati in alta parte, tu si fratele tau?
la cine te gandesti tu mai mult in moemntul asta, cui ii faci tu un bine?

No, no, see, I think if you're committed to somebody, you don't allow yourself to find perfection in someone else...

#61 2009-02-23 12:35:23

skumpi
Vizitator

FeliciaM a scris:

skumpi a scris:

nush da eu ma gandesc ca era datoria prietenului tau , de la inceput , cand a vazut cum stau lucrurile, fara ca tu sa`i spui ceva, sa o ia pe aia de manecutza si sa o trezeasca`... adica cum... iubita mea e servitoarea casei sau ce ?
stie ca suferi...ca nu ti`e bine si lui ii pasa de ce impresie o sa`si faca parintii lui ? pai ce el nu are nici un cuvant d spus` ? sa zica aia ce`o vrea...sa o dea afara sis a se planga la parintii lui k ati "persectutat`o" ... atunci intervine el care dezminte tot si spune cum stau lucruirile cu adevarat...daca ii pana acolo`... asta`i una.... si apoi...faptu ca dormiti asa ... pai la ce mai stati impreuna ? la fel d bine poti sa stai in alta parte...
eu zic sa`ti deschizi ochii si sa vezi ce ai langa tine wink ca pe un asemenea "barbat" , care nu`l intereseaza ca tzie tzi rau, ca tu suferi... nu te poti baza` ....

cand am adus-o pe asta aici noi dormeam impreuna. vroia sa aduca pe un tip aici apoi dupa ce ne certat zdravan a renuntat la idee. apoi s-a intamplat sa nu mai aiba fratele meu unde sa stea si l-am rugat pe al meu sa il primeasca aici. deci e vina mea ca dormim separat sad
stie ca imi face rau. imi zice sa nu o mai bag in seama iar daca am ceva de comentat sa o fac ca el ma sustine. dar atat.. nu vrea(sau nu poate) nici nu mai stiu...sa o dea afara

neutral mda...buna solutie...sa incepi sa`i comentezi si sa te certi cu ea...si apoi sa stai in camera cu ea...ce sa spun...halal sustinere

in fine...tu stii cat mai suporti
oricum...ce`ti face iubitu tau...lasa d dorit`

#62 2009-02-23 12:38:46

bubutadana
Insomniac member

nu vreau sa te superi pe mine, sub nicio forma nu o zic cu rautate
dar mie nu-mi e mila de tine, nu te compatimesc
toate aceste chestii sunt consecintele actiunilor tale
ti-am mai citit povestea, stiu in mare ce ai mai povestit pe aici
ai trecut de la a a curata dupa prietenul tau (care nici macar nu vede cate faci pentru el), la a curata dupa prietenul tau si dupa o femeie straina care fraiera ar fi sa nu profite (poate nici macar nu o duce capul ca face ceva total aiurea, poate atata educatie are, ia-o de mana si arata-i tu)
crezi ca situatia ta se va imbunatati? mie una imi pare ca merge din rau in mai rau

Publicitate

loading...

#63 2009-02-23 20:09:14

Neverbe
Full member
Inregistrat: 2007-04-18

Mie imi e groaza de confruntari, prefer sa teaca de la mine decat sa trebuiasca sa ma cert cu cineva. Megi la ea si spune-i ca e cam murdar in casa si ca tu faci asta iar ea sa faca cealalta. Daca comenteaza explica-i clar ca asa e cu traiul in comun, daca ei ii place sa stea in jeg, tie nu iti convine, asa ca ori pune mana si face curat, ori se muta, fiindca tu nu o mai suporti. Daca e nesimtita, nu ai xa sa-i faci... punish

Ultima oara a fost editat de Neverbe (2009-02-23 20:09:57)

Everybody's gotta end up somewhere, I'm just taking my time to get there, And it looks like freedom and it smells like fun, But it feels like being on the run...

#64 2009-02-23 21:01:17

dea_di
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-01-16

FeliciaM a scris:

ma respect, dar uneori ma gandesc la ceilalti mai mult decat la mine

schimba chestia asta, mai tarziu s-ar putea sa regreti amarnic!

"Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?"

#65 2009-02-23 21:40:29

blueeyes
Platinum member
De la: BearLand
Inregistrat: 2006-11-30

dea_di a scris:

FeliciaM a scris:

ma respect, dar uneori ma gandesc la ceilalti mai mult decat la mine

schimba chestia asta, mai tarziu s-ar putea sa regreti amarnic!

Sau daca nu vrei/poti sa te schimbi, atunci conformeaza-te. Tu-ti asumi singura postura de servitoare iar mai apoi te plangi si astepti ca altii sa-ti rezolve problemele.

Felicia, fi un pic mai egoista si pune-te pe tine pe primul loc - frumoasa esti, desteapta esti, iti trebuie doar vointa.

patfierbinte      sjuk     
mamica de Davidut si Anna-baba hjarta hjarta hjarta

#66 2009-02-24 00:01:45

Neverbe
Full member
Inregistrat: 2007-04-18

Din pacate, persoane care sa se gandeasca mai intai la altii si abia apoi la ei sunt foarte putine, Felicia. Fata asta in mod sigur nu e asa si ,din cate imi dau seama, nici iubitul tau. Are mare dreptate blueeyes, acesta e unul din cazurile cand e indicat sa fii macar un pic egoista, sa spui ce te deranjeaza, fiindca altfel ceilalti o sa profiete in continuare de tine.

Everybody's gotta end up somewhere, I'm just taking my time to get there, And it looks like freedom and it smells like fun, But it feels like being on the run...

#67 2009-02-24 00:04:14

dea_di
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-01-16

da, pacat ca in ziua de azi de multe ori daca esti bun esti luat de fraier sad ....

"Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?"

#68 2009-02-24 08:55:49

Emilya
Platinum member
De la: munte
Inregistrat: 2006-07-16
Site

eu zic sa vb serios cu al tau sa o dati afara...si gata...si daca nu vrea spune-i "Eu sau ea"

Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body
Maia Ecaterina 14.01.2014 hjarta

#69 2009-02-24 09:33:51

baciu
Insomniac member
Inregistrat: 2007-02-25

sa faca ochiuri in oala de ciorba? Asa o idee nu mi-ar fi venit niciodata. Vezi unde-l duce mintea pe omul puturos? Eu zic sa iei masuri de urgenta si daca nu se schimba nimic atunci ia-l pe fratiorul tau de manuta si cautati-va alta locuinta chiar daca asta inseamna ca veti plati mai mult. Nu are rost sa-ti irosesti tineretea curatand dupa niste lenesi. Pai ei profita cu totii de bunatatea ta si pana la urma li se pare normal ca tu sa fi servitoarea lor. Da baietii fac ceva in casa aia in afara de a consuma aerul pe degeaba? Tot zici ca fata aia nu face nimic da prietenul tau sau fratele tau, ei pun mana pe matura sau pe carpa de praf?

Unde dragoste nu e, nimic nu e.

#70 2009-02-24 11:57:38

pink_butterfly
Insomniac member
Inregistrat: 2006-08-10

eu cred ca liniste tot nu o sa ai pana nu scapi de tot de ea wink

http://www.youtube.com/watch?v=mwMdO3HK_ws our song hjarta
em todas as ruas do amor seras meu e eu serei tua hjarta
http://www.youtube.com/watch?v=DDuLPHsIuTg

#71 2009-03-09 15:06:22

wild_wind
Platinum member
De la: tara nimanui
Inregistrat: 2008-08-14

ce mai face,,colega ta,, Felicia???ai mai rezolvat ceva?

VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!!

#72 2009-03-09 15:15:53

green_fairy
Platinum member
De la: undeva...
Inregistrat: 2006-03-11

mancam un sfant cand am citit faza cu "sangre" pe wc...mi-a venit inapoi..bleacs ce nesimtita

partydance Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer  partydance

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.