|
Nu esti logat.
Sinuciderile-2#20 2007-09-30 22:31:35
Re: sinuciderilecei ce regurg la sinucideri sunt lasi!viata e frumoasa cu bune si rele!!de ce sa ti o iei>cand mereu poti sa o iei de la capat.important e sa fi sanatos take me as i am or watch me as i go! Offline #21 2007-09-30 22:32:45
Re: sinuciderilecorect... To stop me is not easy, can't keep a lion from hunting...I'm focused, I won't miss, there's no control of some things>>in dragoste nu trebuie sa suferi!!<< Offline #22 2007-09-30 22:49:00
Re: sinuciderilesunt dusi cu pluta....ceva la creieras nu merge bine... Life is like a box of chocolates, you never know what you're gonna get Offline #23 2007-10-01 03:06:29
Re: sinuciderileSi eu zic la fel.. Se sinucid doar cei nepregatiti pt viata, cei prea slabi pentru a suporta toate nedreptatile pe care toti le induram. Deci e mai bine sa se sinucida fiindca oricum nu ar face fata vietii si tot acolo s-ar ajunge. Pe de alta parte mi se pare un mod de a-ti manifesta libertatea (sper sa nu dau idei sinucigase nimanui). Dar de multe ori ma gandesc k am venit p lumea asta fara sa ma intrebe nimeni, ca toata viata asta nu are niciun rost, ca de murit oricum murim. E cea mai absurda chestie. Ne chinuim atat sa ne facem un rost, dar pana la urma tot acolo ajungem. Iar noi, traind, suntem sclavii societatii, sclavii vietii... Deci sinuciderea e calea perfecta de a-ti manifesta libertatea. Cei care au curaj sa se sinucida sunt cu adevarat stapani pe viata lor. Eu, de exemplu, nu m-am sinucis din lasitate. Oare ce e mai rau? Sa fii atat de las incat sa nu vrei sa te sinucizi, desi stii k viata nu are niciun rost si k pana la urma tot acolo ajungi, sau sa fii atat de las incat sa te sinucizi pt ca nu poti face fata vietii? Mi se pare o problema mult prea delicata. Nu cred k putem spune daca pana la urma e bine sau rau sa te sinucizi. Si nu ma luati cu Dumnezeu si cu ce zice biserica, ca nu dau 2 lei.. Vorbesc la rece, din punctul de vedere al individului realist.... Ultima oara a fost editat de soulfly (2007-10-01 03:07:50) "Umbrele seamana, ce-i drept, cu intunericul, dar sunt fiicele luminii." (Lucian Blaga) My papa told me to stay out of trouble/ "when you've found your man make sure he's for real"/ i've learned that nothing really lasts forever/ i sleep with the scars i wear that won't heal (Roxette) Offline #24 2007-10-01 13:02:40
Re: sinuciderile
sunt lasi, dak te gandesti la faptul ca refuza sa-si accepte si depaseasca situatia, insa... oare nu-ti trebuie o doza de curaj si pt a-ti taia venele, sau pt a te arunca d pe un bloc stiind ca in secunda urmatoare nu vei mai exista?... privind asa lucrurile, eu pot afirma ca sunt o lasa...nu as putea sa fac asa ceva...nu as avea forta.. Offline Publicitateloading...
#25 2007-10-01 14:33:22
Re: sinuciderileNu cred ca nu exista macar un moment in vietile noastre in care sa fim atat de la pamant incat sa nu mai dorim sa ne trezim a doua zi. Poate unii gandesc asa des, unii o singura data, iar altii niciodata. Ca cei care fac gestul asta sunt mai lasi sau mai slabi decat ceilalti e discutabil si nu am competenta necesara. Desigur, dpdv al religiei, e un pacat, fata de cei care tin la noi e un sacrilegiu. Eu consider ca e un gest urat atunci cand facem asta pentru a santaja pe cineva, "daca ma lasi, ma omor". Atunci cand suferi o pierdere atat de mare incat simti ca nu mai poti continua, daca esti o persoana care are predispozitie spre depresie...nu zic ca este justificat, insa nici nu e dreptul nostru sa judecam. Orice am spune aici, fiecare dintre noi se poate gasi intr-o zi intr-o asemenea situatie. Sa luam cazul lui Romeo si a Julietei - eu una nu am auzit pe nimeni sa spuna "ce fraieri ca s-au sinucis" sau mai stiu eu ce. pur si simplu, la varsta lor si in situatia lor, au considerat ca e mai bine sa moara, decat sa traiasca unul fara celalalt. "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #26 2007-10-15 18:49:26
Re: sinuciderilepoate ca cei care recurg la sinucideri sunt lasi,dusi cu pluta..bla bla bla dar nu inseamna ca nu trebuie sa avem grija de ei si sa-i facem sa vada viata in roz chiar daca de cele mai multe ori are nuanta de gri. Nu putem face lucruri mari pe acest Pamant, putem face numai lucruri mici, cu multa dragoste. Offline #27 2007-10-15 19:18:22
Re: sinuciderileCred ca exagerati cu duritatea cu care vorbiti despre oamenii cu tendinte sinucigase... este intr-adevar un mod de gandire foarte nociv, acesta de a-ti gasi rezolvarea in moarte... mai ales daca o si faci, atunci este nociv de tot (ce gluma macabra) I'll be there for you, When the rain starts to pour... I'll be there for you, Like I've been there before... I'll be there for you, 'Cuz you're there for me too - That's what friends are for... Iubesc copiii, dodolashi frumosi... Offline #28 2007-10-15 20:59:23
subscriu in totalitate:) Singurul lucru mai rau decat sa fii vorbit pe la spate este acela sa fii ignorat total...(Oscar Wilde) inlove Offline #29 2007-10-15 22:21:26
Re: sinuciderileofftopic: Cine este Danutz? salut! sunt mai noua! ElaElis Offline #30 2007-10-15 22:42:18
si eu subscriu VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #31 2007-10-15 22:53:12
pai cum, nu subscriu si eu? Reach for the stars ,so if you fall you land on a cloud... Offline #32 2007-10-15 23:54:08
Re: sinuciderileasa e...nu se sinucid de`a dragu de a se sinucide... #33 2007-10-16 00:01:08
da ti mi voie sa va contrazic...sunt oameni care sunt predispusi la sinucidere...si nu au nevoie de o tragedie personala pt ca face acel pas...pot f bine sa se sinucida pt ca asa au vrut ei cand s au trezit de dimineata...sunt mai multe tipuri de sinucigasi...dar nu are rost sa intram in teorie...ideea e ca toate aveti dreptate...depinde doar de context si de persoana... happy with him...inlove with him... Offline #34 2007-10-16 11:42:13
Re: sinuciderilebuna sunt cam noua...:-D..parerea mea e ca fiecare dintre noi am avut un moment in viata mai slab...cand ne am fi dorit....sa nu mai apucam ziua de maine...si de la a ne gandi la asta pana la a o face nu e decat o lama...gandul asta nu ii cuprinde pe cei tacaniti sau debili...sunt fel si fel de oameni atatea categorii...se spune ca pt ai ajuta pe cei care sufera de depresie...noi ceilalti trebuie sa ii ajutam oferindu le mici bucurii...pt ca astea ii stimuleaza...nu stiu dc am fost prea mult de folos... Moartea nu vine odată cu vârsta, ci odată cu uitarea... Offline #35 2007-10-16 19:19:42
Re: sinuciderileeu am avut o tentativa de incercare. zic asta pentru ca m-a prins mama cu tubul de medicamente in mana. cateva luni bune din momentul ala n-am mai vazut in casa nici macar pastile pentru gat. a fost cea mai nasola depresie pe care am avut-o eu, regina depresiilor. Nobody home Offline #36 2007-10-16 19:28:33
Re: sinuciderileam trecut shi eu prin momente de astea...shi de multe ori au trecut...dar tot ma taiam un pic...ziceam k durerea fizica o sa o umbreasca pe cea sufleteshte shi o sa ignor...imi era frica sa ma sinucid..dar nah..toate au trecut pan' la urma..shi acum shtiu k nu se merita viatza e frumoasa asha cum e ea cu bune cu rele...trebuie sa apreciem ce avem shi mai ales pe cine avem..shi sa ne gandim intotdeauna k undeva in lume sunt altzii kre o duc mult mai rau...sau altzii bolnavi kre ar da orice sa mai traiasca... Ultima oara a fost editat de blue*girl (2007-10-16 19:30:25) ~ _orice sfarsit e un nou inceput_~ Offline #37 2007-10-16 19:42:11
Re: sinuciderileca sa ajungi sa fac pasul asta..trb sa ai motive bine intemeiate,sa ti-i se fi intamplat cva nasol rau...exista si pers care fac chestia asta..si poate nu o data...insa eu consider ca nimik nu e mai presus decat viata noastra..si ca orice lucru are rezolvare,si nu asa...de cele mai multe ori din dragoste se intampla astfel de tragedii,pt unii e scapare insa pt altii nu mai exista....e trist cand se ajunge la asa cva....ff trist Pentru a fi popular da-le oamenilor vesti bune despre obiceiurile lor proaste! Offline #38 2007-10-17 11:02:05
Re: sinuciderileeu cred ca cei ce ameninta cu sinuciderea in repetate randuri nu o vor face pana la urma pentru ca nu au curaj. cunosc un caz care s-a sfarsit tragic e vorba de tatal unui prieten am fost in vizita la el cu prietenul meu si verisoara mea eu faceam cinste pentru admiterea mea la facultate . prietenul nostru locuia la etajul 1 cu bunica lui iar parintii la etajul 2 apartamentele fiind unul peste altul. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|