homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Sinuciderile-2

#20 2007-09-30 22:31:35

luna_amara
Hero member
De la: craiova
Inregistrat: 2007-08-16

Re: sinuciderile

cei ce regurg la sinucideri sunt lasi!viata e frumoasa cu bune si rele!!de ce sa ti o iei>cand mereu poti sa o iei de la capat.important e sa fi sanatos

take me as i am or watch me as i go!

#21 2007-09-30 22:32:45

ely
Full member
De la: craiova
Inregistrat: 2007-03-25

corect...

To stop me is not easy, can't keep a lion from hunting...I'm focused, I won't miss, there's no control of some things>>in dragoste nu trebuie sa suferi!!<<

#22 2007-09-30 22:49:00

disguise
Full member
Inregistrat: 2007-01-31

sunt dusi cu pluta....ceva la creieras nu merge bine...

Life is like a box of chocolates, you never know what you're gonna get

#23 2007-10-01 03:06:29

soulfly
Full member
Inregistrat: 2007-08-25

Si eu zic la fel.. Se sinucid doar cei nepregatiti pt viata, cei prea slabi pentru a suporta toate nedreptatile pe care toti le induram. Deci e mai bine sa se sinucida fiindca oricum nu ar face fata vietii si tot acolo s-ar ajunge. Pe de alta parte mi se pare un mod de a-ti manifesta libertatea (sper sa nu dau idei sinucigase nimanui). Dar de multe ori ma gandesc k am venit p lumea asta fara sa ma intrebe nimeni, ca toata viata asta nu are niciun rost, ca de murit oricum murim. E cea mai absurda chestie. Ne chinuim atat sa ne facem un rost, dar pana la urma tot acolo ajungem. Iar noi, traind, suntem sclavii societatii, sclavii vietii... Deci sinuciderea e calea perfecta de a-ti manifesta libertatea. Cei care au curaj sa se sinucida sunt cu adevarat stapani pe viata lor. Eu, de exemplu, nu m-am sinucis din lasitate. Oare ce e mai rau? Sa fii atat de las incat sa nu vrei sa te sinucizi, desi stii k viata nu are niciun rost si k pana la urma tot acolo ajungi, sau sa fii atat de las incat sa te sinucizi pt ca nu poti face fata vietii? Mi se pare o problema mult prea delicata. Nu cred k putem spune daca pana la urma e bine sau rau sa te sinucizi. Si nu ma luati cu Dumnezeu si cu ce zice biserica, ca nu dau 2 lei.. Vorbesc la rece, din punctul de vedere al individului realist....

Ultima oara a fost editat de soulfly (2007-10-01 03:07:50)

"Umbrele seamana, ce-i drept, cu intunericul, dar sunt fiicele luminii." (Lucian Blaga)
My papa told me to stay out of trouble/ "when you've found your man make sure he's for real"/ i've learned that nothing really lasts forever/ i sleep with the scars i wear that won't heal (Roxette)

#24 2007-10-01 13:02:40

micaella4
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-07-06

luna_amara a scris:

cei ce regurg la sinucideri sunt lasi!viata e frumoasa cu bune si rele!!de ce sa ti o iei>cand mereu poti sa o iei de la capat.important e sa fi sanatos

sunt lasi, dak te gandesti la faptul ca refuza sa-si accepte si depaseasca situatia, insa... oare nu-ti trebuie o doza de curaj si pt a-ti taia venele, sau pt a te arunca d pe un bloc stiind ca in secunda urmatoare nu vei mai exista?...  privind asa lucrurile, eu pot afirma ca sunt o lasa...nu as putea sa fac asa ceva...nu as avea forta..

Publicitate

loading...

#25 2007-10-01 14:33:22

Soleil
Addicted member
Inregistrat: 2007-01-31

Nu cred ca nu exista macar un moment in vietile noastre in care sa fim atat de la pamant incat sa nu mai dorim sa ne trezim a doua zi. Poate unii gandesc asa des, unii o singura data, iar altii niciodata. Ca cei care fac gestul asta sunt mai lasi sau mai slabi decat ceilalti e discutabil si nu am competenta necesara. Desigur, dpdv al religiei, e un pacat, fata de cei care tin la noi e un sacrilegiu. Eu consider ca e un gest urat atunci cand facem asta pentru a santaja pe cineva, "daca ma lasi, ma omor". Atunci cand suferi o pierdere atat de mare incat simti ca nu mai poti continua, daca esti o persoana care are predispozitie spre depresie...nu zic ca este justificat, insa nici nu e dreptul nostru sa judecam. Orice am spune aici, fiecare dintre noi se poate gasi intr-o zi intr-o asemenea situatie. Sa luam cazul lui Romeo si a Julietei - eu una nu am auzit pe nimeni sa spuna "ce fraieri ca s-au sinucis" sau mai stiu eu ce. pur si simplu, la varsta lor si in situatia lor, au considerat ca e mai bine sa moara, decat sa traiasca unul fara celalalt.

Eu una sunt impotriva parerilor "absolute", ori e alba, ori e neagra. Viata mi-a demonstrat ca ma poate baga in situatii in care nu am crezut vreodata ca voi ajunge.

"Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă."
Thé à la menthe hjarta

#26 2007-10-15 18:49:26

ellaP
Full member
De la: arad
Inregistrat: 2007-08-30

poate ca cei care recurg la sinucideri sunt lasi,dusi cu pluta..bla bla bla dar nu inseamna ca nu trebuie sa avem grija de ei si sa-i facem sa vada viata in roz chiar daca de cele mai multe ori are nuanta de gri.   
zambeste azi,maine va fi mai greu

Nu putem face lucruri mari pe acest Pamant, putem face numai lucruri mici, cu multa dragoste.

#27 2007-10-15 19:18:22

baby pink
Full member
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-07-18

Cred ca exagerati cu duritatea cu care vorbiti despre oamenii cu tendinte sinucigase... este intr-adevar un mod de gandire foarte nociv, acesta de a-ti gasi rezolvarea in moarte... mai ales daca o si faci, atunci este nociv de tot (ce gluma macabra)

Dar nu e vorba pur si simplu ca sunt niste oameni lasi sau nebuni... unii chiar au avut vieti care le-au format niste caractere mai slabe, nu sunt neaparat lasi, sunt foarte emotionali, poate, foarte sensibili.

Si nu intotdeauna e vorba de un mod de gandire. Pentru unii e pur si simplu ceva ce se intampla brusc: o tragedie uriasa iti poate da toata ratiunea peste cap. Asa ca sa nu aruncam cu piatra pana nu am trecut prin ceea ce au trecut altii, mai bine sa ne rugam sa nu avem parte de asa ceva...

PS: Sigur ca sunt si tacaniti care apeleaza la asta pur si simplu... dar nu e general valabil...

I'll be there for you, When the rain starts to pour... I'll be there for you, Like I've been there before... I'll be there for you, 'Cuz you're there for me too - That's what friends are for...

Iubesc copiii, dodolashi frumosi...

#28 2007-10-15 20:59:23

@dana23
Full member
De la: BUCURESTI
Inregistrat: 2007-09-22

baby pink a scris:

Cred ca exagerati cu duritatea cu care vorbiti despre oamenii cu tendinte sinucigase... este intr-adevar un mod de gandire foarte nociv, acesta de a-ti gasi rezolvarea in moarte... mai ales daca o si faci, atunci este nociv de tot (ce gluma macabra)

Dar nu e vorba pur si simplu ca sunt niste oameni lasi sau nebuni... unii chiar au avut vieti care le-au format niste caractere mai slabe, nu sunt neaparat lasi, sunt foarte emotionali, poate, foarte sensibili.

Si nu intotdeauna e vorba de un mod de gandire. Pentru unii e pur si simplu ceva ce se intampla brusc: o tragedie uriasa iti poate da toata ratiunea peste cap. Asa ca sa nu aruncam cu piatra pana nu am trecut prin ceea ce au trecut altii, mai bine sa ne rugam sa nu avem parte de asa ceva...

PS: Sigur ca sunt si tacaniti care apeleaza la asta pur si simplu... dar nu e general valabil...

subscriu in totalitate:)

Singurul lucru mai rau decat sa fii vorbit pe la spate este acela sa fii ignorat total...(Oscar Wilde)   

inlove hjarta

#29 2007-10-15 22:21:26

theSame_ElaElis
Hero member
De la: Winnie the Pooh
Inregistrat: 2007-10-12

offtopic: Cine este Danutz? salut! sunt mai noua! ElaElis
on: spre biserica l-a indreptat cineva ? poate il convingeti! cu toata incapatanarea lui, va uniti o gascitza si plecati in scurt pelerinaj! La pestera Sf Andrei din jud Cta e frumos si linistit; Dervent etc.

#30 2007-10-15 22:42:18

evilpink
Banat
Inregistrat: 2006-11-02

@dana23 a scris:

baby pink a scris:

subscriu in totalitate:)

si eu subscriu

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#31 2007-10-15 22:53:12

Shosanna
Insomniac member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2007-04-26

baby pink a scris:

pai cum, nu subscriu si eu?smile

Reach for the stars ,so if you fall you land on a cloud... wink
bebe

#32 2007-10-15 23:54:08

skumpi
Vizitator

asa e...nu se sinucid de`a dragu de a se sinucide...
ori patzesc ceva si in momentu respectiv, fara a analiza lucrurile, cred k calea cea mai simpla e sa nu mai fie...nu se simt cababili sa depaseasca momentu
ori nu actioneaza cu discernamant...

#33 2007-10-16 00:01:08

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

skumpi a scris:

asa e...nu se sinucid de`a dragu de a se sinucide...
ori patzesc ceva si in momentu respectiv, fara a analiza lucrurile, cred k calea cea mai simpla e sa nu mai fie...nu se simt cababili sa depaseasca momentu
ori nu actioneaza cu discernamant...

da ti mi voie sa va contrazic...sunt oameni care sunt predispusi la sinucidere...si nu au nevoie de o tragedie personala pt ca face acel pas...pot f bine sa se sinucida pt ca asa au vrut ei cand  s au trezit de dimineata...sunt mai multe tipuri de sinucigasi...dar nu are rost sa intram in teorie...ideea e ca toate aveti dreptate...depinde doar de context si de persoana...

happy with him...inlove with him...puss

#34 2007-10-16 11:42:13

bijulik
Full member
Inregistrat: 2007-10-15

buna sunt cam noua...:-D..parerea mea e ca fiecare dintre noi am avut un moment in viata mai slab...cand ne am fi dorit....sa nu mai apucam ziua de maine...si de la a ne gandi la asta pana la a o face nu e decat o lama...gandul asta nu ii cuprinde pe cei tacaniti sau debili...sunt fel si fel de oameni atatea categorii...se spune ca pt ai ajuta pe cei care sufera de depresie...noi ceilalti trebuie sa ii ajutam oferindu le mici bucurii...pt ca astea ii stimuleaza...nu stiu dc am fost prea mult de folos...

Moartea nu vine odată cu vârsta, ci odată cu uitarea...

#35 2007-10-16 19:19:42

ZZZZ123
Addicted member
De la: Never-ever-land
Inregistrat: 2006-05-19

eu am avut o tentativa de incercare. zic asta pentru ca m-a prins mama cu tubul de medicamente in mana. cateva luni bune din momentul ala n-am mai vazut in casa nici macar pastile pentru gat. a fost cea mai nasola depresie pe care am avut-o eu, regina depresiilor.
si mai stiu pe cineva care a incercat cu extraveral. daca nu era pe baza de plante, acum nu mai traia. si contrar teoriei voastre, nu e o persoana salba.
cand esti intr-o situatie nasoala rau si nu vezi nici o alta usa pe care sa fugi, si asta e buna. a dracului de buna.

cele dintre voi care au vrut, macar o data, sa faca asta, dar nu sub influenta primului impuls, stiu ca ai nevoie de mult curaj sa vrei sa schimbi siguranta pe ... ceva. dracu stie ce.

partea buna in "tentativa mea de incercare" e ca am depasit cu bine momentul. nu in sensul ca am supravietuit, ci in sesnul ca am invatat ca shit happens si acelasi shit trece.

Nobody home

#36 2007-10-16 19:28:33

blue*girl
Sr. member
Inregistrat: 2007-06-26

am trecut shi eu prin momente de astea...shi de multe ori au trecut...dar tot ma taiam un pic...ziceam k durerea fizica o sa o umbreasca pe cea sufleteshte shi o sa ignor...imi era frica sa ma sinucid..dar nah..toate au trecut pan' la urma..shi acum shtiu k nu se merita neutral viatza e frumoasa asha cum e ea cu bune cu rele...trebuie sa apreciem ce avem shi mai ales pe cine avem..shi sa ne gandim intotdeauna k undeva in lume sunt altzii kre o duc mult mai rau...sau altzii bolnavi kre ar da orice sa mai traiasca...smile

Ultima oara a fost editat de blue*girl (2007-10-16 19:30:25)

~ _orice sfarsit e un nou inceput_~

#37 2007-10-16 19:42:11

barbara_mori
Hero member
Inregistrat: 2007-02-26

ca sa ajungi sa fac pasul asta..trb sa ai motive bine intemeiate,sa ti-i se fi intamplat cva nasol rau...exista si pers care fac chestia asta..si poate nu o data...insa eu consider ca nimik nu e mai presus decat viata noastra..si ca orice lucru are rezolvare,si nu asa...de cele mai multe ori din dragoste se intampla astfel de tragedii,pt unii e scapare insa pt altii nu mai exista....e trist cand se ajunge la asa cva....ff trist

Pentru a fi popular da-le oamenilor vesti bune despre obiceiurile lor proaste!

#38 2007-10-17 11:02:05

cocoleta
Hero member
Inregistrat: 2006-11-02

eu cred ca cei ce ameninta cu sinuciderea in repetate randuri nu o vor face pana la urma pentru ca nu au curaj. cunosc un caz care s-a sfarsit tragic e vorba de tatal unui prieten am fost in vizita la el cu prietenul meu si verisoara mea eu faceam cinste pentru admiterea mea la facultate . prietenul nostru locuia la etajul 1 cu bunica lui iar parintii la etajul 2 apartamentele fiind unul peste altul.
Tatal acestuia a venit la el sa ii ceara nu stiu ce surubelnita tb sa repare ceva a ras a glumit cu noi totul parea normal dupa ceva timp am auzit niste discutii intre el si fata lui (aceasta cu ceva timp in urma fugise de acasa nu pentru ca ar fi avut probleme cu parintii, in grecia) noi stateam in balcon si ne vedeam de discutiile noastre. a doaua zi am aflat ca s-a spanzurat in balcon exact deasupra noastra iar noi nu am auzit nimic. sotia lui a adormit stiind ca el inca mai mestereste prin casa. a incercat sa lase bilet 2 erau incepute si aruncate si pana la urma a scris unul in care a zis sa aibe grija de catelul lor pentru ca el i-a fost alaturi.

nici acum nu inteleg ce l-a determinat sa faca asta probleme financiare grave nu avea, beat nu era, nu mai pomenise niciodata de sinucidere. Dumnezeu sa il ierte

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.