Cati parteneri ati avut pana acum?-20
- Stef
- Full member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2008-09-12
Re: cati parteneri ati avut pana acum?
nici prea multi nici prea putini
- mylv4u
- Full member
- Inregistrat: 2008-08-15
cu cata usurinta si chiar mandrie spun baietii cate partenere au avut,oare de ce nu e la fel si in cazul fetelor? Nu inteleg de ce femeile care au mai multi parteneri sexali sunt considerate c**ve si barbatii nu!
Imi e indiferent ce e obligatoriu, imi permit tot ce e interzis.
- Stef
- Full member
Este o preconceptie stupida dar cel mai trist este ca e o preconceptie a femeilor, mai putin a barbatilor. Mult mai multe femei considera o femeie care a avut mai multi parteneri curva decat ar considera-o un barbat.
Ah.. si legat de usurinta si mandrie.. cu usurinta desigur. Doar e un forum unde nu ma cunoaste nimeni deci sunt protejat de eventuale rusini, preconceptii, etc deoarece orice repros/preconceptie/replica taioasa din partea unei persoane pe care nu o cunosc nu ar cantari prea mult. De mandrie nu e vorba oricum in postul de mai sus.
Am avut o perioada de 2 ani in care am facut sex cu tot ce am prins pentru ca am avut nevoie sa imi refac un orgoliu distrus si imaginea de sine. Imi place sa cred ca nu am fost nesimtit cu nimeni si ca am incercat sa dau de inteles de fiecare data de la inceput ca nu va avea nici o continuare.
Chiar si asa si acum sunt surprins cat de multe tipe sunt dispuse sa se distreze pana si o noapte daca le pui intr-o situatie favorabila si altii se plang constant ca nu gasesc tipe. In acelasi timp tipele nu gasesc tipi. Ar trebui facute chestii de fast dating sa cuplam cele doua tabere ca se pare ca fara asa ceva nu e prea eficient procesul de "seductie" folosit.
- Melany1
- Banat
- Inregistrat: 2008-02-07
mylv4u a scris:cu cata usurinta si chiar mandrie spun baietii cate partenere au avut,oare de ce nu e la fel si in cazul fetelor? Nu inteleg de ce femeile care au mai multi parteneri sexali sunt considerate c**ve si barbatii nu!
problema e alta nu ne place ca un b poate sa ne calce imaginea in picioare dar ne lasam calcate.si in special noi intre noi ne calcam. si care ar fi problema ca o f s-a culcat cu 20...e treaba ei. daca un b s-a culcat cu 20 e un mascul feroce si nu i se poate spune nimic,in cazul unei fete i se da in cap. mai trist e ca si fetele se mira sau fac fetze ciudate de ce au facut alte fete.e o mentalitate pe care vrem sa o schimbam dar totusi vrem sa o schimbam doar prin vorbe cred,nu si prin fapte
- albinuta_vesela
- Insomniac member
- Inregistrat: 2007-07-23
Melany1 a scris:mai trist e ca si fetele se mira sau fac fetze ciudate de ce au facut alte fete.e o mentalitate pe care vrem sa o schimbam dar totusi vrem sa o schimbam doar prin vorbe cred,nu si prin fapte
unii mai mult, altii mai putin... nu vad cu oki buni o fata/femeie care s-a culcat cu 20 de barbati (si mai ales daca persevereaza ) dar cu acelasi dispret ma uit la un barbat care se lauda ca a avut "n" fete la pat... nicidecum ca la un macho, mascul.. si cum mai vreti sa ii spuneti...
- Stef
- Full member
de ce te uiti cu dispret la o femeie care s-a culcat cu 20 de barbati? argumente nu sentimente.
- You_and_Me
- Diamond member
- Inregistrat: 2008-03-13
eu unul singur.....il astept pe al doilea ...
..be the best ...fuck the rest ))
- miruna25
- Full member
- Inregistrat: 2007-01-28
Hugsy a scris:Chiar si asa si acum sunt surprins cat de multe tipe sunt dispuse sa se distreze pana si o noapte daca le pui intr-o situatie favorabila si altii se plang constant ca nu gasesc tipe. In acelasi timp tipele nu gasesc tipi. Ar trebui facute chestii de fast dating sa cuplam cele doua tabere ca se pare ca fara asa ceva nu e prea eficient procesul de "seductie" folosit.
Si eu sunt surprinsa de multe ori de cat de usor gasesc barbatii entretainment. Chair si in cazul meu :-) doar ca nu poti sa spui ca ai fost de la inceput transparent, femeile spera, pana in ultimul moment :-)) Anyways, cred ca fetele se plang ca nu gasesc tipi pt o relatie. Asa, dating-distractie, da, sunt destui. Dar cum incerc ceva mai mult, fug barbatii mancand pamantul....
On topic--7 parteneri. SI perseverez :-)
Always remember that true beauty comes from within: from within bottles, jars, compacts, and tubes :-).
- skumpi
- Vizitator
citeam intr`o carte ca atunci cand sunt intrebate femeile cati parteneri au avut zic d obicei 3 eu chiar am avut 2 si cu iubi 3
- mylv4u
- Full member
- Inregistrat: 2008-08-15
Esti de admirat pt asta Hugsy..... Si eu cred ca este in egala masura si o preconceptie a femeilor,dar este implementata de barbati, pt ca ei sunt aceia care se lauda cu partenerele sexuale( cate au avut, care au fost acelea si in ce fel le-au fu**t) Dar ce faci cand te aflii fara sa vrei in situatia de mai sus si esti printre cele enumerate? Macar tu ai fost sincer si le-ai prezentat situatia de la inceput si daca au acceptat foarte bine,nu am nimic impotriva celor care au aventuri de o noapte,dar atunci cand un barbat iti impuie capul cu diverse dulcegarii si isi da tot interesul sa te bage in patul lui promitandu-ti "cate-n luna si-n stele" si dupa ce si-a atins scopul incepe sa se descotoroseasca de tine dar in tot acest timp femeia cu optimismul si cu naivitatea cu care a fost inzestrata se indragosteste de el....... oare suntem vreodata pregatiti sa facem fata unei astfel de situatii?
Imi e indiferent ce e obligatoriu, imi permit tot ce e interzis.
- Joy'n'Happiness
- Full member
- Inregistrat: 2008-08-18
deokmadata 1, insa daca relatia nu va merge va urma si un al doilea..in cazul in care vad k relatia noastra nu mai merge nu vreau sa stau cu el pt k a fost primul...virginitatea am avut-o odata .. dupa ce ai facut-o nu mai poti face nimic sa redevii virgina, asta e accepti situatia...consider k am multe calitati, chiar dak nu mai sunt virgina si baiatul care nu va accepta asta inseamna care are o minte patrata si nu am ce discuta cu el...nush dak fata are o asa mare vina pt a avut un prieten cu care si-a pierdut virginitatea , daca la un moment dat relatia nu merge n-ai c face si tre sa iei o decizie si urmat partener nu trebuie sa o acuze sau sa-i reproseze k nu mai e virgina...
Un vrai homme ne séduit pas plusieurs femmes en même temps mais plusieurs fois la même. - Meilleures Pages When your ex says "you will never find anyone like me" and you reply "God I sure hope not.
- anka9mai
- Hero member
- De la: Iasi
- Inregistrat: 2008-03-28
la al 5 lea m`am oprit...pt ca e sotzul meu
- Stef
- Full member
mylv4u a scris:Esti de admirat pt asta Hugsy..... Si eu cred ca este in egala masura si o preconceptie a femeilor,dar este implementata de barbati, pt ca ei sunt aceia care se lauda cu partenerele sexuale( cate au avut, care au fost acelea si in ce fel le-au fu**t) Dar ce faci cand te aflii fara sa vrei in situatia de mai sus si esti printre cele enumerate? Macar tu ai fost sincer si le-ai prezentat situatia de la inceput si daca au acceptat foarte bine,nu am nimic impotriva celor care au aventuri de o noapte,dar atunci cand un barbat iti impuie capul cu diverse dulcegarii si isi da tot interesul sa te bage in patul lui promitandu-ti "cate-n luna si-n stele" si dupa ce si-a atins scopul incepe sa se descotoroseasca de tine dar in tot acest timp femeia cu optimismul si cu naivitatea cu care a fost inzestrata se indragosteste de el....... oare suntem vreodata pregatiti sa facem fata unei astfel de situatii?
Genul acela de tipi nu o sa imi fie prea dragi niciodata. Nu pentru ceea ce fac propriuzis ci pentru lipsa de structura morala. Stiu ce inseamna sa isi bata cineva joc de tine si sa te minta ca dupa aceea sa te lase cu ochii in soare. Se intampla mai rar dar mai sunt si femei precum barbatii de mai sus si am avut "noroc" de o asemenea tipa pe la inceputurile mele cand eram mult mai naiv.
In ceea ce priveste "prevenirea" efectelor negative ale acestor tipuri de oameni.. o regula e aur.. verba volant, scripta manet!
Nu spun sa fim acum toti paranoici si pesimisti dar trebuie sa facem diferenta intre incredere acordata de la sine pentru lucruri triviale precum numele si varsta si incredere in ce VREM sa fie adevarat din ceea ce ne spune cineva. Nu trebuie sa crezi ca toti barbatii/toate femeile sunt porci/curve dar nu e ok nici sa crezi ca iti vor da "cate-n luna si-n stele".
- LoveChocolate
- Sr. member
- Inregistrat: 2007-10-29
personal nu am nimic cu fetele care se culca cu 20 de barbati dar stiu sa tina pentru ele lucrul acesta... insa detest cele care se lauda cu "realizarile" lor si cand pun ochii pe un tip se dau mari cuceritoare si il calaresc in public pana saracu om cedeaza nervos....acelasi dezgust il am si pentru barbatii "macho" sau pentru cei care intra intr-o relatie mai serioasa insa incep sa se laude cu experienta lor sexuala... am trait asa ceva si mi s-a taiat imediat, desi imi parea un baiat finut
- pinkshine
- Full member
- Inregistrat: 2008-08-26
te iubeeeeeeeeeeeeessssssccccccc !!
- You_and_Me
- Diamond member
- Inregistrat: 2008-03-13
Hugsy a scris:mylv4u a scris:Esti de admirat pt asta Hugsy..... Si eu cred ca este in egala masura si o preconceptie a femeilor,dar este implementata de barbati, pt ca ei sunt aceia care se lauda cu partenerele sexuale( cate au avut, care au fost acelea si in ce fel le-au fu**t) Dar ce faci cand te aflii fara sa vrei in situatia de mai sus si esti printre cele enumerate? Macar tu ai fost sincer si le-ai prezentat situatia de la inceput si daca au acceptat foarte bine,nu am nimic impotriva celor care au aventuri de o noapte,dar atunci cand un barbat iti impuie capul cu diverse dulcegarii si isi da tot interesul sa te bage in patul lui promitandu-ti "cate-n luna si-n stele" si dupa ce si-a atins scopul incepe sa se descotoroseasca de tine dar in tot acest timp femeia cu optimismul si cu naivitatea cu care a fost inzestrata se indragosteste de el....... oare suntem vreodata pregatiti sa facem fata unei astfel de situatii?
Genul acela de tipi nu o sa imi fie prea dragi niciodata. Nu pentru ceea ce fac propriuzis ci pentru lipsa de structura morala. Stiu ce inseamna sa isi bata cineva joc de tine si sa te minta ca dupa aceea sa te lase cu ochii in soare. Se intampla mai rar dar mai sunt si femei precum barbatii de mai sus si am avut "noroc" de o asemenea tipa pe la inceputurile mele cand eram mult mai naiv.
In ceea ce priveste "prevenirea" efectelor negative ale acestor tipuri de oameni.. o regula e aur.. verba volant, scripta manet!
Nu spun sa fim acum toti paranoici si pesimisti dar trebuie sa facem diferenta intre incredere acordata de la sine pentru lucruri triviale precum numele si varsta si incredere in ce VREM sa fie adevarat din ceea ce ne spune cineva. Nu trebuie sa crezi ca toti barbatii/toate femeile sunt porci/curve dar nu e ok nici sa crezi ca iti vor da "cate-n luna si-n stele".
ai mare dreptate....si nu-mi vine sa cred k exista barbatii care gandesc k tn ....bv:k: 1 singur ...
..be the best ...fuck the rest ))
- Joy'n'Happiness
- Full member
- Inregistrat: 2008-08-18
nush daca e asa d condamnat o femeie care a avut relat sex cu mai mult parteneri...daca acele relatii au fost serioase , nu doar flirturi sau one-night-stand-uri, consider ca acea femeie nu are d c s fie blamata...acu serios: d c sa stai cu cineva cu care nu t intelegi doar pt faptul ca el este al 2-lea, al3-lea sau al nush-lea si dak mai treci la urmat barbat esti catalogata k fiind *****... probl mai mari ar ridica pers care schimba partenerii ca p sosete intrucat aceste pot suferi d instabilitate emotionala, insa na e viata lor si ei decid in viata lor...
Un vrai homme ne séduit pas plusieurs femmes en même temps mais plusieurs fois la même. - Meilleures Pages When your ex says "you will never find anyone like me" and you reply "God I sure hope not.
- Stef
- Full member
Dar e perfect normal si pentru un tip si pentru o tipa sa aibe momente de instabilitate emotionala. Relatie esuata, copilarie dificila, etc. Nu cred ca este condamnabila pentru asta si de aceea nu imi place etichetarea ei ca fiind curva indiferent daca ii schimba ca pe sosete sau nu. Macar asa are sansa sa cunoasca un tip care sa o echilibreze si de care sa se indragosteasca fata de optiunea de a avea incredere in oricine si de a risca sa devina si mai destabilizata sau sa ramana singura pe termen lung. Ma rog parerea mea.
- Leo
- Sr. member
- Inregistrat: 2008-02-14
- Site
O fata care a facut-o cu inca 24 inainte si care se opreste la tine... inseamna ca te-a ales pe tine din totalul de 25. Ca-i place sa faca sex cu tine mai mult decat cu altii 24, ca-i esti drag, ca in sfarsit a gasit ceea ce cauta... Sa vrea altceva? Poate, dar mai rar. Deja stie cum e...
Stai c-o virgina de 17 ani. In 3 luni, i-o tragi. Si ea face sex numai cu tine timp de vreo 5 ani... Nu e riscul mai mare sa vrea sa vada si cum e alt cuc? Poate ca te iubeste, dar vrea sa vada si cum e cu altii... Oricine are curiozitatea asta mai devreme sau mai tarziu. Am facut-o c-o fata pe la 21 de ani (amandoi aveam 21) care mi-a zis "Eu credeam ca toate sunt cam atat"; si cand a zis "atat", mi-a aratat degetul mic.
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|