homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Candidoza-120

#2262 2008-09-12 00:09:09

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

Re: candidoza

igm ul cum a iesit?

happy with him...inlove with him...puss

#2263 2008-09-12 12:13:23

deea_piti
New member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-06-09

Buna fetelor.
Am fost azi sa iau rezultatele analizelor.In urma lor am descoperit ca nu aveam candida,dupa cum imi spuse doctora care m-a consultat,ci o infectie provocata de anticonceptionale.
Doctora mi-a dat tratament inainte sa stie sigur ce am.Am luat pana acum 1 diflucan,6 ovule cervugid si m-am dat cu clotrimazol unguent(care mi-a provocat niste mancarimi de imi dadeau lacrimile,si am renuntat la el).De joi am oprit tratamentul pt ca mi-a venit menstruatia.Mai am de luat inca 6 ovule cervugid,3 ovule lomexin 600mg si 2 diflucan.
Sa continui tratamentul cu toate ca nu am candida?Doctora a zis sa-l continui,dar mi-a facut o impresie nu prea buna,dandu-mi tratament inainte sa afle ce am.
Mie mi-a trecut infectia.Nu mai am nimic.
Am facut un examen citologic cervico-vaginal ca a iesit normal.
Si am intrebat-o daca imi schimba ac si mi-a spus ca chiar daca le schimba tot o sa imi apara infectia ca toate ac-urile sunt la fel.
Cu toate ca am insistat,ea nu a vrut sa imi prescrie alte ac.Eu iau logest prescris de colega ei.
Intre timp o sa schimb cabinetul,pt ca la Hipocrate doctoritele sunt puse doar pe a prescrie retete fara sa afle inainte ce ai.
Ma poate ajuta cineva?Ms frumos.

#2264 2008-09-12 12:35:43

lady in black
Insomniac member
Inregistrat: 2007-11-28

yikes  anticonceptionalele nu provoaca infectii!!
favorizeaza aparitia candidei eventual. si nu ti-a zis ce infectie ai?
eu zic sa mergi la alt medic
adica tu nu ai candida, dar ai acea infectie(ma rog) si iti da tratament pt candida?
mie nu-mi suna bine

#2265 2008-09-12 12:41:21

andreea_andy2
Moderator
Participant la intalnirea nationala
De la: Gurile Deltei
Inregistrat: 2007-12-08

In primul rand anticonceptionalele nu provoaca infectii. In al doilea rand, tratamentul pe care l-ai luat nu este doar pentru candida. Cervucidul sigur nu trateaza candida. Schimba medicul si mergi la el direct cu analizele.

Fericita mamica de Aida Maria!

#2266 2008-09-12 12:53:22

deea_piti
New member

Am ametit.Nu mi-a spus ce infectie am.Pe examenul pe care l-am facut nu este bifata candida si toate sunt in limitele normale.Nu o sa ma mai duc la doctora respectiva.Dar pana ajung la alt medic mai dureaza pt ca trebuie sa imi treaca menstruatia.Oare sa mai continui tratamentul?Mi-au trecut mancarimile si chestiile cu aspect de branza pe care le aveam exact langa vagin.Scurgeri ciudate n-am avut.Vreau doar sa aflu parerea voastra.

Publicitate

loading...

#2267 2008-09-12 13:10:36

crys_ty_na
Platinum member

nu continua tratament...dar repeta analiza la un alt laborator si vezi si un alt medic...

#2268 2008-09-12 13:18:11

deea_piti
New member

Asa o sa fac.Saptamana viitoare o sa ma duc la alt cabinet.Chiar ma enerveaza situatia asta.Plus ca am mai dat si ceva bani pe tratament.E grav ca am ajuns sa nu mai avem incredere in doctori.
Dar Logest-ul pot sa il continui nu?Ca de luni tre sa incep o noua folie.Si cum dr respectiva nu a vrut sa imi prescrie alte ac-uri.
De fapt,daca ar fi fost dupa ea ar trebui sa renunt complet la pastile.
Si inca ceva.Pot avea contact sexual?O sa fie cu prezervativul pt ca inca nu mi-a trecut menstruatia.Banuiesc ca nu are nimic din mom ce mi-a trecut "infectia".Ms pt ajutor.

#2269 2008-09-12 13:46:28

crys_ty_na
Platinum member

continua cu ele si da...poti avea contacte smile

#2270 2008-09-12 13:51:04

deea_piti
New member

Ok.Ms frumos :hug

#2271 2008-09-12 13:51:34

crys_ty_na
Platinum member

cu placere si te asteptam cu vesti big_smile

#2272 2008-09-13 15:49:35

aba
New member
Inregistrat: 2008-01-17

Am mai scris pe forum, am facut candidoza acum 4 luni, parca... am facut tratament impreuna cu partenerul, clotrimazol - eu ovule - 12 zile, el crema si nizoral - amandoi 5 zile/2 pastile pe zi. A reaparut la mine, am fost iar la dr, mi-a dar gynofort crema si mycosist 150g - 4 pastile... una pe luna, sunt la a 2, urmeaza sa o iau pe urmatoarea... intre timp si prietenul meu a avut simptome, a facut iar tratamentul de mai sus, acum ia si el mycosist, insa starea doar s-a imbunatatit, iar eu IAR am simptome... m-am spalat si cu bicarbonat si iaurt, alternativ... dar nu stiu cat functioneaza. Faptul ca mie imi tot reapare si acum il chinui si pe el, ma deranjeaza. Tin sa zic ca iau anticonceptionale de 9 luni, tri-regol, sa fie reactia mea la ceva schimbari hormonale? sau ar fi trebuit sa apara mai repede, dupa ce am inceput sa iau? atata timp cat am avut contact sexual cu numai prezervativ - 4 ani de zile, n-am avut absolut nimic... nu pot sa-mi dau seama care e cauza... dulciuri mananc, insa nu prea multe... sa facem si un exudat? poate e si bucala... cu imunitatea nu cred ca stau grozav... pana acum un an, nu faceam nimic inafara de raceli si alea rare, iar anu asta am racit f des... prietenul meu are probleme cu rinichii, ultima data la analize i-a iesit nu stiu ce indicator ridicat... se pare ca avusese si o infectie urinara... sa aibe legatura? sa fie el cel predispus? help... am citit de persoane care se chinuie de cativa ani... nasol, mai ales daca o sa vreau sa fac un bebe... nu e in plan in urmatorii 2 ani, dar totusi! As dori niste idei... dr la care merg nu mi-a facut test, special pt candida... la secretie. lenjerie de bumbac port... le-am fiert o data sa fiu sigura ca e ok, dar nimic... partenerul ce analize si-ar putea face ca sa stim exact la ce pastile e rezistenta candida lui? sau daca fac eu, e suficient? e aceasi pana una alta.

#2273 2008-09-13 17:48:07

crys_ty_na
Platinum member

poti face o antifungigrama dar din cate inteleg la tine e problema mai degraba cu recidiva...caci de scapat scapi de ea...asa ca recomandarea mea e o cura cu un complex de echinaceea, vitamina C,etc (cum gasiti in farmaciile naturiste) atat tu cat si iubitul tau...

#2274 2008-09-13 18:55:21

aba
New member
Inregistrat: 2008-01-17

Multumesc de sfat, o sa incercam big_smile

#2275 2008-09-13 22:04:27

crys_ty_na
Platinum member

cu placere si multa bafta smile

#2276 2008-09-14 12:52:38

Theoo
New member
Inregistrat: 2008-08-14

buna,am si eu o intrebare poate gasesc pe cineva sa ma lamureasca...am fost ieri la ginecolog si mi'a dat tratament pentru candida...numai ca am uitat sa intreb exact cum se aplica tratamentul...ma refer la canesten si la colpotrophine...pe prospect scrie la ambele ca trebuie aplicat in zona vaginului...vreau doar sa fiu sigura daca se aplica "in zona" adica pe dinafara sau in interiorul vaginului...as suna doctorita dar e duminica si nu'mi raspunde nimeni...poate ma lumineaza si pe mine careva.multumesc anticipat.

#2277 2008-09-14 13:10:43

lady in black
Insomniac member
Inregistrat: 2007-11-28

theo cremele se aplica in zona vaginului adica in exterior
ovulele sunt pt interior. nu ti-a dat ovule?

#2278 2008-09-14 19:20:58

pive
New member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2008-04-01

Credeti ca e posibil ca dupa ce am urmat vreo 11  zile tratament cu antibiotice (oxacilina), am luat o pastila flucovim150 a 5-a zi si una la sf tratamentului, sa fi facut candida? La 2 zile de la terminarea tratamentului mi s-a modificat secretia, acu are un usor miros , alta culoare (alb murdar) si mai abundenta si lichida (adica curge precum apa).Uneori am impresia ca am si mancarimi , ori doar mi se pare , ori am altceva:-/ . Mi-e frica ca daca am facut nu am cum sa ajung la doctor pt analize decat la jumatatea lunii octombrie si nu stiu ce sa fac sa nu mi se agraveze....

#2279 2008-09-14 19:24:57

evilpink
Banat
Inregistrat: 2006-11-02

chiar nu poti s amergi sa iti faci o lama?

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#2280 2008-09-14 19:32:29

pive
New member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2008-04-01

Nu ca zilele astea am un ex si apoi imediat plec acasa ca e musai sa duc lumanarile la o nunta si nu ii pot lasa cu ochii in soare(grr...!!!), plus ca la doctorul meu pot merge abia martia viitoare ca atunci este dar eu o sa fiu la menstra si deci cu nunta sau fara tot nu pot merge.Apoi imediat plec in concediu in turcia, platit de ceva vreme nu am cui sa-i vand biletul si sa las oamenii sa plece fara mine pe ultima suta de metrii.Acu nu stiu ce sa fac ca nu stiu ce as putea sa iau pana atunci...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.