|
Nu esti logat.
AM UITAT SA IAU O PASTILA IERI VA ROG AJUTATIMA !!!-3#39 2007-10-21 10:38:07
Re: AM UITAT SA IAU O PASTILA IERI VA ROG AJUTATIMA !!!eu nu cred ca e o problema doar 5 minute, dar mai asteapta si alte pareri. "The supreme happiness in life is the conviction that we are loved - loved for ourselves, or rather, loved in spite ourselves'. Victor Hugo Offline #40 2007-10-21 10:45:32
Re: AM UITAT SA IAU O PASTILA IERI VA ROG AJUTATIMA !!!lusy,protectie suplimentara 7 zile Unii oameni vorbesc din experienta, altii, din experienta, nu vorbesc! Offline #41 2007-10-21 10:54:39
Re: AM UITAT SA IAU O PASTILA IERI VA ROG AJUTATIMA !!!eu acum mai am de luat doar 2 pastilutze si pe urma faceam pauza, deci sunt in a 3-a saptamana si pe prospect zicea k in cazul asta trebuie sa iau o noua folie in continuare sau sa nu mai iau pastila pe care am uitat-o si sa fac pauza si pe urma sa continuii k noua folie. chestia asta trebuie sa o fac dak nu vreau sa iau protectie suplimentara 7 zile? :-/ "Iubeste-ma cand o merit cel mai putin, atunci am nevoie cel mai mult... " Offline #42 2007-10-21 11:05:35
Re: AM UITAT SA IAU O PASTILA IERI VA ROG AJUTATIMA !!!ankuzza, chiar crezi ca e o problema pt 5 min? daca era jumate de ora, da, dar 5 min? Lusy, mai asteapta putin si vor mai veni si alte pareri. "The supreme happiness in life is the conviction that we are loved - loved for ourselves, or rather, loved in spite ourselves'. Victor Hugo Offline #43 2007-10-21 11:48:30
Re: AM UITAT SA IAU O PASTILA IERI VA ROG AJUTATIMA !!!de ce sa tratezi cand poti preveni? eu as lua folia asta pana la capat, inca vreo cateva pastile de pe alta folie pana fac 7 zile (in care ma protejez suplimentar) si apoi pauza. si gata cu bataia de cap. Nobody home Offline Publicitateloading...
#44 2007-10-21 11:49:40
Re: AM UITAT SA IAU O PASTILA IERI VA ROG AJUTATIMA !!!Nashira stie cel mai bine ce spune, ascult-o pe ea, Lusy. "The supreme happiness in life is the conviction that we are loved - loved for ourselves, or rather, loved in spite ourselves'. Victor Hugo Offline #45 2007-10-21 11:52:13
Re: AM UITAT SA IAU O PASTILA IERI VA ROG AJUTATIMA !!!n-as zice chiar "cel mai bine". zic doar ce as face eu. de ec sa stau cu stres? Nobody home Offline #46 2007-10-21 12:00:05
Re: AM UITAT SA IAU O PASTILA IERI VA ROG AJUTATIMA !!!au trecut 12 ore si 5 min din cate am inteles..protectie suplimentara trebuie atunci cand se depasesc 12 ore..dar si 12 ore in sine mie mi se par ceva timp si ca sa nu riste,i`am recomandat protectie.. Unii oameni vorbesc din experienta, altii, din experienta, nu vorbesc! Offline #47 2007-10-21 15:24:33
Re: AM UITAT SA IAU O PASTILA IERI VA ROG AJUTATIMA !!!Buna, sunt noua pe site, iau diane 35 de ceva vreme buna si aseara am uitat pastila pe care in mod normal o luam la h 21.am luat-o de dimineata la ora 14 . problema este ca aseara am avut contact exact in seara in care am uitat-o...credeti k o sa am probleme? este nevoie de pilula de urgenta? sunt la a doua saptamana de la inceputul foliai. va multumesc, astept raspunsul cat mai rpd Offline #48 2007-10-21 15:48:59
Re: AM UITAT SA IAU O PASTILA IERI VA ROG AJUTATIMA !!!nu e nici o problema cu acel contact...stai linistita...ia le normal in contiuare si protejeaza te suplimentar inca 7 zile... happy with him...inlove with him... Offline #49 2007-10-21 20:28:39
Re: AM UITAT SA IAU O PASTILA IERI VA ROG AJUTATIMA !!!chiar dc contactul a avut loc dupa ora la care trebuia sa iau pilula adica in jur de ora 1-2 noaptea? ms pt raspuns crys_ty_na Offline #50 2007-10-22 14:01:37
Re: AM UITAT SA IAU O PASTILA IERI VA ROG AJUTATIMA !!!scuze daca sunt prea insistenta..dar tot nu am fost lamurita complet..doctoressa daca imi poti da un rasp clar la ce am mai postat as fi recunascatoare...pentru ca faptu ca iau pilule si am luat si contraceptia de urgenta ma cam nelinisteste..ar trebui sa mai am acea sangerare dupa postinor sau doar menstra normala in zilele de pauza..ms mult Offline #51 2007-10-22 19:33:23
Re: AM UITAT SA IAU O PASTILA IERI VA ROG AJUTATIMA !!!daca intra in ecuatie si anticonceptionale si pilula de urgenta atunci teoretic ar trebui sa sangerezi doar in pauza (oricum sangerarea de dupa postinor nu e obligatoriu sa apara)...dar daca cumva apare sangerare peste folie sa nu fi surprinsa... happy with him...inlove with him... Offline #52 2007-10-22 20:40:52
Re: AM UITAT SA IAU O PASTILA IERI VA ROG AJUTATIMA !!!Multumesc pt raspuns crys_ti_na. M-ai linistit.Va pup! Offline #53 2007-10-22 20:55:12
Re: AM UITAT SA IAU O PASTILA IERI VA ROG AJUTATIMA !!!cu placere si nu are nevoie de pilula de a 2 zi...sa speramca n au sa apara efecte secundare... happy with him...inlove with him... Offline #54 2007-10-22 22:18:49
Re: AM UITAT SA IAU O PASTILA IERI VA ROG AJUTATIMA !!!ms mult crys_ty_na..stau ca pe ace pana o sa'mi vina...dar incerc sa nu ma agit prea tare Offline #55 2007-10-22 22:26:59
Re: AM UITAT SA IAU O PASTILA IERI VA ROG AJUTATIMA !!!ms alexia. pupici Offline #56 2007-11-01 13:28:44
Re: AM UITAT SA IAU O PASTILA IERI VA ROG AJUTATIMA !!!buna...am revenit...si sunt un pic paranoica cred eu...mi'a venit menstra ca de obicei in a 4 zi de pauza...acu ma gandesc daca sa ma duc la un control sau sa fc un test..pentru ca medicul de planning mi'a spus ca e posibil ca atunci cand imi vine sa fie doar provocat de AC si eu tot sa fi ramas. da cum am luat si postinor..sa ma duc l control totusi sau e exclus de acum riscu sarcinii? Offline #57 2007-11-01 13:30:32
Re: AM UITAT SA IAU O PASTILA IERI VA ROG AJUTATIMA !!!daca ti-a venit normal, atunci nu cred ca poti fi insarcinata. poti sa faci un test ca sa te linistesti. "The supreme happiness in life is the conviction that we are loved - loved for ourselves, or rather, loved in spite ourselves'. Victor Hugo Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|