homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Cati parteneri ati avut pana acum?-22

#400 2008-09-29 16:02:11

lady in black
Insomniac member
Inregistrat: 2007-11-28

Re: cati parteneri ati avut pana acum?

crys_ty_na a scris:

Leo a scris:

Stai c-o virgina de 17 ani. In 3 luni, i-o tragi. Si ea face sex numai cu tine timp de vreo 5 ani... Nu e riscul mai mare sa vrea sa vada si cum e alt cuc? Poate ca te iubeste, dar vrea sa vada si cum e cu altii... Oricine are curiozitatea asta mai devreme sau mai tarziu.
Am facut-o c-o fata pe la 21 de ani (amandoi aveam 21) care mi-a zis "Eu credeam ca toate sunt cam atat"; si cand a zis "atat", mi-a aratat degetul mic.

lol eu eram o virgina de 19 ani...si sincer de mai bine 2 ani nu am absolut nicio curiozitate tongue dc as avea cand ma simt atat de bine cu persoana de langa mine? atat fetele cat si baietii pleaca la plimbare sau in cautare cand nu mai sunt satisfacuti de persoana de langa ei...oricum teoria ta se cam clatina tongue

de acord cu tine crys...dar asa suntem noi si asa zicem acum...probabil ca si varsta isi spune cuvantul
nici mie nu-mi trebuie altul
de gandit te gandesti dar nu ma tenteaza si nu as vrea deloc tongue
ne merge noua prea bine momentan lol

#401 2008-09-29 16:18:07

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

Leo a scris:

O fata care a facut-o cu inca 24 inainte si care se opreste la tine... inseamna ca te-a ales pe tine din totalul de 25. Ca-i place sa faca sex cu tine mai mult decat cu altii 24, ca-i esti drag, ca in sfarsit a gasit ceea ce cauta... Sa vrea altceva? Poate, dar mai rar. Deja stie cum e...

Stai c-o virgina de 17 ani. In 3 luni, i-o tragi. Si ea face sex numai cu tine timp de vreo 5 ani... Nu e riscul mai mare sa vrea sa vada si cum e alt cuc? Poate ca te iubeste, dar vrea sa vada si cum e cu altii... Oricine are curiozitatea asta mai devreme sau mai tarziu.
Am facut-o c-o fata pe la 21 de ani (amandoi aveam 21) care mi-a zis "Eu credeam ca toate sunt cam atat"; si cand a zis "atat", mi-a aratat degetul mic.

eu cred ca ambele variante sunt posibile... dar la persoane diferite. adica unele foste virgine vor sa vizioneze si cuci straini, altele nu. unele te aleg pe tine, al 25lea, in cunostinta de cauza.... altele trec la nr 26 fara regrete si ca in joaca.

personal... eu sunt de acord cu crys_ty_na... inca n-a ajuns cucul "meu" sa ma nemultumeasca cu ceva, ca sa am ce dori altul. si ma indoiesc ca se va intampla asta prea curand wink

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#402 2008-10-01 22:36:40

Neverbe
Full member
Inregistrat: 2007-04-18

Am avut 2...

Everybody's gotta end up somewhere, I'm just taking my time to get there, And it looks like freedom and it smells like fun, But it feels like being on the run...

#403 2008-10-16 15:59:26

alessia18
New member
Inregistrat: 2007-06-10

4 dintre care unul a fost doar sa ma razbun.acum am p cineva si sunt fericita dar imi pare extrem d rau pt gestul d atunci....sad

Daca trebuie sa alegi intre doua rele - alege-l pe cel pe care nu l-ai
mai incercat pana atunci.

#404 2008-10-16 18:01:50

emmerich
Sr. member
Inregistrat: 2008-08-27

1 singur singurel

Publicitate

loading...

#405 2008-10-19 04:26:15

Scorpio
New member
Inregistrat: 2008-05-21

7 in 5 ani. Si numaratoarea continua... tongue

#406 2008-10-19 15:56:44

wild_wind
Platinum member
De la: tara nimanui
Inregistrat: 2008-08-14

lady in black a scris:

crys_ty_na a scris:

Leo a scris:

lol eu eram o virgina de 19 ani...si sincer de mai bine 2 ani nu am absolut nicio curiozitate tongue dc as avea cand ma simt atat de bine cu persoana de langa mine? atat fetele cat si baietii pleaca la plimbare sau in cautare cand nu mai sunt satisfacuti de persoana de langa ei...oricum teoria ta se cam clatina tongue

de acord cu tine crys...dar asa suntem noi si asa zicem acum...probabil ca si varsta isi spune cuvantul
nici mie nu-mi trebuie altul
de gandit te gandesti dar nu ma tenteaza si nu as vrea deloc tongue
ne merge noua prea bine momentan lol

Mda...trebuie sa recunosc,ca atunci cand eram de varsta voastra,asa gandeam si eu...il aveam langa mine,il iubeam,era tare in ,,scula,,,eu fusesem virgina...bla,bla..nu-mi mai trebuia..ziceam eu.Din pacate nu e chiar asa de lung drumul de la a gandi la a face...si curiozitatea tot te impinge sa ,,vezi,,si altceva. Acum la 36 de ani,nu mai gandesc ca atunci si chiar cred ca a fost multa pierdere de timp.
Va garantez fetelor,ca nu vor fi multe dintre voi,care sa ramana doar cu ce are acum..este legea firii(si nu vreau sa fiu ironica..)

VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!!

#407 2008-10-19 16:04:27

Papucica
Insomniac member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-06-30

3 deocamdata...

#408 2008-10-20 10:13:51

Leo
Sr. member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-02-14
Site

ella_nicegirl a scris:

Mda...trebuie sa recunosc,ca atunci cand eram de varsta voastra,asa gandeam si eu...il aveam langa mine,il iubeam,era tare in ,,scula,,,eu fusesem virgina...bla,bla..nu-mi mai trebuia..ziceam eu.Din pacate nu e chiar asa de lung drumul de la a gandi la a face...si curiozitatea tot te impinge sa ,,vezi,,si altceva. Acum la 36 de ani,nu mai gandesc ca atunci si chiar cred ca a fost multa pierdere de timp.
Va garantez fetelor,ca nu vor fi multe dintre voi,care sa ramana doar cu ce are acum..este legea firii(si nu vreau sa fiu ironica..)

Da. Mersi.

crys_ty_na ... in ce sens "se cam clatina" teoria mea? E vreo teorie? Poate ca e...
Zici ca esti satisfacuta de persoana de langa tine... daca exista pe lumea asta 1 milion de baieti care te-ar satisface MAI BINE, mai mult, mai cum-vrei-tu ? Te-ai intrebat vreodata?
Si sigur exista...

Cand esti cu cineva (care e singura persoana cu care ai facut sex vreodata), normal ca ai anumite standarde impuse de relatia aia... N-ai de unde sa stii cum e ALTFEL daca nu incerci.
E ca un tractorist care nu vrea "Davidoff" pentru ca el a fumat "Carpati" toata viata si lui alea-i plac... Standardele lui sunt altele...

Eu nu stiu cu cate fete am facut sex... am pierdut sirul. De fapt, nici n-am stat sa numar, ca nu m-a interesat. Important era atunci s-o gasesc pe cea cu care-mi place cel mai mult. Am vrut sa vad sani, pasarici... cum face sex oral M., cum face A., cum se manifesta in pat N. sau R. ... ce vrea fiecare de mine, ce pot sa ofer sau ce nu pot sa ofer... Si-am vazut. Am vazut/simtit/trait/incercat destule...

Ultima oara a fost editat de Leo (2008-10-20 10:14:38)

#409 2008-10-24 23:59:35

jenifer20
New member
Inregistrat: 2008-10-24

ehe fetelor vad ca aveti doar un barbat majoritatea sau 4 cel mult pai atunci eu ar trebui sa ma fi oprit de mult sa nu mai imi insel parteneri cu altii deci totusi nu inteleg cum nu va plictisiti doar cu partenerul vostru in fine credeti ca ar trebui sa ma opresc si eu

#410 2008-10-25 00:07:36

Danisia
Full member
Inregistrat: 2008-09-09

lasa k la tine vine un bebe lol mai oprestete

Ce nu te doboara te face mai puternic

#411 2008-10-25 00:17:32

jenifer20
New member

nu cred ca ma va opri bebele cred ca ma oprea mai degraba daca era si el langa mine daca nu lipsa e mare si dani e bun lol

#412 2008-10-25 03:04:17

skumpi
Vizitator

jenifer20 a scris:

ehe fetelor vad ca aveti doar un barbat majoritatea sau 4 cel mult pai atunci eu ar trebui sa ma fi oprit de mult sa nu mai imi insel parteneri cu altii deci totusi nu inteleg cum nu va plictisiti doar cu partenerul vostru in fine credeti ca ar trebui sa ma opresc si eu

eu cred ca pb e la tine...nu la noi cele care nu ne plictisim wink

#413 2008-10-25 03:06:41

ioana_4
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2006-11-13

eu nu cred teoria asta ca femeia are nevoie de nu stiu cati barbati ca altfel va insela din curiozitate... sau ca desi o fata e multumita sexual de relatia cu iubitul ei, neaparat trebuie sa se gandeasca cum o fi cu altul.. daca esti fericita si multumita, nu iti sta gandul la altceva smile

#414 2008-10-25 12:59:06

jenifer20
New member

skumpi a scris:

jenifer20 a scris:

poate o fi asa dar hai sa fim serioase skumpi atunci inseamna ca poate nu am persoana care ma satisface si imi insel partenerul nu? poate voi la-ti gasit dar eu nu  sad

#415 2008-10-25 13:18:47

jenifer20
New member

nu mai saluti pe la noi
lol  lol  lol

Danisia a scris:

lasa k la tine vine un bebe lol mai oprestete

#416 2008-10-25 13:59:05

skumpi
Vizitator

jenifer20 a scris:

skumpi a scris:

jenifer20 a scris:

poate o fi asa dar hai sa fim serioase skumpi atunci inseamna ca poate nu am persoana care ma satisface si imi insel partenerul nu? poate voi la-ti gasit dar eu nu  sad

asta asa e...numai u poti sa stii ! eu una l`am gasit big_smile de mult lol si mi f bine big_smile chiar nu am de ce sa`mi caut altu...si dak ar fi sa`mi caut nu mi`as cauta doar pt sex...asta`i clar...adika nu l`as insela...m`as desparti frumos de el si mi`as gasi altu...asta dak sexu ar fi pb mea existentiala... dar nu prea e lol

#417 2008-10-25 14:01:07

misuca
New member
Inregistrat: 2008-05-11

1 singur si sunt foarte bine cu el

#418 2008-10-25 15:50:00

jenifer20
New member

skumpi a scris:

jenifer20 a scris:

skumpi a scris:

asta asa e...numai u poti sa stii ! eu una l`am gasit big_smile de mult lol si mi f bine big_smile chiar nu am de ce sa`mi caut altu...si dak ar fi sa`mi caut nu mi`as cauta doar pt sex...asta`i clar...adika nu l`as insela...m`as desparti frumos de el si mi`as gasi altu...asta dak sexu ar fi pb mea existentiala... dar nu prea e lol

bine asa draga mea succes in continuare dar daca nu te prea intereseaza sexul ce faci aici la totul despre sex vrei sa prinzi un pik de experienta din cate am vazut u nu spui nimik despre tine si tiam vazut toate comentarile doar atat

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.