homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Un sfat...va rog-4

#58 2009-02-27 21:16:17

adryana grygo
Full member
De la: Ardeal...univers fatal
Inregistrat: 2008-07-18

Re: un sfat...va rog

pentru ca tot esti pe aici,crys...revin cu o intrebare...stii cumva daca influenteaza menstruatia analizele de sange?sau ovulele?

Cea mai mare intelepciune nu sta in a nu cadea niciodata, ci in a te putea ridica de fiecare data cand ai cazut...

#59 2009-02-27 23:18:08

lady in black
Insomniac member
Inregistrat: 2007-11-28

nu influenteaza

#60 2009-02-27 23:41:11

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

asa e cum au zis fetele smile

happy with him...inlove with him...puss

#61 2009-02-28 00:05:07

denisabia
New member
Inregistrat: 2009-02-21

adryana grygo a scris:

fetelor...sunt stresata rau...luna asta mi-a venit ciclu normal,la 28 de zile,cum imi venea inainte de a pierde sarcina,dar curge atat de mult de am schimbat vreo 4 tampoane de azi dimineata.DIn ce cauza sa fie?cred ca am si racit ca ma ustura rau cand urinez.Am mai avut eu probleme cu cistita inainte si din cand in cand ma ustura la urinare,la analize nu-mi iese nimic...

Se considera o problema cand schimbi un tampon mai des de 1 ora, am fost si eu ingrijorata si cei de la urgente mi-au zis sa stau linistita.La tine e si normal practic pierzand sarcina s-a produs un dezechilibru, se va regla in scurt timp.Poti lua preventiv solutie de Alchemilla de la inceputul menstruatiei viitoare pentru a reduce fluxul sangvin, e cea mai recomandata, daca e ceva serios medicul va stii mai bine.
In timpul tratamentului la anexita poti avea dureri mai mari, semn ca organismul raspunde bine.
Nu folosi ovule cat timp esti la menstruatie, ai risc de infectie.E posibil sa fi facut candidoza de la antibiotic, mergi la medic sa iti faca un control.

#62 2009-03-01 01:35:26

papyale
New member
Inregistrat: 2009-03-01

Buna ,sunt noua in grupul vostru si ma bucur ca v-am descoperit.Am si eu o mare problema de curand am aflat ca nu pot face copii,deoarece :nu am ovulatie sad ,am un fel de lichid in sacul lui Douglous....intr-un cuvant ca nu sunt fertila:( .Am fost acum,ultima oara la o doctora de la Sp.''Panait Sarbu""dna.Cezara Bucur (poate a-ti auzit de ea)mi-a dat un test de analize care se fac la femeile care vor copii,si am si eu cateva nelamuriri cu privire la rezultatul acestor analize(poate stiti ce inseamna si imi explicati si mie)Estradiol 38.77pg/ml,FSH (este scris ingrosat)6.89mUI/ml,LH(ingrosat si el )8.82mUI/ml  si Prolactina care a iesit 17.03.Tin sa mentionez ca acest set de analize l-am facut in a-4-a zi de menstruatie.
Va rog ajutati si mine cu un sfat ,parere sau orice ca sa ma mai linistesc.

Publicitate

loading...

#63 2009-03-02 08:30:16

andreea_andy2
Moderator
Participant la intalnirea nationala
De la: Gurile Deltei
Inregistrat: 2007-12-08

Pune si valorile normale ale laboratorului.

Fericita mamica de Aida Maria!

#64 2009-03-03 09:04:52

adryana grygo
Full member

vi s-a intamplat vreodata sa va furnice capul?am asa o senzatie de furnicatura,amorteala,nu stiu exact cum s-o descriu...s-a confruntat cineva cu asa ceva?aceasta senzatie aparea in momentull in care stateam pe o perna mai ridicata,acum vad ca imi apare mai des

Cea mai mare intelepciune nu sta in a nu cadea niciodata, ci in a te putea ridica de fiecare data cand ai cazut...

#65 2009-03-03 09:45:04

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

si eu mai patesc cand stau cu capul pe perna, pe spate, mai mult timp in aceeasi pozitie. e aceeasi senzatie ca atunci cand imi amorteste o mana, de ex, ca am stat pe ea

#66 2009-03-03 10:48:20

adryana grygo
Full member

da,asa e...dar ma sperii rau,sa nu fie ceva...o fi de la circulatie?

#67 2009-03-10 13:58:21

adryana grygo
Full member

s-a confruntat cineva cu nevralgie vreodata?cum se manifesta?

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.