|
Nu esti logat.
Boli cu transmitere sexuala-38#704 2011-11-09 13:42:01
Re: boli cu transmitere sexuala
Multumesc.. Daca ar fi sa aleg intre a respira si a te iubi, as folosi ultima suflare ca sa-ti spun "Te iubesc!"- Offline #705 2011-11-09 14:29:50
Re: boli cu transmitere sexualahey, nu fi nelinistita, doctoritza n-are de unde sa stie ca ai avea chlamydia. durerile de ovare au cauze nenumarate (si cel mai des greu de descoperit si tratat), iar la tine nici macar nu e o durere cronica. daca descoperi vreo asemenea bolisoara la analize, nu e greu de tratat. Ultima oara a fost editat de jeannie (2011-11-09 14:37:17) Offline #706 2011-11-09 16:30:19
da..stiu de aceea am mers imediat la doctor. ideea e ca nici nu ma pusesem bine pe masa, a pus departatoarele pentru recoltare de papanicolau si a zis " ai secretia vaginala cam abundenta..eu suspectez k e chalmyda" mi s-a facut si rau cand am auzit..dar ma rog astept analiza de secretie..si apoi o sa fac si testul de chalmyda..dar la analiza de secretie, daca ar fi o infectie, de orice natura, presupun ca ar iesi ceva pe acolo anormal nu? Daca ar fi sa aleg intre a respira si a te iubi, as folosi ultima suflare ca sa-ti spun "Te iubesc!"- Offline #707 2011-11-09 17:17:57
Re: boli cu transmitere sexualala analiza de cultura din secretie iese: gardnerella, candida, streptococ grup B, trichomonas, gonococ etc. Offline #708 2011-11-10 13:50:11
Re: boli cu transmitere sexualaBuna Offline Publicitateloading...
#709 2011-11-12 15:31:21
multumim,imi puteti spune si la ce doctor sa il duc? Offline #710 2011-11-12 15:38:11
Re: boli cu transmitere sexualaurolog as zice. sau dermatolog. Offline #711 2011-11-12 15:41:27
Re: boli cu transmitere sexualaxtyna, Offline #713 2011-11-26 07:42:16
Re: boli cu transmitere sexualaufff...de putin timp am fost depistata cu o candidoza.nu am avut niciodata dureri sau mancarimi ori usturimi.am de mai bine de un an scurgeri pe care nu le'am luat prea mult in seama.problema ar fi alta ...aceea ca prietenul meu a avut initial sange in urina, apoi timp de o saptamana poate mai bine sange in sperma,iar la un momentdat sperma era maronie. acum urmeaza un tratament dar mai are senzatii de intepaturi in penis.am uitat sa spun ca in perioada in care avea sperma maronie avea dureri la unul din testicle.acum, desi urmeaza un tratament prescris de urolog, mai are senzatii de intepaturi si de cateva ori cand si'a dat drumul la usturat,dar nu este ceva constant.ce vreau eu sa stiu, este daca eu sunt vinovata sau, mai bine zis daca din cauza acestei candidoze sa aiba aceste reactii. Offline #714 2011-11-26 08:32:06
Re: boli cu transmitere sexualaufff...in urma cu o saptamana am fost diagnosticata cu candidoza.problema este ca partenerul meu a avut sangerari in urina ,apoi in sperma si de cateva ori intepaturi sau dureri ale testiclelor ,dar si usturimi la finalizare.apoi sperma a devenit maronie.inainte de a avea contact neprotejat , eu am facut toate analizele din colul uterin, mai putin Neisseria gonorrhoeae. este posibil ca din cauza candidozei mele sa apara astfel de simptome? mentionez ca niciodata nu am avut dureri, usturimi sau mancarimi;dar am avut aceasta scurgere alb-galbuie care a devenit in ultimul an branzoasa.eu nu am luat'o niciodata in seama.se'ntampla sa mai am uneori dar foarte rar si timp de cateva secunde...mancarimi pe care le simt in interior,dar nu le'am dat prea mare importanta . spuneti'mi daca eu as putea fi cauza problemelor partenerului meu. multumesc! Ultima oara a fost editat de tin_jaunty (2011-11-26 08:32:31) Offline #715 2011-11-26 10:53:46
Re: boli cu transmitere sexualaDin cate stiam eu candidoza la barbati nu da scurgeri maronii. Prietenul tau ar trebui sa mearga la un urolog, si sa isi faca si niste examene la urina. Oricum daca se duce la medic , ii va recomanda teste complete. Ultima oara a fost editat de angeldarkwoman (2011-11-26 10:54:08) What doesn't kill me, makes me stronger Offline #716 2011-11-27 15:13:37
Re: boli cu transmitere sexualaam luat tratament pt anexita Offline #717 2011-11-27 15:51:29
Nu trebuie tratat partenerul . Anexita se intalneste doar la femei. What doesn't kill me, makes me stronger Offline #718 2011-11-28 08:43:07
Re: boli cu transmitere sexualamultumesc mult Offline #719 2011-12-21 15:49:57
Re: boli cu transmitere sexualama scuzati ca intervin, dar eu una nu m-as mai culca cu un barbat care are vizibil anormalitati pe penis, sau zona genitala in general... pana nu afla ce are, si nu ma asigur ca se vindeca vreau sa spun. Offline #720 2011-12-21 21:39:57
imi cer scuza daca o sa iti par prea dura, dar partenerul tau este inconstient. sangerarea in urina, sperma maronie, deci cel mai probabil cu sange si dureri sunt semne de gravitate. trebuie sa mearga URGENT la medic, chiar daca i-a trecut acum. Offline #721 2011-12-22 00:53:37
Re: boli cu transmitere sexualasa-l trimiti de urgenta la urolog si sau dermato-venerolog... Offline #722 2012-01-18 12:24:23
Re: boli cu transmitere sexualava rog sa ma ajutati si pe mine cu o problema ,am last un mesaj aici dar intre timp am aflat care este problem,dar va rog am o alta problema acum este oare posibil ca partenerul meu sa fie diagnosticat cu chlamdya ,si-a facut toate analizele posibile ,a iesit doar clamidya dar eu mi-am facut 3 teste pt acesta infectie si toate au iesit negative ,la medcenter ,medlife si alfha medical,si pt gonoreea ,mycolpasma,si urethplasma,intre timp am facut si ex bateriologic secretie vaginala si cultura secretie vaginala si mi-a iesit tricomaniaza si vaginita ....dar eu nu mai inteleg nimic cum eu am aceasta infectie(ppe care am tratat-o intre timp)si el are chlamidya? este posibil ca el sa aiba tricomaniaza dar sa nu fie depistata ,mentionez ca am avut simptome la 4 zile de la contactul sexual iar el dupa aproape 1 luna doar usturimi la urinare dar nu tot timpul Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|