|
Nu esti logat.
Care e cel mai neobisnuit loc in care ati facut sex?-14
#248 2011-11-09 18:53:24
Re: Care e cel mai neobisnuit loc in care ati facut sex?ooo da! o fi rezistand Dusteru poate Success is simple. Do what's right, the right way, at the right time. Offline #249 2011-11-10 00:48:32
Re: Care e cel mai neobisnuit loc in care ati facut sex?In mare, ziua cu oameni pe langa noi , pe balcon , si in delta a fost cel mai tare printre nuferi si mi era frica sa nu ma trezesc cu vreun sarpe pe la fund "Sunt candelă în care pâlpâie un bob de întuneric." Când vulturii sunt tacuti,papagalii încep sa trancaneasca. Winston Churchill Offline #250 2011-11-10 19:19:46
Re: Care e cel mai neobisnuit loc in care ati facut sex?La serviciu pe biroul meu, seara dupa program cu seful in biroul alaturat, la cinema pe scaun (el pe scaun, eu urcata pe el cu spatele lipit de pieptul lui asa ca va dati seama ce a iesit) sau printre scaune intr-un fel de caprita, intr-o scara de bloc ziua in amiaza mare (aici am avut emotii mari si nu prea mi-a placut ideea, sincera sa fiu). Nu mai pun la socoteala zilele cand plecam de la serviciu, ma furisam la el in casa si faceam dragoste pe unde apucam (repede sa nu apara parintii) si apoi ma intorceam satisfacuta la serviciu . Am mai incercat cand eram mica intr-o toaleta a unui hotel dar m-am simtit foarte aiurea, nu as mai incerca vreodata. Offline #251 2011-11-20 17:32:49
Re: Care e cel mai neobisnuit loc in care ati facut sex?am facut-o peste tot.... in masina, in pat, pe balcon, in baie, pe masina de spalat, intr-o cabina de proba, pe o masa de masaj, in baie la facultate... cu el as face-o oriunde... Offline #252 2011-11-20 18:58:22
Re: Care e cel mai neobisnuit loc in care ati facut sex?eu as vrea sa incerc la mare pe plaja si in apa ... Ultima oara a fost editat de Peacekeeper (2011-11-20 18:58:41) Trust me or not, I don't give a fuck ! ------------------------- Offline Publicitateloading...
#253 2011-11-20 22:10:48
Re: Care e cel mai neobisnuit loc in care ati facut sex?vara asta am avut prilejul sa o facem inca o data in mare...doar ca era un pic rece, seara, iar in apa nu era foarte multa lume. Si ne-am apucat noi de treaba si chiar in spatele nostru rasarea luna, iar noi ne aflam fix in raza aia de lumina care se oglindeste in apa Noroc ca am avut destui spectatori Cand am iesit ne-am dat seama cum sta treaba, insa eu nu m-am rusinat deloc, din contra, ma simteam bine stiind ca eu am putut-o face si spectatorii doar sa se uite I like the way you shake your ass around me Offline #254 2013-06-07 03:51:54
Re: Care e cel mai neobisnuit loc in care ati facut sex?Langa un cimitir intr-o noapte, ne-am oprit si hop. ne era cam frica, dar mi se parea interesant Offline #255 2013-06-08 18:45:28
Re: Care e cel mai neobisnuit loc in care ati facut sex??n curte , precizez că nu era nimeni acasă. Offline #256 2013-06-11 12:44:39Re: Care e cel mai neobisnuit loc in care ati facut sex?In parc de vro 3 ori in Tineretului:)) ..in masina...vara pe balcon e cel mai placut ....pe terasa (mansarda) bloclui ) maxim la inaltime .REstul e cancan RIDE LIKE THE DEVIL - FEEL LIKE GOD ....... Offline #257 2013-06-24 21:39:34
Re: Care e cel mai neobisnuit loc in care ati facut sex?in masina,in pat ,in cada ,la dus, cea mai tare partida a fost in curte pe sezlong ...ziua este inutil sa alergi dupa perfectiune, ea nu exista Offline #258 2013-06-24 23:42:10
Re: Care e cel mai neobisnuit loc in care ati facut sex?vara, sus pe camin, la lumina lunii ( stateam la 4 si era deschisa iesirea pe acoperis) timp in care auzeam muzica din fata caminului, am avut fundal bun Success is simple. Do what's right, the right way, at the right time. Offline #259 2013-06-25 00:10:25
Re: Care e cel mai neobisnuit loc in care ati facut sex?ce romantic! 8-> Offline #260 2015-11-19 15:52:22
Re: Care e cel mai neobisnuit loc in care ati facut sex?Bun topic, asa mai aflam si noi locuri noi . Offline #261 2015-11-19 20:10:11#262 2018-07-18 02:16:14
Re: Care e cel mai neobisnuit loc in care ati facut sex?
Ceva de genul acesta am făcut și eu cu actuala nevasta. Am rămas să dorm la ea, și în aceiași cameră mai dormeau o cumnată și cumnatul meu (sora și fratele actualei soții, în paturi separate) . Noi fiind lipiți, ni s-a făcut chef de sex. În acea perioada era virgină soția, așa că nu am penetrat-o, dar între buzele păsăricii ne jucam, până o acopeream cu lichidul cald de la mine. La mare în apă, plaja nu prea multă lume , în apă la fel puțini oameni. Am luat-o în brațe și ni se făcuse chef, ea simțea jos în apă că mi se întărise, am tras slipul într-o parte din zona veveriței și a intrat la loc cald doar capul, am pompat ff ușor să nu se observe, dar nu am dus la bun sfârșit, soției îi era rușine să nu cumva să geamă de plăcere și să ne vadă lumea. Așa că am întrerupt acțiunea. A mai fost pe podea în cameră, în baie, în bucătărie mi-a făcut un oral că o excitase văzându-mi instrumentul sculat. Offline #263 2019-06-27 08:58:21
Re: Care e cel mai neobisnuit loc in care ati facut sex?You are sure to find something of your liking when shopping from either a Coach Factory Outlet Onine Login or outlet for a Coach Handbags Clearance or whatever you choose. To save big bucks on your Coach Factory Store or Michael Kors Outlet Sale anything, try shopping online. The best place to shop for gorgeous Michael Kors Outlet Online Store ,shoes, and accessories is online. There are many types of Michael Kors Handags On Sale Outlet that a lady can carry, but the classic elegance and timeless style of the classic Coach Handbags Outlet is simply impossible to beat. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|