|
Nu esti logat.
Candidoza-67#1255 2008-04-17 19:11:24
Re: candidozada...candida e...si nu e nicio problema cu cremele...e bine si asa (sunt cam acelasi lucru parca) si mai usor la buzunar ...iar faza ca nu se prea produce canesten nu e adevarata...eventual nu se importa... happy with him...inlove with him... Offline #1256 2008-04-17 19:29:44
Re: candidozaok multumesc Viata e scurta, incalca regulile, iarta repede, saruta incet, iubeste cu adevarat, razi necontrolat, si nu regreta nimic care te face sa zambesti!! ..."ai nevoie de cineva ca sa suferi si mai apoi sa te vindeci"... Offline #1257 2008-04-17 19:39:52
Re: candidozacu placere happy with him...inlove with him... Offline #1258 2008-04-18 12:28:25
Re: candidozaBuna! Am o problema cu candida, cred, de vreo luna. Initial am crezut ca e cistita (nu am observat secretiile pana de curand) asa ca am tratat acasa cistita. Spalaturi, bai fierbinti si am mai luat si antibiotic de capul meu-amoxacilina 7 zile(ca abia am ajuns in Italia de 2 luni si sunt dezorientata cu sistemul medical pe aici). Ulterior vazand ca nu imi trece, am cerut la un soi de plafar un tratament si mi-a dat un sirop natural de strugurii ursului si alte cele (Lenycist). Simptomele de durere surda si mictiune neterminata s-au ameliorat un pic, asa ca am sperat ca e ok. Am dat si analiza la urina care a iesit perfect. Am observat in timpul contactului sexual cu iubitul ca ramane o secretie alba vascoasa pe penisul lui, asa ca tot citind pe aici am constatat ca ar fi candida (mi-am amintit ca la primel simptome de cistita am avut o mancarime usoara, care a disparut rapid dupa spalaturile cu bicarbonat si alte ceaiuri). In concluzie, am cerut ceva pt candida la farmacie si mi-au dat Gyno-canesten 6 (abia abia s-au indurat fara reteta). Am aplicat 3 doze de crema intravaginal (conform prospectului), dar senzatia de usturime s-a accentuat si persista inca senzatia de "banut lipit intravaginal care ma deranjeaza. Flora intravaginala parca incepe sa isi revina, dar ma intreb daca nu cumva am alergie la clotrimazolul din Gynocanesten? O fi indicat sa mai fac 3 doze sau sa renunt? M-am saturat de problema asta de 6 saptamani). Primul contact cu iubi l-am avut acum 2 luni jumate, iar problema usturimii la urinat, a durerii surde si a mictiunii frecvente, neterminate aparut dupa 5 saptamani de la primul contact cu el. Iau anticonceptionale, sunt stresata de plecarea din tara, obisnuiam sa facem dragoste de cateva ori pe zi, aproape zilnic, am mai luat si antibiotic, deci toate atuurile pt a dezvolta o candida. Iubi nu are nici un simptom, decat parca niste mici bubite care se simt pe penis. Ce ar putea fi altceva daca nu asta si cum se manifesta alergia la canestenul asta, oare? Offline #1259 2008-04-18 12:31:33
Re: candidozadaca are bubite cred ca are si el candida.... se poate sa ai alergie la canestenul ala .... zici ca urinezi des asta e semn de cistita totusi.... cred ca tot la medic trebuie sa mergi... gynozol nu gasesti pe acolo.... VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline Publicitateloading...
#1260 2008-04-18 12:36:31
Re: candidozaterra79 nu shtiu daca e alergie sau nu...dar vascozitatea alba care'i ramane pe penis e de la tine..si e candida...da... 6 ani de dragoste Offline #1261 2008-04-18 14:53:19
Re: candidoza...Multumesc pentru raspunsuri. O sa incerc sa renunt la canesten ca simt pielea subtiata si parca mai rau ma ustura la urinat chiar si anal unde aveam o usoara mancarime(senzatia de urinat cred ca e de la usturime-simt ca un banut, o rana in interior, dar nu mai e asa rau ca acum 3 saptamani in urma). O sa fac spalaturi cu bicarbonat si o sa pun iaurt. Daca nu cedeaza, ori caut un ginecolog care imi ia vreo 100 euro numai consultul (plus ca am auzit ca sunt cam blegi), ori...tutu-papa acasa sa mananc oua de Paste, mai ales ca ma costa doar ceva mai scump plecarea decat tratamentul.) Abia astept sa ma intorc in Romania mea si sa-l iau si pe iubi!!! Offline #1262 2008-04-18 14:55:02
Re: candidozaterra...lasa bicarbinatul...sa nu faci cumva mai mult rau ca bine...si daca gasesti cumva bioclin gel in farmacii ia l... happy with him...inlove with him... Offline #1263 2008-04-18 15:03:20
Re: candidozaMultumesc! O sa caut si asta ca am citit pe forum aici ca ar fi foarte bun (Bioclin Multi-Gyn Actigel). Offline #1264 2008-04-18 15:06:26
Re: candidozacu placere si intradevar e ok si nici nu ti creaza probleme daca cumva nu e candida happy with him...inlove with him... Offline #1265 2008-04-18 18:01:13
Re: candidozapot sa iau flucovim chiar daca sunt la ciclu? Offline #1266 2008-04-18 18:02:11
Re: candidozayeap mami de minuni Offline #1267 2008-04-19 14:45:30
Re: candidozaBuna!Am revenit iar cu nedumerii:( Dupa cum am mai scris acum ceva vreme am avut ceva prob,am fost la medic si cica era candida,dar dupa ex de secretie se pare k ar fi un streptocc.Mi-a schimbat tratamentul cu niste comprimate vaginale care dupa descriere asa par a fi clotrimazol de la noi.Nu prea stiu multe despre acest streptocc,dr a zis k din 11 femei 10 fac .A avut cineva asa ceva? Si despre comprimatele vaginale ce puteti sa-mi spuneti sant bune? Cam ustura un pic cand le introduc si simt o senzatie de jena asa inauntru. Offline #1268 2008-04-19 15:36:26
Re: candidozace streptococ e mai exact? si antibiotic n ai primit? happy with him...inlove with him... Offline #1269 2008-04-19 16:18:58
Re: candidozasincera sa fiu nu stiu ce gen de streptococ e,nu am primit de cat coprimatele vaginale.Am fost atat de aiurita k nu lam intrebat ce fel de streptococc e si aici toate fisele sant pastrate in dosarul doctorului,eu nu primesc decat reteta cu medicamente.Din cate mi-am dat eu seama dak sant coprimate clotrimazol ar fi bune pt bacterii de genul streptococc. Astept sa termin aceste 7 zile de tratament si sa se duca menstruatia si o sa ma duc iar.Am citit si eu despre tratamentul cu antibiotic in cazul asta dar........ sa speram k doctorul stie ce face si mia dat un tratament bun avand in vedere k mia facut un examen amanuntit al secretie Offline #1270 2008-04-19 16:25:25
Re: candidozapai pe reteta ar trebui sa scrie diagnosticul...o mai ai? clotrimazolul e pt candidoza...eu nu stiu sa trateze streptococii...dar sa speram... happy with him...inlove with him... Offline #1271 2008-04-19 16:48:58
Re: candidozaimi rasp si mie cineva pliz ? Offline #1272 2008-04-19 16:50:07
Re: candidozaEu stau in japonia si nu inteleg nimic din scrisul lor.Dar am dat o cautare pe net si scrie `activ fata de unii germeni microbieni grampozitivi(streptococ,stafilococ)`deci poate o fi bine k altfel vai de mine.Pana acum doctorul meu nu ma dezamagit sper sa nu o faca acum. Offline #1273 2008-04-19 19:18:51
Re: candidozascuze adriana eu zic sa mai pui cateva zile iaurt si sa iei o cutie de biotics si un flucovim 150...si dupa contacte poti pune umpic de bioclin daca vrei iar pt schimbarea userului trebuie sa scri unuia din moderatori un mail cu motivele pt care vrei sa ti fie schimbat si in ce happy with him...inlove with him... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|