|
Nu esti logat.
AM UITAT SA IAU O PASTILA IERI VA ROG AJUTATIMA !!!-2#20 2007-10-18 19:31:25
Re: AM UITAT SA IAU O PASTILA IERI VA ROG AJUTATIMA !!!buna. si eu am uitat sa iau o pastila sambata..am luato duminica dupa ce trecuse mai mult de 12 ore, iar apoi am luat-o normal pe cea de duminica,Apoi am avut un contact miercuri fara sa ma protejez suplimentar.Pt siguranta am luat si Postinor 2.Acum nu stiu cum trebuie sa ma astept sa-mi vina menstruatia..dupa ce termin pilule..normal..sau apare alta? msm Offline #21 2007-10-18 20:36:59
Re: AM UITAT SA IAU O PASTILA IERI VA ROG AJUTATIMA !!!offfff nu era nevoie de postinorul ala,ai bagat degeaba o tona de hormoni in tine.ia pastilele in continoare si fa pauza aia de 7 zile normal VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #22 2007-10-18 20:42:38
Re: AM UITAT SA IAU O PASTILA IERI VA ROG AJUTATIMA !!!dc a uitat o pastila mai mult de 12 ore trebuia protectie 7 zile cu prezervativ.O sa ai o sangerare de la postinorul ala Mamica de 2 pui scumpi Offline #23 2007-10-18 20:43:30
Re: AM UITAT SA IAU O PASTILA IERI VA ROG AJUTATIMA !!!nu e obligatoriu sa apara sangerarea aia cosmina VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #24 2007-10-18 20:45:37
Re: AM UITAT SA IAU O PASTILA IERI VA ROG AJUTATIMA !!!nu e obligat,dar cel mai probabil Mamica de 2 pui scumpi Offline Publicitateloading...
#25 2007-10-18 20:46:53
Re: AM UITAT SA IAU O PASTILA IERI VA ROG AJUTATIMA !!!nu neaparat sunt si cazuri cand nu apare si nu putine VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #26 2007-10-18 20:49:44
Re: AM UITAT SA IAU O PASTILA IERI VA ROG AJUTATIMA !!!ok Mamica de 2 pui scumpi Offline #27 2007-10-18 21:31:26
Re: AM UITAT SA IAU O PASTILA IERI VA ROG AJUTATIMA !!!mnda..dar m'am cam speriat..asta este..pe viitor sa ma invat minte...deci nu am de ce sami fc probleme nu? Offline #28 2007-10-18 21:33:59
Re: AM UITAT SA IAU O PASTILA IERI VA ROG AJUTATIMA !!!pe viitor cand mai uiti o pastila mai mult de 12 ore te protejezi suplimentar 7 zile cu prezervativ. VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #29 2007-10-18 21:36:33
Re: AM UITAT SA IAU O PASTILA IERI VA ROG AJUTATIMA !!!da...stiam asta..dar cine s'a mai gandit la asta :"> Offline #30 2007-10-18 21:39:03
Re: AM UITAT SA IAU O PASTILA IERI VA ROG AJUTATIMA !!!pai foarte rau ai facut daca nu te-ai gandit............ VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #31 2007-10-20 12:53:47
Re: AM UITAT SA IAU O PASTILA IERI VA ROG AJUTATIMA !!!m'am gandit sa va scriu iar..ma asteptam sa ma simt destul de rau de la postinor..dar vad ca deocamdata nu am nimic..decat cateva dureri abdominale..e ceva normal? Offline #32 2007-10-20 13:00:47
Re: AM UITAT SA IAU O PASTILA IERI VA ROG AJUTATIMA !!!postinorul are efecte in functie de organism. e foarte bine ca tu nu te simti rau! "The supreme happiness in life is the conviction that we are loved - loved for ourselves, or rather, loved in spite ourselves'. Victor Hugo Offline #33 2007-10-20 13:14:35
Re: AM UITAT SA IAU O PASTILA IERI VA ROG AJUTATIMA !!!un lucru cu care nu sunt inca lamurita este cum ar trebui sa ma astept sa-mi vina menstra acum..pt k d l posnitor am inteles k cam dupa 7 zile ar trebui...iar mie ar trebui sa'mi vina normal dupa ce termin pilule cam 11 zile...si mi se par foarte apropiate datile astea..poate ma lamuriti si pe mine ca sincer is putin ingrijorata.. Offline #34 2007-10-20 23:22:30
Re: AM UITAT SA IAU O PASTILA IERI VA ROG AJUTATIMA !!!nu ai inteles bine...nu exista o data fixa cand iti vine mentruati datorita postinorului...si de cele mai multe ori sangerarea aparuta la cateva zile dupa administrarea lui nu e menstra ci sangerare dupa postinor... happy with him...inlove with him... Offline #35 2007-10-21 03:08:41
Re: AM UITAT SA IAU O PASTILA IERI VA ROG AJUTATIMA !!!buna seara!am jumatate de ora de cand citesc mesajele si sincer sunt surprinsa de cat de deschis vorbiti, dar cu toate astea imi este f greu sa ma destainui.acum aproape 2 luni am suferit o interventie chirurgicala nedorita din cauza unor prezervative proaste...nu va inchipuiti prin ce am trecut...oricum doctorul mia prescris karissa si am inceput sa le iau de 4 zile.am doua intrebari..prima ar fi in legatura cu mom in care trebuia sa iau prima pastila adik asistenta mia zis sa iau din a3a sau a4a zi de menstruatie si asa am si facut.am luat pastila in a4a zi de menstruatie la ora 9 seara insa a3a zi am luat-o la 11.30.nu amm avut contact sexual ink dar ce trebuie sa fac? sincer nu mai am incredre in prezervative.ast un raspuns Offline #36 2007-10-21 03:16:54
Re: AM UITAT SA IAU O PASTILA IERI VA ROG AJUTATIMA !!!Ar fi fost bine sa le iei din prima zi de menstruatie(ai fi fost protejata incepand de atunci).Acum, daca tot le-ai luat din a 4-a zi, sa te protejezi suplimentar pana inghiti 7 pastilute in caz ca doresti sa intretii relatii sexuale in timpul asta. Ultima oara a fost editat de andrada79 (2007-10-21 03:22:25) "Şi chiar dacă mă vei mai iubi Peste crivăţul iernii ce vine, Fără braţe, cu ochii pustii N-am să am ce întinde spre tine..." (Adrian Paunescu - Copaci fara padure) Offline #37 2007-10-21 03:21:05
Re: AM UITAT SA IAU O PASTILA IERI VA ROG AJUTATIMA !!!off : bine ai venit printre noi, tzutzulinii! Offline #38 2007-10-21 10:35:06
Re: AM UITAT SA IAU O PASTILA IERI VA ROG AJUTATIMA !!!aseara si eu trebuia sa iau yasmin la ora 21.. am uitat si mi-am adus aminte abia azi dimineatza la 9 si 5 min si am luat pastila. Problema e k nu stiu dak se incadreaza in cele 12 ore in care e oki dak am uitat... ce ma sfatuiti sa fac? "Iubeste-ma cand o merit cel mai putin, atunci am nevoie cel mai mult... " Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|