homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Cati parteneri ati avut pana acum?-33

#609 2009-07-02 19:10:04

annna
Hero member
Inregistrat: 2006-09-07
Site

Re: cati parteneri ati avut pana acum?

andora, asta are 27 de ani big_smile si din cate vad ( e foarte sincer si apreciez mult asta la el) nu prea are de gand sa se opreasca big_smile mi-a zis ca nu i-a venit vremea.... totusi neutral 27  va  wow iar femei a avut... se vede si se simte big_smile insa desi sexul e o placere nebuna pt el si pt scorpioni in general.... nu vad de ce nu poate sa fie cu aceeasi persoana neutral complicat  punish
e perfect adevarat "...am observat ca sotii cei mai fideli sunt cei care au fost mari cuceritori in tinerete...se satura de umblat din floare in floare si apoi se aseaza cuminti pe una..." si el vrea o sotie, jura ca-i va fi fidel fara probleme, adora copii... insa nu se poate opri deocamdata  dumbom  revin luni cu detalii despre el, despre noi...
offtopic pana atunci tineti pumnii ca in seara asta sa se lase cu orgasm  lol  data trecuta a fost gata gata big_smile  rodnar  si mor naiba de cand il astept big_smile

Ultima oara a fost editat de annna (2009-07-02 19:17:06)

El, poate e singurul ce poate
Sa-mi promita, sa ma minta ca o sa treaca toate... smile

#610 2009-07-02 19:23:47

andora
Full member
Inregistrat: 2009-07-01

...sa fii de fiecare data spontana..pregateste-i si tu ceva ...ingenios.....special....acum nu-mi vine nici o idee mai trasnita...cam asta le place lor....deseneaza-ti ceva cu un marker...simbolic...intr-un loc mai special...si fii tu cea care il domina...ei adora femeile care vor sa-i domine in pat!!! fii sefa in noaptea asta!!! ( sper ca nu are rost sa-ti mai zic de vin...si ceva sexy...)

Am facut un pariu cu viata: ca atunci cand ea ma va invinge , eu sa nu am nici un regret!!!

#611 2009-07-02 19:29:37

annna
Hero member
Site

offtopic

andora a scris:

...sa fii de fiecare data spontana..pregateste-i si tu ceva ...ingenios.....special....acum nu-mi vine nici o idee mai trasnita...cam asta le place lor....deseneaza-ti ceva cu un marker...simbolic...intr-un loc mai special...si fii tu cea care il domina...ei adora femeile care vor sa-i domine in pat!!! fii sefa in noaptea asta!!! ( sper ca nu are rost sa-ti mai zic de vin...si ceva sexy...)

n-avem vin... ca o sa fie in natura  hjarta  mi-a promis ca ma duce intr-un loc frumos sa vedem impreuna stelele sau sa vad eu stele lol dupa posibilitati big_smile chestia cu sefa o sa incerc s-o fac, desi ma incanta ideea de mor, nu-mi sta in fire sa fiu asa sad  hmm  plus ca are mult mai multa experienta decat mine si ma timoreaza oarecum ideea ca nu as fi la inaltime  visslar Insa promit ca incerc smile speer sa fie bestial big_smile revin cu detalii la noapte  hjarta
plec din localitate maine, dar revin luni cu toata povestea care e ceva mai complicata smile multumesc mult pt sfaturi andora, mi-era tare tare dor de voi  kram

#612 2009-07-04 18:38:25

andora
Full member

Katalyna2311 a scris:

annna puss
andora asa este, dar eu am impresia ca sunt barbati care chiar si dupa casatorie din cand in cand tot crai devin macar pentru o seara sad

si daca se intampla acest lucru (accidental, bineinteles...) eu nu as vrea sa stiu...cu toate ca iti cam dai seama....se intoarce"vinovat" si....parca e de o mie de ori mai dragastos cu tine! mai atent! este in stare sa-ti aduca si luna de pe cer....eu cu al meu ne cam intelegem din priviri...

Am facut un pariu cu viata: ca atunci cand ea ma va invinge , eu sa nu am nici un regret!!!

#613 2009-07-04 19:17:07

anabella_n
Hero member
Inregistrat: 2009-04-17

offtopic ca vad ca tot vorbiti despre asta. nu cred ca zodia are neaparat vreun rol
si tata si sotul meu sunt scorpioni si pana acum sunt cei mai adevarati familisti pe care i-am cunoscut. indiferent ce au facut pe ascuns (ca nu am aflat niciodata nimic nici eu nici mama), noi, femeile din viata lor am fost si suntem sfinte. si chiar nu glumesc.
sunt devotati casei pana la obsesie, nimic in lumea asta nu e mai important pt ei ca noi. ma rog, pt tata a fost, ca mama nu mai e. insa nici acum, la 3 ani de la moartea ei nu se poate consola cu ideea ca ea nu mai e si nu are pe nimeni, desi la 49 ani e foarte tanar si arata extrem de bine

Publicitate

loading...

#614 2009-07-04 19:27:10

annna
Hero member
Site

anabella, ma bucur sa aud asta smile stiu toate lucrurile astea... insa stiu si ca in tinerete multi sunt mai rau decta albinutele din floare in floare...  ( vorbesc de trasaturile zodiei si de specimenele pe care le cunosc eu - evident, sunt diferente majore de la om la om). desi in spatele acestei increderi nebune in ei si in potenta lor sunt sigura ca se ascunde ceva... absolut sigura si nu ma las pana nu aflu big_smile intrebarea era, referitor la acesti scorpioni, amanti perfecti, de altfel... cum sa facem sa-i potolim, sa-i facem sa scoata la lumina acesti familisti care dorm in interiorul lor smile
p.s. am promis ca imediat cum ajung acasa povestesc totul... ins ain esenta asta e ideea, cum sa fac sa-l potolesc, sa nu mai caute altceva? sa vrea o relatie serioasa, care sa implice sentimente??? (am senzatia ca acolo e problema... e o teama de a se indragosti.. nush hmm ori ceva din trecut .... nush deloc decat ca sunt pe cat de puternici, pe atat de sensibili in interior... si ca reusesc sa starneasca in noi lcururi pe care nu le-am mai trait si simtit pentru nimeni big_smile ) smile

Ultima oara a fost editat de annna (2009-07-04 19:30:32)

#615 2009-07-04 19:42:48

annna
Hero member
Site

hmm.... nu stiu cum a inceput relatia la voi, la noi e ceva mai diferit... in materie de sex si-a gasit nasul, si eu sunt exact la fel... nu am ajuns inca la stadiul lui pentru ca nu am atata experienta, dar "coca" e aceeasi si la mine big_smile
deschid un toppic nou in seara asta si continuam acolo ca suntem offtoppic rau aici, or sa ne certe fetele big_smile

#616 2009-07-04 19:44:52

anabella_n
Hero member

hi, hi abia astept smile
"cum potolim scorpionii si-i facem barbati de casa" lol

#617 2009-07-04 20:10:55

andora
Full member

anabella_n a scris:

hi, hi abia astept smile

asaaaaaaaaa..deschide tu un topic nou...ceva gen "cum potolim partenerul ....."
...eu deja am deschis un topic care este destul de controversat...nu vreau sa mai deschid altul la fel de....dar subiectul devine fffff. interesant...al meu e geaman...ufff...si ar fi atatea de povestit (tinand cont ca eu sunt berbec)
..ne anunti cand deschizi topicul, ok?!

#618 2009-07-04 22:29:46

anabella_n
Hero member

andora a scris:

anabella_n a scris:

hi, hi abia astept smile

asaaaaaaaaa..deschide tu un topic nou...ceva gen "cum potolim partenerul ....."
...eu deja am deschis un topic care este destul de controversat...nu vreau sa mai deschid altul la fel de....dar subiectul devine fffff. interesant...al meu e geaman...ufff...si ar fi atatea de povestit (tinand cont ca eu sunt berbec)
..ne anunti cand deschizi topicul, ok?!

http://forum.anticonceptionale.ro/t2569 … a---X.html  smile

#619 2009-07-27 00:31:17

Knoppers
New member
Inregistrat: 2009-06-25

3 si actualul

#620 2009-08-18 23:09:00

andora
Full member

Un tip si o tipa fac dragoste. El ii spune:
?Iubito, fiindca esti prima mea femeie, o sa-ti spun Eva.?
Ea ii raspunde:
?Iubitule, fiindca esti al 407-lea, o sa-ti spun Peugeot.?

#621 2009-08-18 23:18:11

kat_utza
Sr. member
Inregistrat: 2008-08-13

big_smile ei!! de colo!!! un barbat virgin rotfl
asta nu e adevarat!! mai mult tin femeile la pasarica lor decat barbatii!! astia umbla din flare in floare si nu se gandesc ca consecinte dar femeia e ferma in privinta asta!!

#622 2009-08-20 18:44:48

Khristall
Insomniac member
De la: Casuta noastra
Inregistrat: 2007-10-08

andora a scris:

am 2 amice care sunt casatorite cu scorpioni...pe astia poti sa-i potolesti dupa 40 de ani si facandu-le un copil...sunt innebuniti dupa copii...ele sateau la cafea, iar taticii in loc sa se laude cu noile cuceriri...se laudau cu nazdraniile copiilor lor....

nu toti scorpionii sunt la fel rotfl
si eu is scorpion, nu prea ma omor dupa copii dar cred ca iubi a reusit sa ma potoleasca de pe la 18 ani rotfl
hai ca nu i chiar asa de dificil cu scorpionii. doar ca is fff incapatanati rotfl

Mamica de strumfulet... bebe 19 iulie 2013 hjarta

#623 2009-09-12 20:22:45

cryssu
New member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-09-13

eu sunt scorpion  iar iubi e tot scorpion  ..iar tot ceea ce se spune despre barbatul scorpion e 100% adevarat, sunt niste maestri in arta amorului hjarta

#624 2009-09-12 22:20:03

albinuta_vesela
Insomniac member
Inregistrat: 2007-07-23

sa vedeti balantele ce armasari sunt.. a mea e. tongue

1 hjarta

#625 2009-09-12 23:01:01

Asher
Full member
Inregistrat: 2009-09-05

Eu am inceput de putin timp, deci e unul singur. Si vreau ca doar el sa ramana.

In liceu eram singura virgina din clasa, radeau toti de mine. Imi doream ca primul iubit sa fie cel cu care ma voi si casatori..si desigur, virgina in ziua nuntii. Acum am 19 ani. Pana la 17 ani jumate nici n-am avut prieten. Am discutat 2 luni p mess cu unul si atat. Asta pana sa-l cunosc pe iubi. Se citea inocenta in ochii mei, paream atat d timida, nu indrazneam sa fac nimic. La primul sarut tremuram toata. Apoi i-am oferit tot mai mult.
Iubi meu e cel caruia i-am oferit tot, incepand de la tinerea de mana pana la tot trupul meu pentru placerile noastre si nu regret nicio clipa. Pentru ca stiu ca se merita.
Iar de la ingerasul acela timid, care nu stia nici macar teoretic ceva legat d sex(mai ales oral si anal) am ajuns sa fiu o salbatica dornica sa experimentez orice, oricum, oricat.

#626 2009-09-13 00:37:49

alexxxandra
Banat
Inregistrat: 2009-03-27

Mai vedem noi peste cativa ani. smile

#627 2009-09-13 01:30:52

Asher
Full member
Inregistrat: 2009-09-05

Daca te referi la mine, la noi, sa stii ca suntem foarte siguri de relatia noastra.
Daca am avea posibilitatea ne-am casatori cat mai curand. Dar..eu 19, el 20, amandoi studenti, intr-un oras departe d casa, fara serviciu.. Mai asteptam..dar nu renuntam unul la celalalt.am trecut prin foarte multe lucruri impreuna si pt k i-am daruit lui totul ma simt foarte legata d el si n-as renunta la el.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.