homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ce faci daca nu poti trece peste?-4

#58 2007-12-01 13:19:37

persifona
Vizitator

Re: Ce faci daca nu poti trece peste?

Soulfly, u'll get over it.. e specific varstei smile

#59 2007-12-01 13:50:29

same_soulfly
Full member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-11-26

Nujt.. am o frica nu pot sa-mi explic dar chiar imi vine sa las lucrurile asa cum sunt... Adica aseara mi-am dat seama din ce imi zicea.. k el imi urmareste fiecare miscare, fiecare status pus la mess, etc. Mi-a zis k avea de facut nujt ce la un site si k n-a stiut cum si dup-aia a facut o voce d-aia de copil, cum fac baietii cnd se prostesc si mi-a zis ceva de genu "n-ai fostu tu acolo sa m-ajuti k u stiai"... Si tot felu de chestii, chiar si cum face sex.. big_smile e exact asa cum l-am invatzat eu adik cu aia n-a invatat nimic nou. E absolut identic tot. I`am zis k l-am invatzat prost tongue si a zis sa-l mai invat odata smile si tot felu d chestii prin care mi-am dat seama k ma super apreciaza inca si k inca mai crede k mie imi sta in putere sa fac orice. Si are un respect asa si o chestie pe care nu le-ar mai avea dak am vb mai des sau dak am fii impreuna k si-ar da seama k-s o fraiera la fel de neajutorata k si el (poate chiar mai rau)... neutral si nu stiu parca chestia in sine a fost mult prea frumoasa k sa se strice vreodata. Nu cred k ash mai putea sa simt vreodata ceva atat de intens cum simteam atunci tot ce faceam impreuna. Si desi ma vad cu el din ce in ce mai des, din cate vad, nu-mi ramane in cap ce marfa a fost ultima data cnd a venit. Cand ma gandesc la el ma gandesc tot la copilu` de 13,14,15,16 ani.. care facea tot ce vroiam eu si care nu misca un deget fara sa ma`ntrebe.... neutral Nujt mi se pare k idolatrizez prea mult relatia asta si k am ramas blocata undeva acolo, in trecut, si nu prea mai accept realitatea de-atunci (in privinta asta).... :-< Nujt... chiar nujt...

Tot mai tăcut si singur/ În lumea mea pustie/ Si tot mai mult m-apasă/ O grea mizantropie.....

#60 2007-12-01 14:00:59

same_soulfly
Full member

deadrose a scris:

sau da-mi idu lui sa ii zic sa iti face nu f frumos k sa te enervezi pe el si sa iti treaca rotfl2)

acum serios... daca ai posibilitatea de a te lasa purtata odata de val nu ezita, k nu poti sti de ce surprize dai wink

tradu-mi si mie primul rand lol ori nu vad eu bine k m-am trezit acum 10 min si am sarit direct la calc, ori ai mancat nijte cuvinte tongue

... Nu prea e genul de situatie in care sa ma bazez pe val... nujt, nu pot... smile

Tot mai tăcut si singur/ În lumea mea pustie/ Si tot mai mult m-apasă/ O grea mizantropie.....

#61 2007-12-01 14:04:41

Lelaina
Hero member
Inregistrat: 2007-02-02

De ce iti este atat de frica de o schimbare? schimbarile astea mari sunt cele mai frumoase porvocari in viata..nu-ti fie frika sa iei totul de la 0... poate fi atat de frumos...
    Eu raman la aceeasi parere pe kre am zis-o mai la inceputul topicului.. Cred k ar mai merita o sansa...si el,si tu,si tot ce a fost intre voi.... Cred k e destul de limpede k nu vei trece prea repede peste asta,mai ales k observ k te tine de foarte nult timp...
    Inteleg k-ti place viata ta de acum dar nu vad de ce ar trebui s-o schimbi total,inteleg la el,dar tu ce treaba ai? Trebuie doar sa faci un efort sa-l incluzi si pe el acolo,mai ales k tocmai ai recunsocut k nu e atat de schimbat pe kt credeai tu

Poor is the man whose pleasure depends on another

#62 2007-12-01 14:12:08

same_soulfly
Full member

off nujt.. poate data viitoare cand vine la mine o sa incep o discutie de genu`... Dar tre sa incerc sa fiu diplomata si sa o iau p ocolite, faza kre nu-mi iese aproape niciodata ~x( d obicei zic/intreb in fatza prin propozitii simple big_smile Nujt.. sunt singura si diseara. O sa-mi pun status, dau un mass si dak zice k vrea sa vina poate incerc diseara sa vad ce-ar zice. Daca nu, eu n-am cum sa intru p el sau sa-l sun k ash strica tot, mai ales dak e cu aia... Oricum dak ar veni l-as intreba ceva d genu` daca o iubeste p-aia el mi-ar raspunde ceva de gernul "nu e dragoste, e ceva asaaa...." si eu "obisnuinta?" si el "da". Si atunci l-ash intreba, probabil, cum crede k ar mai fi acum dak am fi impreuna.... Si in functie de raspuns ori tac ori intreb ceva de genu "atunci crfezi k ar trebui sa incercam...?" ... ce ziceti? Merge..? tongue

Publicitate

loading...

#63 2007-12-01 14:16:59

dida
Insomniac member
Inregistrat: 2006-11-20

da ar merge ... da nu inteleg dc nu ai putea sai zici asa direct ce si cum ? dc ti frica de fapt ?

it doesn`t matter if the guy is perfect or the girl is perfect as long as they are perfect for each other

#64 2007-12-01 14:20:43

andrutza
Vizitator

EU daca as fi in locul tau i-as spune direct ce si cum, mi-as face curaj si as vb cu el....n-are rost sa stai si sa te gandesti la el si sa-ti faci u fel si fel de ganduri cand ai putea sa-l provoci la o discutie serioasa si sincera.

#65 2007-12-01 14:21:05

same_soulfly
Full member

dida a scris:

da ar merge ... da nu inteleg dc nu ai putea sai zici asa direct ce si cum ? dc ti frica de fapt ?

mi-e frica sa nu o dau in bara. Mi-e frica sa nu se strice tot ce avem acum. Mi-e frica sa nu se gandeasca k-s mai weak decat credea, mi-e frica sa nu isi dea seama k ash face oricand orice pt el, etc.. Mi-e frica sa nu-mi pierd autoritatea de tot in fatza lui... nujt.... multe..

#66 2007-12-01 14:23:49

dida
Insomniac member

atunci tin pumnii sa iasa cum vrei tu ... inteleg ce zici smile sper sa fie bine

it doesn`t matter if the guy is perfect or the girl is perfect as long as they are perfect for each other

#67 2007-12-01 14:24:51

deadrose
Banat
De la: craiova
Inregistrat: 2006-07-21

same_soulfly a scris:

deadrose a scris:

sau da-mi idu lui sa ii zic sa iti face nu f frumos k sa te enervezi pe el si sa iti treaca rotfl2)

acum serios... daca ai posibilitatea de a te lasa purtata odata de val nu ezita, k nu poti sti de ce surprize dai wink

tradu-mi si mie primul rand lol ori nu vad eu bine k m-am trezit acum 10 min si am sarit direct la calc, ori ai mancat nijte cuvinte tongue

... Nu prea e genul de situatie in care sa ma bazez pe val... nujt, nu pot... smile

crek io eram aia abea trezita rotfl2 ma gandeam sa ii zic sa te enerveze, doar doar de te-o enerva rau si iti trece tongue
da ce tampenii am scris rotfl

http://d3adros3.myminicity.com/
La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!"

#68 2007-12-01 14:37:27

same_soulfly
Full member

lol ma gandisem k asta e dar.. nu eram sigura tongue hmm nu cred k m-ar mai enerva k ultima data cand m-a enervat s-a ales cu un pumn in ochi si cu o despartire lol

#69 2007-12-01 14:40:18

dida
Insomniac member

same_soulfly a scris:

lol ma gandisem k asta e dar.. nu eram sigura tongue hmm nu cred k m-ar mai enerva k ultima data cand m-a enervat s-a ales cu un pumn in ochi si cu o despartire lol

nebuna lol lol

#70 2007-12-01 14:50:44

deadrose
Banat

buuun asa soulfly rotfl2)

La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!"

#71 2007-12-01 14:55:56

same_soulfly
Full member

tongue .. acum cred k imi primesc pedeapsa pt tot ce i-am facut.... desi cred k ar mai trebui vreo 10 ani dinastia k sa echivaleze neutral ....

#72 2007-12-01 14:58:52

dida
Insomniac member

nu tre sa te gandesti asa ... adevarui ca toate se intorc ...eu asa ma gandesc ... ca am patito de multe ori sa primesc ce dau ...
   da eu zic ca o sa fie bine totusi wink

#73 2007-12-01 15:00:23

deadrose
Banat

same_soulfly a scris:

tongue .. acum cred k imi primesc pedeapsa pt tot ce i-am facut.... desi cred k ar mai trebui vreo 10 ani dinastia k sa echivaleze neutral ....

nu iti primesti nici o pedeapsa tongue probabil k a meritat

#74 2007-12-01 15:58:26

same_soulfly
Full member

nu.. deci il umileam cu orice ocazie, nu-i mai lasasem niciun strop de personalitate in el. Cand se punea si el odata contra ma crizam k nebuna si ne certam rau d tot. Si aseara facea misto si imi zicea k inca ma mai aude cum ziceam "robert, treci incoa", "robert, daca nu vii in 5 minute nu mai ai ce vorbi cu mine", "robert du-te sa-mi iei cola ca mi-e sete! ai 3 minute!" si tot felu d faze cretine! Si mi se facea mila d el aseara cnd imi zicea si i-am zis k poate el a ramas cu o chestie najpa dar eu am ramas cu o chestie f marfa k facea totul pt mine si mi-a zis k nu a ramas cu o chestie naspa k a fost frumos tot ce a fost si ca n-ar schimba nimic. Dar mereu imi zicea mama sa am grija k roata se intoarce si sa nu-mi mai bat joc de el si sa nu-l mai fac sa planga k , candva o sa plang si eu ct a plans el, etc. Si eu ma credeam cea mai tare de parcare, ziceam k-s infailibila Alice - marea Zeita. Mamaa ce boala am pe mine!! ~x(

#75 2007-12-01 16:06:26

evilpink
Banat
Inregistrat: 2006-11-02

soulfly nu te supara dar te-ai comportat mai mult decat urat cu el

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#76 2007-12-01 16:12:40

Lelaina
Hero member
Inregistrat: 2007-02-02

Wow..dak dupa toate astea se poarta asa cum se poarta cu tine,cred k asta ar trebui sa-ti transmita cva,nu crezi?
    Eu in general nu sunt de acord cu d'astea,luat pe fatza...long live semi subtilitatea... cu asta sunt complet de acord... Eu nu prea zik fazele pe fatza,dar il fac pe el sa creada k el a zis ce a zis,kiar dak indirect eu deja am decis.. rotfl Am o prietena a carei mame exact asa face cu taica-su... lol noi radem de ne strikm... Incepe ma-sa discutia... "ce ai zike sa facem X?" ta-su face pe cocosul : "Nuuu...facem cum zik eu si bla bla..." ma-sa il lasa nitel si ii zike cva de genul,bine...eu doar ma gandeam k ar fi bine bla bla...putin acolo... Peste vreun sfert de ora vine ta-su" "da sa stii kmai bine facem asa...m-am gandit eu si nush ce" Si ceea ce a propus el e de fapt exact ce a zis ma-sa...
    In fine,sunt off-topic,dar e prapad...
      Dak stau acum sa ma gandesc nush dak la tine ar merge..dar ai putea sa-i dai asa niste semnale,dak se prinde  ar fi bine sa faca cva...mai ales k el nu e obisnuit cu tine sa fii u aia kre sa ia intiativa in astea.,..
     Ce sa zik,mult succes,sper sa-ti rezolvi problema asta cu bine smile

Poor is the man whose pleasure depends on another

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.