|
Nu esti logat.
Credit pt casa#1 2007-09-23 00:36:13
credit pt casaeu si pui meu vrem sa fac imprumut la banca pt o casa si inca nu am fos la banca sa ne interesam cam ce ne trebuie pt ca abia de luni incep serviciul si inca nu am carte de munca si nu ma pot duce asa ca zuza vara nici un venit.............si ma gandeam daca stiti voi cam ce ne trebuie?cam ce salarii treb sa avem?este obligatoriu sa fim casatoriti? Offline #2 2007-09-23 09:33:59
Re: credit pt casadak nu sunteti casatoriti, faceti creditul pe numele unuia dintre voi si..contribuiti financiar ambii... Ultima oara a fost editat de micaella4 (2007-09-23 09:34:11) Offline #3 2007-09-23 13:01:14Re: credit pt casaandreiuta e cam dificil daca nu sunteti casatoriti,macar aveti aceeasi adresa in buletin sa "demonstrati" ca suntei impreuna. Offline #4 2007-09-24 13:12:13
Re: credit pt casaSi eu sunt in focuri pt credit la banca..e important sa fiti casatoriti pt un credit imobiliar, chiar si fara avans pentru care veti garanta cu locuinta cumparata..pentru un credit de nevoi personale tb sa ai un salariu destul de bun ca sa fie o suma frumusica si puteti garanta cu orice alt imobil - al parintilor, de ex.Tu trebuie sa lucrezi de min.3 luni, la unele banci iti cer chiar mai mult..depinde de suma pe care vrei s-o iei..iti recoman un site unde-ti faci calculul singura in functie de ce tip de credit vrei si pe ce perioada - www.conso.ro..multa bafta Offline #5 2007-09-24 14:09:34
Re: credit pt casa
care e gluma: ca te mariti sau ca faci asta ca sa iei credit? "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline Publicitateloading...
#6 2007-09-24 14:24:14
Re: credit pt casanoua la Volksbank ne-a trebuit un salar total de 3000 ron pentru 15.000 euro Offline #7 2007-09-24 14:27:07
ca fac asta ca sa iau credit...de maritat ma marit serios, nu in gluma... Offline #8 2007-09-24 14:27:23
Re: credit pt casama scuzati ca deviez putin de la subiect...si-a luat cineva matiz in leasing? Ultima oara a fost editat de micaella4 (2007-09-24 14:27:39) Offline #9 2007-09-24 14:39:01
gluma era ca se marita ca sa ia un credit mare... adik cu scopu http://www.youtube.com/watch?v=mhKclOFokdQ about Sublocotenet Claudiu Marius Covrig http://www.youtube.com/watch?v=ZRHKERmF-rg Offline #10 2007-09-24 14:40:55
Re: credit pt casaScuze ca tb sa-mi zic parerea dar n-as face leasing niciodata...are niste conditii, si rata de la sfarsit, si te obliga sa platest asigurarile unde vor ei...am o colega care si-a facut, dar la un Seat..da pana in 300E pe luna cu totul ...mai bine faci imprumut de nevoi personale la banca si nu doare pe nimeni ce faci cu banii...parerea mea.A, si ie-mi placea matizul intr-o perioada, dar acum conduc un Cielo, e mai incapator.. Offline #11 2007-09-26 20:00:50
Re: credit pt casacasa de piatra myra!....nu avem aceeasi adersa pe buletin si nici salariile foarte mari..........of om vedea noi ce-om face,pt ca vrem sa ne casatorim dar am zis inainte sa ne luam casa sa avem unde sta si dupa sa facem nunta Offline #12 2007-09-26 20:23:10
Re: credit pt casaparerea mea e k la banca romaneasca sunt cele mai bune conditii... Offline #13 2007-09-26 20:55:01Re: credit pt casaklarissa am auzit eu de creditele in franci elvetieni..iti cam fura ochii datorita dobanzii mici..dar acum logic..cineva ia un credit in fraci el,da? persoana respectiva vrea sa isi ia o casa,sau altceva,masina alte chestii..acum deoarece e euro mai mare(si nu numai k suntem in UE) toate preturile la apartamente,masini sunt in euro.Daca iti iei un credit in franci elvetieni chiar daca ai dobanda mai mica,platesti comisione de schimbat in euro sau in lei..si le schimbi la banca romaneasca sau la ce banca vrei..ideea este k degeaba iei franci elvetieni cu dobanda de 7,8 % si dai cateva procente la schimbul valutar...k tot acolo ajungi daca iei in euro...asta este parerea mea si nu numai iar ce am zis mai devreme este un sfat bineinteles Offline #14 2007-09-26 20:57:16
Re: credit pt casaandreiuta_4u pentru un credit imobiliar chiar aveti nevoie de un salariu maricel, si intr-adevar trebuie sa fii casatorita sau sa faci dovada aceluiasi domiciul cu prietenul tau. Exista si varianta sa iei ca si codebitori pe parinti, insa se stabileste perioada maxima de rambursare in functie de varsta acestora si nu prea obtii o suma foarte mare. Ultima oara a fost editat de Infinity (2007-09-26 21:03:19) My work is here: http://annein.blogspot.com/ Offline #15 2007-09-26 20:58:57
Re: credit pt casapai urmareste de ex cum a crescut euro in ultimul timp...este f instabil Offline #16 2007-09-26 21:01:12
Re: credit pt casakimy_adina imi dai voie sa te contrazic? Sper sa nu te superi..dobanda la CHF la Banca Romaneasca este de 4,5% (exact asta, nu e orientativa) si in general CHF evolueaza cam ca Euro..la schimbul valutar nici pe departe nu se apropie de suma pe care o iei in euro (cu dobanda de 5,9 in primu an, si apoi de 7,25). Ultima oara a fost editat de Infinity (2007-09-26 21:04:43) My work is here: http://annein.blogspot.com/ Offline #17 2007-09-26 21:44:08Re: credit pt casaInfinity daca spui ca lucrezi in domeniu nu te contrazic,in mod sigur stii mai multe decat mine dar eu am subliniat k ce am zis eu acolo a fost parerea mea.In al doilea rand,cum este cu cererea si oferta?eu zic si nu lucrez in banca(sper k de la anu cand termin fac) ca oamenii contracteaza mai multe credite in euro decat in franci elvetieni,iar cu crescutul,eu zic ca cu cat lumea cumpara mai multe CHF, cu atat creste,mai ales ca Economia UE e mai stabila decat cea din Elvetia unde banca lor centrala poate face orice.Eu am zis k se pierde la schimb lejer 2 procente..iei un credit in CHF,ei ti-l dau in lei,si tu iti iei casa sau masina in Euro..Peste o vreme cred ca o sa se dea credite in Yeni Japonezi Offline #18 2007-09-27 21:13:50
Re: credit pt casainfinity o sa ma interesez sa vad exac cat are prietenu meu pe cartea de munca si eu la fel cu toate ca eu nu lucrez de foarte mult tim deci mai am de asteptat pana fac cateva luni cu carte de munca si iti spun sa-mi faci un calcul si sa-mi dai mai multe sfaturi!merci si pupici Offline #19 2007-09-28 15:20:22
Re: credit pt casabine andreiuta..daca pot, e ajut cu draga inima..poti sa imi dai add pe mess sau sa-mi trimiti un mail daca nu raspund aici. My work is here: http://annein.blogspot.com/ Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|