Cati parteneri ati avut pana acum?-35
- Melany1
- Banat
- Inregistrat: 2008-02-07
Re: cati parteneri ati avut pana acum?
mai nu era vorba ca e obligatoriu sa fii cu altu..unele raman cu un singur partener toata viata,si bravo lor dar daca ai fortata de situatie: nu te mai intelegi,te inseala etc...gata te arunci in mare?Nu cred vei incerca dupa un timp sa fii cu un alt barbat..si vine de la sine ,sa fie al 2-lea sau al3-lea partener...dupa caz
- dea_di
- Platinum member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2008-01-16
da, nu cred ca a zis cineva sa-ti parasesti sau sa-ti inseli primul partener doar de dragul de a vedea cum e cu altul! e vorba ca se poate intampla ca relatia perfecta de acuma sa nu mai fie asa de perfecta peste o zi, luna, un an, 20 de ani si drept urmare sa iei la un moment dat in considerare varianta de a lasa pe altcineva sa puna mana pe tine fara ca acest lucru sa-ti provoace greata, cum am vazut mai sus...
"Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?"
- albinuta_vesela
- Insomniac member
- Inregistrat: 2007-07-23
ma gandesc ma mult la o anume categorie.. sa va dau si un exemplu. o prietena de a mea, pe cale de a se casatori cu barbatul cu care era de 5 ani, imi marturisea ca se intreaba cum ar fi sexul cu altul si ca oarecum ii pare rau ca nu a avut sansa sa incerce si cu altul. nu inteleg. asta ii spuneam si ei. nu inteleg de ce sa gandesti asa. "inseamna ca ceva nu merge. n-o mai face si gata." regrete din astea nu au sens in astfel de situatii. ori il vrei ori nu. "ba vreau, da' oare cum ar fi cu altul... ?" nu mai comentez ca m-am enervat
- fallen_angel
- Insomniac member
- De la: MM
- Inregistrat: 2007-05-07
Asher,esti o fata f puternica
anabella_n ...eu nu ma referam la situatiile in care te desparti de partener pt ca ceva nu merge,te-a inselat si etc.Ci daca totul merge bine ...voi spuneati ca toate femeile vor fi curioase cum e cu altul.Eu cu chestia asta nu sunt de acord.Atata timp cat totul merge bine nu ma intereseaza cum ar fi cu altul nici in ruptul capului.
Ultima oara a fost editat de Andra123 (2009-09-13 21:04:37)
★★★ Candle light, moon light, star light, The brightest glow is from love light ★★★
- anabella_n
- Hero member
- Inregistrat: 2009-04-17
nu eu am spus lucrurile alea, andra. eu am spus ca e de preferat sa nu spui din start "niciodata", pt ca nu stii in ce situatii te pune viata. pt ca nici eu nu sunt de parere ca daca totul merge ok, chiar daca e primul, sa o faci si cu altul pt ca esti curioasa. la mine nu a mers ok cu primul, nu sexul, relatia in sine. nici cu al doilea. si tot asa. in final m-am oprit la sotul meu, cu care ma inteleg din toate punctele de vedere. end of story. ca a trebuit sa fac sex si cu altii inaintea lui, e legea firii, se intampla frecvent cand ai relatii, mai ales de durata, cum am avut eu mereu inaintea lui
- andrulina
- Addicted member
- Inregistrat: 2008-09-17
topicul asta se refera la cati parteneri am avut si din dpdv sexual? daca da unul singur am avut cu care am facut si sex
- LadyPink
- Platinum member
- De la: el din brate
- Inregistrat: 2008-12-20
- Site
Kata, libertinismul nu-si are locul printre "sa dea domnul sa fie si ultimul daca tot a fost primul" si ''n-are cum sa ma insele pentru ca totul e perfect si va ramane perfect, iar el sigur nu e genu'" ...
- dea_di
- Platinum member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2008-01-16
"Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?"
- andreutza89.dreaming
- Full member
- Inregistrat: 2009-08-12
“Dragostea noastra a inceput k o scanteie.Niciunul din noi nu a simtit cand sa aprins focul magic intre noi.Tot ce ne amintim e k am fost rapusi de o dragoste si de care nu ne putem vindeca...:k�ra:
- wild_wind
- Platinum member
- De la: tara nimanui
- Inregistrat: 2008-08-14
perfect adevarat katalina...asta spuneam si eu... nu vreau sa descurajez....dar ..asta credeam si eu la varsta voastra...eram pura si cuminte,maritata,cu un sot care era plecat si imi spunea ca ma iubeste ,dar si-o tragea cu o elvetianca...iar eu sustineam sus si tare ca el nu ma inseala si ca nu as putea sa fac vreo prostie cu altul...pana a venit si mi-a spus ca aia e gravida.... dupa un anumit nr de ani...in relatia mea cu austriacul...cand am plecat in romania si apoi m-am intors...am aflat de la el ca dupa 2 litri de vin,si-a pus-o cu una.... pana la varsta de 25 de ani am crezut ca voi fi femeia unui singur barbat....cum crede-ti si voi.... viata insa iti ofera atatea surprize...... barbatii in general vor variatie,ptr ca...sotia nu e buna in pat sau are celulita acum sau nu mai vrea sa i-o suga ptr ca acum au copii sau este prea obosita de atata servici,mancare,calcat,copii..incat nu-i mai arde de sex....si muuuuulte altele.... ma bucur insa ptr voi,ca o spune-ti cu atata convingere,incat tind sa va cred...pana vor mai trece cativa ani....
VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!!
- taisha
- Hero member
- De la: bucuresti
- Inregistrat: 2008-01-17
aveti dreptate cu "niciodata sa nu spui niciodata" dar nu va inteleg cu acea curiozitate de a incerca si cu altul.. Daca treceti la altul, nu va loveste iar curiozitatea? si nu va ganditi ca la cati barbati sunt pe lume, cu siguranta sunt altii si mai si? Si apoi ce sa facem? sa cautam altul, si apoi altul, si iar altul? De ce sa nu ma multumesc cu barbatul pe care il am langa mine, chiar daca a fost singurul, atata timp cat el ma satisface, ma simt fericita si implinita?
- Finesse
- Banat
- Inregistrat: 2009-01-16
atunci cand ai avut 1 partener, da, te loveşte curiozitatea, pentru că practic nici nu ai termen de comparaţie pentru capacităţile lui sexuale, oric?t de bine te-ai simţi şi satisfăcută cu el, te ?ntrebi: oare se poate şi mai bine? si treci la al 2-lea, care o sa fie mai bun ?n pat sau mai prost şi na, apoi vezi ce faci
Goodnight moon
- wild_wind
- Platinum member
- De la: tara nimanui
- Inregistrat: 2008-08-14
si tu ai dreptatea ta taisha.... vezi tu...daca nu imi facea ce mi-a facut...si azi eram cu cel pe care il veneram si langa care ma simteam implinita,fiind primul din viata mea,fiind bun in pat...etc...etc... am fost cuminte si casatorita,l-am asteptat 6 ani,fara sa mi-o pun cu altii,ca de,eram femeie de casa....cu toate ca urlau hormonii in draci...dar,am fost cuminte... apoi,odata cu varsta,am zis...ce proasta sunt...daca ei pot sa fie cu mai multe si nimeni nu-i catalogheaza...eu ca femeie de ce sa ma simt ,,curva,, ca vreau pur si simplu sa merg mai departe in viata???? vezi...eu nu m-am referit la a insira barbatii ca pe sosete..ci doar de a merge mai departe in viata,incercand cu altul...si cu altul...pana il gasesti pe cel cu care vrei sa ramai si el sa ramana cu tine....asta este...
VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!!
- extra
- Banat
- Inregistrat: 2009-06-11
Eu sunt de parere ca oamenii isi fac singuri rau. Si asta pentru ca toate lucrurile sunt tratate cu prea multa usuratate; si mai ales fara nici un pic de teama... Cum ati spus si voi: chiar daca ati avea un singur partener -si acela va este fidel- voi tot va temeti ca intr-o zi ar putea calca stramb. (Poate nu acum; dar peste 5, 10, 15 ani de casnicie). Oamenii traiesc in nesiguranta. Singurul lucru care l-ar mai putea tine in frau pe om ca sa nu insele atunci cand apare ispita, ar fi teama de Dumnezeu. Atunci omul si-ar spune: "Nu pot sa fac asta Doamne, pentru ca in primul rand ti-as face rau Tie, apoi sotiei/prietenei mele pe care Tu o iubesti mai mult decat o iubesc eu; si nu vreau sa-mi vand/pierd mantuirea in schimbul unei placeri trecatoare, ruinandu-mi totodata atat viata mea, cat si a sotiei/prietenei pe care Tu mi-ai dat-o ." Este cam lunga fraza; totusi, este cat se poate de adevarata. Dar oare cine se mai teme astazi de Dumnezeu?
Doua versete le voi pune aici; nu vreau comentarii. Fiecare sa mediteze singur(si in dreptul lui) la ele: 1."Nu pot pedepsi pe fetele voastre pentru că sunt curve, nici pe nurorile voastre pentru că sunt preacurve, căci ei ?nşişi se duc la o parte cu nişte curve, şi jertfesc ?mpreună cu desfr?natele din temple. Poporul fără minte aleargă spre pieire."(Osea4:14)
2."Nu strigă către Mine din inimă, ci se bocesc ?n aşternutul lor; [...] şi se răzvrătesc ?mpotriva Mea."(Osea7:14)
http://setapartlife.com/Faithfully_%7BOriginal%7D.html"...Orice ni se da bun si orice dar desavarsit este de sus, pogorandu-se de la Tatal luminilor, in care nu este schimbare, nici umbra de mutare"Iacob 1:17
- andrulina
- Addicted member
- Inregistrat: 2008-09-17
Finesse a scris:atunci cand ai avut 1 partener, da, te loveşte curiozitatea, pentru că practic nici nu ai termen de comparaţie pentru capacităţile lui sexuale, oric?t de bine te-ai simţi şi satisfăcută cu el, te ?ntrebi: oare se poate şi mai bine? si treci la al 2-lea, care o sa fie mai bun ?n pat sau mai prost şi na, apoi vezi ce faci
nu neaparat depinde de fata...daca iti iubesti partenerul si esti multumita de el nu te intrebi cum o fi cu altul...
- albinuta_vesela
- Insomniac member
- Inregistrat: 2007-07-23
andrulina a scris:Finesse a scris:atunci cand ai avut 1 partener, da, te loveşte curiozitatea, pentru că practic nici nu ai termen de comparaţie pentru capacităţile lui sexuale, oric?t de bine te-ai simţi şi satisfăcută cu el, te ?ntrebi: oare se poate şi mai bine? si treci la al 2-lea, care o sa fie mai bun ?n pat sau mai prost şi na, apoi vezi ce faci
nu neaparat depinde de fata...daca iti iubesti partenerul si esti multumita de el nu te intrebi cum o fi cu altul...
asta spuneam si eu mult mai sus.
- sleeping_beauty
- Addicted member
- Inregistrat: 2006-11-23
- Asher
- Full member
- Inregistrat: 2009-09-05
Eh..asta e.. Acum nu mai am ce face, doar sa incerc sa las totul in urma.
Fetelor, e alegerea voastra. Eu nu vreau sa traiesc o viata intreaga gandindu-ma ca, in timp ce nu e cu mine, iubi ma inseala. Sunt anumite lucruri ce ma fac sa am incredere deplina in el..si stiu ca nu m-ar insela. Sper ca, odata cu trecerea timpului, lucrurile nu se vor schimba. Dar acum bag mana in foc pentru el. Si..nici nu sunt curioasa sa aflu cum e cu altul. El a stiut mereu sa se poarte cu mine cu multa atentie, tandrete, dragoste..si ma face mereu sa ma simt in al noualea cer. Il iubesc si nu ma pot imagina in bratele altuia (mai ales ca am trecut printr-un viol). Am nevoie de multa iubire si siguranta pentru a putea sa o fac cu altul. Incercati sa nu mai generalizati. Mai sunt femei si barbati care isi doresc sa ofere tot ce au unei singure persoane. Eu sunt fericita ca am gasit unul dintre ei.
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|