|
Nu esti logat.
Candidoza-184#3478 2009-02-08 00:38:53Re: candidozaCu metroul e perfect pana la Eroilor un punct de reper daca poti sa-mi dai si iti sunt etern recunoscatoare! Offline #3479 2009-02-08 00:53:42
Re: candidozaiesi pe la iesirea dinspre P-ta Operei. iar de aici nu prea stiu sa-ti explic...e o cladire masiva de birouri, treci pe langa ea, si mergi inainte ... Ultima oara a fost editat de gargarita (2009-02-08 00:59:34) Offline #3480 2009-02-08 02:00:55Re: candidozaAaaaah, acum ca ai zis de facultatea de medicina veterinara mi-am dat seama ca stiu si eu unde e silly me!! mersi mult inca o data pentru informatii ma pun pe dat alarma pentru bani maine la prima oara... a mai sarit o prietena atotstiutoare ca problema asta maronie poate sa fie si de la sarcina si deja sunt panica Offline #3481 2009-02-08 10:47:29
Re: candidozagargarita,stii cumva dak si pt.alte analize (eu vreau sa le fac pt.o viit.sarcina:toxoplasma,listeria...)se procedeaza tot pe baza de bonuri?sambata au cumva program? Serban,"cel mai iubit dintre pamanteni",16.08.2010 Mara,a doua minune,23.07.2012 Iti multumim,Doamne! Offline #3482 2009-02-08 13:03:01
Re: candidozada, tot cu bonuri lili. sambata nu au program Offline Publicitateloading...
#3483 2009-02-08 15:48:24
Re: candidozabuna. eu am avut ceva mancarimi si usturimi care recidivau iar doctorul mi-a spus ca este candidoza. mi-a prescris polyginax ovule si crema...vroiam sa intreb daca este nevoie ca si prietenul meu sa ia ceva...mersi luv u my sweetheart preety:* Offline #3484 2009-02-08 18:19:23
Re: candidozaam o mare problema,la fel k multe fete d p aici.am citit cam tot referitor la candida,dar dilema:am fost la ginecolog deoarece aveam o scurgere.mi-a dat klion si clotrimazol crema.am luat dar mi-a reaparut.am facut analize si mi-a iesit:prezente foarte numeroase colonii de candida albicans.tot klion,flucovic(park,oricum era o cutie cu un sg ovul), clotrimazol si o pastila in doza unica am primit.mi-a trecut,apoi logic,mi-a reaparut.si culmea,si la partener,manifestandu-se f urat.lui i-a dat clotrimazol crema+6pastile de 2ori pe zi dim si seara timp de 3 zile(pastile p care nici-o farmacista nu stie despre c e vb k nu intelege scrisul).eu am primit clotrimazol crema si niste pastile acum aparute care trebuie folosite k si ovulele timp d 6 zile.nici despre ele nu va pot spune denumirea k nu s intelege.c tratament imi recomandati pt amandoi?lui i-au trecut simptomele doar cu crema,la mine ink e.sorry pt tot cearshaful asta dar incep sa ma ingrijorez. Offline #3485 2009-02-08 18:34:02
Re: candidozaBuna! De aprox. 1 ani de zile ma chinui cu o candidoza..am urmat diverse tratamente prescrise de medici ginecologi dar nu am ajuns la nici un rezultat. Am urmat tratament cu ovule precum cervucid, klion, polyginax, ketokonazol, meclon, am facut spalaturi intravaginale in fiecare zi (1lingura bicarbonat la 1 litru de apa) la sfatul medicului. Offline #3486 2009-02-08 19:08:02Re: candidozaMai, dar poate sa fie de la implementare acum, la 2 saptamani de la ultimul act sexual?? panica, iti zic eu, panica mare Am un semn cum ca s-ar apropia menstruatia, a inceput sa mi se faca foame seara, deci cam in 2 saptamani probabil ar trebui sa-mi vina. Ar putea sa fie un semn de dinainte de menstruatie, dar n-am mai avut niciodata asa. Inteleg din raspunsurile voastre ca oricum de candida nu prea ar avea cum sa fie legata... in fine, vad ce si cum cand oi ajunge la analize si iau rezultatele. Bani sa am, ca in rest ... Offline #3487 2009-02-08 19:16:26
Re: candidoza
daca are simptome atunci o crema si un antimicotic(flucovim de ex). daca nu ajunge antimicoticul Offline #3488 2009-02-08 20:01:34
Re: candidoza
eu nu sunt sigura ca inteleg. daca ultimul act sexual a fost acum 2 saptamani si peste 2 saptamami urmeaza sa-ti vina inseamna ca acel act sexual a fost probabil imediat dupa terminarea menstrei. caz in care erai f departe de perioada fertila. daca peste 2 saptamani estimezi ca-ti va veni inseamna ca abia acum esti in per. ovulatiei. Offline #3489 2009-02-08 20:08:40Re: candidozaUltimul act a fost acum 2 saptamani (pe 25.01). Ultima menstruatie mi-a venit pe 10 ianuarie. Offline #3490 2010-03-01 21:28:37
Re: candidozaSalutare fetele, Offline #3491 2010-03-01 21:50:39
Re: candidozaeu m-as lua dupa prospect. nu zic sa faci la fel, iti zic ce-as face eu. Offline #3492 2010-04-04 14:50:17
Re: candidozabuna. si pe mine ma chinuie candida de multa vreme. dar in ultimele 3 luni e aproape non stop prezenta si ma scoate din sarite. de fiecare data cand a aparut am tratat-o! am fost la ginecolog si am urmat toate sfaturile pe care mi le-a dat, dar tot reapare. de obicei merg la cabinete particulare ca sa fiu mai bine tratata din toate punctele de vedere (am un psihic mai sensibil si am nevoie de medici care sa se poarte acceptabil) am avut un ginecolog foarte bun dar m-am mutat in alt oras si nu mai gasesc un medic care sa fie si sociabil si sa fie competent. am impresia ca ma tot poarta numai ca sa imi ia banii. eu i-am spus ginecologului ca am candida de multa vreme si ca vreau sa fac orice analize este nevoie ca sa nu mai apara asa des( cateva zile dupa tratament sunt bine dupa care iar apare. mentionez ca si partenerul se trateaza de fiecare data cd imi spune medicul) dar parca nu a auzit si dupa aia nu a adaugat nimic. am vazut pe forum ca se pot face analize mai amanuntite. mi-e nu mi-a zis nimic ginecologul meu de asta. nu stiu ce sa mai cred. m-am saturat sa tot schimb medici. va rog sa imi spuneti ce sa fac, sunt foarte derutata, si sa imi recomandati un ginecolog bun la timisoara, daca stiti pe cineva. va multumesc mult Offline #3493 2010-04-04 14:57:56
Re: candidozaincearca sa afli cauza...care duce la aparitia ei...de ex... iei anticonceptionale?(acestea provoaca un dezechilibru al florei vaginale)o dieta anti-candidoza ai tinut?(macar o perioada sa elimini produsele care favorizeaza dezvoltarea ciupercii ,sa vezi daca si asa reapare) sau de ex...un test de chlamydia ai facut?(e o alta infectie care intretine candidoza. "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" Offline #3494 2010-04-04 16:12:13
Re: candidozaanticonceptionale nu iau, dieta am inceput sa tin dar nu de foarte multa vreme si o sa contiunui, pt intarirea imunitatii iau ce mi-a recomandat medicul. chlamydia am in cazul in care se poate dezvolta si fara transmitere pe cale sexuala; eu am un singur partener de multi ani(si cred ca e fidel). glicemia e ok iar la endocrinolog o sa merg dupa sarbatori. eventual va rog sa imi recomandati ceva pt azi si maine sa iau de la farmacie pana ma duc iar la ginecolog. mersi Offline #3495 2010-04-04 17:22:23
Re: candidozachlamydia se transmite strict pe cale sexuala Offline #3496 2010-04-04 17:39:23
Re: candidozaofftopic: lady stiu ca ai facut si tu o pauza de la AC.uri acum recent...nu ai luat mai mult in greutate in perioada asta? O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|