|
Nu esti logat.
Ce faci daca nu poti trece peste?-3#39 2007-10-20 17:12:17
Re: Ce faci daca nu poti trece peste?buna....am si eu o problema...pe care din pacate eu nu vreau sa o sesizez desi toate prietenele imi zic ca nu se mai poate si ca se mareste in fiecare zi....sunt cu pr meu de 1 an jumatate...eu am 17 el 21...el lucreaza eu sunt la scoala...el poate face ce vrea eu trebuie sa ascult de ai mei....cu timpuyl am inceput sa nu ne mai inteleg sa ne certam sa ne jignim...dar pana la urma ne impacam si park ne intelegem mai bine....insa pe 8 august m'a lovit in plina strada pe 7 august facusem 11 luni de cand am facut dragoste si pe 8 m'a batut.se ametise,m'a sunat eu mam suparat pe el i'am inchis telefonul in nas.....mia zis sa nul mai caut sau sa vin la barul unde este el k ma bate....miam sunat o pr si ma duceam sa ma int cu ea...in timpul asta el mia zis sa vin al el....eu am venit dupa ce mam int cu pr mea....sa infuriat...si ma batut...ma jignit....am plans foarte mult in seara aia si in zilele urmatoare....acum ne intelegem bine chiar mai bine....dar nu pot sa uit ce sa intamplat atunci....pr imi zic ca ar fi mai bine dak neam desp...k poate iar o sa ne certam iar el iar o sa.....voi ce credeti?ce sfaturi imi dati? ai grija sa nu faci o femeie sa planga pentru ca Dumnezeu ii numara lacrimile... Offline #40 2007-10-20 17:26:17
Re: Ce faci daca nu poti trece peste?cum sa stau cu unu' care te-a lovit???? de ce? sa mai dea inca o data? a dat de 2 ori. nu iti ajunge? Nobody home Offline #41 2007-10-20 17:58:59
Re: Ce faci daca nu poti trece peste?o persoana care a facut asta o data sigur o va face si a doua oara,eu una nu as mai sta cu el nici o secunda,vorba nashirei,data viitoare sa ii se para lui ceva si sa dea din nou?pentru ce?take care si asculta-ti si prietenele din cand in cand.....kiss Singurul lucru mai rau decat sa fii vorbit pe la spate este acela sa fii ignorat total...(Oscar Wilde) inlove Offline #42 2007-10-20 19:23:24
Re: Ce faci daca nu poti trece peste?eu cred k faptu k "te'a inlocuit" te deranjeaza mai mult ..si asta te face sa simti ceea ce simti... la mine cel putin asa a fost...primul meu prieten am fost 3 ani impreuna, ne-am despartit de 7 ori pana knd m-am saturat eu(din motive absurde..k nu vreau sa o fac cu el-si nu am facut'o nici atunci nici niciodata-..k ia zis nu stiu cine k vreau sa ma despart de el...k il insel..dmne fereste'ma!)..totul a pus capat knd s-a combinat cu verisoara mea care imi era ca o sora..cuvintele sunt de prisos, cred k va dati seama!... Offline #43 2007-10-20 20:13:30
Re: Ce faci daca nu poti trece peste?aici nu e vorba sa uiti omul in sine... nu inteleg faza asta..cu prima dragoste nu se uita nikiodata...nikio dragoste nu se uita vreodata.. Nu cred k iubesti o data in viata..depinde de om foarte mult... Poor is the man whose pleasure depends on another Offline Publicitateloading...
#44 2007-10-20 20:19:42
Re: Ce faci daca nu poti trece peste?ai 2 alternative.vorbesti cu el si poate va impacati si vorbesti despre cum ai vrea sa fie.poate ca si el tine la tine.poate face lucrurile deoarece considera ca viata lui nu mai are sens...incearca.daca nu va vrea sa se schimbe,atunci renunta la el(a doua alternativa).cauta pe altcineva.nu trebuie sa ai incredere in el de la inceput.prima data studiaza-l,apoi hotarasti daca are rost sa continui.acesta este sfatul meu Nu putem face lucruri mari pe acest Pamant, putem face numai lucruri mici, cu multa dragoste. Offline #45 2007-10-20 22:05:38
Re: Ce faci daca nu poti trece peste?Daca acum face asa, gandeste-te cum va reactiona in viitor, sa fiti casatoriti si lui sa i se puna pata, sa mai fie si putin baut si....... gata, are o scuza, deci poate da linistit in tine, iar a doua zi isi cere iertare (din nou), ii pare rau, dar tu stii ca el te iubeste atat de mult, incat o sa se schimbe pt tine, insa cu prima ocazie cand nu vei face ce zice el o va lua de la capat si tot asa. Cam asa imi imaginez eu viitorul tau alaturi de el, prietenele tale stiu si au vazut mai multe din relatia voastra si nu cred ca iti vor raul, gandeste la rece vezi cum iti e mai bine. Offline #46 2007-10-20 22:36:05
Re: Ce faci daca nu poti trece peste?am fost in aceeasi situatie ca si tine pan acum cateva zile cand am voorbit... si am pus intrebarea dac am2 ne gandim unul la celalant si ne iubim? de ce sa nu o luam de la capat? ca poate m-am schimbat...zis si facut....si sper sa fie bine:) Iubirea e un lux ce nu si-l permite toata lumea Offline #47 2007-10-20 22:55:59
Re: Ce faci daca nu poti trece peste?chestia aia sa intamplat acum 2 luni....de atunci nu stiu...neam schimbat amandoi...dar nu stiu...am avut o pr care a trecut prin aceeasi situatia si sa sfarsit foarte urat...acum nu stiu ne iubim il iubesc si stiu k am iubeste dar nu inteleg dc nu se poate controla......sper sa ne fie bine pe viitor si sa numai trec prin aceeasi chestie... ai grija sa nu faci o femeie sa planga pentru ca Dumnezeu ii numara lacrimile... Offline #48 2007-10-21 00:05:17
Re: Ce faci daca nu poti trece peste?symo_roxy, sunt oameni care au tulburari de comportament pe fond afectiv. Nu stiu exact termenul stiintific, dar asa se manifesta. El crede ca te iubeste, tu stii ca il iubesti, dar el are o problema foarte mare si n-o sa se rezolve de la sine, ci o sa se agraveze in timp. La prima cearta mai serioasa, la prima betie sau la prima privire admirativa pe care ti-o va arunca alt barbat pe strada, o sa te bata din nou.Nu cobesc, ci iti spun ce am observat in jurul meu pana acum. Lui o sa-i para rau a doua zi, tie o sa ti se inmoaie inima cand il vei vedea pocait la picioarele tale. Am vazut multe femei in situatia ta alegand sa stea in continuare langa omul care le mutila si fizic si psihic si n-o sa inteleg niciodata ce e in mintea acelor femei. Fii desteapta si desparte-te acum de el, cat inca nu e prea tarziu pentru tine. Ce astepti, sa te bage in spital? Sa te distruga sufleteste? "Şi chiar dacă mă vei mai iubi Peste crivăţul iernii ce vine, Fără braţe, cu ochii pustii N-am să am ce întinde spre tine..." (Adrian Paunescu - Copaci fara padure) Offline #49 2007-10-21 08:07:42
Re: Ce faci daca nu poti trece peste?daca a apucat sa dea o palma,restu` vor veni cu siguranta...ca acum,ca altadata..dar vor veni ..eu mi`as calca pe inima,chit ca as suferi enorm dupa el,n`as mai sta cu el daca m`ar lovi.. Unii oameni vorbesc din experienta, altii, din experienta, nu vorbesc! Offline #50 2007-10-21 08:58:15
Re: Ce faci daca nu poti trece peste?daca dupa 1 an si ceva a dat in tine peste vreo 5 ani ce o sa mai faca????nu pot sa judec tu sti mai bine ce e ptr tine ......daca poti sa traiesti cu nesiguranta asta in suflet........o sa mai dea in mine???nu o sa mai dea??? Trebuie sa fii schimbarea pe care doresti sa o vezi in lume! Offline #51 2007-10-21 15:40:44
Re: Ce faci daca nu poti trece peste?symo_roxy, sunt convinsa ca tu meriti p cineva mai bun si ca o sa il gasesti. asta nu mai e iubire...asa cum au zis fetele, daca te-a batut 1 data, o va mai face, chiar daca apoi a zis ca ii pare rau si ca nu va mai face niciodata. sfatul meu e sa nu ai incredere in "schimbarea" lui si sa te indepartezi de el. mai bine suferi acum o perioada limitata de timp decat sa suferi toata viata. Ultima oara a fost editat de mika (2007-10-21 15:40:57) Offline #52 2007-12-01 01:33:54
Re: Ce faci daca nu poti trece peste?woops! I did it again... A fost la mine pana acum... a fost f marfa dar i-am aratat un album cu poze pe care l-am gasit de curand printre vechituri.. si erau 2 poze cu noi 2 si a inceput sa planga aproape k el n-are poze cu noi de pe vremea aia si ne-am facut in seara asta poze cand ne pupam.. si in tot timpul asta intrase in winamp Bon Jovi - Always. De ceeeeee??? (((( Tot mai tăcut si singur/ În lumea mea pustie/ Si tot mai mult m-apasă/ O grea mizantropie..... Offline #53 2007-12-01 03:19:02
Re: Ce faci daca nu poti trece peste?poate va e sortit sa fiti impreuna totusi. ma gandesc ca daca te impaci cu el o sa fie ca inainte. poate se schimba din nou si o va face pentru tine. poate nu o sa mai fie "mare retardat" asa cum ai spus ca e. daca voi credeti ca ati fi fericit, ar trebui sa va impacati. dar eu cred ca inca va iubiti mult Daca esti fata, citeste!!! postez aici de bligdizeala ... sau ca sa ma bag in seama copil botos cate stele verzi vezi atatia pupici iti trimit, daca nu le vezi spune si rezolvam prin 2 palme Offline #54 2007-12-01 04:35:58
Re: Ce faci daca nu poti trece peste?pentru asta ar trebui sa renuntam amandoi TOTAL la vietzile pe care le avem acum. Iar mie imi place viatza mea... Deci ratiunea mea stie sigur k nu ar fi bine, dar ceva din mine nu vrea deloc sa renunte la el. Eu intotdeauna am preferat sa-mi ascult ratiunea (si orgoloiul) si sa las naibii sentimentele kre imi fac atata rau de cele mai multe ori.. Doar k in cazul asta e o bataie prea mare intre ratiune si "suflet"... Si cateodata am stari fff najpa dar ratiunea isi revine repede si cam trec peste.. Pana ma apuca din nou. Off nujt... dak mi-ar zice el sa fim iar impreuna sau ceva poate pana la urma ash accepta doar k el e destul de rusinos si rezervat din fire... Iar eu n-o sa risc NEVER sa-i zic ceva d genu si sa-mi iau tzeapa. Decat sa fac asta prefer sa mor de plans (la propriu).... Tot mai tăcut si singur/ În lumea mea pustie/ Si tot mai mult m-apasă/ O grea mizantropie..... Offline #55 2007-12-01 09:39:40
Re: Ce faci daca nu poti trece peste?off ... inseamna ca totusi e ceva puternic intre voi din moment ce se intampla chestiile astea ... nu poti totusi sa incerci si sa vezi cum iese ? ...nu tre sa te gandesti ca poate iei teapa ... incearca macar ... si dc ar fi neaparat sa renunti la viata ta ? il aduci pe el in viata/lumea ta ...si faceti cumva sa fie bine it doesn`t matter if the guy is perfect or the girl is perfect as long as they are perfect for each other Offline #56 2007-12-01 11:01:42
Re: Ce faci daca nu poti trece peste?sau da-mi idu lui sa ii zic sa iti face nu f frumos k sa te enervezi pe el si sa iti treaca ) Ultima oara a fost editat de deadrose (2007-12-01 11:02:50) http://d3adros3.myminicity.com/ La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!" Offline #57 2007-12-01 12:39:54
Re: Ce faci daca nu poti trece peste?hai mai da`o incolo...dc sa va complicati viata chiar atat ? © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|