|
Nu esti logat.
Petitie pentru oprirea maltratarii animalelor#1 2007-09-23 23:44:01
Petitie pentru oprirea maltratarii animalelorFetelor...nu stiu daca ati vazut la stiri filmuletul ala groaznic cu niste copii care torturau o pisica (din cate am inteles jucau fotbal cu ea pe post de minge )...pana cand au omorat-o. Si s-au mai si filmat si au pus filmuletul pe net sa se laude cu isprava lor. Ultima oara a fost editat de Andreea86 (2007-09-23 23:44:38) If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too? Eu si puiu Offline #2 2007-09-23 23:45:37Re: Petitie pentru oprirea maltratarii animalelormda... si pustiul ala cretin e buzoian... si spre parerea mea de rau il mai si cunosc! cretinism, teribilism, prostie...e tot ce pot sa spun El, poate e singurul ce poate Sa-mi promita, sa ma minta ca o sa treaca toate... Offline #3 2007-09-23 23:50:35
Re: Petitie pentru oprirea maltratarii animalelorsemnat! "Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele."~Rabindranath Tagore Offline #4 2007-09-23 23:51:04
Re: Petitie pentru oprirea maltratarii animalelordeci nu am putut sa vad filmuletul ala...numai cand am auzit stirea m au trecut fiorii,,,cum doamne sa dai intr o biata matza....ar trebui arsi pe rug (X( take me as i am or watch me as i go! Offline Publicitateloading...
#6 2007-09-24 00:21:36
Re: Petitie pentru oprirea maltratarii animalelorNici eu nu am vazut filmuletul...dar am auzit si...am considerat ca trebuie sa facem ceva. Sunt constienta ca mai avem mult pana sa ajungem la o avea o lege pentru protectia animalelor asa cum e in America sau in alte tari mai dezvoltate...si pana cand Politia animalelor isi va face treaba asa cum vedem la Animal Planet, dar macar petitia asta e un pas inainte. Cel putin ca de acum incolo parintii sa nu-si mai invete copii ca e normal sa torturezi un animal....macar de frica amenzii. If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too? Eu si puiu Offline #7 2007-09-24 00:32:48Re: Petitie pentru oprirea maltratarii animalelorBine ca n-am vazut ... Stiti ce merita? sa li se faca si lor exact ce au facut ei bietului animal....mai inteleg ca batzi un om ptr ca nush ce ti-a facut...dar cu un animal fara aparare ce ai? Oameni retarzi Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body Maia Ecaterina 14.01.2014 Offline #8 2007-09-24 01:23:48
Re: Petitie pentru oprirea maltratarii animalelorEu ma vazut filmuletzul de 3 ori. De fiecare data cand sunt stiri il dau. Eu nu suport matzele deloc. Dar am ramas socata de ce faceau imbecilii aia. Ca nu-ti plac e una, dar sa o lovesti asa cu bestialitate e de neiertat!! Cred ca de la faza asta am inceput sa iubesc matzele. Mi-a fost o mila de aia de n-am mai putut... Daca se face si la noi politia animalelor eu ma inscriu voluntar!! Ditai animalele de baieti in toata firea dadeau in pisica aia care nu se putea apara in niciun fel... ar trebui sa le se taie picioarele pe viu! Sa nu mai aiba cu ce sa loveasca pe nimeni de-acum incolo.. Va dati seama ca dak o sa plateasca amenda 20 de milioane o sa aiba si mai mare boala pe pisici.. Cu mintea lor retardata vor considera k a fost vina amaratei de pisici. Trist... "Umbrele seamana, ce-i drept, cu intunericul, dar sunt fiicele luminii." (Lucian Blaga) My papa told me to stay out of trouble/ "when you've found your man make sure he's for real"/ i've learned that nothing really lasts forever/ i sleep with the scars i wear that won't heal (Roxette) Offline #9 2007-09-24 01:26:05
Re: Petitie pentru oprirea maltratarii animalelordobitocii dracului...salaca kitti...mi`au dat lacrim ele nu alta...eu iubesc animalele..vroiam sa ma fac veterinar... #10 2007-09-24 01:32:40
Re: Petitie pentru oprirea maltratarii animalelor
Da...e posibil... Dar macar daca s-ar da o amenda, cel putin parintii de acum incolo nu-si vor mai invata copii sa loveasca animalele...macar de frica amenzii, daca nu de altceva. If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too? Eu si puiu Offline #11 2007-09-24 03:14:11
Re: Petitie pentru oprirea maltratarii animalelororicum e jenant.. ar trebui sa faca amenda 20.000RON sa trebuiasca sa-si vanda casa sau masina ca sa o plateasca!! Nu din 1 salariu... d-abia astept sa se faca si la noi Animal Cops.. Numai eu cunosc cateva cazuri de animale tinute in conditii oribile si lasate pe strazi sa fie batute. Am un vecin care are un motan negru cu alb, exact k ala din filmuletz. Si dobitocu naibii ii da drumu pe scara si ala isi face toate nevoile pe scari de nu mai poti sa deschizi usa la apartamant de miros. L-am prins de mai multe ori cand se kk si ma enervam atat de rau incat chiar imi venea sa-i dau un sut. Dar m-am gandit ca nu e vina lui. E vina imputitilor de oameni care asa l-au invatat. Deschid usa la apartament si il lasa sa iasa. Nu le pasa daca e inchisa usa jos la scara si daca are sau nu pe unde sa iasa. Ei il dau afara din casa si cand se intoarce miorlaie la usa de trezeste toata scara. Dar nu e vina motanului. E vina cretinilor de stapani!!! Ultima oara a fost editat de soulfly (2007-09-24 03:18:25) "Umbrele seamana, ce-i drept, cu intunericul, dar sunt fiicele luminii." (Lucian Blaga) My papa told me to stay out of trouble/ "when you've found your man make sure he's for real"/ i've learned that nothing really lasts forever/ i sleep with the scars i wear that won't heal (Roxette) Offline #12 2007-09-24 08:12:35
Re: Petitie pentru oprirea maltratarii animalelorsi eu am semnat. oare parintii lor ce-au zis cand au vazut ca odraslele lor mult iubite erau protagonistii imaginile respective?!? Offline #13 2007-09-24 08:18:01
Re: Petitie pentru oprirea maltratarii animalelorsi eu..mi se face pielea gaina cand ma gandesc la bietele animale..si eu am animal acasa si e tratat ca pe un membru al familiei..i`as tortura rau de tot pe nenorocitii aia de copii prosti si retardati!x-( Unii oameni vorbesc din experienta, altii, din experienta, nu vorbesc! Offline #14 2007-09-24 08:58:49
Re: Petitie pentru oprirea maltratarii animalelorpisica nu e moarta!! Ultima oara a fost editat de micaella4 (2007-09-24 09:03:19) Offline #15 2007-09-24 09:04:45
Re: Petitie pentru oprirea maltratarii animalelortrebuie sa scriu cnp d p buletin? http://d3adros3.myminicity.com/ La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!" Offline #16 2007-09-24 09:18:47
Re: Petitie pentru oprirea maltratarii animalelornu e moarta?dupa atata chin?mai bine murea saraca..n`am dormit toata noaptea dupa ce am vazut stirea... Unii oameni vorbesc din experienta, altii, din experienta, nu vorbesc! Offline #17 2007-09-24 09:38:39
Re: Petitie pentru oprirea maltratarii animaleloram semnat si eu...n-am putut sa vad tot filmuletzul pt k pur si simplu mi s-a facut rau...mai aveam putin si vomitam... e prea crud...nu pot sa inteleg 29+ Offline #18 2007-09-24 12:15:17
Re: Petitie pentru oprirea maltratarii animaleloreu nu am vazut filmuletzul dar am incercat sa votez si un reusesc mi se blocheaza internetul.... To live is the rarest thing in this world.....most people exist, that's all (Oscar Wild) Offline #19 2007-09-24 12:25:41Re: Petitie pentru oprirea maltratarii animalelordeci sunt socanta,nu credeam k voi putea plange dar nu ma pot abtine,nu credeam k voi vedea asa cruzime,si saraca pisica cum se miorlaia ( eu am gandit de mai de mult k ar fi f bine daca s-ar face un Animal Police,vad des pe Animal Planet amenzile si mai ales pedeapsa cu inchisoarea pe care o ispasesc respectivii.Trebuie sa se faca ceva.Nu demult mai vazusem si un caz cu un cal gasit in mijlocul drumului,langa linia de tramvai..este de necrezut Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|