homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Cati parteneri ati avut pana acum?-37

#685 2009-09-17 15:16:11

ionela
Insomniac member
Inregistrat: 2006-03-24

Re: cati parteneri ati avut pana acum?

eu tot la unul am ramas de acum 4 ani si 1 luna

#686 2009-09-17 20:58:21

fallen_angel
Insomniac member
De la: MM
Inregistrat: 2007-05-07

Katalyna2311 a scris:

Pai doar e virgina wink

Pai virgina esti prima data lol.Apoi treptat poti invata.Nu stiu cum este daca ambii sunt virgini....Al meu are experienta si a avut ce sa ma invete.

★★★ Candle light, moon light, star light,
The brightest glow is from love light ★★★   

happydance  happydance  happydance

#687 2009-09-17 21:22:03

andrulina
Addicted member
Inregistrat: 2008-09-17

asa si la noi...eu virgina el mai avusese cateva relatii si am invatat totul impreuna timp de 7 ani aproape si aveam o viata sexuala suuuper hjarta cel putin el mi-a zis ca nicio fata nu l-a excitat cum o faceam eu....era nevoie doar de simpla mea prezenta langa el si deja era pus pe toate cele lol stiu ca prietena mea mereu era "invidioasa" ca al ei nu era asa se excita mai greu
cred ca depinde f mult de chimia dintre cei doi, iar sexul e minunat cand exista pasiune, iubire, fantezii....se invata sexul chiar daca partenerul nu e f experimentat in timp cei doi devin experti

#688 2009-09-17 21:24:26

Elena-Octaviana
New member
De la: USA
Inregistrat: 2009-03-31

Andra123 a scris:

Katalyna2311 a scris:

Pai doar e virgina wink

Pai virgina esti prima data lol.Apoi treptat poti invata.Nu stiu cum este daca ambii sunt virgini....Al meu are experienta si a avut ce sa ma invete.

Acum... nu sunt de acord cu faza aia ca daca ei au dreptul sa experimenteze cu mai multe si apoi se aseaza la casa lor, atunci si femeile pot sa faca la fel. Pentru ca oricat ne-am dori noi sa nu fie discriminare, stiti bine ce se spune despre fetele care umbla din oala-n poala big_smile Ca vor fetele sau nu, asta e eticheta. Sa fim realisti.

Ultima oara a fost editat de Elena-Octaviana (2009-09-17 21:25:10)

I don't just imitate, I become.

#689 2009-09-25 10:48:44

albinuta_vesela
Insomniac member
Inregistrat: 2007-07-23

Elena-Octaviana a scris:

Acum... nu sunt de acord cu faza aia ca daca ei au dreptul sa experimenteze cu mai multe si apoi se aseaza la casa lor, atunci si femeile pot sa faca la fel. Pentru ca oricat ne-am dori noi sa nu fie discriminare, stiti bine ce se spune despre fetele care umbla din oala-n poala big_smile Ca vor fetele sau nu, asta e eticheta. Sa fim realisti.

e adevarat. prejudecata asta exista. problema este ca o alimentam si noi, femeile.
nu ne convine inegalitatea asta. vrem si noi sa fim tratate  precum sunt ei, dar ii admiram pe cei "experimentati", care au avut multe femei, asta presupunand ca sunt buni la pat. unele vor neaparat un barbat cu experienta in materie de sex, "ca sa aiba de la cine invata" si bla bla-uri din astea.

eu personal ii dispretuiesc pe indivizii despre care vorbesc mai sus. nu-mi trezesc admiratie, nici respect. sunt si ei niste "curve". ma refer strict la cei care umbla din floare in floare ca sa mai bifeze una si inca una.... sa le creasca "cota".

Ultima oara a fost editat de adina84 (2009-09-25 10:50:09)

Publicitate

loading...

#690 2009-09-25 12:44:13

my_aa
Insomniac member
Inregistrat: 2007-10-29

In viata niciodata nu stii ce te asteapta. Se pot intampla multe lucruri neprevazute. Oamenii se mai schimba. Si de asta merg si eu tot pe principiul niciodata sa nu spui niciodata.
Cand eram in primul an de facultate eram impreuna cu cineva de 4 ani, si nici nu imi trecea prin cap ca ne-am putea despartii vreodata. Eram sigura pe vremea aia ca voi ramane cu el, aveam si planuri de casatorie chiar. Si dupa 1 an eu eram cea care a pus capat relatiei definitiv, asta dupe ce ne mutasem impreuna in urma cu vreo 2-3 luni.
Bineinteles ca am avut si motive intemeiate.
Faptul ca eram independenta intr-un fel sau altul, m-a facut sa vad altfel viata. Mi-am dat seama de multe lucruri. Si ii multumesc si acum lui Dumnezeu, sau sortii, intamplarilor care mi-au deschis ochii.

„Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.”

#691 2009-11-09 08:33:12

kudica21
Membru
Inregistrat: 2009-11-09

Ce va agitati toate p-aici : 'unul si SPER forever'. Pey da normal ca nimeni nu isi doreste sa se desparta si sa caute in continuare. DAR din pacate lucrurile nu se imtampla asa cum iti planuiesti, sau cum ai gandi tu ca ar fi mai bine. Viata te poate lua prin surprindere. Eu am inceput la 15 ani si am stat cu respectivul 5 ani, dupa care mi-a ajuns. De atunci am ajuns la 20 parteneri, si daca ma uit inapoi nici nu mi se pare asa de mult. Nu mi s pare ceva rusinos, dimpotriva, ma bucur ca sunt unde sunt acum, am invatat foarte mult (nu dpdv sexual, ci din punct de vedere al relatiilor), inveti sa cunosti barbatii. Am invatat un lucru: Daca nu esti victima, esti pradator, si vice versa. Si mi se pare o tampenie in ziua d azi sa iti intrebi perechea: 'vai draga, dar tu cu cati ai fost inaintea mea?'. Si mai penibil mi se pare sa minti. 'Ooo,stii, numai cu doi, drept cine ma iei?' Raspunsul ar putea fi in mintea lui: ('drept una suficient de lipsita de experienta ca sa pot manipula'). Asa ca fetelor, luati baietii drept exemplu, ei nu se streseaza cu probleme de genul asta, si sunt mult mai fericiti si mai putin judecati de societate.
De asemenea, am observat la cuplurile mai vechi ca majoritatea cazurilor de infidelitate se datoreaza curiozitatii. De aceea fug cand intalnesc un barbat fara experienta. Daca o persoana a experimentat ce era de experimentat in tineretile lor, cand va veni vorba de o relatie serioasa nu va mai fi nimic care sa ii tenteze sa calce stramb.

P.S. Acum sunt intr-o relatie cu un tip pe care l-am intalnit intr-un bar prin niste prieteni. Am decis la inceput sa avem o relatie pur sexuala pentru ca amandoi urma sa plecam la treburile noastre in 3 luni. Am fost sinceri unul cu altul despre experienta fiecaruia si ne-am simtit bine impreuna fara sa ne judecam unul pe altul. Eu fusesem cu 18 inainte, el cu 48. Intamplarea a facut sa ne intalnim la un an dupa aceea si ne-am indragostit. Nu exista gelozie, nu exista nimic de genul asta intre noi, doar comunicare si independenta. Acuma suntem intr-o relatie serioasa si vorbim deschis despre orice, dar ma trateaza cu mai mult respect decat oricare altul dinaintea lui. Nu stiu unde va duce relatia si nu indraznesc sa stau sa imi fac planuri de viitor, dar totul pare foarte promitator.

In concluzie, sfatul meu personal este sa fiti non-comformiste, sa faceti doar ceea ce va face pe voi fericite, si nu uitati e ca o viata implinita inseamna sa imbatranesti langa cineva care intr-adevar te respecta si te poate satisface. O viata implinita nu inseamna neaparat un numar cat mai mic de parteneri. Nu imi este rusine ca am cautat pana am gasit, si nu ma ghidez dupa etaloane sociale. Iar daca vreodata as intalni vreun barbat asa-zis 'perfect' dar care m-ar judeca pentru o chestiune atat de superficiala, atunci el clar nu e o persoana pe care as dori-o sa o am langa mine si nu ma uit in spate.

#692 2009-11-09 13:16:21

my_aa
Insomniac member
Inregistrat: 2007-10-29

dea_di a scris:

bai toate ca toate, dar voi nu va tavaliti pe jos cand le auziti pe unele: "iubitelul meeeeuuu (iepuras, motanas, ursulet, purcelus, strumfulet etc etc etc)...are ochi doar pt mine, nici macar nu se uita dupa altele!!!!"? rotfl rotfl rotfl

Cunosc personal un cuplu cu vechime, in care chiar asa stau lucrurile, chiar daca e mai greu de crezut, sau daca se intampla mai rar big_smile
Depinde foarte mult si de fiecare barbat in parte, de valorile pe care le are... pentru ca asa cum sunt diferente mari de mentalitate intre femei, la fel e si la ei.
In cuplul pe care l-am dat exemplu, el ii face ei toate poftele, cuvantul ei e lege pentru el, lol niciodata nu o jigneste, nu o contrazice, mereu ii ia apararea, nu face glume proaste cu ea, si ea nu se comporta tocmai frumos cu el, asa cum ar merita. Si cu toate astea, el e asa cum am spus...
Se intampla mai rar, dar exista cazuri...
Acum depinde si de ce-i trebuie fiecaruia sa fie fericit, unii se multumesc asa, altii nu... e relativa chestia...

„Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.”

#693 2009-11-09 23:50:59

albinuta_vesela
Insomniac member
Inregistrat: 2007-07-23

sigur ca exista si astfel de cupluri. putine, ce-i drept.  bravo lor ! sau mai bine zis, norocul lor ! sa le traiasca smile
apropo, si eu cunosc un cuplu precum cel pe care il descrie mai sus my_aa

si ca sa le exasperez pe fetele de mai sus chicot: 1 si sper ca e "forever and ever" tongue
eu sper, daca viata mea va lua alta torsura, sper macar sa nu fiu nefericita si sa nu il fac sa sufere.

Ultima oara a fost editat de adina84 (2009-11-09 23:52:48)

#694 2009-11-10 09:24:04

kazbicca
New member
Inregistrat: 2009-10-18

Elena-Octaviana a scris:

Andra123 a scris:

Katalyna2311 a scris:

Asta sună ceva de genul "el are voie, eu nu" lol
De ce să aibă doar el experienţă?  va Păi c?nd o să dea de mine, o virgină care habar nu are ce-i ală sex, nu o să fugă el după un timp după alte femei?

Adica daca nu te-ai lasat calarita de mai multi automata inseamna ca esti proasta in pat? rotfl
Tu te-ai gandit macar putin inainte sa scrii chestia asta?
Poti invata ff multe de la partenerul tau si in timp sa ajungi sa fi super buna la pat.Chiar mai buna decat altele care nici nu mai tin minte cu cati s-au culcat wink
Nu asa se invata....si ei sunt diferiti si nu ii excita pe toti aceleasi chestii.Iar pe iubitul tau tu stii cel mai bine cum sa-l inebunesti,sti tot ce-i place etc.

Super Anrdra, eu sunt de acord cu tine.

Sunt de acord si eu cu Andra, cu o singura mentiune: chiar prima data daca esti virgina.. nu esti tocmai cea mai grozava, dar sigur ca poti evolua pe parcurs si tot dar mnah ca nu stralucesti din prima lol de exemplu eu, prima data, am fost un fel de straight face, altele presupun ca se mai si plang etc etc. Dar e adevarat ca numarul partenerilor nu conteaza ca sa fii buna la pat, conteaza cata pasiune ai in tine si asa mai departe. buga

Ultima oara a fost editat de kazbicca (2009-11-10 09:35:46)

#695 2009-12-21 02:02:48

maria123
Full member
Inregistrat: 2007-06-22

4 ....primul dupa o relatie de 4 ani am facut sex si ne-am desp la jumate de an dupa,al doilea a fost cel mai bun prieten..o singura data si nu a fost cea mai fericita idee...al 3-lea dupa o relatie de jum de an ,am facut o sing data sex si a fost destul de neplacut si al 4-lea e prietenul meu actual cu care sunt de 4 ani...smile

Ultima oara a fost editat de maria123 (2009-12-21 02:03:39)

#696 2009-12-21 11:48:51

anndreiutzaca
Sr. member
De la: far..far away
Inregistrat: 2009-08-13

1 si bun     par

Mami de Iustinel puss
Toti copiii sunt minunati atunci când sunt iubiti !

"Părinții nu sunt altceva decât nişte copii mari până când copii lor îi târăsc în maturitate (de obicei cu multă agitație şi cu multe țipete)." Stephen Covey

#697 2009-12-21 13:37:46

Melany1
Banat
Inregistrat: 2008-02-07

kazbicca a scris:

Dar e adevarat ca numarul partenerilor nu conteaza ca sa fii buna la pat, conteaza cata pasiune ai in tine si asa mai departe. buga

eu as spune ca asta tine de compatibilitate

#698 2009-12-21 14:24:52

1ul1an
Full member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2009-11-08
Site

Melany1 a scris:

kazbicca a scris:

Dar e adevarat ca numarul partenerilor nu conteaza ca sa fii buna la pat, conteaza cata pasiune ai in tine si asa mai departe. buga

eu as spune ca asta tine de compatibilitate

Oare de ce mi se pare cunoscuta replica ?  coffestudiu

O femeie ar dori ca un singur barbat sa-i satisfaca toate dorintele, pe cand un barbat                                                                   si-ar dori ca toate femeile sa-i satisfaca singura lui dorinta diablo

#699 2009-12-21 14:26:02

Melany1
Banat
Inregistrat: 2008-02-07

adica???explica

Ultima oara a fost editat de Melany1 (2009-12-21 14:26:16)

#700 2009-12-22 15:53:34

AyraBlack
Sr. member
Inregistrat: 2008-08-29

kazbicca a scris:

Elena-Octaviana a scris:

Andra123 a scris:

Adica daca nu te-ai lasat calarita de mai multi automata inseamna ca esti proasta in pat? rotfl
Tu te-ai gandit macar putin inainte sa scrii chestia asta?
Poti invata ff multe de la partenerul tau si in timp sa ajungi sa fi super buna la pat.Chiar mai buna decat altele care nici nu mai tin minte cu cati s-au culcat wink
Nu asa se invata....si ei sunt diferiti si nu ii excita pe toti aceleasi chestii.Iar pe iubitul tau tu stii cel mai bine cum sa-l inebunesti,sti tot ce-i place etc.

Super Anrdra, eu sunt de acord cu tine.

Sunt de acord si eu cu Andra, cu o singura mentiune: chiar prima data daca esti virgina.. nu esti tocmai cea mai grozava, dar sigur ca poti evolua pe parcurs si tot dar mnah ca nu stralucesti din prima lol de exemplu eu, prima data, am fost un fel de straight face, altele presupun ca se mai si plang etc etc. Dar e adevarat ca numarul partenerilor nu conteaza ca sa fii buna la pat, conteaza cata pasiune ai in tine si asa mai departe. buga

Conteaza mult si partenerul. Daca el se excita ft greu, iar eu nu am nevoie de mai mult de 5 min de preludiu, e o problema. Daca el isi da drumul mult prea repede, extrem de repede, iar eu nu termin, iar e o problema. Iar eu pun pasiune in ceea ce fac.

Si cred ca intr-o oarecare masura conteaza si numarul partenerilor. De la fiecare tip cu care m-am culcat am invatat altceva, fiecare tip se excita in alt mod si e chiar fascinant. Ca nu este o reteta universal valabila. Dar .. depinde si ca privesti sexul. Eu il privesc ca pe o necesitate fizica.

#701 2009-12-22 23:33:54

maria123
Full member
Inregistrat: 2007-06-22

nu cred ca are neaparat importanta numarul ....in princiupiu daca ar fi mai multi ai sti ce sa ceri,ai ajunge probabil sa te cunosti mai bine ,si ai putea sa spui ca actualul e sau nu bun in pat in cunostinta de cauza...asta e parerea mea,evident,nu trebuie sa fie impartasita de toata lumea.MIe mi-ar fi placut sa fi ramas cu primul meu partener...pe de o parte...pt ca ma gandesc ca intr-un fel fiecare relatie pe care o ai te consuma ...insa asa a fost sa fie..nu eram fericita cu el si nu puteam sa raman doar pt ca a fost primul.
Ma bucur pt fetele are au norocul sa ramana cu primul partener sexual,insa cred ca sunt destul de rare cazurile in ziua de astazi:)

#702 2009-12-23 21:00:14

lala_smthin
New member
Inregistrat: 2009-12-15

3....primul relatie de 6 ani(virgini amandoi-a fost superb ,am invatat unu de la celalalt,am crescut impreuna) al 2lea o greseala(dupa ce ne-am desp ,credeam k asta ma va face sa uit.bullshit) si al 3lea actualul prieten pe care-l ador si abia astept sa se intoarca acasa:x

#703 2009-12-23 21:08:15

puffball
Sr. member
De la: wonderland
Inregistrat: 2009-04-23

maria123 a scris:

nu cred ca are neaparat importanta numarul ....in princiupiu daca ar fi mai multi ai sti ce sa ceri,ai ajunge probabil sa te cunosti mai bine ,si ai putea sa spui ca actualul e sau nu bun in pat in cunostinta de cauza...asta e parerea mea,evident,nu trebuie sa fie impartasita de toata lumea.MIe mi-ar fi placut sa fi ramas cu primul meu partener...pe de o parte...pt ca ma gandesc ca intr-un fel fiecare relatie pe care o ai te consuma ...insa asa a fost sa fie..nu eram fericita cu el si nu puteam sa raman doar pt ca a fost primul.
Ma bucur pt fetele are au norocul sa ramana cu primul partener sexual,insa cred ca sunt destul de rare cazurile in ziua de astazi:)

mai eu sper sa raman unul din cauzele alea rare rotfl

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.