|
Nu esti logat.
Un sfat...va rog-4#58 2009-02-27 21:16:17
Re: un sfat...va rogpentru ca tot esti pe aici,crys...revin cu o intrebare...stii cumva daca influenteaza menstruatia analizele de sange?sau ovulele? Cea mai mare intelepciune nu sta in a nu cadea niciodata, ci in a te putea ridica de fiecare data cand ai cazut... Offline #59 2009-02-27 23:18:08
Re: un sfat...va rognu influenteaza Offline #60 2009-02-27 23:41:11
Re: un sfat...va rogasa e cum au zis fetele happy with him...inlove with him... Offline #61 2009-02-28 00:05:07
Re: un sfat...va rog
Se considera o problema cand schimbi un tampon mai des de 1 ora, am fost si eu ingrijorata si cei de la urgente mi-au zis sa stau linistita.La tine e si normal practic pierzand sarcina s-a produs un dezechilibru, se va regla in scurt timp.Poti lua preventiv solutie de Alchemilla de la inceputul menstruatiei viitoare pentru a reduce fluxul sangvin, e cea mai recomandata, daca e ceva serios medicul va stii mai bine. Offline #62 2009-03-01 01:35:26
Re: un sfat...va rogBuna ,sunt noua in grupul vostru si ma bucur ca v-am descoperit.Am si eu o mare problema de curand am aflat ca nu pot face copii,deoarece :nu am ovulatie ,am un fel de lichid in sacul lui Douglous....intr-un cuvant ca nu sunt fertila:( .Am fost acum,ultima oara la o doctora de la Sp.''Panait Sarbu""dna.Cezara Bucur (poate a-ti auzit de ea)mi-a dat un test de analize care se fac la femeile care vor copii,si am si eu cateva nelamuriri cu privire la rezultatul acestor analize(poate stiti ce inseamna si imi explicati si mie)Estradiol 38.77pg/ml,FSH (este scris ingrosat)6.89mUI/ml,LH(ingrosat si el )8.82mUI/ml si Prolactina care a iesit 17.03.Tin sa mentionez ca acest set de analize l-am facut in a-4-a zi de menstruatie. Offline Publicitateloading...
#63 2009-03-02 08:30:16
Re: un sfat...va rogPune si valorile normale ale laboratorului. Fericita mamica de Aida Maria! Offline #64 2009-03-03 09:04:52
Re: un sfat...va rogvi s-a intamplat vreodata sa va furnice capul?am asa o senzatie de furnicatura,amorteala,nu stiu exact cum s-o descriu...s-a confruntat cineva cu asa ceva?aceasta senzatie aparea in momentull in care stateam pe o perna mai ridicata,acum vad ca imi apare mai des Cea mai mare intelepciune nu sta in a nu cadea niciodata, ci in a te putea ridica de fiecare data cand ai cazut... Offline #65 2009-03-03 09:45:04
Re: un sfat...va rogsi eu mai patesc cand stau cu capul pe perna, pe spate, mai mult timp in aceeasi pozitie. e aceeasi senzatie ca atunci cand imi amorteste o mana, de ex, ca am stat pe ea Offline #66 2009-03-03 10:48:20
Re: un sfat...va rogda,asa e...dar ma sperii rau,sa nu fie ceva...o fi de la circulatie? Cea mai mare intelepciune nu sta in a nu cadea niciodata, ci in a te putea ridica de fiecare data cand ai cazut... Offline #67 2009-03-10 13:58:21
Re: un sfat...va rogs-a confruntat cineva cu nevralgie vreodata?cum se manifesta? Cea mai mare intelepciune nu sta in a nu cadea niciodata, ci in a te putea ridica de fiecare data cand ai cazut... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|