|
Nu esti logat.
Candidoza-111#2091 2008-08-12 15:53:30
Re: candidozabuna fetelor....am urmat si eu trat pt candidoza...intru in a 2-a luna de cand nu mai am nik..sper sa fi trecut...ce voiam eu sa stiu....pt a preveni candidoza am inteles ca pot sa iau cate o pastila flucovim 150mg doza unica 1 data pe luna?? Offline #2092 2008-08-12 15:55:39
Re: candidozan-are sens sa le iei degeaba, mai ales ca sunt destul de toxice pentru ficat Offline #2093 2008-08-12 16:37:22
Re: candidozapai tocmai de asta intreb pt ca am vazut aici pe forum.......si voiam sa fiu sigura.... Offline #2094 2008-08-12 16:41:25
Re: candidoza
Ce tratament ai urmat pt trichomonas? ai scapat repede? Offline #2095 2008-08-13 21:43:07
Re: candidozaeste adevarat ca, candidoza da o stare de oboseala, somnolenta..nervozitate se explica..dar cu somnolenta de fapt oboseala in permanenta..sunt curioasa.. Dance like nobody is watchin.... Offline Publicitateloading...
#2096 2008-08-13 22:20:43
Re: candidozadepinde din ce cauza ai facut acea candidoza...de ex dak ai facut-o in urma unui tratament cu antibiotice nu cred k esti in permanenta obosita...dar de ex dak a aparut de la un sistem imunitar scazut atunci e normal sa te simti slabita...obosita... "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" Offline #2097 2008-08-14 00:08:42
eu pot sa ti spun din experieta ca nu e adevarat...am avut stari de somnolenta si oboseala si cand aveam candida si cand nu...si am si avut candida fara acele stari...ele tin de altceva... happy with him...inlove with him... Offline #2098 2008-08-14 01:06:49
Re: candidozabuna...pana acum tot am citit pe forum'uri in speranta ca am sa gasesc un raspuns la problema mea si in final m'am hotarat sa scriu poate primesc un raspuns care sa ma ajute mai mult...cred ca de vreo 3 ani am candida-simptomele sunt exact cele scrise mai sus (e un articol mai complet postat de "eu_vreau")dar nu m'am bazat doar pe asta ci am consultat si vreo 5 medici si totusi nu s'a rezolvat nimic.ce'i drept nici eu pana anul acesta nu m'am tinut prea tare de tratament, dar de cand am inceput relatia cu iubitul meu "boala" asta daca o pot numi asa nu'mi da pace.in primul rand pentru ca este incomoda si creeaza un disconfort teribil si in al doilea rand pentru ca activitatea sexuala are foarte mult de suferit.am incercat tot felul de tratamente dupa ce am avut rezultatele de lama din care reusescsa descifrez foarte putin acum:imotim discut inflamat,rare leucocite,flora min,crot(ceva) bacilara,nespecifica.prezente filamente miceliene -probabil ca am facut un nou limbaj dar mai mult de atat nu pot descifra.tratamentul a fost de multe feluri,ovule,pastile,o seringa cu nu stiu ce substanta in doza unica,unguent pentu mine si el si normal cu pauza de la "activitati"...cateva din ele:Fasygin(flagyl),Meclon,Nizoral,Gynofort,Polyginax,Lomexim+dusuri interne cu ceai de galbenele si bicarbonat de sodiu. Spuneti'mi ce credeti ca as putea sa incerc si sa dea rezultate? Offline #2099 2008-08-14 01:34:47
Re: candidozabuna seara fetelor.am si eu intrebare: poti sa faci alergie de la ac ? ca de cateva zile ma mananca pielea de pe picioare de nu mai pot.in special dupa dus.sau poate sa fie de la bronz? mai am un pic pe mine ....si inca ceva...unguentul care-l folosesti ptr mancarime ext in afara vaginului..adica pe vagin daca ma intelegeti interactioneaza cumva cu ac ? Offline #2100 2008-08-14 08:41:42
Re: candidozaunguentul nu interactioneaza cu ac. Offline #2101 2008-08-14 23:04:10
dau tot timpu cu lapte de corp sau lotiune de corp dupa fiecare dus.inca o intrebare: ceaiu verde sau negru fara probleme ? ca am auzit ca ceaiu verde e bun si ptr celulita daca bei zi de zi ...adica au de a face cu ac.. Offline #2102 2008-08-14 23:27:26
Re: candidozavezi sa nu ai multe scaune moi de la cel verde...in rest sunt ok happy with him...inlove with him... Offline #2103 2008-08-14 23:32:21
Re: candidozamersi cel negru nu are nimic nu? Offline #2104 2008-08-14 23:41:30
Re: candidozanu happy with him...inlove with him... Offline #2105 2008-08-15 16:57:31
Re: candidozaBuna, am si eu cateva intrebari...am fost la doctor si mi-a zis sa iau 3 zile canesten ovule si sa ma dau si cu canesten gel vreo 2 sapt si pe urma sa ma duc iar la control...ce vroiam eu sa va intreb: are importanta in ce parte a zilei iau ovulul? si trebuie sa intrerup anticonceptionalele pe perioada in care fac tratamentul asta? si de obicei problema asta e facuta de femei sau barbati, adica e mai probabil sa fii luat prietenul meu de la mine sau invers? Offline #2106 2008-08-15 16:59:52
Re: candidozaseara pui ovulul si pui si un protej slip, altfel curge Offline #2108 2008-08-15 23:05:52
Re: candidozaeu nu puneam protej slip ptr ca-l puneam inainte sa merg la culcare ..si in timp ce dormi nu are cum sa curga ...cred ca deaia ni-l recomanda seara ca sa-si faca efectul mai bine Offline #2109 2008-08-16 14:52:41
Re: candidozaufff deci am o mare problema cu o secretie .... o am de asta vara knd probabil am luat vreun microb de la piscina sau, pentru ca eu vara fac si otita, poate am facut candidoza de la antibiotice.... in orice caz am fost sa-mi fac un examen de secretie si doctorul mi-a spus ca nu am nimic . Eu eram si dupa menstruatie si ma gandesc ca poate de asta nu a iesit nimic dar totusi daca era vreun microb nu ar fi trebuit sa fie acolo chiar si dupa menstra cand am inteles ca ar fi un mediu steril. In orice caz daca ma decid sa fac din nou secretia nu trebuie sa ma spal acolo jos cu 24 de ore inainte sau cum?:f?rbryllad: Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|