homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Candidoza-101

#1901 2008-07-14 00:56:08

mara21
Full member
Inregistrat: 2007-10-19

Re: candidoza

cristina, laptele batut e bun ptr tratament? adica lapte de vaca pasteurizat care contine culturi de bacterii lactice specifice... are consistenta iaurtului... eu n-am mai mancat niciodata din asta big_smile... am rugat-o pe mama sa-mi ia iaurt, dar la magazinul la care a fost a gasit doar din asta... oare o fi bun?

Should I give up... or... should I just keep chasing pavements...?

#1902 2008-07-14 10:30:18

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

nu, iaurt trebuie, nu lapte batut, nu e acelasi lucru

#1903 2008-07-14 11:21:38

dreamer
Sr. member
Inregistrat: 2008-05-05

va rog..please help..probabil ati mai citit posturile mele..de vreo saptamana de cand mi=a trecut menstruatia..am intepaturi,furnicaturi..mancarimi nu prea pentru k nu am lasat sa se accentueze,dandu-ma cu clotrimazol sau crema de galbenele..bun..secretia...cateva zile e ok adika cateva picaturi..m-am obisnuit cu ea k e mai abundenta am zis ..nah..asta e ,insa weekendul asta mi-a curs vreo 2 zile d m-am speriat..f abundenta,ca o pasta alba..iar inainte de weekend,joi seara cand am ajuns acasa..se stransese intre labii dar intr-o cantitate destul de mare,k o pasta..dupa ce m-am dat cu clotrimazol in weekend vad ca m-a mai lasat senzatia arsura,intepatura,furnicatura..secretia vad ca deocamdata a revenit la cantitatea precedenta..insa..stau ce stau..mai uit de problema asta care ma macina ..ma mai relaxez si ma mai ia cate o furnicatura de tresar..prietenului meu nu i-am zis decat de furnicaturi/stare de disconfort..insa nu stie de secretia care ma supara si nici n-as vrea sa-i spun..totusi..mi se pare jenant.si=asa ma simt aiurea cand i=am zis de disconfort..oricat de mult ma iubeste etc ..cum sa ii zic de scurgere ?grater ideea e ca vreau iar la doctor..dar nu stiu unde..ce si cum sa mai fac..ca sunt deja nervoasa din cauza asta..please help grater

imi raspundeti si mie please? grater cand aveti timp..inca o intrebare foarte importanta...desi difera de la organism la organism modul in care actioneaza tratamentele..as dori sa stiu daka s-a vindecat cineva de candida..daka a scapat de eA si cum ?acelasi lucru valabil si la gardnerella sau alte infectii(stiu k e vb numai d candida aici insa nu vreau sa postez in 3 locuri).adika daka ati scapat de ele si nu au mai recidivat(adika daka v-ati protejat dupa tratament,daka s-au tratat si partnerii mai pe scurt ati avut grija sa nu reapara urmand un tratament d la a la z..v-a mai aparut?in ce conditii?) puss

Ultima oara a fost editat de dreamer (2008-07-14 12:18:18)

Dance like nobody is watchin....

#1904 2008-07-14 12:05:34

mara21
Full member
Inregistrat: 2007-10-19

heimdall a scris:

nu, iaurt trebuie, nu lapte batut, nu e acelasi lucru

dumbom dumbom m-am riscat si am pus din ala... e drept, nu m-am simtit la fel de bine ca dupa iaurt, dar nici rau... diseara pun iaurt iaurt... dumbom dumbom dumbom

Should I give up... or... should I just keep chasing pavements...?

#1905 2008-07-14 15:39:39

norishorulalb
Banat
De la: Mika
Inregistrat: 2007-04-03

dreamer la dr musai. la unul bun. si fa un examen de secretie

Ultima oara a fost editat de ralluka (2008-07-14 15:40:58)

Publicitate

loading...

#1906 2008-07-14 22:28:27

deyu
New member
De la: constanta
Inregistrat: 2008-05-02

pai de candida nu se vindeca nimeni..adik ea este in organismul nostru si se manifesta knd luam antibiotice ..eu din kte am inteles k din moment c devine cronica...nu prea se scapa d ea..adik se amelioreaza dar nu trece de tot...asa am auzit si eu

#1907 2008-07-15 10:43:00

norishorulalb
Banat
De la: Mika
Inregistrat: 2007-04-03

depinde de la pers la pers. am prietene care de 12 ani n-au mai avut pb-me

#1908 2008-07-15 12:08:22

dreamer
Sr. member

ralluka a scris:

depinde de la pers la pers. am prietene care de 12 ani n-au mai avut pb-me

bun..mai am vre-o 2 intrebari..nu mai am scurgerea aia f abundenta..mai am furnicaturi dar.."surde"daka pot sa le spun asa..eram oare la ovulatie?dar parka prea mi-a curs de park as fi pus un ovul si dimineata s-ar fi scurs pe chilot..(nici kiar asa dar oricum)..la candidoza ai mereu mancarimi,usturimi in permanenta?sau te apuca cate un pusheu?secretia aia urata se strange mereu intre labii sau are perioadele ei..?am deja o sila de ginecologi..desi am citit topicurile cu gineco buni..nu stiu incotro..sunt din bucuresti.. grater

mentionez k ciclul mi=a venit pe 29 iunie..si mi=a trecut pe 5-6iulie..iar disconfortul a aparut pe 9-10 ..iar scurgerea abundenta rau a aparut ..incepand de joi..si mi-a trecut spre duminik seara

Ultima oara a fost editat de dreamer (2008-07-15 12:10:49)

#1909 2008-07-15 12:35:50

evilpink
Banat
Inregistrat: 2006-11-02

dreamer fa o analiza la secretie mai intai iti recomand sa mergi pt.ea la institutul cantacuzino smile

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#1910 2008-07-15 13:15:27

dreamer
Sr. member

evilpink a scris:

dreamer fa o analiza la secretie mai intai iti recomand sa mergi pt.ea la institutul cantacuzino smile

unde mai exact este?cumva pe la tineretului?si cum fac daka nu cunosc pe nimeni de acolo?am inteles ca acolo se fac doar analize,nu si control..evilpink te rog frumos help me k vreau sa imi fac absolut toate analizele: analiza secretie,col,pap,chlamydia,pff si nu mai stiu ce..are rost si ureaplasma,mycroplasma, daka nu intentionez s fac copii kiar acum?as face si pt hpv..dar asta ar depinde intai de pap..n-are rost sa-mi fac inainte..plus k e destul de scumpa..deci care sunt toate analizele care trebuiesc facute?se fac si analize de sange acolo?sau dermatologie?off mai am si o stare de rahat dupa c k sunt ingrijorata offtopic

#1911 2008-07-15 13:18:08

evilpink
Banat

da o cauatre pe net ci institutul cantacuzino.... nu trebuie sa cunosti pe cineva eu m-am dus si am cereut sa imi fac analizele x si y smile

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#1912 2008-07-15 13:26:08

dreamer
Sr. member

evilpink a scris:

da o cauatre pe net ci institutul cantacuzino.... nu trebuie sa cunosti pe cineva eu m-am dus si am cereut sa imi fac analizele x si y smile

preturile sunt ok?sunt de incredere rezultatele?k mai sunt cabinete in kare te trezesti k ai nush ce..bun..si daka acolo se fac doar analize..unde te duci cu ele daka nu iti face consult?cine ti le interpreteaza si iti da reteta?iar se skimba clinica?

#1913 2008-07-15 13:54:55

o'hara
Platinum member
De la: bebeloi iubiti
Inregistrat: 2007-01-18

le duci la ginecologul tau. din cate am inteles insa sunt si medici la institut nu numai laboranti

mami de minuni hjarta

#1914 2008-07-15 13:55:16

evilpink
Banat

dreamer eu am cea mai amre incredere in rezultatele lor... preturile sunc ca peste tot de exemplu eu pe testul chlamidia am dat 85 de roni(daca ai trimitere d ela medicul de familie e cu mult mai putin).... de interpretata nu stiu ce sa zic vb.cu ginecologul tau,medicul de familie sau mergi la doctoressa daca nu ai la cine sa mergi... eu le-am interpretat singura lol

puss puss puss

#1915 2008-07-15 15:48:24

dreamer
Sr. member

ok fetele..sper sa ma pot duce saptamana asta...sa dea Dumnezeu sa fie bine:((( off cat de importanta e sanatatea asta..prima oara la analiza mi=a iesit candidoza absenta si prietenul imi zice a.da..am auzit de ea ..e un virus..lol..si stiindu-ma k am ceva i=am zis sa nu mai imi fak acolo jos..stiti voi ce..si cica daka nu am fost cu altcineva(desi el a fost primu..mda) atunci n-am ce sa-i transmit si lui...e f complikat sa explici barbatiilor kestiile astea..off.de cele mai multe ori e bine sa nu le stie..o sa incerc la cantacuzino...

#1916 2008-07-15 15:51:55

evilpink
Banat

vezi ca vinerea nu recolteaza pt.secretie

puss puss puss

#1917 2008-07-15 15:56:29

dreamer
Sr. member

evilpink a scris:

vezi ca vinerea nu recolteaza pt.secretie

hmm..m-as duce maine..dar sunt si cu munca..acum mi-au mai trecut simptomele..aproape de tot..nici nu stiu ce sa fac..mi-e frica..desi inafara de candida sau colpita n-am ce sa am..pff va dati seama daka imi iese ceva..cum sa ii zic prietenului nici nu vreau sa ma gandesc.. grater

#1918 2008-07-15 15:58:05

evilpink
Banat

pai e foarte simplu :ubitule vezi ca am asta si asta smile eu cel putin asa am facut lol

vezi ca recolteaza dimineata de pe la 7 pana pe la 10 daca nu ma inel

puss puss puss

#1919 2008-07-15 16:05:51

dreamer
Sr. member

evilpink a scris:

pai e foarte simplu :ubitule vezi ca am asta si asta smile eu cel putin asa am facut lol

vezi ca recolteaza dimineata de pe la 7 pana pe la 10 daca nu ma inel

c bine ar fi sa fie asa simplu..sa priceapa si barbatii unele lucruri cum le pricep femeile.. tu ai avut candidoza evilpink?ai scapat d ea?how?

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.