homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Cati parteneri ati avut pana acum?-24

#438 2008-10-25 21:34:03

albinuta_vesela
Insomniac member
Inregistrat: 2007-07-23

Re: cati parteneri ati avut pana acum?

mykutza a scris:

offtopic
mie mi se pare ca badea se adreseaza oamenilor cu ceva in cap...kre sunt apti  sa citeasca printre randuri..
iar legat de forum..stai linistita k se raspunde problemelor de ordin medical si IN PLUS doc ne-a dat ocazia sa facem si offtopicuri in care putem comenta wink

tummenupp

#439 2008-10-25 21:57:55

jenifer20
New member
Inregistrat: 2008-10-24

fiecare cu mentalitatea luieu nu sunt de acord sa regreti pt ceva ce ai facut din contra ar trebui sa te intereseze mai mult ceva nou pana gasesti ceea ce iti place acum e treaba fiecareia daca regreta ca sa .......... apoi regretace ai fi vrut sa fi iar fata mare si sa isi bata joc de mai rau nu sa te lase dupa ce ati facuto mie mi sa intamplat dar nu regret nimik din ce am facut

angel89 a scris:

eu am avut relatii sexuale cu 5 si imi pare atat d rau:(,dar numai pot face nimic..primul m-a dezvirginat, dupa kre am facut o de vreo 3 ori si m-a lasat, apoi am facut o dupa vreo 10 luni d vreo 3 ori, apoi iar dupa vreo 10-11 luni am facut o de vreo 6-7 ori..apoi am avut si eu un prieten mai d lunga durata(3 luni)..dupa kre a urmat fostul cu care am fost 2 ani..dc zic k imi pare rau?pt k 3 ani am avut 4 parteneri kre nu meritau si eu am facut-o din prostie..nu va zic motivul pt k ati rade..deci in concluzie fetelor, faceti o cu cap, pt k e vai d picioare apoi!

#440 2008-10-25 21:58:45

mykutza
Moderator
De la: noi de acasica :X
Inregistrat: 2008-03-28

offtopic
eu de exemplu nu regret k am fost la scoala.. smile

Sa nu te astepti sa te salut!

#441 2008-10-25 22:00:31

albinuta_vesela
Insomniac member

jenifer, e vorba de cum simte fiecare... probabil ca are motive sa regrete. ea stie asta.

si offtopic: foloseste semnele de punctuatie si incearca sa fii mai coerenta. posturile tale se citesc greu...

#442 2008-10-25 22:05:59

jenifer20
New member

adina84 a scris:

mykutza a scris:

offtopic
mie mi se pare ca badea se adreseaza oamenilor cu ceva in cap...kre sunt apti  sa citeasca printre randuri..
iar legat de forum..stai linistita k se raspunde problemelor de ordin medical si IN PLUS doc ne-a dat ocazia sa facem si offtopicuri in care putem comenta wink

tummenupp

sincer imi place mai mult sa fie treaba serioasa nu sa razi de femei care poate intradevar au probleme si vor un ajutor daca nu am raspunde intrebari si am comenta cum rezolvam problemele

Publicitate

loading...

#443 2008-10-25 22:09:09

jenifer20
New member

nu imi place sa folosesc semnele de punctuatie daca intelegi bine daca nu la fel nu esti obligata

#444 2008-10-25 22:13:40

Stef
Full member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-09-12

Ma rog.. multa discutie pe langa si am impresia ca ar trebui sa viziteze un moderator topicul sa va mai calmeze smile

@topic: tot atatea cate am avut si cand am scris data trecuta

Ah.. si legat de mircea badea.. e un frustrat penibil in opinia mea si am dreptul la ea. Tu, pe de alta parte, nu ai dreptul sa imi spui mie ca nu am ceva in cap daca nu il apreciez.

Ultima oara a fost editat de Hugsy (2008-10-25 22:14:27)

#445 2008-10-25 22:16:18

mykutza
Moderator
De la: noi de acasica :X
Inregistrat: 2008-03-28

jenifer20 a scris:

nu imi place sa folosesc semnele de punctuatie daca intelegi bine daca nu la fel nu esti obligata

si u nu esti obligata sa intri pe forum daca nu iti place wink

hugsy e parerea ta. puss nu tre sa avem toti aceeasi parere.. eu iti respect opinia..

Sa nu te astepti sa te salut!

#446 2008-10-25 22:26:49

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

cine mai continua din acest moment se alege cu un warn si apoi cu un ban frumusel...cum am mai zis...AICI NU NE JUDECAM...nu ti convine ceva ori o spui intr un mod frumos ori iti ti degetelele acasa...aceste fiind zise va rog sa revenim ontopic ca sa nu fiu obligata sa recurg la alte metode...

acum citind si ultimul post (cel de dinaintea mea)mai vreau sa adaug ceva...jenifer ai ban o saptamana...sa te racoresti....

happy with him...inlove with him...puss

#447 2008-10-25 22:31:46

albinuta_vesela
Insomniac member

pot sa rad ? atat.
rotfl

Ultima oara a fost editat de adina84 (2008-10-25 22:32:07)

#448 2008-10-25 22:53:49

Chick
Sr. member
Inregistrat: 2008-08-03

Doamne!rotfl

Ptr angel:nu trb sa regreti nimic din ce ai facut.Ai facut-o ptr ca asa ai simtit atunci.Cert e ca trecutul nu-l putem schimba,incearca sa inveti din greselile tale ca sa nu mai ai ce regreta in viitor.In rest,arunga la gunoi orice regret,nu isi are rostul!

#449 2008-10-26 00:52:22

skumpi
Vizitator

roll
nu vreau sa pun paie pe foc dar chiar nu inteleg de ce jenifer s`a ambalat asa neutral nu inteleg cu ce am suparat`o asa tare ... ea a zis k nu intelege cum nu ne plictisim d partenerii nostrii si i`am zis k pb poate e la ea care se plictiseste nu noi care nu ne plictisim  :f?rv?nad: si ea cica ca al ei nu o satisface...am zis k numai ea stie...dar n`am judecat`o ca il inseala si ziceam ca fapt divers k eu mi`am gasit si imi e f bine si ca oricum nu pun atata pretz pe sex... la care ea...pai ce caut aici atunci ?  :f?rv?nad: ca vreau sa prin experienta si apoi k sunt comentatoare lol banuiesc ca nu stie cum functioneaza forumu ca nu povestim DOAR despre noi si mai vorbim si INTRE noi iar apoi ca vezi Doamne ea nu crede ca spunem adevaru cand ne referim la nr d parteneri  :f?rv?nad:  ca apoi sa ma faca tupeista lol da nush pt ce , desi tupeista nu inseamna mare lucru si ca toate trb sa fie cum zic eu  :f?rv?nad:  ...chiar nu inteleg de unde a tras ea concluziile astea`
mna...in fine... la inceput am crezut k glumeste sau nush...apoi am vazut ca e serioasa si a inceput sa ma amuze gandirea ei lol

Ultima oara a fost editat de skumpi (2008-10-26 01:42:56)

#450 2008-10-26 01:18:07

Chick
Sr. member

lol hai mei scumpi,am citit si eu ,e o prostie,n-ai de ce sa te chinui sa intelegi....

Te rog cristina nu te supara pe mine ca am fost off putintel sad

#451 2008-10-26 09:54:25

taisha
Hero member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2008-01-17

crys_ty_na ... in ce sens "se cam clatina" teoria mea? E vreo teorie? Poate ca e...
Zici ca esti satisfacuta de persoana de langa tine... daca exista pe lumea asta 1 milion de baieti care te-ar satisface MAI BINE, mai mult, mai cum-vrei-tu ? Te-ai intrebat vreodata?
Si sigur exista...

leo, in cazul asta, oricat de multi parteneri ai avea, exista posibilitatea sa fie altul si mai bun, "care sa te satisfaca mai bine, mai cum vrei tu"... si atunci ce ar trebui? sa-i incerci pe toti cei 1 milion de barbati pe care i-ai amintit tu?

parerea mea e ca trebuie sa ramai langa cel cu care ti-e bine, care te si iubeste si intelege. ca la urma urmei, o relatie nu e numai sex. La ce bun sa incerci cu 200, ca sa-l gasesti pe cel dea-al 201-lea, care sa fie cel mai tare din lume in pat, dar cu care sa nu ai nimic altcceva in comun

Ultima oara a fost editat de taisha (2008-10-26 09:55:48)

#452 2008-10-26 10:56:21

Alina Delia
Addicted member
De la: Cluj-Napoca
Inregistrat: 2007-12-16

fff bine ca s-al uat o masura si primit cine trebuie ban ca eu m-am razboit cu ea dincolo al VREau sa aflu si n-am avut cu cine. sm

Cine rade la urma....gandeste mai incet dumbom

#453 2008-10-26 11:40:39

hanan
Full member
Inregistrat: 2008-09-19

skumpi a scris:

jenifer20 a scris:

sunt de acord cu tine imi place cum candesti dar ma enerveaza faptul ca multe nu inteleg asta si ma mai deranjeaza ca totate sunteti cu un partener eu nu cred ca toate spunh adevarul imposibil totate femeile vor sa fie un ingeras pe tine te inteleg ca am vazut durerea care ai avuto

dea_di a scris:

eu am avut un singur partener pana acum de care m-am despartit...al doilea se pregateste wink si eu am zis la primul ca o sa fie singurul, dar n-a fost sa fie...pana la urma totul e posibil in viata si nu cred ca e asa de important numarul de parteneri...fiecare are dreptul sa isi traiasca viata si sa se foloseasca de corpul lui asa cum are chef atata timp cat nu isi face rau nici lui nici nimanui

mah fata u chiar ai o pb  roll
da ce te freaca pe tine ca fetele au sau au avut doar un partener ? ce? trebuie sa fie toate panarame sau cum ? ca e imposibil de crezut k ai avut un singur partener... Doamne apara si pazeste  signof10
si in primul rand ca aici toata lumea e sincera pt ca nu are motive sa minta...nimeni nu vrea sa pozeze in femeia perfecta sau ingerash...

cred ca toata lumea si-ar dori ca sa intalnesca partenerul perfect (care sa ii fie sot, iubit, prieten si asa mai departe) din prima, insa nu este totul roz....eu m-am casat la 23 de ani, credeam ca el e "the one", iubirea vietii mele, a fost si primul, nu ma vedeam cu altul, insa nu a fost sa fie....si la 26 am divortat....nu am vrut sa raman intr-o relatie doar ca sa nu zica lumea nu stiu ce sau vezi d-ne ca devin....daca o sa am alte relatii....si surprinzator - familia m-a sustinut, a fost alaturi de mine....
pentru mine un act - o hartie, nu inseamna f mult daca nu sunt alte lucruri in spate - iubire, intelegere, comunicare, degeaba sex-ul este great....daca lipsesc multe altele.
Nu condamn pe nimeni ca a avut zeci de relatii, insa ideea e sa o faci cu cap....

#454 2008-10-26 11:50:13

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

sincer nu vad ce e asa mare branza ca ai avut 100 de relatii sau ca ai avut doar 1 (si aici ma refer la contacte sexuale)...oricum sunt plusuri si minusuri in ambele directii...ideea e ca tu sa gasesti echilibrul perfect pt tine si sa nu ajungi o persoana care regreta sau e frustrata de alegererile pe care le a facut...eu am gasit acest echilibru...sunt sigura ca exista mii de alti barbati care m ar putea satisface dpdv sexual mai bine...dar asta nu e totul intr o relatie...cum ar fi sa stai langa unul care iti da orgasme multiple de dimineata pana seara dar cand vine vb sa porti o conversatie iti dai seama ca IQ ul nu i permite sa discute despre mai multe de 3 subiecte (femei,fotbal si cluburile in care a pertrecut toata noaptea)...

happy with him...inlove with him...puss

#455 2008-10-26 13:37:00

Chick
Sr. member

E evident ca sexul poarta un rol important intr-o relatie,dar nu e totul si cel mai important,nu poarta rolul principal.Evident ca daca tipul cu care sunt nu ma satisface deloc si in plus ne certam,nu-l gasesc interesant,o sa caut altul.De asemenea,daca ma satisface total,dar,asa cum a spus si crys_ty_na,nu am niciun subiect comun cu el,nu o sa stau cu el doar ptr un fu**i pe cinste.E o prostie.In schimb,daca ma inteles bine cu partenerul meu,face sex bun,poate nu nemaipomenit,dar eu ma simt satisfacuta si iubita,ptr ce sa caut in cautarea sexului perfect?
Daca ati avut doar unul si sunteti satisfacute cu el,felicitari!Daca sunteti in cautarea partenerului perfect,bravo voua.Nu am venit aici sa judecam pe nimeni,fiecare face ceea ce crede ca e mai bine ptr el.
De exemplu,eu nu ma intelegeam cu fostul,cel putin in ult an de relatie,in pat deloc.In schimb,n-am ales sa-l parasesc ptr asta,ne-am despartit ptr ca nu ne mai intelegeam nici din alte puncte de vedere.

#456 2008-10-26 13:44:16

oana_alexandra
New member
Inregistrat: 2008-10-23

unul singur de 5 ani...smile

luv u my sweetheart preety:*

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.