homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Un sfat...va rog-2

#20 2008-12-17 11:09:06

Detzy
Insomniac member
De la: ...mine pentru ....voi
Inregistrat: 2008-01-23

Re: un sfat...va rog

fetelor....va pup pe amandoua si sunt sigura ca veti veni cu vesti bune pana la urma...acum important e sa va refaceti atat fizic cat si psihic...este totusi o trauma...si fiecare o suporta altfel...luati lucrurile pe rand...cu incredere...cu rabdare...si-o sa fie bine, sunt sigura! au mai fost fete care si dupa doua sarcini pierdute au reusit sa duca sarcina la bun sfarsit si sa aiba bebei...sunt sigura ca se va rezolva si-n cazul vostru! puss puss

baby Dragos hjarta rugaciune

#21 2008-12-17 16:54:13

adryana grygo
Full member
De la: Ardeal...univers fatal
Inregistrat: 2008-07-18

multumesc mult,camysh,ca mi-ai mutat si mie subiectul aici...si tie,deliav,pt ganduri...acum am alte intrebari in cap...am fost la control dupa o luna de la curetaj si mi-a spus medicul ca am o anexita si o rana pe col.Ma intreb acum...oare dc am avut astea inainte de a ramane insarcinata nu au produs pierderea de sarcina?

Cea mai mare intelepciune nu sta in a nu cadea niciodata, ci in a te putea ridica de fiecare data cand ai cazut...

#22 2008-12-17 17:07:34

rruxxy
Platinum member
Inregistrat: 2008-11-17

Nu stiu daca sunt in masura sa-ti raspund eu....dar cred ca este posibil ca o anexita netratata sa duca la pierderea unei sarcini. In ceea ce priveste rana de pe col, este posibil sa o ai in urma chuiretajului.

#23 2008-12-17 17:11:27

adryana grygo
Full member

multumesc,rruxxy...astept si alte pareri...

as mai intreba ceva...mi s-a dat pt anxita si rana pe col ofloxacin,metronidazol, aulin, betadine,klion si clotrimazol -ovule ultimele 3.este un tratament adecvat pt asa ceva? si inca ceva...ovulele astea sunt date ca antimicotic?ca eu l-am intrebat pe dr dc-mi da ceva sa iau in timpul antibioticului sa nu face candida si mi-a zis ca-mi da ovule...parca asa am inteles  bang

Ultima oara a fost editat de adryana grygo (2008-12-17 17:49:58)

Cea mai mare intelepciune nu sta in a nu cadea niciodata, ci in a te putea ridica de fiecare data cand ai cazut...

#24 2008-12-17 20:11:11

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

mie imi dadea dr klion mereu cand luam antibiotic, ca sa nu fac candida desi nu cred ca este un antimicotic clasic si clotrimazolul tot pentru candida e . celelate nu stiu pentru ce sunt. oricum mie mi se par multe ovule. mai asteapta pareri

Publicitate

loading...

#25 2008-12-17 20:18:02

lady in black
Insomniac member
Inregistrat: 2007-11-28

pt anexita se da antibiotic si antiinflamator pe care le ai...de ce aceste antibiotice si daca sunt bune nu pot sa-ti spun, nu ma pricep...din ovule ti-a dat si ca sa nu faci candida

#26 2008-12-18 09:29:26

adryana grygo
Full member

sarut mana pt pareri...mai astept totusi...

#27 2008-12-18 10:24:55

AnkSan
Full member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-12-10

Adryana, imi pare sincer rau ca si voi a trebuit sa treceti prin aceasta experienta.
Si eu am pierdut o sarcina de 6 saptamani si 5 zile, insa la mine am aflat abia dupa 3 saptamani, la eco de I trim. Nu am avut simptome.
Si la mine a fost prima sarcina, asteptata si dorita din tot sufletul nostru, insa....se pare ca nu a fost sa fie.
Ceea ce ma si ne motiveaza acum este faptul ca ne dorim foarte mult un bebe.
Va inteleg prin ce treceti...insa in curand (cand va dori Doamne Doamne), ne vom bucura de acest dar. smile

Si ca sa revin la subiect, eu am facut chiuretaj a doua zi dupa ce am aflat (25 Noi) si CM-ul mi-a venit la 35 de zile.
Luni am fost la prima eco transvag dupa interventie si mi s-a spus ca am anexita (de fapt "boala inflamatorie pelvina cronica in stadiul de complicatii morfologice"+ multe altele), insa medicul ginecolog la care sunt in evidenta mi-a spus ca nu crede ca rezultatul eco este ok (nu are incredere in dr care mi-a facut eco), mai ales ca eco am facut-o dupa ovulatie si cu o sapt si putin inainte de CM, simptome nu am, imi facuse analize de sg si nu a iesit nimic care sa sugereze ceva de genul asta....
Ginec mi-a rec tostusi sa repet eco in ian si ca la urmatorul CM sa iau Azitromicina si Rupan.

Sambata voi merge la control si eco si la dra care mi-a facut interventia si sper sa ma lamureasca. Sunt chiar curioasa, dra oricum are mult mai multa experienta si profesionala dar si personala...

Pe de alta parte soacra mea imi spune ca si ea in urma unei sarcini pierdute a facut anexita.

Va pup si va doresc o zi frumoasa si ganduri pozitive... si sa ne aduca Mosu' cat mai multa liniste in sufletzele si speranta.

Mamica de Ingerash blondutz angel

#28 2008-12-18 11:24:55

adryana grygo
Full member

Imi pare rau ca si tu ai trecut prin asa ceva,ma ingrozesc,foarte multe femei trec prin asa ceva in ultima vreme.Stiu cat de greu este,eu foarte ,foarte greu ma adun...in fiecare seara imi apar in minte acele clipe,acele imagini de groaza...

In alta ordine de idei,eu stiu sigur ca am anexita pt ca la control ma dureau ovarele ...la apasare...nu stiu insa de rana pe col...in august mi-am facut un papanicolau si nu mi-a iesit nimic,sa fii aparut dupa curetaj?nu stiu,de fapt,nu mai stiu nimic...cred ca am sa ma apuc de pastile sa nu ajung la alte complicatii...nu stiu insa dc trebe neaparat sa iau ovulele alea nenorocite pe care le urasc...n-as putea oare sa iau alt antimicotic oral?

va pup,fetelor...stiu ca acum toata lumea este ocupata cu pregatirea pt sarbatori...putine raspunsuri apar...

#29 2008-12-18 12:01:45

AnkSan
Full member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-12-10

Multumesc Adryana. smile

Dupa cum iti spuneam, parerea mea este ca anexita a aparut in urma chiuretajului.
Ciudat este ca eu nu am dureri, nici la eco si nici la control, nu am simtit nimic.
La control am facut si analize de secretie, iar rezultatele ar trebui sa le am saptamana viitoare.

De ce nu intrebi medicul care ti-a dat tratamentul? Sau mergi si la alt dr.

Te pup si te rog sa incerci sa fii pozitiva ...pt ca nu poti schimba ce s-a intamplat deja...dar poti influenta ceea ce se poate intampla.
Stii vorba "Fii barbata Zoe.. " smile trebuie sa gasesti resursele si motivatia de a te mobiliza.

Mamica de Ingerash blondutz angel

#30 2008-12-23 10:58:05

adryana grygo
Full member

buna,fetelor...mai este cineva pe aici?toata lumea forfota prin jur iar pe mine ma doare burta,ovarele cred...dupa cum v-am spus,am fost la control,dupa pierderea de sarcina,si mi s-a pus diagnosticul de anexita si rana pe col...am luat 5 zile antibiotic(Zanocin),aulin si ovule.Azi am terminat antibioticul si m-a luat de dimineata o durere de ovare de nu am putut sa ma mai misc.De la ce sa fie oare?si sa ma continui administrarea ovulelor,chiar dc am terminat antibioticul?

#31 2008-12-23 11:50:28

andreea_andy2
Moderator
Participant la intalnirea nationala
De la: Gurile Deltei
Inregistrat: 2007-12-08

Adryana continua ovulele. Durerea poate fi de la anxita, daca ea nu a trecut de la tratament. Daca durerea e puternica mergi la medic, sau la urgente daca medicul tau e in concediu de sarbatori.

Fericita mamica de Aida Maria!

#32 2008-12-23 12:23:06

adryana grygo
Full member

am luat un no-spa si mi-a trecut...nu m-as mai duce la medic,sper sa nu ma mai doara...

ideea e ca inainte de incepe tratamentul nu ma durea deloc,acum cand l-am terminat a inceput sa ma doara... nocry

Ultima oara a fost editat de adryana grygo (2008-12-23 12:25:27)

#33 2008-12-23 12:52:48

andreea_andy2
Moderator
Participant la intalnirea nationala
De la: Gurile Deltei
Inregistrat: 2007-12-08

Adryana sincer nu stiu ce sa zic. Ma gandesc la intreruperea de sarcina pe care ai facut-o. Oricum, daca durerile persista, mergi la medic.

Fericita mamica de Aida Maria!

#34 2008-12-24 13:40:50

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

sau e f posibil ca anexita (veche fiind, poate) sa fie greu tratabila... se mai intampla... uneori trece doar cu injectabil... alteori cu un antibiotic mai puternic... eu n-as astepta deloc, as suna medicul imediat...

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#35 2008-12-24 14:10:13

lady in black
Insomniac member
Inregistrat: 2007-11-28

adryana, daca durerile persista s-ar putea sa nu-ti fi trecut. fa cum zice katami

#36 2008-12-25 11:14:58

liliana83
Hero member
Inregistrat: 2008-04-17

si eu am patit acelasi lucru,prima sarcina,oprita in evol.la 6 sapt...s-a intampl.in apr.,am tot luat antibiotice si tot felul de trat.k am probl.cu menstr.,cu rinichii...abia dupa atatea luni mi-am mai rev.si am curaj sa incerc din nou,desi teama tot exista...
ma bazez pe Dumnezeu,pe medici mai putin...

Serban,"cel mai iubit dintre pamanteni",16.08.2010
Mara,a doua minune,23.07.2012
Iti multumim,Doamne!

#37 2009-01-05 15:10:34

adryana grygo
Full member

fetelor...sunt stresata rau...luna asta mi-a venit ciclu normal,la 28 de zile,cum imi venea inainte de a pierde sarcina,dar curge atat de mult de am schimbat vreo 4 tampoane de azi dimineata.DIn ce cauza sa fie?cred ca am si racit ca ma ustura rau cand urinez.Am mai avut eu probleme cu cistita inainte si din cand in cand ma ustura la urinare,la analize nu-mi iese nimic...

#38 2009-01-05 19:37:13

hestia
Sr. member
Inregistrat: 2008-02-19

daca este prima zi si este asa de abundent, nu cred ca trebuie sa te ingrijorezi, si asta pt ca mai pot exista variatii de la luna la luna.
pe de alta parte, daca te ustura cand urinezi, poti avea o infectie urinara. daca ea exista, se asociaza deobicei si cu inflamatie a structurilor din jurul vezicii urinare, si cum esti la ciclu, poate fi asta o cauza a abundentei menstrei.
din pacate acum nu-ti poti face un sumar de urina si o urocultura, caci le faci degeaba.
sfatul meu ar fi : 1. asteapta inca o zi, doua, sa vezi, poate scade cantitatea menstrei, nu cred ca e cazul sa mergi la gineco... cum am zis mai sus, si in afara oricarei alte boli asociate, mai exista variatii lunare .
                        2. dupa 5-7 zile de la ultima zi de menstruatie mergi sa dai o proba de urina. daca iti iese tot negativa si tosi mai ai usturimi sau dureri in hipogastru (sub ombilic, in dreptul vezicii urinare), mai da inca doua probe de urina. diagnosticul de infectia urinara se pune ,cel putin teoretic, dupa 3 uroculturi .
oricum, pazate-te  de frig, picioare goale, etc.
sanatate!

Omul nu se naşte pentru a fi fericit. Omul îşi cumpără fericirea şi o cumpără numai cu preţul suferinţei. Aici nu e vorba de nicio nedreptate...                                                                                                                 (F. Dostoievski) 

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.