homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ce faci daca nu poti trece peste?-5

#77 2007-12-01 17:24:08

same_soulfly
Full member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-11-26

Re: Ce faci daca nu poti trece peste?

Nu stiu.. inainte il manipulam f usor dar acum nujt dak mai am influentza asupra lui. Ce semne sa-i mai dau? Eu i-am zis k vreau s-o facem din nou, etc... Daca mai vroia ceva nu stiu... Chiar nu stiu. Deci cnd e cu mine se baga asa in mine, se face mic si se baga cu capu`n mine si ma roaga sa-l mangai pe spate si chestii d genu`... Adik in momentele alea e totul perfect, dupa care nu mai vorbim deloc. Decat cnd il intreb eu ceva despre calculator k se pricepe... In rest nu aduce nimeni vorba despre noi, despre ce am facut, etc.... Chiar nu stiu cum sa fac. Sunt total blocata si cnd vreau sa-i zic ceva nu-mi ies cuvintele. Azinoapte imi venea sa-i zic k intr-un fel o sa-l iubesc toata viatza si k o sa fiu mereu langa el cand o sa aiba vreo problema dar nu-mi ieseau cuvintele. Pur si implu nu pot neutral Si cel mia grav e k eu nu sunt asa!!! Deci eu vb cu toti pe fatza fara nicio chestie, zic exact ce-mi vine sa zic, etc. Dar cu el nu pot. D-aia zic k am ramas blocata in trecut cnd e vb d el... :-<

Tot mai tăcut si singur/ În lumea mea pustie/ Si tot mai mult m-apasă/ O grea mizantropie.....

#78 2007-12-01 18:58:40

same_soulfly
Full member

ralucaelena a scris:

soulfly nu te supara dar te-ai comportat mai mult decat urat cu el

Nu ma supar. Stiu k m-am purtat k cel mai nenorocit om din lume si ma cam urasc pt asta!!! (Mama ce buna ash fi de dictator big_smile) dar atunci credeam k asa imi arata k ma iubeste si asa il tineam sub control. Eh aveam si eu 14-15-16 ani... Eram mica si fraiera dar il iubeam muuult.. nici nu-mi dadeam atunci seama cat de mult il iubeam... :-<

Tot mai tăcut si singur/ În lumea mea pustie/ Si tot mai mult m-apasă/ O grea mizantropie.....

#79 2007-12-02 16:42:12

dida
Insomniac member
Inregistrat: 2006-11-20

cum a fost aseara ? vati intalnit ? a mai venit la tine ?

it doesn`t matter if the guy is perfect or the girl is perfect as long as they are perfect for each other

#80 2007-12-02 23:00:54

same_soulfly
Full member

nope... a venit "iubitu" aseara.... neutral

#81 2007-12-02 23:05:57

dida
Insomniac member

si iti pare rau ? vroiai sa fi cu el ?

it doesn`t matter if the guy is perfect or the girl is perfect as long as they are perfect for each other

Publicitate

loading...

#82 2007-12-02 23:23:06

same_soulfly
Full member

nu stiu.. off cu A (sa-i zicem A k iubitu nu prea se potriveste..)  e altceva e doar o obsesie.. k imi place mie parul lui si inca cateva chestii ma atrag la el dar nu e si nu va fi niciodata iubire si nici ceva serios... Nujt.. off o sa ajung EMO (no one understands my complicated life tongue ... nici makr eu...) Cred k am nevoiie de ceva mai multa stabilitate in viatza mea k deja mi s-au incurcat toate imi propun prea multe si ma blochez si nu mai fac nimic si numai chestii de genu`.. nu mai stiu care-mi sunt prioritatile, nu imi mai dau seama ce vreau... In seara asta a trecut pe langa mine robert.. el era cu aia si cu inca unu iar eu eram cu prietena mea d-abia coborasem din masina si vbeam cu ea iar el cnd ne-a vazut a inceput s vb cu aia si se uita in partea cealalta.. neutral

#83 2007-12-02 23:35:34

dida
Insomniac member

poate nici tu nu stii ce vrei ...si esti dezorientata ... si poate are legatura si faptul ca stii ca il fascinezi inca pe fostul ...si te flateaza chestia asta ...si cum iti amintesti cu placere de vremurile alea ai impresia ca mai poate fi asa ca atunci ... nici eu nu stiu ce sa zic ... stii ca te inteleg la unele faze tongue ..

#84 2007-12-02 23:45:36

same_soulfly
Full member

dap, stiu tongue... faza e k atunci cand suntem doar noi 2 e PERFECT.. e tot ce isi poate dori cineva... e k o desprindere de real... Dar dak ar interveni barfele si toate porcariile mai ales dinspre "prietenii" lui.. Clar s-ar duce totul naibii el s-ar lua dupa ei, eu m-ash enerva si m-ash criza, etc... Asa, cand e doar o chestie strict intre mine si el e super bine.. Desi oarecum sufar (ce urasc sa zic cuv asta) parca e mai bine asa. Oricum eu am urcat relatia asta la stadiul sacralitatii si mi se pare k dak ash incepe-o din nou ar reveni la stadiul de profan si s-ar duce totul dreaq, s-ar duce amintirile frumoase si tot ce a insemnat el pt mine s-ar transforma in nervi si certuri iar el din "omul pe care l-am iubit cel mai mult pe lume" s-ar transforma in "prostu de robert caruia imi vine sa-i sparg capul"... neutral

#85 2008-02-13 15:19:17

same_soulfly
Full member

Mama ce draci am pe mine!!! Dupa o luna si ceva in care aproape k nu m-am mai gandit deloc la el si renuntasem la orice plan de a mai vorbi cu el vreodata acum 2 min ma uit la el la status "cu iubita..." si m-a bufnit plansu instantaneu neutral mama ce copil retardat si prost sunt cateodata x(x(~x(

#86 2008-02-13 15:27:49

andreea_andy2
Moderator
Participant la intalnirea nationala
De la: Gurile Deltei
Inregistrat: 2007-12-08

Nasol. Am trecut si eu printr-o chestie de genul asta. Dar fii puternica. O sa treci peste.

Fericita mamica de Aida Maria!

#87 2008-02-13 15:35:47

rrammonna
Diamond member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2007-11-07

nu plange.nu mai rezolvi nimic acum.dar spune-i k il iubesti.te-ai gandit k poate si el te mai iubeste?

Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare.....

#88 2008-02-13 15:41:33

dida
Insomniac member

acuma la tine e chestia ca stii ca a trecut peste tine...sau cel putin asta crezi...cainainte erai sigura pe el si stiai ca oricand vroiai tu el era cu tine...doar ca acuma se mai schimba lucrurile ... lasa-l sa isi traiasca viata ca nici tu nu stii ce vrei si numa l-ai inebunit si inainte

#89 2008-02-13 15:43:53

same_soulfly
Full member

daca scria acolo "cu gagik-mea" nu aveam absolut nicio problema. Dar "iubita" frate!??? Iubitaaaaa??? E cu ea de aproape 3 ani si nu a avut niciodata vreun status de genu`.. Si de obicei vbea ca dracu` cu ea. Acum "iubita"!? ... cateodata chiar imi doresc sa moara neutral

#90 2008-02-13 15:46:41

dida
Insomniac member

asa bine te inteleg la unele fae daca ma crezi big_smile  si tu il vrei da nu il vrei si tot asa ... nu poti trece peste ideea ca nu mia ii a tau ... nu neaparat ca l-ai vrea inapoi ...da parca nici cu alta nu ii bine ...sau nu chiar asa relatii

#91 2008-02-13 15:48:45

brunetzik
Insomniac member
De la: cluj-napoca
Inregistrat: 2007-02-23

maacr asavezi ca el ink mai tine la tine
paote de aia  avea statusul hjarta

Ultima oara a fost editat de brunetzik (2008-02-13 15:49:09)

dragostea este ceea ce tine doi oameni impreuna.......dragostea este o boala fara de care nu poti fi sanatos

#92 2008-02-13 16:42:18

same_soulfly
Full member

nujt sunt prea multe chestii care ar trebui puse cap la cap si nu`s in stare sa-mi fac ordine acolo... neutral Si e asa cum a spus dida, il vreau, dar totusi nu-l vreau.. nici makr eu nu ma inteleg... Si stiu k el inca mai tine la mine dar stie si el k ar fi imposibil sa mai fim impreuna... Dar totusi nu creca d-aia a pus statusul.. Sau poate pt k nu l-am mai bagat in seama de cand a fost ultima data la mine.. neutral habar n-am, nu mai stiu nimic... Cateodata mi-as dori sa fiu vaduva neagra, sa le mananc capul dupa ce nu mai sunt ai mei lol frate ce idei mai am.. creca am luat-o razna la modu` grav... neutral

#93 2008-02-13 16:49:35

Mandy
Hero member
De la: Bucuresti most of the time
Inregistrat: 2006-04-15

Statusul ala poate fi pus si la vrajeala...pentru ca mai stiu pe cineva care punea la status "Te iubesc iubita" sau ceva de genu' si a explicat ca nu tine la ea,dar pune asa ca sa fie neutral.Men dumbom can't live with them,can't shoot them

#94 2008-02-13 16:50:52

brunetzik
Insomniac member
De la: cluj-napoca
Inregistrat: 2007-02-23

paote el nu e deparere cu tine
si poate crede ca totusi mai puteti avea o relatie

dragostea este ceea ce tine doi oameni impreuna.......dragostea este o boala fara de care nu poti fi sanatos

#95 2008-02-13 17:00:10

same_soulfly
Full member

nujt poate problema e la mine defapt. Poate ca m-am schimbat doar eu, nu si el.. Pt ca pe vremea cand eram cu el ii spuneam absolut orice in fatza, tot ce simteam si astea. Acum nu mai sunt asa nu mai imi vine sa spun... Si el a tot dat semne de atasament fatza de mine dar eu nu le-am bagat in seama k m-am gandit k si la el e o chestie cum e la mine.. Dar poate la el nu e la fel. El a avut doar relatii stabile si de lunga durata (cu mine si cu proasta asta).. Poate el nu e obisnuit asa cum sunt eu sa fie afectuos cu o persoana chiar daca nu vrea nik de la pers respectiva... Offff Zici k e strategie de razboi frate, atat de greu e.. neutral

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.