|
Nu esti logat.
Candidoza-97#1825 2008-07-01 13:59:08
Re: candidozasa pui 4-5 zile iaurt...si sa iei o cutie de biotics... happy with him...inlove with him... Offline #1826 2008-07-01 13:59:25
Re: candidozaincerca sa iti pui 5 zile iaurt in vagin VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #1827 2008-07-01 14:01:35
Re: candidozamultumesc mult.. banuiam eu ca asta ar trebui sa fac insa mai bine am intrebat. pupici Offline #1828 2008-07-01 14:08:06
Re: candidozacu placere happy with him...inlove with him... Offline #1829 2008-07-03 20:06:09
Re: candidozabuna fetelor iar am revenit! in legatura cu candida de pe limba : am termita tratamentul dar tot nu mia disparut complet , acu am inceput sa iau din nou nistatina ca pe prospect scria ca trebuie luata pana dispar simtomele si 24 de ore dupa . dar eu acu am inceput a treia cutie de cand am inceput tratamentul si vreau sa stiu daca ma poate afecta cu ceva ? si ce as mai putea sa iau? multumesc frumos! apa trece, pietrele raman! Offline Publicitateloading...
#1830 2008-07-03 20:07:44
Re: candidozaNistanina e ok. Insa de ce nu mai faci o vizita la medic daca nu vrea sa treaca? Fericita mamica de Aida Maria! Offline #1831 2008-07-03 20:22:38
Re: candidozanu m-am dus din nou la medic pt ca nu ma aflu la mine in oras si ma intorc abia peste doua luni acasa si nu pot sta atata fara sa fac nimic! apa trece, pietrele raman! Offline #1832 2008-07-03 23:11:06
Re: candidozaangel...ia ti niste biotics si de 2-3 ori pe zi desfa capsula si puneti praful pe zonele afectate...asta in paralel cu nistanina... happy with him...inlove with him... Offline #1833 2008-07-03 23:55:42
Re: candidozaam si eu o mica intrebare k sunt km nedumerita....am fost la ginecolog pt prima data in viata mea pt k imi incepusem viata sexuala de oluna si mi s-a spus k am anexita cronica :-| si doamna doctor mi-a dat un tratament de 6 zile cu antibiotic azitrox 500, supozitoare movalis 500, si ovule macmiror urmand sa revin pt analize de secretie dupa terminarea urmatorului ciclumenstrual....intre timp...dupa vizita la ginecolog a trebuit sa fac analizele acelea de la stat unde mi-au luat sange.dupa analize am urmat tratamentul.la venirea analizelor asta dupa vreo 2 saptamani mi-a iesit am candida si eu si mama...si am primit amandoua tratament de 10 zile cu ovule travo....nu stiu cum..acum eu sunt nedumerita de faptul k : 1-nu stiu ce am;2- trebuia sa faca si partenerul untratament..k de obicei stiu kasa se procedeaza...eu vreau sa il il iau de o aripa si sa-l trimit la medic...k poate doamne fereste i-am dat si lui ceva...fiind virgina eu habar nu aveam k poti sa faci asa ceva fara sa iti incepi viata sexuala...oricum..imicer scz dak am spus vreo porcarica p'ici:P..dak se poate un raspuns micutz as fi tareee recunoascatoare..multumesc moolt de tot pop tuturor It's funny ain't it? How one moment changes a million after it! Well that's how life is, you get the wind knocked out of you time after time, but you just won't quit because you don't want to stop playing the game:> Offline #1834 2008-07-04 00:15:48
Re: candidoza1 pai ai candida...cauzata cel mai probabil de antibiotic...nimic grav... happy with him...inlove with him... Offline #1835 2008-07-04 12:22:12
Re: candidozaprb e ca eu nu iau antibiotice..adik iau niste pastile pt alergii..dar antibiotice nu iau pt kslabesc organismul...si fac si sport de perfrmanta deci nu iau asa ceva...deci sa inteleg k dak iau diflucan o pastila el una eu...(spun asta pt k pe forum am bs k e cel mai bun remediu)....si eu icnep sa fac tratamentul cu ovule..trece?.......dak se poate sa imi spuneti ceva sa ia si el.....va multumesc mult:* si multuemsc pt raspunsulanterior popuici It's funny ain't it? How one moment changes a million after it! Well that's how life is, you get the wind knocked out of you time after time, but you just won't quit because you don't want to stop playing the game:> Offline #1836 2008-07-04 12:26:17
Re: candidozadraga mea...azitrox e antibiotic...deci ai luat antibiotice...e bine sa citesti pe prospect ce anume iei ca sa stii si tu Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #1837 2008-07-04 12:27:30
Re: candidozasa iei si tu si el un anti micotic diflucan e perfect ..... daca urmezi taratmentul corect o sa treaca VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #1838 2008-07-04 12:49:14
Re: candidozamultumesc mult..acel antibiotic l-am luat dupa ce mi s-a spus k am anexita..deci inainte nu amluat asa ceva ca sa pot sa fac candida....si mama re deci e posibil sa fi luat de la ea?cu 3 saptamani inainte foloseam aceleasi prosoape insa de cand am fost la ginecolog si mi s-a spus mi-am luate prosop separat..am urmat tratamentul.secretia alb gabuie dupa tratament a devenit transparenta cu o usoara tenta spre alb...si nu mirose..nu ammancarimi usturimi nimic...mentionez k analizele de sange au fost facute inainte de tratament. multumesc mult pt raspuns..o sa iau diflucanul sa ii dau prietenuluimeu.inca o data va multumesc mut:8 o zi buna:D It's funny ain't it? How one moment changes a million after it! Well that's how life is, you get the wind knocked out of you time after time, but you just won't quit because you don't want to stop playing the game:> Offline #1839 2008-07-04 13:09:23
Re: candidozacrys_ty_na, in legatura cu biotics-ul ,cate zile sa-l iau ?si mai ma dau in continoare si cu glicerina? multumesc frumos! aaaa si are ceva daca inghit biotics-ul? Ultima oara a fost editat de froze_angel (2008-07-04 13:17:17) apa trece, pietrele raman! Offline #1840 2008-07-04 17:48:34
Re: candidozapai de obicei se inghite...dar eu ziceam ca daca glicerina nu te a ajutat sa o inlocuiesti cu badjonarile cu praful de biotics...caci contine lactobacili... happy with him...inlove with him... Offline #1841 2008-07-05 10:43:13
Re: candidozabuna. am o problema nush daca este sau nu candida dar de vreo 2 sapt am mancarimi si usturimi la contactul sexual. ultimele analize (secretie, pap, chlamidya) le-am facut acum 2luni si erau OK. totul a inceput brusc si nu imi dau seama de la ce poate fi. problema e ca nu pot ajunge prea curand la medic si nush ce sa fac sa incerc sa iau ceva, dar nuhs ce oamenii nu sunt prizonierii sortii, ci doar ai propriei minti Offline #1842 2008-07-05 11:06:18
Re: candidozaEsti sigura ca esti lubrifiata suficient? Fericita mamica de Aida Maria! Offline #1843 2008-07-05 11:18:58
Re: candidozase poate amnifesta si doar la contact.... daca lubrifierea este ok.... incerca sa iti pui 5 zile iaurt in vagin... VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|