|
Nu esti logat.
Ce faci daca nu poti trece peste?#1 2007-09-30 00:18:46
Ce faci daca nu poti trece peste?In topicul asta o sa-mi plang de mila.. Urasc sa fac asta dar am o stare f proasta... Cred ca am mai povestit pe-aici de primul meu iubit, pe care nu l-am putut uita... Uitati cum sta situatia: Am fost cu el de pe 1 ianuarie 2003 pana prin octombrie 2005.. A fost PRIMUL din toate punctele de vedere. L-am iubit enorm, a renuntat la toti prietenii lui pt mine. Eram doar noi 2 si atat. Ne-am despartit pentru ca eram eu f figuranta si nu-mi convenea nimic din ce facea si in urma unei certe mai serioase i-am invinetit ochiul ... Au trecut 3 ani de atunci. Anul trecut pe 17 aprilie a venit la mine si a stat toata noaptea. In noaptea aia m-a intrebat daca mai e "puiutul" meu (asa ne alintam noi) si mi-a zis ca se gandeste mereu la mine si se intreaba cum ar fi fost daca inca mai eram impreuna. A fost iar la mine pe 30 august anul asta. Din nou am inceput sa vorbim despre ce faceam noi cand eram impreuna, sa ne aducem aminte si mi-a zis ca nu mai poate iubi la fel. El e cu alta de vreo 2 ani dar spune ca desi tine la ea, nu se compara cu ce a simtit pt mine. Desi am mai avut cateva relatii de atunci, la niciunul nu am putut sa tin. Nu a trecut nici macar o zi din viata mea in care sa nu ma gandesc la el. Sa fim impreuna clar nu se mai poate. Dar nu stiu ce pot sa fac ca sa-l uit.. Am incercat din toate puterile, dar nu a mers. Si cand il vad cu aia ma simt ca naiba... Nu stiu ce sa mai fac. Nu-mi place sa recunosc ca sufar, dar simt ca nu mai pot. Credeti ca ar trebui sa ma duc la psiholog? Vad ca singura nu ma pot ajuta... "Umbrele seamana, ce-i drept, cu intunericul, dar sunt fiicele luminii." (Lucian Blaga) My papa told me to stay out of trouble/ "when you've found your man make sure he's for real"/ i've learned that nothing really lasts forever/ i sleep with the scars i wear that won't heal (Roxette) Offline #2 2007-09-30 00:31:23
Re: Ce faci daca nu poti trece peste?soulfly.. daca intre voi a fost ceva frumos si special .. e normal sa nu poti sa-l uiti... Nu are de ce sa-ti fie rusine... Offline #3 2007-09-30 00:35:55
Re: Ce faci daca nu poti trece peste?de ce nu se mai poate sa fi cu el??de ce nu lasi de la tine?las o mai moale.daca chiar cu adevarat vrei sa fi happy take me as i am or watch me as i go! Offline #4 2007-09-30 00:36:03
Re: Ce faci daca nu poti trece peste?Deci pe el ca om, ca ce este ACUM n-as da 2 lei... Totusi nu pot uita ce a fost... Si cand sunt la el in brate parca uit tot, uit k e un retardat, uit ca e un om de nimic... Nici macar nu stiu de ce fac asta. Dar ma simt super bine in momentele alea, sa fiu din nou cu el.. Dup-aia nu aveam nimic in mod normal, dar in ultimul timp ma gandesc din ce in ce mai des la ultima noapte impreuna, cum a adormit la mine in brate, cum ma mangaia, ca si cum inca m-ar fi iubit.. OFFF!! Nu mai suport!! (((((( "Umbrele seamana, ce-i drept, cu intunericul, dar sunt fiicele luminii." (Lucian Blaga) My papa told me to stay out of trouble/ "when you've found your man make sure he's for real"/ i've learned that nothing really lasts forever/ i sleep with the scars i wear that won't heal (Roxette) Offline #5 2007-09-30 00:38:41
Re: Ce faci daca nu poti trece peste?om de nimik in ce sens:Dfi mai explicita..oki o sa vorbesc din carti..insa atunci cand iubesti cu adevarat si veri sa fi fericita lasi de la tine si te arunci cu capu inainte!(sau asta as face eu)!!tre sa faci ceva,,,,nu ai vrea sa cazi i depresie nu?:)hai fa ceva!! take me as i am or watch me as i go! Offline Publicitateloading...
#6 2007-09-30 00:47:53
Re: Ce faci daca nu poti trece peste?Nu stiu cum sa explic... E un retardat fara idealuri inalte, fara un scop in viata, care crede ca banii, masinile si femeile sunt totul in viata. Cand ma gandesc la el ca om ma scarbesc. Dar cand stiu cum era cu mine.. :-< off.. Chiar nu am cum sa ma impac cu el si nici nu stiu daca as vrea. Tot ce-mi dorec e sa uit, sa-mi scot din cap tot ce a fost si sa-l privesc la rece. Adica cand ma gandesc k e un retardat de 2 lei sa nu imi mai vina in minte si cum a fost fata de mine. Sa fiu cu el nu m-ar mai lasa ratiunea, sa-l uit nu ma lasa inima.. Eu d obicei nu sunt asa.. sau nu mai sunt asa. Imi place sa cred k sunt un om rational. Dar in situatia asta mi-e ff greu Ultima oara a fost editat de soulfly (2007-09-30 00:49:52) "Umbrele seamana, ce-i drept, cu intunericul, dar sunt fiicele luminii." (Lucian Blaga) My papa told me to stay out of trouble/ "when you've found your man make sure he's for real"/ i've learned that nothing really lasts forever/ i sleep with the scars i wear that won't heal (Roxette) Offline #7 2007-09-30 00:50:11
Re: Ce faci daca nu poti trece peste?daca u poti sa l aduci pe calea cea buna ar fi o idee destul de geniala.depinde de tine,,,ati avut si o relatie lunga.atunci cum era?tot asa un pierde vara?atunci de ce l ai iubit?daca vrei sa l uiti cu adevarat.taie raul de la radacina,numai tu stii cu adevarat ce i bine pt tine! take me as i am or watch me as i go! Offline #8 2007-09-30 00:54:17
Re: Ce faci daca nu poti trece peste?soulfly aceeasi poveste ca a ta am trait-o si eu.si pe mine, inima ma impinge, dar ratiunea nu ma mai lasa sa ma impac cu el.te inteleg perfect.este exact aceeasi poveste ca a mea.nu am sa-l uit niciodata, desi imi doresc lucrul asta.si, cum l-am iubit pe el, n-o sa mai iubesc pe nimeni.va fi mereu in sufletul meu. Offline #9 2007-09-30 00:57:46
Re: Ce faci daca nu poti trece peste?vreti sa ma alatur si eu si sa subscriu...despre exa relatie ca si acuma daca mi ar cere sa ma impac cu el,,as lasa totul,stiu e penibil e aiurea asta e el ma atrage nu sh insa el nu ma mai vrea..iar eu"am inceput relatia asta "de un an si ceva:((mi e dor de exul insa si eu la randu meu stiu ca nu mai pot fi cu el.am zis ca"cui pe cui se scoate"sper sa..reusesc pana la urma take me as i am or watch me as i go! Offline #10 2007-09-30 00:58:07
Re: Ce faci daca nu poti trece peste?Sta cu mine in bloc. Il vad in fiecare zi! Si mai rau.. il vad cu AIA!!! N-am cum sa tai raul din radacina. Atunci eram mai mici, nu aveam nici eu idealuri si nu stiam ce vreau de la viata. Era alta situatie. Ai lui aveau probleme, erau in divort.. Nu il intelegea nimeni inafara de mine. Vorbeam despre absolut orice, stateam tot timpul impreuna.. eram si iubiti si frati si.. de toate. Si a renuntat la prietenii lui retardati pentru ca nu-i suportam eu, fiindca il trageau in jos. Acum nu ar mai face asta. Pe vremea aia era foarte influentabil si aveam un control fantastic asupra lui. Si acum cand a venit la mine ultima data mi-a zis "mai tii minte cand mi-ai spus ca daca nu iau capacitatea nu mai vorbesti cu mine niciodata? ... Ininte de capacitate stateam cu morcovu` mai mult pentru ce mi-ai spus tu decat fiindca mi-as fi dorit sa o iau pt mine".. De-aia l-am iubit, fiindca se purta extraordinar, statea in genunchi in fata mea si plangea de fiecare data cand ma suparam pe el!!! Acum e genu` ala.. totul pentru gasca.. umbla cu prietenii lui retardati, anu trecut i-au prins furand din cora si chestii de genu. Deci e un mare retardat! Chiar vreau sa-l uit.... :-< "Umbrele seamana, ce-i drept, cu intunericul, dar sunt fiicele luminii." (Lucian Blaga) My papa told me to stay out of trouble/ "when you've found your man make sure he's for real"/ i've learned that nothing really lasts forever/ i sleep with the scars i wear that won't heal (Roxette) Offline #11 2007-09-30 01:00:35
Re: Ce faci daca nu poti trece peste?soulfly..si eu am trcut prin ceva asemenator...poate unele fete stiu ca am mai pov pe forum eu..parerera mea( si aici permite mi sa fiu un pic mai dura fara sa mi o iei in nume de rau)..esti la fel de proasta si sufletista ca mn...nu mai suferi..impuneti ca daca e un om de nimic asa cum spui( asa cum era si cel pt care eu am sufeit) gandeste te ca nu te merita..dar daca crezi in sinea ta ca ai puteri destul de mari sa l faci sa devina ceea ce vrei u atunci lupta pt el si poate si el vrea sa va impacati..intelegi? To stop me is not easy, can't keep a lion from hunting...I'm focused, I won't miss, there's no control of some things>>in dragoste nu trebuie sa suferi!!<< Offline #12 2007-09-30 01:00:47
Re: Ce faci daca nu poti trece peste?atunci uita l!!!simplu nu?timpul le va rezolva...cumva.......... take me as i am or watch me as i go! Offline #13 2007-09-30 01:01:26
Re: Ce faci daca nu poti trece peste?
Au trecut 3 ani.. In primele 6 luni l-am urat cu patima dupa care l-am vazut sarutandu-se cu aia si am simtit k mi-a pikt ceru`n cap.. Dupa care plangeam dupa el de fiecare data cand beam.. Pana anul trecut in mai, cand am inceput o relatie mai.. "serioasa" si cat am fost cu ala ma mai gandeam inca la el, dar nu cu ac. intensitate. Si starea asta a tinut pana sa vina la mine acum, ultima oara. De atunci parca am luat-o iar razna, iar iau foc cand il vad cu aia, etc... Nu stiu nici eu ce si cum e mai bine. Oricum.. Vad ca timpul nu rezolva nimik "Umbrele seamana, ce-i drept, cu intunericul, dar sunt fiicele luminii." (Lucian Blaga) My papa told me to stay out of trouble/ "when you've found your man make sure he's for real"/ i've learned that nothing really lasts forever/ i sleep with the scars i wear that won't heal (Roxette) Offline #14 2007-09-30 01:04:57
Re: Ce faci daca nu poti trece peste?eh si u esti pesimista!!daca nu vrei sa te imapci cu el alta cale nu mai e..ti am zis,,,u stii ce e bine pentru tine,,, take me as i am or watch me as i go! Offline #15 2007-09-30 01:23:21
Re: Ce faci daca nu poti trece peste?Nu stiu.. vreau doar sa-mi iasa din cap... De fapt nici eu nu stiu ce vreau. Stiu doar k alegerea corecta ar fi fara el. Dar nu pot nici asa nici asa. Si chiar ma sperie. De obicei sunt f hotarata si nu prea-mi schimba nimeni parerile. Asta e singura situatie in care sunt asa... Daca stiam c s fac si daca era usor, nu va mai ceream sfaturi, ca urasc sa-mi plang de mila si sa imi vada oamenii partea slaba, dar pur si simplu simt k o iau razna. Nu mai suport!! "Umbrele seamana, ce-i drept, cu intunericul, dar sunt fiicele luminii." (Lucian Blaga) My papa told me to stay out of trouble/ "when you've found your man make sure he's for real"/ i've learned that nothing really lasts forever/ i sleep with the scars i wear that won't heal (Roxette) Offline #16 2007-09-30 01:28:40
Re: Ce faci daca nu poti trece peste?Eu cred k raul asta se indreapta altfel...sa nu-l lasi..fiindk dak in 3 ani nu ai reusit sa treci de toata povestea asta,e clar k ceva din tine stie ce stie... Poor is the man whose pleasure depends on another Offline #17 2007-09-30 01:29:14
Re: Ce faci daca nu poti trece peste?cel mai bine e sa incerci sa-l uiti.sa te gandesti la el ca la o amintire frumoasa, si atat.crede-ma ca asa fac si eu.doare, dar e mai bibe, si, cred eu, cu timpul o sa treaca.asta e iubirea imposibila.doamne,cat doare!!!!!!!!!!!!dar viata merge inainte! Offline #18 2007-09-30 01:36:12
Re: Ce faci daca nu poti trece peste?pai asta fac de 3 ani.. traiesc din amintiri. Dar amintirile astea inca dor. Momentan traiesc cu speranta ca va merge bine cu actualul, sau ca voi gasi pe cineva mai bun. Parca nu as vrea sa-mi pierd cei mai frumosi ani din viata incercand sa schimb mentalitatea unui cretin. Dar ma enerveaza faptul ca nu pot fi total libera pentru ca undeva departe in inima si in constiinta mea inca mai e el.. Si mai iese la iveala din cand in cand. E ca si cum m-ar bantui o fantoma. Chiar daca am iubit-o la nebunie pe bunica, totusi nu mi-as mai dori sa ma bantuie in fiecare noapte. Vreau si eu sa dorm! ...Intelegeti..? "Umbrele seamana, ce-i drept, cu intunericul, dar sunt fiicele luminii." (Lucian Blaga) My papa told me to stay out of trouble/ "when you've found your man make sure he's for real"/ i've learned that nothing really lasts forever/ i sleep with the scars i wear that won't heal (Roxette) Offline #19 2007-09-30 01:42:51
Re: Ce faci daca nu poti trece peste?te inteleg, crede-ma.eu dorm cu actualul, pt ca locuim impreuna, si adorm in gand cu fostul.pentru el am simtit iubire adevarata si gata.chiar daca ma inteleg bine cu actualul,a si nu ne-am ceratat deloc, imi face pe plac etc, nu o sa-l pot uita niciodata pe cel pe care la-m iubit cu adevarat.e o amintire pt mine.....o amintire frumoasa.am si eu cateodata visul ca ne vom impaca, si totul va fi frumos, dar stiu ca e doar un vis .asta e viata soulfly) Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|