|
Nu esti logat.
Vreau sa stiu ce analize se fac in luna in care esti nascuta-2
#20 2007-09-24 18:45:55
Re: vreau sa stiu ce analize se fac in luna in care esti nascutamultumesc.acum e mai clar.ii zic.sper sa vrea si daca se plateste ceva sa nu fie prea mult. hemoleucograma ce arata? leucocite,globule? am uitat... Ultima oara a fost editat de rayuela (2007-09-24 18:46:35) iubind dincolo de moarte Offline #21 2007-09-24 18:47:19
Re: vreau sa stiu ce analize se fac in luna in care esti nascutaglobule albe + globule rosii mami de minuni Offline #22 2007-09-24 23:06:30
Re: vreau sa stiu ce analize se fac in luna in care esti nascuta
referitor la asta..chiar azi am fost si eu la doctorita mea d fam ilie ca sa ma programeze si m`a intrebat tot felu d chestii..printre care...dak folosesc contraceptive...dak fumez...etc... #23 2007-09-24 23:13:52
Re: vreau sa stiu ce analize se fac in luna in care esti nascutasi daca nu ii spui o avea ceva? ca e medic de familie si o fi confidential da in orase mici se birfeste la greu. iubind dincolo de moarte Offline #24 2007-09-25 10:33:08
Re: vreau sa stiu ce analize se fac in luna in care esti nascutanu are nimic daca nu ii spui...pe lista aia a lor e si o intrebare legata de partenerii multipli... Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline Publicitateloading...
#25 2007-09-25 10:38:35
Re: vreau sa stiu ce analize se fac in luna in care esti nascutamultumesc! nu ii spun ca iau antibb dar la parteneri multipli ii zic nu ca asa e si prin asta nu isi da seama daca am avut unul sau nici unul . oricum cu rezultatele ma duc la planning ca sa ma lamureasca daca e de bine sau rau in relatia cu AC. iubind dincolo de moarte Offline #26 2007-09-25 11:52:41
Re: vreau sa stiu ce analize se fac in luna in care esti nascutaEste adevarat ca medicul de familie iti adreseaza anumite intrebari , ca de exemplu : cand ai avut primul ciclu, cand ai inceput viaţa sexuala , câte avorturi şi multe alte intrebari legate de bolile membrilor familiei tale . TGP al-am facut ca si ex. de urina au fost trecute de medicul de familie fara sa am probleme cu ficatul sau rinichii . Vă pup . Offline #27 2007-09-25 11:57:32
Re: vreau sa stiu ce analize se fac in luna in care esti nascutada, e adevarat Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #28 2007-09-25 13:10:59
Re: vreau sa stiu ce analize se fac in luna in care esti nascutasi daca nu ii spun ca mi-am inceput viata sexuala are ceva? iubind dincolo de moarte Offline #29 2007-09-25 14:06:56
Re: vreau sa stiu ce analize se fac in luna in care esti nascutaNu cred sa fie o problemă , tu spui ce crezi ca este important ca medicul tau de familie sa stie despre tine . Atata timp cat ti-ai inceput viaţa sexuala ti-ai asumat o anumita responsabilitate , ce crezi ca se intîmplă daca află parinţii tăi . Offline #30 2007-09-25 14:35:42
Re: vreau sa stiu ce analize se fac in luna in care esti nascutanu cred nimik dar sunt de moda veche si nu vreau sa le creasca tensiunea ca si asa au pb. ce tb sa stie ei? iubind dincolo de moarte Offline #31 2007-09-25 15:02:58
Re: vreau sa stiu ce analize se fac in luna in care esti nascuta
dana,parintii tai nu au cum sa afle asta.sunt niste analize de rutina.stai linistita,nu trebuie sa te stresezi cu asta.eu am fost sa fac acele analize luna trecuta si nu sunt obligatorii.in plus este o mare prostie.iti ia sange si urina.atat.si se zicea ca sunt analize totale si bla bla.numai vrajeala.sunt facute asa,de ochii lumii.trebuie sa te duci inainte la doctorul de familie,te cantareste,te masoara,iti ia tensiunea si iti da un chestionar cu intrebari de genul,manaci sarat,fumezi,chestii deastea,parca m-a intrebat daca folosesc ac si daca sunt alergica la vreo pastila,oricum ce o sa te intrebe doctorul acolo e strict confidential,adica nu ajunge foaia aia pe mainile nimanui,nu ti le da nici tie.si apoi scrie pe bonul acela care l-ai primit ce analize sa iti faca.in 10 minute nu ai ce face.atat dureaza totul.eu iti zic ca nu are rost sa iti faci griji,stai calma.daca cumva iei ac si nu vrei sa afle ai tai,poti sa te duci tu singurica la doctora de familie. Ultima oara a fost editat de AdA_Ad9 (2007-09-25 15:04:31) Să dărui totul, să sacrifici totul fără speranţă de răsplată;asta inseamnă iubire.Albert Camus Offline #32 2007-09-26 14:01:32
Re: vreau sa stiu ce analize se fac in luna in care esti nascutafetelor o intrebare....eu am citit pe forum ca ar fi indicat sa faci analizele la sange in timpul perioadei de pauza???sau oricand???ca nu prea imi aduc aminte ce am citit exact .lamuriti-ma si pe mine va rog.multumesc Life is like a box of chocolates, you never know what you're gonna get Offline #33 2007-09-26 14:12:07
Re: vreau sa stiu ce analize se fac in luna in care esti nascutaoricind nu influenteaza in sensul ca nu trebuie sa opresti pilulele ca sa faci analize. iubind dincolo de moarte Offline #35 2007-10-02 10:54:10
Re: vreau sa stiu ce analize se fac in luna in care esti nascutadaca se fce analiza la urina se poate descoperi ca iei antic? don`t let him pull you by the skirt...you`re gonna get your feelings hurt.... Offline #36 2007-10-02 11:01:07
Re: vreau sa stiu ce analize se fac in luna in care esti nascutaNu! Offline #37 2007-10-02 11:02:48
Re: vreau sa stiu ce analize se fac in luna in care esti nascutala orice fel de anliza? adica la o analiza din aia amanuntita rau don`t let him pull you by the skirt...you`re gonna get your feelings hurt.... Offline #38 2007-10-02 11:06:34
Re: vreau sa stiu ce analize se fac in luna in care esti nascutamersi don`t let him pull you by the skirt...you`re gonna get your feelings hurt.... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|