|
Nu esti logat.
Care e cel mai neobisnuit loc in care ati facut sex?#1 2007-10-01 00:13:48
Care e cel mai neobisnuit loc in care ati facut sex?Ma bate un gand sa incerc ceva mai excentric si vroiam niste sugestii. Problema e ca eu nu prea sunt genul asta extravagant si am unele retineri, dar pe de alta parte ma gandesc ca ar fi ceva interesant. Nu prea stiu ce sa fac... I believe that imagination is stronger than knowledge / That myth is more potent than history I believe that dreams are more powerful than facts / That hope always triumphs over experience That laughter is the only cure for grief / And I believe that love is stronger than death. Offline #2 2007-10-01 00:21:54
Re: Care e cel mai neobisnuit loc in care ati facut sex?cel mai neobisnuit loc in care am facut sex a fost cand eram la tara la un prieten pe la 2 noaptea si jucam toti pititea....adik vreo 15 persoane...si noi ne-am ascuns in spatele magaziei de lemne la un colt, astfel incat puteam sa vedem pe oricine venea si dintr-o parte sau cealalta.....a fost super fun si super incitant, mai ales k se perindau toti pe acolo To live is the rarest thing in this world.....most people exist, that's all (Oscar Wild) Offline #3 2007-10-01 00:22:36
Re: Care e cel mai neobisnuit loc in care ati facut sex?Foarte tare.... I believe that imagination is stronger than knowledge / That myth is more potent than history I believe that dreams are more powerful than facts / That hope always triumphs over experience That laughter is the only cure for grief / And I believe that love is stronger than death. Offline #4 2007-10-01 00:23:01
Re: Care e cel mai neobisnuit loc in care ati facut sex?mai era un topic de genul asta #5 2007-10-01 00:31:45
Re: Care e cel mai neobisnuit loc in care ati facut sex?Pe scara.. si am avut ghinionu` sa se opreasca cablul exact in timpul meciului si ieseau vecinii rand pe rand sa se uite daca le-a fost taiat cablul si in toaleta "Umbrele seamana, ce-i drept, cu intunericul, dar sunt fiicele luminii." (Lucian Blaga) My papa told me to stay out of trouble/ "when you've found your man make sure he's for real"/ i've learned that nothing really lasts forever/ i sleep with the scars i wear that won't heal (Roxette) Offline Publicitateloading...
#6 2007-10-01 00:39:21
Re: Care e cel mai neobisnuit loc in care ati facut sex?Cum credeti k ar fi in apa?...mi se pare o idee interesanta... I believe that imagination is stronger than knowledge / That myth is more potent than history I believe that dreams are more powerful than facts / That hope always triumphs over experience That laughter is the only cure for grief / And I believe that love is stronger than death. Offline #7 2007-10-01 00:40:53
Re: Care e cel mai neobisnuit loc in care ati facut sex?im apa e super frumos!intro cada plina cu spuma! Offline #8 2007-10-01 00:52:13
Re: Care e cel mai neobisnuit loc in care ati facut sex?in cada am facut eu.. e klumea..serios To stop me is not easy, can't keep a lion from hunting...I'm focused, I won't miss, there's no control of some things>>in dragoste nu trebuie sa suferi!!<< Offline #9 2007-10-01 00:53:57
Re: Care e cel mai neobisnuit loc in care ati facut sex?si eu am facut in cada ely, tocmai de aia am si spus ca e super frumos! Offline #10 2007-10-01 23:27:14
Re: Care e cel mai neobisnuit loc in care ati facut sex?in scara blocului si la munte in spatele wc-ului ( care e in curte ) pe la 12 noaptea si pe masina de spalat a si pe balconul camerei unnde ne-am cazat la mare la etajul 1 ziua in amiaza mare . gata Ultima oara a fost editat de pink_martini (2007-10-01 23:28:04) "Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand ____________________________ Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare Offline #11 2007-10-01 23:33:01
Re: Care e cel mai neobisnuit loc in care ati facut sex?hmmm...sprijiniti de-o capita cu fan 29+ Offline #12 2007-10-02 00:33:21
Re: Care e cel mai neobisnuit loc in care ati facut sex?
ce locuri frate..ma da voi incercati numai asa ceva? bvbv To stop me is not easy, can't keep a lion from hunting...I'm focused, I won't miss, there's no control of some things>>in dragoste nu trebuie sa suferi!!<< Offline #13 2007-10-02 01:13:23
Re: Care e cel mai neobisnuit loc in care ati facut sex?Hm.. eu auzisem k e naspa in mare k iti intra apa cu sare&nisip... "Umbrele seamana, ce-i drept, cu intunericul, dar sunt fiicele luminii." (Lucian Blaga) My papa told me to stay out of trouble/ "when you've found your man make sure he's for real"/ i've learned that nothing really lasts forever/ i sleep with the scars i wear that won't heal (Roxette) Offline #14 2007-10-02 10:05:24
Re: Care e cel mai neobisnuit loc in care ati facut sex?..pai pe banca in fata blocului..bine era noapte...in scara blocului tot noaptea...in cada....cam atat pana acuma Offline #15 2007-10-02 10:07:22
Re: Care e cel mai neobisnuit loc in care ati facut sex?in sediu unui partid Sim y Offline #16 2007-10-02 11:29:42
Re: Care e cel mai neobisnuit loc in care ati facut sex?offtopic: A.W., de unde sa iau si eu ce ai tu la avatar?... vreau sa o arat cuiva, e prea tare.. i-am dat copy de la tine, dar nu se misca... Offline #17 2007-10-02 14:36:17
Re: Care e cel mai neobisnuit loc in care ati facut sex?cel mai neobisnuit loc a fost pe catedra... cand eram in cls a 12-a, se renova scoala si invatam dupa-amiaza... era iarna si se intuneca devreme, asa ca l-am chemat pe iuby sa ma ia de la scoala, pe la 19:30 (atunci terminam) si mai eram si de serviviu si trebuia sa fec curat... asa ca ramasesem eu si femeile de serviciu in toata scoala... l-am chemat pe iuby in cls, sa ma astepte, si am incercat chair pe catedra... a fost super... mi-era o frica sa mor sa nu intre cineva... You are the sunshine of my life.. Offline #18 2007-10-02 14:42:44
Re: Care e cel mai neobisnuit loc in care ati facut sex?E super misto sa incerci in tot felul de locuri, si noi am facut-o in cada, in mare, in lift, in scara, in masina, pe masina, la copac in parc, pe birou , pe scaun, pe masa, in sifonier ( a fost super amuzant), in balcon (privind afara) etc. daca imi mai aduc aminte va mai spun. Noua ne plac chestiile noi !!! mamica de octombrie 2008 !!! Offline #19 2007-10-02 17:41:33
Re: Care e cel mai neobisnuit loc in care ati facut sex?
Mult curaj iti mai trebuie pt asa ceva. Ultima oara a fost editat de myhaela (2007-10-02 17:41:49) Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|