|
Nu esti logat.
Cati parteneri ati avut pana acum?-32#590 2009-06-20 16:28:20
Re: cati parteneri ati avut pana acum?
Prea multe. ?n sensul că după fiecare relaţie, am simţit că ceva din mine s-a consumat... şi după fiecare relaţie, s-a consumat tot mai mult, pe l?ngă faptul că s-a pervertit prea mult sentimentul ăsta, mi-e dor de senzaţia aia pe care o aveam c?nd str?ngeam ?n braţe o fată pentru prima dată, c?nd o sărutam şi era de-a dreptul electrizant... eh, hai că o dau ?n poveşti. Mai bine să taci şi să pari prost, decât să vorbeşti şi să înlături orice dubiu. Offline #591 2009-06-20 16:46:44
Re: cati parteneri ati avut pana acum? Bună James! Goodnight moon Offline #592 2009-06-20 18:01:27
Re: cati parteneri ati avut pana acum?Merci pentru primire! Am revenit ?ncă o tură... Mai bine să taci şi să pari prost, decât să vorbeşti şi să înlături orice dubiu. Offline #593 2009-06-22 07:24:36
Re: cati parteneri ati avut pana acum?zici ca-i fata james asta )))) *Even the biggest failure, even the worst, beats the hell out of never trying. *Sa fii veterinar este unul din cele mai speciale lucruri din lume *16.04.13 - cea mai frumoasa zi Offline #594 2009-06-22 14:59:30
Re: cati parteneri ati avut pana acum?On : 3 mai serioase si 3 mai in fuga
E trist daca la varsta ta deja treci prin chestia asta, eu credeam ca sunt eu mai martalog si mi se parea normal la mine sa fie asa ca am cativa ani in plus fata de tine... oricum te inteleg cu chestia asta si mi se pare si mie ca parca totul isi pierde din farmec Cainele moare de drum lung si prostul de grija altuia. Offline Publicitateloading...
#595 2009-06-22 15:47:30
well, ma pregatesc pt al doilea. uite asa, ca tot intrebe cineva ce fete din cele care promiteau fidelitate absoluta primului si-au mentinut pozitia. nu ca nu as fi vrut, dar nu a fost sa fie. dar ma mai pregatesc un pic sa prind curaj Ultima oara a fost editat de Dienuk (2009-06-22 15:48:51) Offline #596 2009-06-22 15:49:46
Soluţia ar fi sex şi at?t, dar de multe ori dă-n relaţie, chiar după un sex din prima seară şi... tot nu-i bine. Ultima oara a fost editat de James (2009-06-22 15:50:25) Mai bine să taci şi să pari prost, decât să vorbeşti şi să înlături orice dubiu. Offline #597 2009-06-22 16:10:50
pai e posibil sa fie fata I love you. Remember. They cannot take it Offline #598 2009-06-22 16:16:45
Re: cati parteneri ati avut pana acum?cam *Even the biggest failure, even the worst, beats the hell out of never trying. *Sa fii veterinar este unul din cele mai speciale lucruri din lume *16.04.13 - cea mai frumoasa zi Offline #599 2009-06-22 16:28:53
Re: cati parteneri ati avut pana acum?Ne-am prins, dar contrar a ceea ce credeti voi, avem sentimente de-alea si noi, numai ca nu prea le lasam sa se vada Iar sincer, dupa chestiile care mi s-au intamplat si pe care le-am mai citit pe-aici, incep sa cred ca suntem chiar mai simtit din punctul asta de vedere... ma rog, cel putin cei cu un IQ peste 50 Cainele moare de drum lung si prostul de grija altuia. Offline #600 2009-06-22 16:29:46
Cainele moare de drum lung si prostul de grija altuia. Offline #601 2009-06-22 18:48:09
Re: cati parteneri ati avut pana acum?well, nu orice femeie e femeia! probabil ca atunci cand veti intalni din nou femeia, veti simti iar electrizarea....pot fi persoane care sa te atraga, cu care sa existe o compatibilitate sexuala excelenta dar sa lipseasca "electrizarea"... chestia asta e universal valabila...eu de o "electrizare" d-asta am fugit, simteam ca pierd controlul si doar cand aparea chit ca era la 10 metri de mine... I am who I am and I choose to be me! He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion! Offline #602 2009-06-22 20:22:58
Re: cati parteneri ati avut pana acum?Eu zic ca ala-i tot farmecul Dar asa cum ai zis si tu tine de experientele apriori ale fiecaruia Cainele moare de drum lung si prostul de grija altuia. Offline #603 2009-06-26 14:00:48
Re: cati parteneri ati avut pana acum?unul si cred ca urmeaza o pauza... Offline #604 2009-07-02 18:39:36
Re: cati parteneri ati avut pana acum?..."cati parteneri ai avut pana acum???"..este atat de raspandita aceasta intrebare... Am facut un pariu cu viata: ca atunci cand ea ma va invinge , eu sa nu am nici un regret!!! Offline #605 2009-07-02 18:47:54Re: cati parteneri ati avut pana acum?
Intrebarea e... referitor la barbatii care zboara din floare in floare (daca mai e si scorpion sa te tii)....li se apleaca vreodata de relatii de-o noapte, de aventuri traite numai si numai pentru sexul de seara? si daca li se apleaca... cum trebuie sa fie aia care sa-i potoleasca? care sa-i faca sa o vada numai pe ea... si nu toate pitzi care umbla despuiate pe strazi, parca cer sa fie... Nu am timp, de luni o sa va scriu povestea mea de acum... chiar am nevoie de niste sfaturi si niste pareri in sensul asta El, poate e singurul ce poate Sa-mi promita, sa ma minta ca o sa treaca toate... Offline #606 2009-07-02 19:02:37
Re: cati parteneri ati avut pana acum?am 2 amice care sunt casatorite cu scorpioni...pe astia poti sa-i potolesti dupa 40 de ani si facandu-le un copil...sunt innebuniti dupa copii...ele sateau la cafea, iar taticii in loc sa se laude cu noile cuceriri...se laudau cu nazdraniile copiilor lor.... Am facut un pariu cu viata: ca atunci cand ea ma va invinge , eu sa nu am nici un regret!!! Offline #607 2009-07-02 19:05:24Re: cati parteneri ati avut pana acum?offf fetelor... e jale cu scorpionii nu am timp acum sa va povestesc ce mi se intampla... dar promit ca de luni incolo dau tot va tin in suspans pana atunci El, poate e singurul ce poate Sa-mi promita, sa ma minta ca o sa treaca toate... Offline #608 2009-07-02 19:06:51
ei...cei care au fost "crai" in tinerete...mai spre "apus" raman doar cu "gloria" si cu "bravatul"...isi aleg intotdeauna o femeie care sa le inteleaga stilul....ca numai vorba mai ramane de ei.(..iti spun tot din experienta....) Am facut un pariu cu viata: ca atunci cand ea ma va invinge , eu sa nu am nici un regret!!! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|