homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Candidoza-107

#2015 2008-07-24 00:00:54

tttttt
Hero member
Inregistrat: 2008-01-22

Re: candidoza

buna fetele.... a trecut ceva vreme de cand nu am mai intrat pe forum va salut pe toate
felicitari eu vreau pt bebic, sa iti traiasca si muuulta sanatate
bineinteles ca am si eu o intrebare ,.. daca ma poate ajuta cineva la ora asta : pot sa imi pun un ovul lomexin 600 in seara asta si maine sa iau o pastila de flucovim? le pot combina asa?
partenerului trebuie sa ii dau flucovim preventiv? nu prezinta simptome de candida
mersi si va pup

#2016 2008-07-24 00:18:10

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

poti face asa...si ar fi bine sa ia si partenerul o pastila de flucovim 150...

happy with him...inlove with him...puss

#2017 2008-07-24 00:26:47

tttttt
Hero member
Inregistrat: 2008-01-22

mersi
va pup

#2018 2008-07-24 00:27:54

crys_ty_na
Platinum member

cu placere smile

#2019 2008-07-24 09:49:01

simple_me
Membru
Inregistrat: 2008-07-24

sal...sunt noua pe aici...am si eu o intrebare... pot folosii ovulele de clotrimazol desi sunt la ciclu??? am mai avut probleme inainte si am fol 3 zile cate 2 pastile de clotrimazol (contal sexual nu am avut in acest timp) si mi-au trecut mancarimile si scurgerile abundente si urat mirositoare...da r akum sunt la cilclu si ma confrut cu aceeasi problema...
  sangele are o culoare inchisa...alta consistenta...e plin de niste "bilute"(sa le zicem) galbene...sau cam asa ceva urat mirositoare...si mancarimea a revenit dar mult mai acuta.... voiam sa stiu dk POT FOLOSII OVULELE SI KND SUNT LA CICLU???..tin sa mentionez k peste cateva zile plec in strainatate la mare si e d mare urgenta sa imi treaca ac problema...p.s.akum ma spal cu ceai de pelin si galbenele am auzit k ajuta!!!

Publicitate

loading...

#2020 2008-07-24 10:36:22

montelo30
New member
Inregistrat: 2008-07-02

Va scriu din nou in speranta ca ma veti ajuta cu un sfat avizat.
Am urmat tratamentul pentru Candida, insa banuiesc ca nu a avut efect garantat, pentru ca, desi am urmat tratamentul cu strictete (2 ovule Lomexim - la 3 zile, spalaturi cu Tantum Rosa- cate una la 3 zile timp de 2 saptamani, Flamexim pastilute- 10 zile si Nistatina- pastile cate 2 la 8 ore timp de o sapt; precizez ca nu am consumat dulciuri, am evitat pantalonii stramti si chilotul din materiale sintetice; am avut grija sa dezinfectez de fiecare data irigatorul si lenjeria intima; am consumat cate doua iaurturi in fiecare zi), TOTUSI, sotul meu a fost in imposibilitate obiectiva de a urma tratamentul cu Nistatina- pe cale orala, avand in acea perioada dese stari de greata. In ultima zi de Flamexin, dupa ce epuizasem Nistatina si ovulele, am avut un contact sexual fara protectie.
In continuare am secretie, dar nu asa de densa ca inainte. Nu are miros urat si este albicioasa, fara aspect branzos.
As putea sa reiterez tratamentul, insa de data aceasta cu Lomexin 600 mg ovule si Diflucan sau Flucovim 300 mg sau alte pastile (eu si sotul) care sa aiba o durata mai scurta de administrare?
Apoi voi face o noua programare pt testul Pap (mi s-a depistat o rana pe col) si o noua reevaluare a secretiei.
Va multumesc mult pentru solicitudine.

#2021 2008-07-24 11:10:40

o'hara
Platinum member
De la: bebeloi iubiti
Inregistrat: 2007-01-18

refa analiza pt ca nu avem de unde sti ca ce ai acum e tot candida. poate nu e nimic si iti ataci ficatul degeaba

mami de minuni hjarta

#2022 2008-07-24 13:47:10

aleinadme
New member
Inregistrat: 2008-05-28

Am si eu o scurta intrebare. Se poate trata candida si fara ovule? Am  folosit ovule si nu suportam scurgerile de pe chilot.

#2023 2008-07-24 13:51:36

Eliana
New member
Inregistrat: 2007-08-27

fetelor am si eu o problema. am schimbat partenerul dar am avut contact doar cu prezervativ. dupa vreo 2 zile am observat niste mancarimi si usturimi la intrarea in vagin si pe vulve iar apoi mi-a aparut o secretie cam ciudata. nu curge, dar in vagin sunt ca niste bucati albe. ce poate sa fie? eu am mai avut candida acum vreun an dar parca secretia era altfel. dar acum vaginul e plin de bucati albe. imi dati si mie un sfat? se poate face candida de la prezervativ?

#2024 2008-07-24 14:43:25

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

aleinadme a scris:

Am si eu o scurta intrebare. Se poate trata candida si fara ovule? Am  folosit ovule si nu suportam scurgerile de pe chilot.

nu, nu se poate

Eliana ....ar putea fi candida. sincer, daca nu spuneai de prezervativ iti spuneam ca e sperma....

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#2025 2008-07-24 14:57:24

Raluk_
Hero member
Inregistrat: 2008-03-26

Manifestari
Atat femeile cat si barbatii pot avea Candidoza fara sa aiba vreun simptom. La femei, in cazul in care simptomele apar, pot fi, in aproximativ 90% din cazuri, scurgeri mai albe decat cele obisnuite, vascoase (cremoase), cu aspect branzos, urat mirositoare, mancarimi vulvare foarte intense, inrosirea si iritarea vulvei care apare umflata si de culoare rosu-aprins, arsuri la urinare Fiindca pielea si mucoasa afectata devin uscate apar dureri in timpul actului sexual.

exact aceste simptome le`am avut si eu inainte de cauterizare.durerile din timpul actului sexual nu erau cu siguranta de la lubrifiere sau excitatie.ce analize sa fac pt a vedea dak am sau nu candida?acum dupa cauterizare mai am putine usturimi(nu knd urinez) dar nu mai sunt asa mari durerile,k ma durea mai tot timpul...

Acum e doar un vis, dar maine o sa fie realitate

#2026 2008-07-24 15:08:02

Eliana
New member

multumesc doctoressa
de aici si nedumerirea mea. initial am crezut ca e o reactie alergica la prezervative. (cu fostul nu mai foloseam prezervative ca ne stiam). apoi dupa o zi am observat ceva ciudat si cu secretia, mai exact bucatele albe in vagin. pot sa pun niste ovule gynozol? si chiar e posibil ca prezervativul sa activeze candida sau s-a intamplat ceva cu prezervativul in timpul contactului?
am facut analize inaite de a incepe noua relatie si nu aveam nici o infectie. oare e posibil sa fi contactat ceva de la simpla atingere accidentala - desi am fost destul de atenta, dar nici nu mai stiu.

Ultima oara a fost editat de Eliana (2008-07-24 15:16:51)

#2027 2008-07-24 16:38:49

Eliana
New member

doctoressa, ce zici pun niste ovule gynozol?

#2028 2008-07-24 17:41:32

crys_ty_na
Platinum member

candida e o dereglare a florei vaginale...deci poate fi cauzata de mai multe lucruri...nu pune nimic si mergi la medic pt o analiza de secretie...

#2029 2008-07-25 10:32:50

Alina Delia
Addicted member
De la: Cluj-Napoca
Inregistrat: 2007-12-16

hey there.am si eu o intrebare: pe ce criteriu ginecologii dau ovule la candida..adica sa nu sune aiurea intrebarea... la candidoza.. fiecare primeste diferit.. stiu...dar exista ovule mai puternice/mai slabe ca si compozitie in functie de afectiunea fiecaruia...pimafucin din care categorie fac parte..pt infectii mai grave(candidoze agaravate?) sau moderate/slabe? imi cer scuze daca nu are niciun sens intrebarea

Cine rade la urma....gandeste mai incet dumbom

#2030 2008-07-25 10:38:27

andreea_andy2
Moderator
Participant la intalnirea nationala
De la: Gurile Deltei
Inregistrat: 2007-12-08

Medicii sunt singurii care iti pot raspunde la intrebarea pe ce criterii prescriu tratamentele. Probabil pe baza experientei anterioare cu acel medicament, pe baza analizelor de secretie si uneori pe baza antifungigramelor.

Depsre pimafucin ... nu stiu ce sa zic ... e pentru candidoze sigur. Cat de grave ... nu stiu sa spun.

Fericita mamica de Aida Maria!

#2031 2008-07-25 10:40:54

Alina Delia
Addicted member
De la: Cluj-Napoca
Inregistrat: 2007-12-16

thanks...

Cine rade la urma....gandeste mai incet dumbom

#2032 2008-07-25 16:42:03

marvas83
New member
De la: ORADEA
Inregistrat: 2008-06-06

Buna! am citit ca ai scapat prima data de candidoza.Ce tratament ai urmat ca si eu am aceeasi probl si vreau sa scap cat mai repede ca nu mai suport.dupa asta ce ai avut?merci

matoschi7e a scris:

Am si eu o problema legata de candidoza.
De fapt sunt mai multe intrebari
La inceputul anului am facut o "candidoza de toata frumusetea" cum a zis d-na doctor de la niste antibiotice si o vreme m-am tratat cu tot felul de ovule si pastile.Mi-am facut din nou o lama si analizele din martie au iesit k sunt ok.
Acum vreo 2 saptamini am inceput sa am o usturime teribila si ceva lichid mi se scurgea .M-am dus la medic, si acesta mi-a dat cu un unguent si mi-a prescris 12 zile polyginax . Mentionez ca nu am facut iar o analiza a secretiei pe lama.
Am fost cuminte si am ascultat sfatul medicului, kre mi-a zis ca pot pune aceste ovule inclusiv la menstruatie.
Am si eu citeva intrebari:
1. de ce nu am avem voie la contact sexual in timp ce ne punem ovulele(La nici un fel de contact sexual) (eu nu il lasam pe prietenul meu sa faca nimic, sa nu ma starneasca in nici un fel , ca incepeam sa ma excit si nu stiam dc aveam voie sau nu)?
2 .ce tratament pot lua care sa fie mai scurt si mai eficient in cazul in care reapare?
3. la cit timp dupa terminarea ovulelelor pot avea contact sexual?
4.Ovulele au interactionat intr-un fel cu anticonceptionalele(de mentional k folosesc triregol)

Astept raspunsul dumneavoastra cu nerabdare ( cred k prietenul meu e mai nerabdator ca mine )
Va multumesc

#2033 2008-07-25 20:02:25

sophie
Addicted member
De la: Atlantis
Inregistrat: 2008-02-19

of, iar mi`a parut... mi`a dat tratament lomexin un ovul si crema ... am inceput sa ma indoiesc de eficacitatea lor, in conditiile in care si data trecuta mi`a dat acelasi tip de ovule... si cred ca am sa`mi schimb si doctorita, caci nici macar nu m`a intrebat daca sa`mi fac testul ala sa vad de la ce tot reapare ...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.