homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Cati parteneri ati avut pana acum?-38

#704 2009-12-23 21:49:58

ani88
Full member
Inregistrat: 2008-06-17

Re: cati parteneri ati avut pana acum?

E chestie de varsta. La 20 de ani ORICUM  ar fi primul barbat  de obicei cam orice fata spera si face tot felul de giumbuslucuri ca sa fie forever- desi n-o sa recunoasca asta public- hell, cel putin mie mi s-ar fi parut shameful sa declar vreo dulcegarie public. Peste ani iti dai seama cat de dobitoc posibil sa fi fost respectivul si cat de fraiera fata. Ca mama de fata, ma bucur mult ca fetele sunt din ce in ce mai "smecherutze" si experimentate devreme, desi...nu stiu daca ceva intr-adevar poate fi evitat daca e sa se intample...

Ultima oara a fost editat de ani88 (2009-12-23 21:55:48)

I love you. Remember. They cannot take it

#705 2009-12-24 00:34:24

maria123
Full member
Inregistrat: 2007-06-22

puffball a scris:

maria123 a scris:

nu cred ca are neaparat importanta numarul ....in princiupiu daca ar fi mai multi ai sti ce sa ceri,ai ajunge probabil sa te cunosti mai bine ,si ai putea sa spui ca actualul e sau nu bun in pat in cunostinta de cauza...asta e parerea mea,evident,nu trebuie sa fie impartasita de toata lumea.MIe mi-ar fi placut sa fi ramas cu primul meu partener...pe de o parte...pt ca ma gandesc ca intr-un fel fiecare relatie pe care o ai te consuma ...insa asa a fost sa fie..nu eram fericita cu el si nu puteam sa raman doar pt ca a fost primul.
Ma bucur pt fetele are au norocul sa ramana cu primul partener sexual,insa cred ca sunt destul de rare cazurile in ziua de astazi:)

mai eu sper sa raman unul din cauzele alea rare rotfl

cati ani ai?smile

#706 2009-12-29 23:19:14

queeen
New member
Inregistrat: 2009-11-14

eu cred ca nr partenrilor contaza f mult daca esty fata....mi se pare ff aiurea sa ai 40 la fundul tau!!aia nu cred k  mai pote numi o femeie ci w.c-urile barbatziilor..!!parerea mea..eu am unul si sincer momentan cred k imi ste de ajuns

te ador bubu angel patfierbinte

#707 2009-12-29 23:46:58

OmniaVincitAmor
Insomniac member
Inregistrat: 2009-03-22

Pai si la tipi de ce e ok sa fie cu nu stiu cate? Ei ce sunt,vibratoare publice? Carei femei ii convine sa stie ca specimenul din dotare si-a scaldat jucaria in enspe p*zde? "Da,dom'le,da' are experienta"... las-o dracu de experienta,ca pe aia o capeti si cu o singura persoana,nu iti trebuie o suta !
Turbez cand le aud pe alea care au fost virgine si zic despre cel care le-a dezvirginat "ma bucur ca iubi meu e experimentat,ca sexul e mai bun". Adica ea,nestiutoare virgina,stie care-i diferenta intre sex bun si sex prost ... ca are termen de comparatie,desi a fost cu un singur tip. Si daca tot sunt ele abia scapate de povara virginitatii si se cred proaste la pat,ce se gandesc? "Hai macar boul asta sa stie ce face"... Wrong... foarte wrong. Sexul se invata in doi,cand exista sentimente la mijloc. Scula lui nu e o jucarie,care devine mai interesanta cu cat a trecut pe la mai multi posesori...

Later edit: a nu se intelege ca ma refer la cineva anume. Generalizez. Aud si eu discutii,si raman cu sechele...

Ultima oara a fost editat de ShineOfBlood (2009-12-29 23:51:13)

#708 2009-12-30 11:22:52

anca90
Platinum member
Inregistrat: 2008-07-16

ShineOfBlood a scris:

Turbez cand le aud pe alea care au fost virgine si zic despre cel care le-a dezvirginat "ma bucur ca iubi meu e experimentat,ca sexul e mai bun". [...]
Sexul se invata in doi,cand exista sentimente la mijloc.

tummenupp
la inceputurile adolescentei imi doream ft mult sa incep cu un baiat virgin; visam la o poveste frumoasa de dragoste, cu un baiat pur, care sa fie doar al meu si eu doar a lui, iar sexul sa vina ca o consecinta a iubirii, nicidecum ca o satisfacere a nevoilor. din fericire, d-zeu mi-a daruit exact ce mi-am dorit tongue

cred ca cele care sustin ca pt ele a contat experienta si nu puritatea, fie (se) mint, fie sunt firi ft pragmatice, care si-au inceput activitatea sexuala din curiozitate sau pasiune.

Publicitate

loading...

#709 2009-12-30 13:30:50

carmen_21
Insomniac member
De la: ei
Inregistrat: 2008-03-19

anca90 a scris:

a inceputurile adolescentei imi doream ft mult sa incep cu un baiat virgin; visam la o poveste frumoasa de dragoste, cu un baiat pur, care sa fie doar al meu si eu doar a lui, iar sexul sa vina ca o consecinta a iubirii, nicidecum ca o satisfacere a nevoilor. din fericire, d-zeu mi-a daruit exact ce mi-am dorit tongue

cred ca cele care sustin ca pt ele a contat experienta si nu puritatea, fie (se) mint, fie sunt firi ft pragmatice, care si-au inceput activitatea sexuala din curiozitate sau pasiune.

e na  rotfl2
pe mine nici nu ma flateaza f tare, nici nu ma deranjeaza ca a fost cu nu stiu cate inaintea mea... normal ca asta nu inseamna ca e cel mai experimentat din lume si nu ma va insela niciodata, pt ca asta se poate intampla si daca e virgin s il roade curiozitatea si daca a fost cu 100 inainte
deci nimic nu e sigur
insa eu personal nu l-as fi preferat virgin!

si revenind la subiect, clar e o diferenta intre femeile care fac sex cu n barbati si barbatii care o fac cu n femei...  si e o diferenta si o etichetare "stabilita"de societate... de unele femei si majoritatea barbatilor.
acuma` nah, fiecare face cum vrea cu pasarica  ei big_smile

Everything will be ok in the end.
If it's not ok, it's not the end.

#710 2009-12-30 13:38:38

OmniaVincitAmor
Insomniac member

Pai tocmai...e ceva impus de societate. Adevarul e ca si barbatii sunt curve cand umbla cu nu stiu cate,dar pana acu' nu s-a sculat nimeni sa le spuna. smile Nu-i nimic. Cand o sa gasesc eu unul,o sa-i spun. smile
Un barbat nu are nevoie sa-si demonstreze capacitatile la cat mai multe p*zde... e in stare s-o satisfaca pe una cum trebuie si atat. smile Ceea ce inseamna ca lumea duce lipsa de barbati,iar asta e trist.
Am auzit pe aici multe povesti cum ca prietenul e experimentat,da' tipa n-a avut in viata ei un orgasm. Oh,si aici va mai ajuta experienta lor,scumpelor? Nici un orgasm nu va pot oferi,si in cazul asta tot conteaza experienta lor?

Ultima oara a fost editat de ShineOfBlood (2009-12-30 13:42:09)

#711 2009-12-30 15:28:10

puffball
Sr. member
De la: wonderland
Inregistrat: 2009-04-23

mai, dar orgasmul nu ti-l da partenerul, adica normal ca si el contribuie la asta smile)dar ca sa ai orgasm trebuie sa stii tu ce si cum sa faci, adica tu sa te concentrezi acolo sa ai parte de orgasm chicot in cea mai mare parte depinde de fata daca are sau nu are orgasm

Ultima oara a fost editat de puffball (2009-12-30 15:35:46)

#712 2009-12-30 15:43:46

OmniaVincitAmor
Insomniac member

Conteaza si de el. Cu fostul puteam sa ma concentrez pana la calendele grecesti... si orgasmul nu venea decat ocazional. Eu ziceam de faptul ca multe proaste (pentru ca nu le pot numi altfel) considera ca vaaaai,e o minune daca partenerul e mai experimentat. Desi pe multe dintre ele ala experimentat nu le poate satisface. Pai si atunci care-i smecheria? Si-a scaldat scula in enspe p*zde,satisfactia nu exista sau se poate si mai bine,si atunci ce faci,iti repeti tie si celor din jur ca "da,mai,dar macar are experienta"? E ceva prostesc...si lately aud tot mai multe tipe care fac asa ceva...

#713 2009-12-30 15:46:46

YoHanna
Insomniac member
Inregistrat: 2007-05-31

experimentat pt k a avut mai multe femei?asta chiar e o prostie...
cine stie...poate nici jumate din alea nu au fost multumite de el rotfl

hjarta "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" hjarta

#714 2009-12-30 15:54:41

OmniaVincitAmor
Insomniac member

Pai exact asta zic si eu... poti fi experimentat mai mult decat trebuie cu o singura persoana. Eu am ajuns sa-l termin pe al meu in 40 de secunde (mentionez ca pe el il tine foarte mult pana sa se termine,de obicei) ,si nu pentru ca as fi calarit nu stiu cate p*li before him... asta e o tampenie. Poti sa experimentezi tot ce iti trece prin minte si cu o singura persoana,nu iti trebuie mai multe. Si e si mai placut pentru tine,dpdv emotional,ca faci asta alaturi de persoana iubita... nu vad care e satisfactia celui 'experimentat' ca trece pe la nu stiu cate tipe si dup-aia se indragosteste si poate nu ajunge sa-si satisfaca marea iubire. Si nu vad cu ce o incalzeste pe o tipa faptul ca gagicul e experimentat,daca ea considera ca e loc si de mai bine... neutral

#715 2009-12-30 16:51:58

carmen_21
Insomniac member
De la: ei
Inregistrat: 2008-03-19

ShineOfBlood a scris:

Pai exact asta zic si eu... poti fi experimentat mai mult decat trebuie cu o singura persoana. Eu am ajuns sa-l termin pe al meu in 40 de secunde (mentionez ca pe el il tine foarte mult pana sa se termine,de obicei) ,si nu pentru ca as fi calarit nu stiu cate p*li before him...

punk  me2

Everything will be ok in the end.
If it's not ok, it's not the end.

#716 2009-12-30 18:24:05

queeen
New member

eu cred k experienta unei femei se poate castiga doar cu un singur barbat!!categoric si barbatul poate fii o "curva"..da asta numai in ochii unei femei...mie imi vine sa vomit knd aud k unul are 40 e femei la pat!!ala mi se pare un obsedat...

#717 2009-12-30 18:39:52

OmniaVincitAmor
Insomniac member

Nu... inseamna ca ala n-a fost in stare s-o tina pe prima in pat langa el. smile Si nici pe a2a...si nici pe a 39a smile

#718 2009-12-30 20:18:11

jessyca
Full member
De la: Neverland
Inregistrat: 2009-12-30

1 dar se pare k urmeaza al 2 lea   visslar

Be obscene, be, be, obscene
Be obscene, baby, and not heard.......18 18

#719 2009-12-30 21:30:07

Monica999
Hero member
Inregistrat: 2009-03-11
Site

queeen a scris:

eu cred k experienta unei femei se poate castiga doar cu un singur barbat!!categoric si barbatul poate fii o "curva"..da asta numai in ochii unei femei...mie imi vine sa vomit knd aud k unul are 40 e femei la pat!!ala mi se pare un obsedat...

Al meu cred ca a atins numarul asta (el nu mi-a spus sigur dar banuiesc din cate am inteles). Daca stati sa va ganditi nu sunt multe pentru un tip sau o tipa e o anumita varsta. Daca iti incepi viata sexuala la 15 ani (nu ca al meu, ca nu stiu cand a inceput), si ai 27 (cum are al meu) inseamna 3 femei si ceva pe an sau barbati. Mi se pare normal. Adica daca nu ai avut norocul sa intalnesti o persoana care sa iti atraga atentia e normal sa incerci pana gasesti.

SI la pat merge totul bine, dar stiu ca nu e din cauza experientei lui sau a lipsei mele de experienta. Sexul a devenit din ce in ce mai bun pe masura ca ne-am cunoscut mai bine, si momentan nu cred ca ar putea sa fie unul la fel de bun ca el rotfl

#720 2009-12-30 21:46:36

OmniaVincitAmor
Insomniac member

Pai tocmai de asta vorbeam noi mai devreme... sexul e cel mai frumos si satisfacator cand sunt sentimente la mijloc... pai scuze,da' nu cred ca ai timp sa te indragostesti,sa iubesti,sa iti treaca si s-o iei de la capat de 3-4 ori pe an... In cazul asta,sexul devine doar un sport si nimic mai mult. Si atunci nici nu se mai pune problema de scuze gen "n-a gasit persoana potrivita,incearca in continuare"...

Ultima oara a fost editat de ShineOfBlood (2009-12-30 21:51:21)

#721 2009-12-30 22:36:11

Monica999
Hero member
Inregistrat: 2009-03-11
Site

pai stai, nu toti fac sex numai din dragoste, faci si ca simti nevoia lol Asa ca 3 pe an nu mi se pare foarte mult. Vroiam sa zic ca nu poti sa zici ca daca a avut numarul asta gata, e obsedat. Daca nu era dragul meu in ultimul an, cine stie la ce numar as fi ajuns lol SI nu sunt obsedata, dar sexul e o nevoie, and it can be fun.

Ultima oara a fost editat de PillBlast (2009-12-30 22:41:25)

#722 2009-12-30 22:46:26

queeen
New member

oricum parerea mea este k si barbatul si femeia trebuie sa se limiteze la un anumit nr de parteneri...mie mi se pare ridicol k o femeie sa aibe 40 la pat...aia se poatenumi o stricata...haide ma din 40 nu ai gasit chiar unul bun??sau sa vina unul sa imi zik k si-a tras-o cu 40 de femei...deja ma gandesc k are sifilis.....

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.