|
Nu esti logat.
Sinuciderile-3#39 2007-10-20 20:08:07
Re: sinucideriletragic. Nu putem face lucruri mari pe acest Pamant, putem face numai lucruri mici, cu multa dragoste. Offline #40 2007-10-21 08:13:59
Re: sinuciderilemda,ca sa te sinucizi iti trebuie curaj!si asa e de obicei,aveti dreptate..cei care ameninta,n`o fac Unii oameni vorbesc din experienta, altii, din experienta, nu vorbesc! Offline #41 2007-10-21 09:23:53
Re: sinuciderileo prietena de-a mea sa sinucis deoarece parintii ei sau despartit.....a avut un curaj extraordinar.....dupa ce a vazut ca pastilele pe care le luase au inceput sa-si faca efectul s-a razgandit.....dar a fost mult prea tarziu Trebuie sa fii schimbarea pe care doresti sa o vezi in lume! Offline #42 2007-10-21 10:34:28
Re: sinuciderile...doamne...din moment ce ai un copil te gandeshti intai la binele lui nu al tau .... ~ _orice sfarsit e un nou inceput_~ Offline #43 2007-10-21 11:41:37
Re: sinuciderile
cand acasa ti se cere perfectiunea, o nota de 2 e cel mai rau lucru care ti se poate intampla. Nobody home Offline Publicitateloading...
#44 2007-10-21 12:20:44
Re: sinuciderilenu shtiu dak chiar i se cerea aks perfectziunea..probabil...am in clasa o tipa kre a luat nota 9 la lb romana shi a inceput sa planga asha tare k abia mai putea respira...shi parintzii ei nu ii impune sa ia anumite note... ~ _orice sfarsit e un nou inceput_~ Offline #45 2007-10-21 13:55:25
Re: sinuciderileshi dak fiekre are dreptu sa faca ce vrea scriu shi eu parerea mea ...dak tzi-e scarba sa citeshti nu citi ~ _orice sfarsit e un nou inceput_~ Offline #46 2007-10-21 14:07:15
Re: sinuciderileei gata gata sa nu ne certam...de ce sa fim rai...referitor la ce a povestit mai sus anytza am auzit si eu un caz similar...mi a povestit maica mea ca avea o colega de facultate care s a sinucis pt ca taica su no lasa sa iasa cu un anumit baiat ca i se parea lui ca e tigan..si mami a zis la fe- ca nu era de fapt dar avea tatal fetel gargauni-..si fataa baut verde-de-paris si a murit in bratele lu taica su ...cica era in bratele lui si urla cat putea "tati nu vreau sa mor!"..la fel si pt ea- fost prea tarziu sa i mai para rau...e tragic..mie chiar imi vine sa plang...sincer.. To stop me is not easy, can't keep a lion from hunting...I'm focused, I won't miss, there's no control of some things>>in dragoste nu trebuie sa suferi!!<< Offline #47 2007-10-23 10:07:56
Re: sinuciderileCred ca gandurile despre sinucidere sunt apanajul tineretii si ca in maturitate tin de patologie........ Cu anii apreciezi ca existi si incerci sa scoti ce e mai bun din asta. There are two things in life: you have to die and you have to live until you die. mamica de doua fete cucuiete Offline #48 2011-12-12 15:51:08
Re: sinuciderilecred ca depresiile ar trebui luate in serios si tratate corespunzator. vad cazul madalinei manole si, acum, si al malinei olinescu; nu doar ele, ci si oameni de rand recurg la sinucidere pentru ca nu au fost diagnosticati si tratati pentru depresie. Ultima oara a fost editat de jeannie (2011-12-12 15:54:44) Offline #49 2011-12-12 15:58:18
Re: sinuciderilesunt de acord cu tine si bine ar fi daca si la noi in tara s-ar lua mai in serios tratarea semnelor de depresie si de orice alta boala psihica ce poate duce la sinucidere, din pacate romanul merge pe principiul "cum sa merg eu la psihiatru sa zica toata lumea ca-s nebun??" Offline #50 2011-12-17 11:09:37
Re: sinuciderileDecat o viata naspa mai bine deloc. qed Offline #51 2011-12-17 11:19:30
Re: sinucideriledepinde ce se intelege prin naspa... daca te-a parasit iubitu', daca ai rate la banca sau ai ramas pe drumuri nu mi se par chestii pt care sa-ti iei viata. daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #52 2011-12-17 11:47:51
Re: sinuciderilehahaha, cate momente in care l-am rugat pe Dumnezeu sa imi ia viata am avut...ohohooo, insa sunt suficient de lasa pt a face eu ceva in sensul asta, asa ca imi duc viata mai departe cu tot cu episoadele de "nu mai vreau sa traiesc doare prea tare", exceptand momentele nasoale am si multe momente bune si slava Domnului am multe motive pt care doresc sa traiesc si am multe lucruri pe care imi doresc sa le fac dar mai exista si momentele astea nenorocite care survin la final de zi/zile epuizante dpdv psihic poate si fizic in care imi doresc sa se sfarseasca totul... Offline #53 2011-12-17 12:51:19
Re: sinuciderilesleep, cand esti deprimat nu cauti ajutor, ai impresia ca nimeni nu te vrea, ca mai mult rau faci decat bine, ca lumii ii e mai bine fara tine. nu e o stare in care "vai ma simt rau dar trebuie sa ies din ea" e mai mult ceva de genul "daca mor, lumea va fi fericita" Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #54 2011-12-17 13:03:19
Re: sinuciderile
asa e, depresia iti altereaza judecata. de cele mai multe ori gandurile raman doar ganduri, dar banuiesc ca daca depresia e extrema, suferindul ajunge sa si concretizeze gandul sinucigas. o asemenea depresie extrema (care apare, paradoxal, si la persoane care nu au neajunsuri sau probleme reale) e o boala psihosomatica sau asa ceva (dezechilibru fizic la creieras); asa ca trebuie tratata, astfel ca pacientul sa nu ajunga sa faca gestul necugetat pe care il crede singura scapare. exista si sinucidere rationala, dar este o raritate. Ultima oara a fost editat de jeannie (2011-12-17 13:09:43) Offline #55 2011-12-17 13:10:40
Re: sinuciderilestiu coraline, ma lupt cu deprimarea de ani de zile...stiu cum este "on the other side" dar ...who the fuck cares anywhay...eu sunt singura care ma pot ajuta...daca eu nu vreau, poti sa te pui tu si in cap right?....trebuie si persoana in cauza sa aiba un pic de vointa sa iasa din starea asta Offline #56 2011-12-17 13:15:48
Re: sinuciderileEu incerc pe cat posibil sa inteleg depresiile astea severe si sa nu ii judec pe cei care isi iau zilele, dar in niciun caz nu mi se pare un act de curaj cum scria cineva mai sus. Everything will be ok in the end. If it's not ok, it's not the end. Offline #57 2011-12-17 13:18:14
Re: sinuciderilecarmen, terapia ajuta (si intr-o masura limitata) doar cand problema e una "moderata" sa zicem si doar psihica. pentru cazul unei persoane care e in stare sa se sinucida, de baza e psihiatrul chiar daca depresia nu este acelasi lucru cu nebunia. numai ca si-aici e cu dus si-ntors, daca te-aude ca ai vrea sa te sinucizi, nu-ti mai prescrie nimic ci cred ca doar iti propune sa te internezi. Ultima oara a fost editat de jeannie (2011-12-17 13:24:09) Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|