|
Nu esti logat.
Avort-4#58 2007-09-25 14:04:44
Re: avort
cineva trebuie sa o faca si pe asta...tot NOI avem nevoie, din pacate.. Ultima oara a fost editat de micaella4 (2007-09-25 14:05:04) Offline #59 2007-09-25 14:27:16
Re: avortDin pacate doctorii nu au nici o vina , ei doar işi fac meseria ptr care au învatat atat timp , noi suntem cele care le solicitam ajutorul , ei nu se implica niciodata sentimental in treaba astas . Pacatul cel mare este al nostru , al femeilor . Offline #60 2007-09-25 16:38:28
pentru ca in primul rand trebuia ea sa vrea un copil, apoi si el. acum eu daca as ramane gravida, si el meu ar vrea bebele si eu nu, pai atunci nu l-as face, k la urma urmei, el vrea, k el nu sta gravid, el nu naste si nici nu prea schimba scutece dupa http://d3adros3.myminicity.com/ La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!" Offline #61 2007-09-25 16:58:44
tot 1.67 si chiar mai putin de 45 de kg. si prietenu nu ma bate ).nu se pune,pe mine ce sa fac ) VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #62 2007-09-25 17:25:43Re: avort
mie nu mi se pare ca daca avortul e facut la inceput de tot se cheama crima. nu e deloc ok sa nu te protejezi si sa ajungi la avort, dar nu din cauza ca omori un copil. asa omori un posibil copil si cand iei anticonceptionale sau folosesti alta metoda de contraceptie. Offline Publicitateloading...
#63 2007-09-25 20:02:50
Re: avortpoi bliss ..tipa asta de care vb eu a facut avortul in prima luna To stop me is not easy, can't keep a lion from hunting...I'm focused, I won't miss, there's no control of some things>>in dragoste nu trebuie sa suferi!!<< Offline #64 2007-09-25 20:12:50
Re: avorteu nu inteleg de ce o blamati atata pe tipa care a facut avortul. A fost decizia ei si nu este singura care a facut acest pas (mai sunt multe cazuri si intre forumiste). Si ce daca nu a sprijinit-o "donatorul" ? nu e vina ei k a dat peste un astfel de exemplar. Am trecut prin aceasi experienta (cu exceptia k in mine nu indraznea sa dea) si am facut acelasi pas k si ea ... singura, fara nici un sprijin (prietene, familie, etc). Offline #65 2007-09-25 20:20:47
Re: avort?! si nu ar fi fost mai bn cu sprijin din partea familiei?sau daca nu ar fi fost nici un avort pt ca ai fi avut si u si el grija?e o crima sa omori ..pt ca asta faci...asa cred eu To stop me is not easy, can't keep a lion from hunting...I'm focused, I won't miss, there's no control of some things>>in dragoste nu trebuie sa suferi!!<< Offline #66 2007-09-25 22:13:24
la noi din pacate,,,sunt multe minti inguste... take me as i am or watch me as i go! Offline #67 2007-09-25 23:10:03
Re: avortai dreptate luna_amara...prea mult si nu e bn deloc.. To stop me is not easy, can't keep a lion from hunting...I'm focused, I won't miss, there's no control of some things>>in dragoste nu trebuie sa suferi!!<< Offline #68 2007-09-25 23:12:24
Re: avortba dar dar daca am putut sa ma descurc pe proprile puteri am ales sa fac totul singura, si ca sa vezi ironia dupa 3 luni am ramas din nou dar cu altcineva, actualul meu sot, dar acest copil l-am dorit din tot sufeltul meu si el la fel. In schimb atunci dupa ce am facut intreruperea aia parca mi s-a luat o piatra de pe inima. Offline #69 2007-09-25 23:31:23
Re: avortbv tie ca te ai realizat..dar eu consider ca tot trebuia sa se spui alor tai si sa ai sprijinul tau.. To stop me is not easy, can't keep a lion from hunting...I'm focused, I won't miss, there's no control of some things>>in dragoste nu trebuie sa suferi!!<< Offline #70 2007-09-25 23:43:05
Re: avortai mei si cand am ramas insarcinata cu robert au aflat tarziu ... mama a aflat dupa ce am facut prima eco. asta pe la 8 saptamani (cand i-am puz poza de la eco. in mana si i-am spus uite o sa fi bunica ) si tata cand am facut cununia civila ... Offline #71 2007-09-26 00:04:37
Re: avortma rog..e ceva ciudat la u.. nsuh la mn in familie altfel ar sta lucrurile..serios To stop me is not easy, can't keep a lion from hunting...I'm focused, I won't miss, there's no control of some things>>in dragoste nu trebuie sa suferi!!<< Offline #72 2007-09-26 15:35:33
tare http://d3adros3.myminicity.com/ La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!" Offline #73 2007-09-26 15:44:52
Re: avortsa o luam logic ..si ma refer la fetele care sunt de mult timp pe forum.stim bine toate ca am mai vazut cazuri care au ramas la 17ani insarcinate..de ce sa o judecam pe fata aia care la 19 ani a facut avort.si ce voiati?sa tina copilu si sa ia bataie si ea si copilu sa se mai certe si cu familia etc. Ultima oara a fost editat de Butterfly20 (2007-09-26 15:45:15) Offline #74 2007-09-26 15:59:47
Re: avortsi eu sunt de acord decat sa se chinuie 2 vieti mai bine se chinuie numai una singura, nu sunt pt avort decat in situatii exceptuionale dragostea este ceea ce tine doi oameni impreuna.......dragostea este o boala fara de care nu poti fi sanatos Offline #75 2007-09-26 16:57:29
Re: avortfetelor..eu voiam sa scot iun relief exemplul de fata..genul acesta de fata care nu are educatia necesara..se transforma in bataia unuia de joc..si ajunge aici... To stop me is not easy, can't keep a lion from hunting...I'm focused, I won't miss, there's no control of some things>>in dragoste nu trebuie sa suferi!!<< Offline #76 2007-09-26 16:59:55
Re: avortmnoah...si eu am 19 de ani..si..nu zic dak ash face avort..dar dak ar afla tata k numai sunt virgina ma da afara din casa..O sa spune`ti.."Eii...zice asta sa te sperie.." am fost plecata la mare si knd am venit l-a pus pe fratele meu sa ma duca la ginecolog sa vada dak mai sunt virgina si sa`i zic si lui pt k el si cu mama erau la muna de la 9 dim la 8 seara si n`aveau timp ... asa ca..a facut bine fata ... si eu dak ar fi sa raman sa fac avort nu le`ash zice`n veci nimik http://www.youtube.com/watch?v=mhKclOFokdQ about Sublocotenet Claudiu Marius Covrig http://www.youtube.com/watch?v=ZRHKERmF-rg Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|