|
Nu esti logat.
Candidoza-36#666 2008-03-06 21:57:15
Re: candidozaNumai portiunea numita anus...ca sa fiu cat mai explicita .Culmea e ca simteam ceva discomfort si cam 1 cm inauntrul lui!Era o inflamatie sa zic,adica anusul era mult mai stramt,aveam un discomfort teribil cand mergeam la toaleta+mancarimea/usturimea de rigoare. Offline #667 2008-03-06 22:10:26
Re: candidozaa..la mine nu e asa.la mine e o sensibilitate pe piele....nu an nici o treaba cu anusul sau usturimi si mancarimi, decat o sensibilitate la pilele... Offline #668 2008-03-06 22:12:55
Re: candidozaPe fese?Sau spre pliul fesier? Offline #669 2008-03-06 22:27:57
Re: candidozaAm si yo o intrebare.In seara asta termin tratamentul acela cu 1 pastila flucovim 150 si ovule de gynozol 400.In aceasta seara pun ultimu ovul dar am impresia k nu a trecut.Zona de la "intrare" e rosie si doar uneori...f rar mai am mancarimi.Ce ma sfatuiti? Offline #670 2008-03-06 22:28:31
Re: candidozacrema nu ai folosit? happy with him...inlove with him... Offline Publicitateloading...
#671 2008-03-06 22:34:39
Re: candidozaBuna sunt noua pe forum si in ultimul an am avut doar probleme medicale. Istoria mea e mai lunga, sper sa aveti rabdare cu mine si sa ma ajutati cu un sfat. Acum un an si jumatate, dupa contactul sexual cu actualul meu iubit i`au aparut pe penis niste cosuri rosii, care pe parcurs s`au ingalbenit si in aproximativ o luna i s`a facut o rana f dureroasa. Eu nu manifestasem nici un simptom al unei BTS, desi el e al 2lea partener. De aici problemele s-au tinut lant. Vizite la ginecologi, tratamente nesfarsite fara nici un rezultat, si simptomele s-au inrautatit in timp. Am fost diagnosticata si cu hipotiroidism, endocrinologul spunand ca analizele sunt destul de grave pt o tanara de 21 de ani. Am hotarat sa schimb ginecologul, dupa ce am facut de 3 ori tratament fara efect si nici nu imi spunea exact ce am. Desi de fiecare data dupa tratamente mergeam la control si imi spunea doctorul k totul e perfect, la primele contacte ii apareau iar bubitele iubitului meu!!!:cry:Cel la care am fost chiar ieri a fost un badaran dupa parerea mea, m`a facut sa ma simt ca ultima nespalata, desi eu sunt foarte atenta cu igiena, chiar obsedata indraznesc sa spun. Rezultatele care le-am primit la lama sunt Levuri Micelli pozitiv(la frotiu nativ) si mai sunt puse doua semne ++ la celule epiteliale. Tratamentul pe care mi l-a prescris este: 12 ovule Gervugid si Flucoric. Creddeti k e bun? Ce sa mai fac? Daca nici dupa tratamentul asta nu scap o iau razna. Oare tratamentul care il iau pt tiroida imi afecteaza flora vaginala? Va rog mult ajutati`ma si pe mine cu un sfat, sunt foarte deprimata si relatia mea e afectata din cauza problemelor constante Ultima oara a fost editat de alitzy (2008-03-07 17:55:03) This is a toast... to us...for the men who have us, the losers who had us, and the lucky bastards who will meet us! Offline #672 2008-03-06 22:37:44
Re: candidozace ai tu e candida...si o ia si iubitul tau de fiecare data...ciudat e ca iti tot reapare...o analiza de chlamidia ti ai facut? el tratament a facut de fiecare data? happy with him...inlove with him... Offline #673 2008-03-06 22:43:39
Re: candidozaDoar lama, nici nu am indraznit sa-l intreb pe doctor ce analize ar trebui sa fac. Am iesit mancand pamantul. A zis doar k e o ciuperca urata Si prietenul meu a facut tratament de fiecare data, acum i`a scris doar lomexin. This is a toast... to us...for the men who have us, the losers who had us, and the lucky bastards who will meet us! Offline #674 2008-03-06 22:47:32
Re: candidozacrema numai?...trebuia sa ia si un antimicotic...adica flucoric si el...mergi la un laborator si fa o analiza de chlamidia...iubitul tau sa ia si antimicoticul si sa se dea cu crema...tu fa tratamentul si dupa ce l termini pune 4-5 zile iaurt intravaginal cu o siringa de 5 ml...sa va calcati uda lenjeria si sa aveti grija de sistemul vostru imunitar... happy with him...inlove with him... Offline #675 2008-03-06 22:48:22#676 2008-03-06 22:50:15
Re: candidozape fese...intreaga piele.... Offline #677 2008-03-06 22:53:41
Re: candidozamirum ai warn. citeste te rog regulile forumului Offline #678 2008-03-06 22:54:46
Re: candidozaLa noi situatia e mai nasoala, prietenul meu e neamt, el acolo, eu aici. Nu a fost la dermatolog, doar a facut si el tratamentul care i se prescria si de fiecare data cand aveam contact ii reapareau bubitele. As mai avea o intrebare: analiza de chlamydia o pot face individual sau mai trebuie sa-mi fac un consult ginecologic? This is a toast... to us...for the men who have us, the losers who had us, and the lucky bastards who will meet us! Offline #679 2008-03-06 22:59:22
Re: candidozapai o poti face la un laborator...nici nu stiu daca o face ginecologul...si daca cumva e pozitiva atunci e clar dc ti tot recidiveaza candida... happy with him...inlove with him... Offline #680 2008-03-06 23:05:05
Re: candidozaMaine ma si duc si o fac, poate scap de incertitudine odata! O sa va anunt ce rezultat am primit, totusi sper sa nu fie pozitiv. Dc e chlamidia, si a ramas netratata atata timp mi-e frica de sterilitate This is a toast... to us...for the men who have us, the losers who had us, and the lucky bastards who will meet us! Offline #681 2008-03-06 23:46:00
Re: candidozaCrys_ty_na ! Nu am folosit nici o crema nimic.Astept sfatul tau. am luat 1 sg pastila si 3 ovule.Doar atat Offline #682 2008-03-06 23:50:20
Re: candidoza
crema clotrimazol..e buna... incearca la suprafata Offline #683 2008-03-07 00:15:51
Re: candidozada i cu crema care ti a zis ralu...si iaurtul pune l dupa ce termini tratamentul medicamentos...adica de maine seara...exact cum tia spus ralluka... happy with him...inlove with him... Offline #684 2008-03-07 00:19:21
Re: candidozaofftopic...finally ti-am luat-o inainte cristinutzo Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|